Tv gids - 2BE Woensdag

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
07:30
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "Beat on the Brat." Wanneer Sean een van de vervelende vrienden van Henry op zijn plaats zet, moet hij ook de gevolgen van zijn actie dragen. Intussen is Lily de vrienden van Brad grondig beu. Ze vraagt zich af of ze Brad voor een definitieve keuze moet stellen.
07:50
Geen uitzending

Onderbreking
12:15
Geen uitzending

Onderbreking
13:00
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Andy's Girlfriend." Andy heeft een nieuwe vriendin, Alicia, en Cheryl eist van Jim dat hij vriendelijk is tegen haar. Ze is niet allleen de eerste vriendin van Andy sinds Carrie, ze is ook de pianolerares van Ruby. Bij het avondeten vertelt Alicia echter heel wat dingen die niet bij Jim in de smaak vallen.
13:20
Geen uitzending

Onderbreking
16:45
The Office

Amerikaanse komische serie "Dunder Mifflin Infinity Part 1." Ryan keert terug naar Scranton met een plan om bij Dunder Mifflin het digitale tijdperk te lanceren door middel van een nieuwe website, Dunder Mifflin Infinity. Michael maakt zich zorgen over de leeftijdsdiscriminatie en probeert klanten terug te winnen met behulp van zijn ouderwetse zakelijke vaardigheden. Relaties zijn het gespreksonderwerp op kantoor wanneer Ryan terugkeert naar de gretige Kelly. Jim en Pam maken hun relatie bekend bij het volledige personeel en Angela is nog steeds boos op Dwight over haar kat.
17:10
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "The Cheat Is On." Lily heeft een uitstekend resultaat behaald op haar paper voor Engels. Ondertussen krijgt Claudia te horen dat ze een buis heeft gehaald voor Engels. Beide dames blijken dezelfde paper van het internet geplukt te hebben...
17:35
How I Met Your Mother

Amerikaanse komische serie "The Broken Code." Nadat Barney ontdekt dat Ted nog steeds gevoelens heeft voor Robin, reageert hij zijn woede af op hem en dient Marshall op zijn eigen manier als rechter tussen te komen. Lily beseft plots dat zij de enige vriendin is die Robin heeft.
18:00
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "Baby Fever." Kitty heeft haar vriendin beloofd te babysitten. Hierdoor komt haar moedergevoel weer boven en wil ze per se zelf nog een baby krijgen. Ondertussen praten Donna en Eric over hun toekomst. Eric ziet Donna als een huismoeder die altijd voor iedereen zal klaarstaan, maar Donna maakt hem meteen duidelijk dat zij de toekomst volledig anders ziet.
18:25
According to Jim

Amerikaanse komische serie "An According to Jiminy Christmas." Cheryls moeder komt op bezoek en wil tijdens de kerstperiode bij hen logeren. Jim en Cheryl zien dit echter niet zitten, maar weten niet hoe ze dat aan Maggie moeten vertellen zonder dat ze haar beledigd voelt.
18:55
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Smoke on the Daughter." Lisa volgt balletles en komt tot de ontdekking dat haar dansprestaties verbeteren wanneer ze sigarettenrook inademt van haar kettingrokende klasgenoten. Homer werkt in het geheim aan een speciale bereiding van gedroogd rundsvlees. Zijn vleesvoorraad wordt echter gestolen door enkele wasberen.
19:20
Brooklyn Nine-Nine

Amerikaanse komische serie "Captain Latvia." Charles schakelt Jake's hulp in om een kerstcadeau voor zijn zoontje te vinden. Het team maakt zich klaar voor hun jaarlijkse kerstliedjeswedstrijd tegen hun eeuwige vijand: het politiedepartement van het grootstedelijk vervoer.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "The Verdict." Gloria is opgeroepen om in de rechtbankjury te gaan zitten, maar door haar enthousiasme kan dat misschien niet doorgaan. Jay valt in voor Gloria op Joe's peuterspeelzaal en Claire heeft de leiding op kantoor.
20:10
UEFA Champions League

Verslag "GF5: RSC Anderlecht - FC Bayern München." Rechtstreekse en integrale uitzending van de vijfde wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Champions League tussen Anderlecht en Bayern München.
23:40
Foute vrienden

Komische serie De Foute Vrienden houden een oogje in het zeil aan de Vlaamse kust. Ze paraderen als strandwachters tussen de toeristen en proberen het zonnebaden in foute banen te leiden. Daarna leven de vier Vrienden zich uit in een dierenwinkel waar ze proberen zo veel mogelijk dieren een warme thuis te geven. Maar terwijl ze beestjes verkopen, fluisteren de andere Vrienden in hun oortje wat ze moeten zeggen en wat ze moeten doen. Tot slot slaan Begijn, Jeron, Thomas en Steven wartaal uit in een supermarkt. Ze moeten de klanten aanspreken met een woord dat totaal niet bestaat en hen overtuigen dat dit woord bestaat. Wat het woord juist is? Dat beslissen de andere drie Vrienden. De grootste angsthaas van de bende krijgt op het einde weer een gênante straf te verduren die hem nog lang zal bijblijven.
00:20
Superstaar

Komische show waarin Gunter Lamoot nieuwe teksten op bestaande beelden monteert In deze aflevering krijgen we een letterlijk van de pot gerukte Pieter Van In te zien, waarna Adolf Hitler zich out als Regi-fan in de rubriek 'Verrükte Idioten'. Ook de castleden van Familie, Zone Stad en Eddy Wally ontsnappen niet aan de voice- en soundlift die Lamoot voor hen in petto heeft.
00:50
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Geen uitzending

Onderbreking