Tv gids - 2BE Vrijdag

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
08:00
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over een groepje vrienden "All Good Things ... Part 1." Vijf jaar nadat zijn vrienden hem met de productie van zijn film hielpen, keert Dawson terug naar Capeside voor het huwelijksfeest van zijn moeder. Hij heeft zijn jongensdroom kunnen verwezenlijken. Hij is de regisseur van 'The Creek', een populaire televisiereeks die op zijn jeugd is gebaseerd. Ook zijn andere vrienden zijn van de partij. Pacey heeft een eigen restaurant in Capeside, Jack geeft er les op de middelbare school en Jen keert speciaal uit New York terug om de reünie bij te wonen. Joey, die ondertussen ook in New York woont en in een uitgeverij aan de slag is, wil eerst niet naar het huwelijk komen, maar bedenkt zich op het laatste moment toch.
08:40
Qmusic

Muziek
12:15
According to Jim

Amerikaanse komische serie (2008) "Diamonds are a Ghoul's Best Friend." Jim wil een halsketting kopen voor Cheryls verjaardag. In de plaats van veel geld uit te geven, koopt hij er een van Andy. Wanneer aan het licht komt dat het juweel van een overleden vrouw komt, gaan de poppen aan het dansen.
12:35
Geen uitzending

Onderbreking
16:05
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over een groepje vrienden "... Must Come To An End Part 2." Jens flauwte op het huwelijksfeest van Dawsons moeder blijkt een ernstigere oorzaak te hebben dan aanvankelijk gedacht. Ze lijdt aan een zeldzame hartafwijking en heeft niet lang meer te leven. Het nakende afscheid van hun goede vriendin zorgt ervoor dat Dawson, Pacey, Joey en Jack open kaart spelen over hun gevoelens en hun jarenlange geschillen proberen uit te praten.
16:50
Rosewood

Amerikaanse dramaserie "Puffer Fish & Personal History." Dat mensen heel ver gaan om hun geheimen te beschermen, blijkt wanneer een doodverklaard slachtoffer bijkomt op de autopsietafel. Rosewood en Villa worden gedwongen om de echte betekenis van familie te ontdekken. Rosewoods zoektocht naar een investeerder voor Magic City Lab leidt hem naar een verrassende kandidaat.
17:40
8 Simple Rules

Amerikaanse komische serie "Premiere." Bridget ziet haar populariteit afnemen door haar langeafstandsrelatie met Donny. Kerry's sociale status gaat dan weer steil de lucht in door haar relatie met Kyle. Bridget trekt grote ogen wanneer ze de sexy Damian ontmoet op school.
18:10
According to Jim

Amerikaanse komische serie (2008) "Heaven opposed to Hell." Wanneer Jim stikt in zijn eten, komt hij in een droom terecht waarin hij spreekt met God over het al dan niet toegelaten worden in de hemel. Jim moet eerst aantonen welke goede daden hij zoal heeft verricht op aarde en wordt hierin bijgestaan door Andy. Als het aan zijn schoonzus Dana zou liggen, moet Jim echter naar de hel.
18:35
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Lard of the Dance." Homer en Bart ontdekken dat er heel wat geld te verdienen valt op de zwarte markt. Maar hun bronnen raken al snel uitgeput en het blijkt niet zo simpel te zijn om er nieuwe te vinden. Intussen ontfermt Lisa zich over een nieuweling in Springfield.
19:00
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "The Falcon and the D'Ohman." Homer probeert vriendschap te sluiten met zijn nieuwe collega Wayne Slater. Die blijkt banden te hebben met de Oekraïense maffia, waardoor Homer gevaar loopt. Marge droomt ervan om deel te nemen aan de kookwedstrijd MasterChef.
19:25
New Girl

Amerikaanse komische serie "Last Thanksgiving." Het is Thanksgiving en de bende wil er een groot feest van maken. Het loopt echter niet zoals gepland wanneer Robby en Gavin, Schmidts vader, onverwacht komen opdagen. Ondertussen ontdekt Nick dat Reagan haar verhuis naar de loft heeft uitgesteld.
19:55
Bones

Amerikaanse misdaadserie "The Grief and the Girl." Een recent verlies in het leven van Booth en Brennan zorgt ervoor dat ze uit elkaar groeien. Brennan wordt afstandelijk en ze laat Booth niet toe om haar te troosten. Ze fleurt wel op wanneer ze bezoek krijgt van een oude vlam. Ondertussen spoelt een lichaam aan op het strand. Het team onderzoekt de zaak, waarbij een doorweekte foto en een naald in het lichaam al snel de doorslag geven.
20:50
Dying of the Light

Amerikaanse thriller (2014) De doorgewinterde CIA-agent Evan Lake moet binnenkort verplicht met pensioen gaan. Wanneer zijn protegé Milton Schultz bewijs vindt dat de aartsrivaal van Lake, terrorist Banir, terug opgedoken is, negeert Lake de orders van zijn oversten. Hij onderneemt een persoonlijke en gevaarlijke kruistocht doorheen verschillende continenten om zijn gezworen vijand uit te schakelen.
22:40
At the Festivals

Muziekmagazine over de zomerfestivals "Tomorrowland - LIVE 1." 'At the Festivals' volgt alle topartiesten op Tomorrowland op de voet. Sean Dhondt brengt live verslag uit vanop de festivalweide met de focus op heel veel livemuziek.
00:20
Geen uitzending

Onderbreking
02:20
Geen uitzending

Onderbreking
03:20
Qmusic

Muziek