Tv gids - 2BE Zaterdag

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
12:15
According to Jim

Amerikaanse komische serie (2008) "Heaven opposed to Hell." Wanneer Jim stikt in zijn eten, komt hij in een droom terecht waarin hij spreekt met God over het al dan niet toegelaten worden in de hemel. Jim moet eerst aantonen welke goede daden hij zoal heeft verricht op aarde en wordt hierin bijgestaan door Andy. Als het aan zijn schoonzus Dana zou liggen, moet Jim echter naar de hel.
12:35
Geen uitzending

Onderbreking
16:25
Crossbones

Amerikaanse avonturenserie "A Hole in the Head." Terwijl Lowe opbiecht aan Kate dat hij een Engelse spion is met de opdracht om Blackbeard te vermoorden, luistert Balfour hen af. Balfour vertelt alles aan Selima, die enkele piraten op hem afstuurt. Antoinette wordt nog steeds gemarteld door Jagger. Om zichzelf te troosten, reciteert ze een gecodeerde rijm. Jagger probeert de code te kraken.
17:10
Crossbones

Amerikaanse avonturenserie "Beggarman." Met nog slechts enkele bondgenoten in Santa Compana neemt de situatie een negatieve wending. Nenna's ontsnappingspoging dreigt te mislukken. Balfour en Lowe maken een beslissing die hun leven in gevaar kan brengen.
18:00
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "The Wizard of Evergreen Terrace." Homer zit in zijn midlifecrisis en besluit om eindelijk iets van zijn leven te maken. Hij laat zich inspireren door Thomas Edison. Hij ontdekt al snel dat hij geen uitvinder is en besluit om de enige niet-gepubliceerde uitvinding van Edison uit te brengen onder zijn naam.
18:25
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Bart the Mother." Bart doodt per ongeluk de moeder van een nestje vogels. Hij doet zijn uiterste best om de eitjes toch nog te laten uitkomen. Maar dan ontdekt hij dat er in het nest een koppel gevaarlijke hagedissen zit die de nesten van vogels vernietigen. Hij beseft dat de hele vogelpopulatie in gevaar is en probeert daar iets aan te veranderen.
18:50
Crocodile Dundee II

Australisch-Amerikaanse avonturenfilm Mick en Sue hebben hun problemen overwonnen en wonen samen. Aan de harmonie komt echter een einde wanneer blijkt dat haar ex-echtgenoot het aan de stok heeft gekregen met een Colombiaanse drugsbaron en hij vermoord wordt aangetroffen. Ongewild raken Mick en Sue bij de zaak betrokken, wanneer de drugsbende jacht op hen maakt tot op Micks geboortegrond Australiƫ.
20:50
Man of Tai Chi

Amerikaans-Chinese actiefilm 'Tiger' Chen Lin Hu, een jonge gevechtssporter met ongekende Tai Chi-kunsten, komt terecht in een ondergrondse en geheime vechtarena. Hier moet hij het opnemen tegen de meest gevaarlijke vechtmachines, zonder regels of scheidsrechters. De gevechten worden steeds intenser, net als Tigers wil om te overleven. Ondertussen is de politie druk bezig om deze geheime organisatie te ontmaskeren.
22:45
At the Festivals

Muziekmagazine over de zomerfestivals "Tomorrowland - LIVE 2." At the Festivals volgt alle topartiesten op Tomorrowland op de voet. Sean Dhondt brengt live verslag uit vanop het festival met de focus op heel veel livemuziek.
00:20
Geen uitzending

Onderbreking
02:20
Geen uitzending

Onderbreking
03:25
Qmusic

Muziek