Tv gids - 2BE Donderdag

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
07:30
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "Eddie and This Guy with Diamonds." Tot haar grote verbazing ziet Claudia haar man samen met gevangenen vuilnis rapen langs de weg. In eerste instantie ontkent Sean dat hij heeft meegewerkt aan de opruimactie, maar hij kan zijn verhaal niet volhouden. Intussen is Lily bezorgd over de behandeling van ezels. Samen met Brad besluit ze om het recht in eigen handen te nemen.
07:50
Geen Uitzending

Onderbreking
12:15
Geen Uitzending

Onderbreking
13:00
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Ruby's First Date." Ruby zit met een aantal typische meisjesproblemen. Aangezien Cheryl nog steeds de stad uit is, geeft Dana haar advies. Volgens Jim geeft ze echter geen goede raad.
13:20
Geen Uitzending

Onderbreking
16:35
Married ... with Children

Amerikaanse komische serie "Spring Break part 1." Bud en zijn saaie vrienden kijken uit naar hun vakantie aan de kust. Ook Kelly en haar vriendinnen zien een snoepreisje wel zitten, maar ze zijn blut. De meisjes bedenken een listig plan om Bud en zijn kompanen hun treintickets te ontfutselen. De jongens zien hun vakantieplannen in rook opgaan, maar dat is echter buiten Marcy gerekend.
17:00
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "I Fought the In-Laws." De ouders van Claudia komen op bezoek en dat is geen heuglijke gebeurtenis voor Sean. Zijn schoonouders leveren immers constant kritiek op hem en zorgen voor een heel onzeker gevoel. Sean kan de verwijten niet langer aan en verliest alle controle.
17:30
How I Met Your Mother

Amerikaanse komische serie "Tailgate." Om de verjaardag van zijn vader te eren, vliegt Marshall naar Minnesota. Een traditie bij de familie Eriksen was samen naar de wedstrijd tussen Viking en Bears kijken. Marshall besluit dan ook om deze traditie verder te zetten en neemt een draagbare televisie, een barbecue en een koolbox vol bier mee naar zijn vaders graf. Ted en Barney dromen er intussen luidop van om samen een café te openen met de naam 'Puzzles'.
17:55
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "Prom Night." Eric en Donna besluiten om als koppel naar het eindejaarsbal te gaan. Allebei hopen ze op een superromantische avond met een intiem staartje, maar dat durven ze tegenover elkaar niet toe te geven. Jackie hoopt dat Kelso haar mee uit zal vragen, maar hij heeft al afgesproken met de voluptueuze Pan Macy. Jackie is kapot van verdriet. Hyde wordt haar redder in nood.
18:20
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Period Peace." Om het geruzie tussen Ruby en Gracie te stoppen, besluit Jim hun dagboeken te lezen om de oorzaak van de ruzie te achterhalen. Hij beseft dat hij de moederrol even moet overnemen.
18:45
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Treehouse of Horror XVI." Bart komt in een coma terecht nadat hij een ongelukkige val maakte in het zwembad van Patty en Selma. De Simpsons besluiten zich een robotzoon aan te schaffen om Bart te vervangen. Homer wordt geselecteerd om deel te nemen aan een realityreeks waarin Mr. Burns de kandidaten probeert te vermoorden. Alle inwoners van Springfield worden door een heks omgetoverd in de personen waarin ze zich hadden verkleed.
19:15
Brooklyn Nine-Nine

Amerikaanse komische serie "The Boyle-Linetti Wedding." De ouders van Gina en Charles gaan trouwen en het hele team heeft een taak toebedeeld gekregen. Maar Jake en Amy worden afgeleid door hun jacht op een misdadiger en Terry heeft moeite met de ceremonie leiden.
19:40
Modern Family

Amerikaanse komische serie "I Spy." Iedereen in de familie lijkt wel geheimen te hebben. Haley doet mee aan een fototentoonstelling op de universiteit, al wil ze dat graag verborgen houden. Claire roept Alex' hulp in om te achterhalen wat Haley achterhoudt. Mitchell wordt ingewijd in een aantal sappige roddels, maar hij is tot geheimhouding verplicht, tot ergernis van Cam.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Separation Agitation." Howard en Bernadette hebben moeite om Halley achter te laten bij het kinderdagverblijf. Bert stelt zijn nieuwe vriendin voor aan de rest van de groep.
20:35
The Gambler

Amerikaanse misdaadthriller Door de week is Jim Bennet een leraar Engels. Na de uren gokt hij. Hij neemt echter een groter dan gebruikelijk risico wanneer hij geld leent van een gangster en zijn eigen leven daarbij als waarborg stelt. Hij werkt zich echter steeds dieper in de nesten wanneer hij de ene schimmige figuur tegen de andere probeert uit te spelen. Slaagt Bennet er in om zich een tweede kans te geven, ook al betekent dat een allerlaatste ultieme gok?
22:45
Absurdistan

Humoristische show "Aflevering 4: Ann Tuts." Ann Tuts is op zoek naar een oplossing voor haar persoonlijk probleem en schakelt Jeron, Thomas en Bert in om voor haar een oplossing te zoeken. Maar wie mag haar uiteindelijk helpen? De drie comedians tonen hun kunnen bij het oplossen van allerhande problemen. Vandaag pakken ze volgende problemen aan: mensen hebben geen tijd meer voor lichaamsbeweging en Vlamingen hebben problemen met Hollanders.
23:20
Dynamo: Magician Impossible

Britse goochelshow In de slotaflevering keert Dynamo terug naar zijn thuisbasis, het Verenigd Koninkrijk. Hij haalt alles uit de kast om zijn aanhangers, kennissen en celebrity-fans een laatste keer te overdonderen met zijn unieke Dynamo-magie.
00:10
Man Seeking Woman

Amerikaanse komische serie "Traib." Josh wordt nog steeds achterna gezeten door zijn verleden met Maggie en schakelt de hulp in van een exorcist.
00:35
Geen Uitzending

Onderbreking
02:30
Geen Uitzending

Onderbreking
03:30
Geen Uitzending

Onderbreking