Tv gids - 2BE Woensdag

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
08:00
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over een groepje vrienden "The Long Goodbye." Na de plotse dood van zijn vader wacht Dawson de zware taak om zijn familie bij elkaar te houden. Joey biedt Dawson haar medeleven en steun aan, maar het is nog te vroeg voor hem om hulp te aanvaarden en zijn hart uit te storten bij zijn vrienden. Dawson geeft zichzelf de schuld van het dodelijke ongeval en is ontroostbaar. Ondertussen weet Pacey niet of hij er goed aan doet om naar de begrafenis van Mitch te gaan. Joey probeert hem te overtuigen zijn trots aan de kant te schuiven en zijn vriend Dawson in deze moeilijke tijden te steunen.
08:40
Qmusic

Muziek
12:30
According to Jim

Amerikaanse komische serie "In Case of Jimergency." Jim verliest zijn ziekteverzekering na een discussie met een vertegenwoordiger. Hij doet alsof er niets aan de hand is tegenover Cheryl, maar wanneer hij haar verkoudheid overkrijgt, ziet hij zich verplicht om alles op te biechten.
12:50
Geen uitzending

Onderbreking
16:25
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over een groepje vrienden "Use Your Disillusion." Gail wil dat Dawson even tot rust komt en stuurt hem naar Joey. Om zijn gedachten te helpen verzetten neemt Joey Dawson mee naar een feestje dat georganiseerd wordt door haar professor literatuur. Dawson krijgt het er moeilijk. Intussen ziet Jen Charlie samen met een ander meisje. Ze maakt totaal onterecht een scène, maar wil het later dolgraag terug goedmaken. Tobey brengt onverwacht een bezoekje aan Jack. Maar die besteedt meer aandacht aan zijn nieuwe vrienden dan aan Tobey.
17:10
My Wife and Kids

Amerikaanse komische serie "Anniversary - part 2." Michael en Jay zijn vandaag vijftien jaar getrouwd. De grootste angst van Jay wordt werkelijkheid wanneer Michael de heugelijke dag blijkbaar totaal vergeten is. Jay besluit haar man eens grondig onder handen te nemen.
17:35
My Wife and Kids

Amerikaanse komische serie "The Kyles Go to Hawaii: Part 1." De Kyles gaan op vakantie naar Hawaï. Voor ze vertrekken, zijn er echter al de nodige problemen: Janet heeft te veel ingepakt, Claire neemt een onthullende bikini mee, Kady wil het huis niet verlaten zonder haar pop en Junior wil niets anders doen dan meisjes versieren op vakantie.
18:00
That 70s Show

Amerikaanse komische serie over een groep tieners in de turbulente jaren 70 "Sweet Lady." Wanneer Jackie haar idool, presentatrice Christine St. George, ontmoet in het kapsalon, wil ze koste wat het kost de copresentatrice van de vrouw worden. Maar een doorbraak in de showbizzwereld forceren, is veel moeilijker dan ze dacht. Ondertussen neemt Red Hyde mee naar zijn loge, waar hij hem voorstelt aan zijn vrienden en hun favoriete tijdverdrijf: klagen over vrouwen.
18:25
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Coach Jim." Volgens Jim speelt het basketbalteam van zijn dochter veel te braaf op het veld. Hij is van plan om hen te coachen tot competitieve, zelfs agressieve speelsters.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Eight Misbehavin'." Apu en zijn vrouw vinden dat het hoog tijd is geworden om aan kinderen te beginnen. Als het eindelijk lukt om zwanger te raken, blijkt Manjula een achtling te krijgen. Ze biecht dan op dat ze tijdens hun pogingen om zwanger te raken, haar heil heeft gezocht in vruchtbaarheidsmiddeltjes. Het woord verspreidt zich snel en het stel en de baby's worden een mediahype. De vermoeiende taak om voor acht kinderen te zorgen, begint Apu zwaar te wegen. Een zakenman van middelbare leeftijd biedt zijn hulp aan. Hij voorziet kinderopvang voor elk uur van de dag, maar vraagt in ruil dat de kinderen in een babyhabitat van de zoo worden geplaatst.
19:20
Life in Pieces

Amerikaanse komische serie "Treasure Ride Poker Hearing."
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "The Future Dunphys." Wanneer Claire op controle gaat in het ziekenhuis, komen zij en Phil in contact met een ander gezin. De ontmoeting doet hun fantaseren over de toekomst van hun eigen kinderen. Jay neemt Manny mee op bezoek bij prestigieuze scholen, maar de zaken lopen snel uit de hand. Lily vertelt een geheim aan Gloria, maar Cam en Mitch raken ongewild verwikkeld in deze zaak.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Large Hadron Collision." Leonard wordt uitgenodigd om 's werelds grootste deeltjesversneller te bezichtigen in Zwitserland. Sheldon is geschokt wanneer zijn kamergenoot besluit om Penny mee te nemen in plaats van hem. Hij legt zich niet neer bij deze beslissing en herinnert Leonard aan een overeenkomst die ze jaren geleden hebben gesloten. Leonard laat zich niet intimideren, maar moet toch een van zijn vrienden meenemen wanneer Penny plots ziek wordt op de vooravond van hun geplande vertrek.
20:35
The Hunger Games

Amerikaanse sf-actiefilm In de ruïnes van wat ooit Noord-Amerika was, heerst het Capitool genadeloos over de twaalf overgebleven districten. Elk jaar moeten deze districten één jongen en één meisje, tussen twaalf en achttien jaar oud, afvaardigen om deel te nemen aan de Hongerspelen, die live uitgezonden worden op televisie. Slechts een van de 24 deelnemers kan overleven. Wanneer haar zusje wordt uitgekozen, neemt de zestienjarige Katniss Everdeen vrijwillig haar plaats in.
23:10
Qdoc - Katy Perry: Part of Me

Amerikaanse documentaire De Amerikaanse zangeres Katy Perry won vele muziekprijzen, verkocht miljoenen albums en heeft wereldwijd verschillende nummer 1-hits gehad. Aan de hand van nooit eerder vertoonde interviews, archiefmateriaal en beelden van haar wereldtournee 'California Dreams' wordt haar succesverhaal in kaart gebracht. Perry vertelt ook zelf over haar leven als artiest en haar persoonlijke bezigheden.
00:55
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek