Tv gids - 2BE Donderdag

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
07:30
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "The Cheat Is On." Lily heeft een uitstekend resultaat behaald op haar paper voor Engels. Ondertussen krijgt Claudia te horen dat ze een buis heeft gehaald voor Engels. Beide dames blijken dezelfde paper van het internet geplukt te hebben...
07:50
Geen uitzending

Onderbreking
12:15
Geen uitzending

Onderbreking
13:00
According to Jim

Amerikaanse komische serie "An According to Jiminy Christmas." Cheryls moeder komt op bezoek en wil tijdens de kerstperiode bij hen logeren. Jim en Cheryl zien dit echter niet zitten, maar weten niet hoe ze dat aan Maggie moeten vertellen zonder dat ze haar beledigd voelt.
13:20
Geen uitzending

Onderbreking
16:50
The Office

Amerikaanse komische serie "Dunder Mifflin Infinity Part 2." Ryan vervolgt zijn plan om de nieuwe website van Dunder Mifflin te introduceren. Michael is er dan weer niet zo gerust in. Kelly probeert Ryan opnieuw voor zich te winnen en Angela is boos op Dwight vanwege haar kat.
17:15
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "You're So Vain." Tony, Claudia's vader, brengt de familie een bezoekje. Sean is blij dat hij eindelijk het geld dat hij ooit leende van zijn schoonvader kan terugbetalen. Tony kondigt aan dat hij nog dezelfde week een operatie moet ondergaan. Over de details wil hij echter niets kwijt en dat baart iedereen zorgen.
17:40
How I Met Your Mother

Amerikaanse komische serie "The Poker Game." Wanneer Barney partij moet kiezen tussen Robin en zijn moeder, schiet Lily hem ter hulp opdat hij zijn relatie niet zou verpesten. Ted en Marshall hebben dan weer een discussie over het al dan niet geven van een huwelijkscadeau.
18:05
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "Jackie Bags Hyde." Red organiseert zijn jaarlijkse barbecue, maar net nu wil zijn buurman Bob er ook een houden. Er ontstaat een hevige concurrentiestrijd tussen beide mannen. Jackie onderneemt nog een laatste poging om Hyde jaloers te maken. Ze brengt haar vriend Chip mee naar de barbecue. Wanneer Chip aan Hyde verklapt dat hij enkel met Jackie verkering heeft om met haar te kunnen vrijen, slaat Hyde hem neer.
18:30
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Bad Word." Jim staat er alleen voor tijdens een dagje met de kinderen en hun vriendjes. Cheryl krijgt de volgende dag een telefoontje van de mama van Grace, een van de speelkameraadjes, met de mededeling dat haar dochter scheldwoorden gebruikt die ze van Jim heeft geleerd. Cheryl vraagt Jim om uitleg.
18:55
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Papa Don't Leech." Lurleen Lumpkin, de countryzangeres van wie Homer een tijdje de manager was, moet op de vlucht omdat ze haar belastingen niet heeft betaald. De Simpsons besluiten haar onderdak te geven. Ondertussen zoekt Marge Lurleens vader op in de hoop de twee te kunnen herenigen.
19:20
Brooklyn Nine-Nine

Amerikaanse komische serie "The Fugitive - Part 1." Een massaontsnapping van gevangenen uit een busje in de straten van Brooklyn zorgt ervoor dat het hele team in actie moet schieten. Wat de zaak moeilijk maakt, is dat er maar één getuige is: Marshawn Lynch.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "The More You Ignore Me." Claire en Phil hebben de handen vol wanneer Luke gearresteerd wordt voor het rijden zonder rijbewijs. Ze betrappen bovendien Alex, die uit een drankwinkel komt. Cam tracht Gloria te overtuigen om haar pikante familiesaus op de markt te brengen.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Bakersfield Expedition." Wanneer de wagen van Leonard wordt gestolen op weg naar de stripboekbijeenkomst in Bakersfield, stranden de vrienden, verkleed als personages uit 'Star Trek', ergens op een verlaten plaats. Penny en de andere vrouwen trachten er intussen achter te komen waarom de jongens zo gefascineerd zijn door stripverhalen.
20:35
Robin Hood

Amerikaans-Brits avonturendrama De ervaren boogschutter Robin Longstride treedt in dienst bij het leger van koning Richard om tegen de Fransen te vechten. Na de dood van de koning vertrekt Robin naar Nottingham, een stad die lijdt onder de corruptie van een tirannieke schout en torenhoge belastingen. Daar valt hij voor de weduwe Lady Marion, die de identiteit en de motieven van de kruisridder niet volledig vertrouwt. In de hoop de hand van Marion te winnen en de stedelingen te redden, brengt Robin een bende bij elkaar die uitblinkt in dodelijke vechttrucs en levenslust. Samen vallen ze de rijke bovenklasse aan om gerechtigheid te doen zegevieren.
23:10
Top Gear

Brits auto- en motormagazine Chris Harris en Rory Reid reizen door Cuba in tweedehandssportwagens. Matt LeBlanc kruipt achter het stuur van de Mercedes-AMG GT R. Stand-upcomedian Ross Noble is te gast in de rubriek Star in a Reasonably Fast Car.
00:10
Sleepy Hollow

Amerikaanse fantasyserie "Novus Ordo Seclorum." Crane, Abbie en Joe proberen Jenny te bevrijden uit Pandora's greep, maar moeten eerst de confrontatie aangaan met haar nieuwste boosaardige bondgenoot.
01:00
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Geen uitzending

Onderbreking