Tv gids - 2BE Dinsdag

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
08:10
Community

Amerikaanse komische serie "Basic Lupine Urology." Wanneer iemand het biologieproject van de studiegroep heeft gesaboteerd, starten Troy en Abed een zoektocht naar de dader.
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
12:30
According to Jim

Amerikaanse komische serie "A Crying Shame." Cheryl beweert dat ze zich aangetrokken voelt door mannen die niet bang zijn om te huilen, maar wanneer Jim in tranen uitbarst na een film, knapt ze toch af op zijn gevoeligheid.
12:50
Geen uitzending

Onderbreking
16:05
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over vijf vrienden en hun problemen bij het volwassen worden "Indian Summer." Dawson gaat op zoek naar Eve en probeert haar ware identiteit te achterhalen. Dat blijkt niet zo eenvoudig. Niemand in Capeside lijkt haar echt goed te kennen. Dawson is vastberaden dit mysterie te ontsluieren en schakelt de hulp van Pacey's broer Doug in. Terwijl Jack zijn uiterste best doet om Jen aan Henry te koppelen, ontdekt Joey dat haar baas Rob zijn zinnen op Andie heeft gezet. Wanneer ze zich in diens liefdesleven mengt, dreigt ze haar job te verliezen.
16:50
Community

Amerikaanse komische serie "Course Listing Unavailable." Een studiegenoot is gestorven, en daarom wordt de biologieles afgelast, waardoor iedereen de cursus in de zomer moet volgen.
17:15
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "Tonight's the Night." Lily wil haar zestiende verjaardag vieren met Dean. Wanneer hij het laat afweten, heeft dat vreemde gevolgen. Intussen zijn Henry en Jimmy erop uit om de vaderlijke kwaliteiten van Sean danig op de proef te stellen.
17:40
The Last Man on Earth

Amerikaanse komische serie "Got Milk ?." Een flashback naar het begin van het uitgebroken virus. Pamela Brinton en haar man Benjamin zijn een rijk koppel. Ze weigeren de huidige situatie te accepteren, maar al snel staan ze oog in oog met de horror van de uitbraak van het virus, waardoor ze ondergronds moeten schuilen. De jaren gaan voorbij en Pamela ziet het niet meer zitten. Zouden ze de uitbraak hebben overleefd?
18:00
That 70's Show

Amerikaanse komische serie "Baby Don't Do It." Eric en Donna worden door hun ouders verplicht in therapie te gaan bij de plaatselijke priester. In hun eerste gesprek beweren ze nog nooit met elkaar geslapen te hebben, een leugen die in het verkeerde keelgat schiet bij Kitty, Red en Bob. Ook Kelso heeft moeite om de waarheid te vertellen. Hij laat Brooke geloven dat hij uitstekende resultaten behaalt op de politieschool.
18:30
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Guess Who's Cooking Your Dinner ?." Dana wil haar vriendje imponeren met haar kookkunsten, maar om alles veilig te laten verlopen smeekt ze Cheryl om de maaltijd te bereiden.
18:55
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Brother From Another Series." Sideshow Bob wordt uit de gevangenis ontslagen. Hoewel hij zegt dat hij zijn leven heeft gebeterd, wantrouwt Bart hem nog steeds. Sideshow Bob wordt door zijn broer Cecil aangenomen om mee te werken aan een project om een dam te bouwen in Springfield. Bart begint Bob te schaduwen en ontdekt dat het project niet helemaal eerlijk verloopt.
19:20
Life in Pieces

Amerikaanse komische serie "Pilot." Als volwassene bij je ouders wonen maakt daten lastig. Maar Matt heeft z'n match gevonden wanneer hij na z'n date met Colleen met haar mee naar huis gaat, waar haar ex-verloofde Chad ook nog woont.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "Mother's Day." Gloria en Claire brengen samen met de kinderen Moederdag door. Jay beslist om thuis te blijven. Hij wil immers een maaltijd voor het ganse gezin bereiden. Phil betrapt Jay tijdens een zeldzaam moment van zwakte, terwijl Cam zich zorgen maakt over het feit dat hij wordt aangezien als de vrouw in zijn relatie met Mitch.
20:15
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Gyroscopic Collapse." Na de succesvolle afronding van het geheime Air Force-project staat Leonard, Sheldon en Howard een onaangename verrassing te wachten. Amy krijgt ondertussen een nieuwe aanbieding als onderzoekster.
20:35
The Prince

Actiethriller Ex-huurmoordenaar Paul Garcia heeft zijn criminele verleden achter zich gelaten en is nu eigenaar van een kleine garage. Zijn dochter Beth studeert aan de andere kant van het land. Op een dag wordt Beth ontvoerd en in plaats van de politie in te schakelen besluit Paul zelf op onderzoek uit te gaan.
22:20
United 93

Brits-Amerikaans-Frans drama Amerika, 11 september 2001. Enkele vliegtuigen worden gekaapt door terroristen. Twee ervan vliegen de WTC-torens in, terwijl het derde, vlucht United 93, zich een weg baant naar Washington. De passagiers van United 93 komen in opstand tegen de terroristen die het toestel in het Capitool willen doen crashen.
00:15
Baskets

Amerikaanse komische serie "Strays." Een van Martha's beste vrienden wordt gedood door een andere van haar vrienden. Chip schiet haar te hulp.
00:40
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek