Tv gids - 2BE Woensdag

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
07:30
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "Swearin' to God." Sean is de voortdurende kritiek van zuster Helen meer dan beu. Ze laat geen gelegenheid onbenut om zijn vaardigheden als vader in vraag te stellen. Sean kan zich niet langer beheersen en hij spaart zijn woorden niet. Tot zijn grote verbazing neemt de zuster ook geen blad voor de mond. Haar woordenschat blijkt verbazingwekkend groot voor een religieuze vrouw.
07:50
Geen Uitzending

Onderbreking
12:15
Geen Uitzending

Onderbreking
13:00
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Cheryl Goes to Florida." Terwijl Cheryl voor enkele dagen de stad uit is, zorgt Jim voor de kinderen. Hij krijgt hulp van een buurvrouw die medelijden met hem heeft. Jim weet daar weer handig misbruik van te maken.
13:20
Geen Uitzending

Onderbreking
16:35
Married ... with Children

Amerikaanse komische serie "The Agony and The Extra C." Jefferson is zijn huwelijksverjaardag helemaal uit het oog verloren. Als Marcy hem eraan herinnert, belooft hij plechtig om toch nog de nodige voorbereidingen te treffen. Zijn goede bedoelingen ten spijt nemen de andere mannen hem mee naar hun favoriete stripbar. Daar beseft Jefferson vele uren later dat hij nog steeds geen cadeau heeft gekocht voor Marcy.
17:00
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "Eddie and This Guy with Diamonds." Tot haar grote verbazing ziet Claudia haar man samen met gevangenen vuilnis rapen langs de weg. In eerste instantie ontkent Sean dat hij heeft meegewerkt aan de opruimactie, maar hij kan zijn verhaal niet volhouden. Intussen is Lily bezorgd over de behandeling van ezels. Samen met Brad besluit ze om het recht in eigen handen te nemen.
17:30
How I Met Your Mother

Amerikaanse komische serie "Symphony of Illumination." Robin vertelt Barney dat ze zwanger is van hem. Barney's blije reactie verrast Robin. Ze besluiten om samen naar de dokter te gaan. In plaats van het tegen al haar vrienden te zeggen, houdt Robin dit voor zichzelf. Marshall heeft plannen om het huis te versieren met buitenverlichting en is aangenaam verrast wanneer een tiener vraagt of hij hem mag helpen, tot wanneer hij zijn bijbedoelingen ontdekt.
17:55
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "Career Day." Eric en zijn vrienden moeten elk een van hun ouders een dag volgen bij het uitoefenen van hun beroep. Eric volgt de belevenissen van zijn moeder in het ziekenhuis, Kelso probeert te begrijpen wat precies de functie-omschrijving is van zijn vader, Donna helpt haar vader in de winkel, en Fez en Steve worden keukenhulpjes.
18:20
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Ruby's First Date." Ruby zit met een aantal typische meisjesproblemen. Aangezien Cheryl nog steeds de stad uit is, geeft Dana haar advies. Volgens Jim geeft ze echter geen goede raad.
18:45
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Milhouse of Sand and Fog." Maggie ziet er de laatste tijd ziekjes uit. De Simpsons gaan met haar naar dokter Hibbert, die vaststelt dat ze de waterpokken heeft. Marge probeert Homer zoveel mogelijk uit haar buurt te houden, want hij heeft ook nog nooit de waterpokken gehad. Maar Flanders wil graag dat zijn kinderen de pokken nu hebben in plaats van later. Daarom organiseren de Simpsons een pokkenparty waarop ze iedereen uitnodigen.
19:15
Brooklyn Nine-Nine

Amerikaanse komische serie "The Wednesday Incident." Als Jake merkt dat Holt humeurig is, gaat hij met Holts man op zoek naar de reden. Op het bureau wil Charles een bekentenis loskrijgen van een bejaarde verdachte die doet alsof hij dement en schattig is.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "Three Dinners." Phil en Claire nemen Hayley mee voor een etentje waar ze haar toekomst zullen bespreken. Shorty zegt tegen Jay dat hij samen met zijn vrouw naar Costa Rica verhuist. Mitchell en Cam storen per ongeluk het verlovingsdiner van een koppel.
20:10
UEFA Champions League

Verslag "GF2: RSC Anderlecht - Celtic FC." Rechtstreekse en integrale uitzending van de tweede wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Champions League tussen Anderlecht en Celtic.
23:30
Foute Vrienden

Komische show. In de zevende aflevering trekken Jeron, Begijn, Thomas en Christophe hun foutste sporttenue aan en zetten ze de fitness volledig op stelten. Op het Brusselse Muntplein kunnen de Vrienden ontsnappen aan hun opdracht door te raden wie er achter de vervormde stem zit. Op de Oostendse zeedijk moeten de vier tot slot een gesprek aangaan met nietsvermoedende voorbijgangers. Daarbij mogen ze één bepaald woord niet gebruiken. Wie het minste durft, zal aan het einde van de aflevering ongetwijfeld een toontje lager zingen.
00:05
Superstaar

Komische show Na het gesmaakte eerste seizoen pakt de onnavolgbare stand-upkomiek Gunter Lamoot uit met nieuw knip- en plakwerk. Het concept is hetzelfde gebleven: Lamoot plaatst bekende en minder bekende tv-figuren in een andere context door bestaande archiefbeelden te voorzien van een ludieke sound- en voicelift.
00:35
Geen Uitzending

Onderbreking
02:30
Geen Uitzending

Onderbreking
03:30
Geen Uitzending

Onderbreking