Tv gids - 2BE Donderdag

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
08:00
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over een groepje vrienden "Use Your Disillusion." Gail wil dat Dawson even tot rust komt en stuurt hem naar Joey. Om zijn gedachten te helpen verzetten neemt Joey Dawson mee naar een feestje dat georganiseerd wordt door haar professor literatuur. Dawson krijgt het er moeilijk. Intussen ziet Jen Charlie samen met een ander meisje. Ze maakt totaal onterecht een scène, maar wil het later dolgraag terug goedmaken. Tobey brengt onverwacht een bezoekje aan Jack. Maar die besteedt meer aandacht aan zijn nieuwe vrienden dan aan Tobey.
08:40
Qmusic

Muziek
12:35
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Coach Jim." Volgens Jim speelt het basketbalteam van zijn dochter veel te braaf op het veld. Hij is van plan om hen te coachen tot competitieve, zelfs agressieve speelsters.
12:55
Geen uitzending

Onderbreking
16:30
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over een groepje vrienden "High Anxiety." Dawson wil in Boston een psychiater raadplegen over zijn angstaanvallen. Daar aangekomen beslist hij eerst op stap te gaan met Jack en zijn vrienden vooraleer hij Joey opbelt. Jen beslist wraak te nemen op Charlie. Ze brengt hem een bezoekje terwijl het andere meisje bij hem is. De meisjes besluiten samen te spannen en een valstrik voor hem op te zetten. Intussen krijgt Audrey bezoek van haar moeder. Ze wordt gek van haar aanwezigheid en haar voortdurende kritiek. Joey zit middenin de moeder-dochterruzie en kan het niet nalaten om zich te moeien.
17:15
My Wife and Kids

Amerikaanse komische serie "The Kyles Go to Hawaii: Part 2." Eenmaal aangekomen in Hawaii, verliest Michael zijn koffer en de originele hotelreservatie. Om zijn gedachten te verzetten wil Michael zijn vakantie op een romantische manier starten, maar daar denkt Janet anders over.
17:40
My Wife and Kids

Amerikaanse komische serie "The Kyles Go to Hawaii: Part 3." De vakantie van de Kyles dreigt in mineur te eindigen wanneer Michael ontdekt dat hun terugvlucht eerder vertrekt dan hij dacht.
18:00
That 70s Show

Amerikaanse komische serie over een groep tieners in de turbulente jaren 70 "Good Old Fashioned Lover Boy." Jackie heeft het niet onder de markt bij haar bazin Christine. Ze probeert het hart van de presentatrice te veroveren door middel van de brownies die Kitty voor haar heeft gebakken. De koekjes zijn een regelrechte voltreffer, maar wanneer Christine haar in een uitzending vraagt waar ze de brownies heeft gehaald, beweert ze die zelf te hebben gemaakt. Hiermee wekt ze de woede op van Kitty, die voortaan weigert van haar kookkunsten te laten profiteren.
18:30
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The At-Bat." Jim is ervan overtuigd dat zijn zoon goed op weg is om een nietsnut te worden. Hij beslist om er alles aan te doen om de toekomst te veranderen.
18:55
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Take My Wife, Sleaze." Homer en Marge winnen een danswedstrijd. De prijs die ze mee naar huis nemen, is een motor uit de jaren '50. Bart leert zijn vader rijden. Helemaal enthousiast beslist Homer zijn eigen motorbende, genaamd "Hell's Satans", op te richten. Maar een andere, nogal agressieve motorbende blijkt al een patent op die naam te hebben.
19:20
Life in Pieces

Amerikaanse komische serie "Testosterone Martyr Baked Knife." Heather, Clementine en Jen helpen Joan met de voorbereidingen van het Thanksgivingdiner. Maar van niets doen wordt ze alleen maar nerveuzer. Greg krijgt een boost van zelfvertrouwen nadat hij te weten komt dat hij veel testosteron heeft. Samantha houdt iets achter voor de familie. John is vastberaden om een Thanksgivingtraditie voort te zetten: de kalkoen snijden met een oud familiemes.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "Flip Flop." Het huis dat Claire en Cam hebben gebouwd staat nu al enkele maanden te koop. Phil besluit om de decoratie zodanig te veranderen om zo een potentiële koper te kunnen overtuigen. Of heeft Haley een ander plan?
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Excelsior Acquisition." Sheldon moet voor de politierechtbank verschijnen omdat hij enkele weken geleden een rood licht negeerde toen hij Penny naar het ziekenhuis bracht. Hierdoor mist hij wel een signeersessie van Spider-Man-stripauteur Stan Lee. Dit vergeeft hij Penny nooit. Tot overmaat van ramp heeft de rechter geen oren naar zijn verdedigingspleidooi.
20:35
Wild Card

Amerikaanse actiethriller De verstokte gokker Nick Wild werkt als bodyguard. Op een dag schiet hij een vriendin te hulp die door een gangster wordt lastiggevallen. Dat brengt hem echter in een lastig parket met de maffia.
22:25
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Amerikaanse sf-actieserie "Many Heads, One Tale." Het S.H.I.E.L.D.-team ontdekt de gevaarlijke, verborgen waarheid achter het ATCU. En de boosaardige plannen van Grant Ward om S.H.I.E.L.D. te vernietigen, nemen een zeer verrassende wending.
23:15
Salem

Amerikaanse fantasyserie "Til Death Do Us Part." Als Mary en Alden hun krachten bundelen, wordt Aldens vaderschap voor het eerst op de proef gesteld.
00:05
Baskets

Amerikaanse komische serie "Funeral." Oma is gestorven en Christine gaat naar Costco om het één en ander te regelen. Wanneer de familieleden aankomen in Bakersfield voor de begrafenis, komt Chip iets te weten waarbij zijn tweelingbroers Cody en Logan betrokken zijn.
00:25
Geen uitzending

Onderbreking
02:25
Geen uitzending

Onderbreking
03:25
Qmusic

Muziek