Tv gids - 2BE Woensdag

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
08:10
Community

Amerikaanse komische serie "Course Listing Unavailable." Een studiegenoot is gestorven, en daarom wordt de biologieles afgelast, waardoor iedereen de cursus in de zomer moet volgen.
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
12:25
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Guess Who's Cooking Your Dinner ?." Dana wil haar vriendje imponeren met haar kookkunsten, maar om alles veilig te laten verlopen smeekt ze Cheryl om de maaltijd te bereiden.
12:45
Geen uitzending

Onderbreking
16:00
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over vijf vrienden en hun problemen bij het volwassen worden "Secrets and Lies." Jen wordt door de 80-jarige Constance Frenckling uitgenodigd om samen het jaarlijkse galafeest voor de voormalige koninginnen van het Capeside-schoolbal te organiseren. Jen heeft daar maar weinig zin in, maar ze laat zich door Henry overhalen en besluit de jarenlange traditie in stand te houden. Ondertussen negeert Andie steevast Joey's waarschuwingen over de ware beweegredenen van Rob. Maar daar krijgt ze al snel spijt van.
16:40
Community

Amerikaanse komische serie "Curriculum Unavailable." Wanneer Abed wordt betrapt na een overtreding op Greendale, bezoeken hij en zijn vrienden een psychiater. Ze vermoeden dat er iets vreemds aan de hand is op school. Dokter Heidi vertelt hen dat hun tijd op Greendale eigenlijk een gedeelde psychose was.
17:05
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "Part Time Lover." Lily en Brad proberen een vriendin te zoeken voor opa zodat hij niet de hele tijd rondhangt. Verrassend genoeg heeft Eddie intussen gevoelens gekregen voor Nicole, maar hij vindt het moeilijk om hiervoor uit te komen. Lily wil meer tijd alleen doorbrengen met Brad, dus ze regelt voor hem een online date.
17:30
The Last Man on Earth

Amerikaanse komische serie "The Spirit of St. Lewis." Nu Melissa opgesloten zit, probeert iedereen met haar te praten. Carol en Erica zoeken allerlei mentale ziektes op, om zo eentje te vinden die overeenkomt met Melissa haar symptomen. Al snel beseft Todd dat ze geen dokters zijn en niemand haar zal kunnen helpen. Tandy overtuigt Lewis om zijn eerste vlucht met een echt vliegtuig te maken, in de hoop de sfeer in de groep te kunnen verbeteren.
17:55
That 70's Show

Amerikaanse komische serie "Who Are You." Jackies moeder Pam keert plotseling terug uit Mexico. Jackie heeft het daar bijzonder moeilijk mee. Ze weigert om alle plooien zomaar glad te strijken. Wanneer Pam uitgaat met Bob, is ook Donna overtuigd dat ze geen haar is veranderd. Ze bedenken een plan om hun ouders uit elkaar te drijven.
18:20
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Wedding Dress." Wanneer Cheryl aan Dana voorstelt om haar trouwjurk te gebruiken voor Dana's trouw, proberen Jim en Andy achter te houden dat de jurk verwoest werd tijdens een hevige braspartij.
18:55
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "My Sister, My Sitter." Lisa is ondanks haar jonge leeftijd toch al verantwoordelijk genoeg om te babysitten. Al snel bouwt ze een reputatie op als uitstekende babysitter. Marge en Homer plannen een avondje uit. Lisa krijgt thuis de leiding. Bart is woedend. Hij vindt dat zijn ouders hem behandelen als een baby en beslist zich dan ook zo te gedragen.
19:20
Life in Pieces

Amerikaanse komische serie "Interruptus Date Breast Movin'." Nadat Matt zijn ouders Joan en John betrapt tijdens een intiem moment, probeert Joan een groepstherapie te organiseren. Jen neemt twee borstvoedingsconsulenten aan. Matt en Colleen hebben geen geslaagde date en Heather en Tim verhuizen. Ze krijgen hulp van een verhuisbedrijf dat ex-gedetineerden aanwerft.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "Good Cop Bad Dog." Phil en Claire beslissen om een dag hun ouderlijke taken om te wisselen. Ondertussen geeft Jay zakelijk advies aan een vriend die start met een hondenschool. Cameron krijgt te kampen met de griep, net op een avond dat hij en Mitchell naar een concert van Lady Gaga zouden gaan.
20:15
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Long Distance Dissonance." De groep maakt zich zorgen wanneer Sheldons voormalige aanbidster, dr. Ramona Nowitzki, terug opduikt net wanneer Amy naar Princeton is vertrokken.
20:35
Cowboys & Aliens

Amerikaanse sf-western Arizona, 1873. Revolverheld Jake Lonergan ontwaakt in de woestijn. Hij lijdt aan geheugenverlies en draagt een vreemde metalen armband om zijn pols. Hij strompelt naar het nabijgelegen stadje Absolution, dat met ijzeren hand wordt bestuurd door kolonel Woodrow Dolarhyde, een rijke veeboer. Sheriff Taggart herkent in Lonergan een gezochte bandiet en arresteert hem meteen. Op dat ogenblik vallen bizarre ruimtetuigen het stadje aan en ontvoeren Percy, de zoon van Woodrow. Zonder goed te weten hoe, slaagt Jake erin met zijn armband één van de ruimtetuigen uit te schakelen.
22:55
Underworld: Evolution

Amerikaans fantasydrama De knappe vampier Selene moet samenwerken met de halfbloed weerwolf Michael. Hun grootste angst is de vader van alle vampiers: Marcus, die zijn tweelingbroer William, de eerste oncontroleerbare weerwolf, wil oproepen. Ondertussen woedt de eeuwenoude strijd tussen de Death Dealers-vampieren en de Lycans-weerwolven in alle hevigheid voort. Selene en Michael proberen de oorsprong van de vete tussen beide kampen te achterhalen door de geschiedenis te bestuderen.
00:50
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek