Tv gids - 2BE Zaterdag

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
12:35
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Packer Ball." Jim is een grote fan van de Bears en is geschokt wanneer hij zijn zoon Kyle ziet spelen met een gadget van een ander sportteam.
12:55
Geen uitzending

Onderbreking
16:10
Bates Motel

Amerikaanse dramaserie "The Arcanum Club." De Bates zijn volledig in de ban van Annika's verdwijning. Norma komt meer te weten over de Arcanum Club. Tijdens haar zoektocht naar aanwijzingen over de verdwijning wordt ze betrapt door sheriff Romero. Dylan en Caleb maken kennis met een nieuwe buurman.
16:55
Sleepy Hollow

Amerikaanse fantasyserie "Dawn's Early Light." The Hidden One wordt sterker. Crane moet in zijn verleden met Betsy Ross graven om hem te stoppen. Jenny vraagt zich af of een relatie met haar vader mogelijk is. Abbie wacht een moeilijk besluit.
17:45
The Nanny

Amerikaanse komische serie "The Hockey Show." Hoewel Fran beweert dat ze niet meer in mannen geïnteresseerd is, kan ze toch niet weerstaan aan de uitnodiging van hockeyster Mike LaVoe. Maxwell is tegen alle verwachtingen in erg enthousiast over Frans afspraakje en bezweert haar vooral kaartjes te bemachtigen voor de volgende wedstrijd van de New York Rangers.
18:15
The Nanny

Amerikaanse komische serie "That's Midlife." Terwijl Brighton Fran leert tennissen, gaat Maxwell door een diep dal. Niet alleen wordt zijn jongste productie slecht ontvangen, hij kan zich ook niet van de indruk ontdoen dat hij de laatste 42 jaar niets zinvols heeft uitgericht. Om hem wat op te monteren, nodigt Fran hem uit voor een partijtje tennis. Maar zelfs dat loopt slecht af voor Maxwell. Een midlifecrisis van formaat dient zich aan.
18:45
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Homer Badman." Homer en Marge trekken naar een handelsbeurs voor snoepgoed. Hij hoopt er heel wat gratis stalen mee te kunnen pikken. De kinderen worden overgelaten aan de goede zorgen van feministe Ashley Grant. Wanneer Homer een verkeerde beweging naar haar maakt, wordt hij beschuldigd van ongewenste intimiteiten.
19:15
New Girl

Amerikaanse komische serie "Ready." Jess geeft toe dat ze klaar is om opnieuw te daten. Schmidt spoort haar aan om haar trainingspartner Robby een kans te geven. Cece neemt een nieuwe barman aan en Winston krijgt veel aandacht van aantrekkelijke vrouwen, waardoor zijn zelfvertrouwen toeneemt.
19:45
New Girl

Amerikaanse komische serie "Last Thanksgiving." Het is Thanksgiving en de bende wil er een groot feest van maken. Het loopt echter niet zoals gepland wanneer Robby en Gavin, Schmidts vader, onverwacht komen opdagen. Ondertussen ontdekt Nick dat Reagan haar verhuis naar de loft heeft uitgesteld.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "Fortification Implementation." Amy probeert Sheldon op te vrolijken. Wolowitz krijgt een onbekende gast over de vloer met opmerkelijk nieuws. Will Wheaton vraagt Penny om op zijn podcast te komen praten. Leonard kan het niet laten zich te mengen tijdens het interview...
20:35
Neighbors

Komedie Mac en Kelly, een jong stel met een pasgeboren baby, krijgen nieuwe buren. Wat ze echter niet weten is dat het gaat om vijftig lawaaierige studenten die nood hebben aan drank, seks en wilde feestjes. Onder leiding van Teddy stapelen zich de uitspattingen als decibels op. Het resultaat is een burenruzie die steeds verder uit de hand loopt. Wie bezwijkt er als eerste in dit kat-en-muisspel?
22:30
Mama

Horrorfilm Twee jonge meisjes verdwijnen op de dag dat hun moeder wordt vermoord. Wanneer ze vijf jaar later worden teruggevonden in een verlaten hut beginnen ze een nieuw leven bij hun oom Lucas en zijn vriendin Annabel. Maar hoe hebben de meisjes al die jaren overleefd en wie hoort Annabel iedere nacht fluisteren in hun slaapkamer?
00:15
Sirens

Amerikaanse komische serie "Six Feet Over/Under." Wanneer de vader van Johnny in coma valt, probeert Johnny's moeder haar verdriet te verwerken door mee te doen met een weddenschap. Johnny lost een oude schuld in. De jongens zitten met een liedje in hun hoofd.
00:40
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek