Tv gids - 2BE Eergisteren

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
08:10
Community

Amerikaanse sitcom "Wedding Videography." Wanneer een verrassingsaanzoek zorgt voor een huwelijk op Greendale, onthult Jeff een onverwachte link tussen de bruid en de bruidegom.
08:35
Qmusic

Muziek
12:00
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Deliverance." Wanneer de bevalling van Dana vroegtijdig wordt ingezet en Ryan niet op tijd ter plaatse geraakt, ziet het ernaar uit dat Jim de baby ter wereld zal moeten brengen.
12:20
Geen uitzending

Onderbreking
15:50
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over een groepje vrienden "The Lost Weekend." Pas aan het einde van zijn verblijf in Boston hoort Dawson het berichtje van Joey waarin ze een einde maakt aan hun relatie. Hierdoor bereiken de spanningen een nieuw hoogtepunt. Audrey besluit zich enkele uren over Dawson te ontfermen en een verzoening op touw te zetten. Ondertussen geeft Jen haar romance met Charlie een kans.
16:35
Community

Amerikaanse sitcom "Emotional Consequences of Broadcast Television." Wanneer het zesde jaar op Greendale op zijn einde loopt, vraagt Abed aan iedereen om na te denken over het zevende jaar.
17:05
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "Hello, Goodbye." Door de nakende geboorte van de jongste Finnerty, loopt iedereen op de toppen van zijn tenen. Wanneer Claudia plots af te rekenen krijgt met de eerste weeën, verlaten zij en Sean halsoverkop de proclamatie van Lily en zetten ze koers richting ziekenhuis. Ondertussen blijft Lily achter op school.
17:30
My Wife and Kids

Amerikaanse komische serie "Back Story." Michael is het grondig beu dat de kinderen hem plagen met zijn leeftijd. Hij besluit hen een lesje te leren. Tijdens een spelletje Twister doet hij alsof hij zijn rug bezeert. Hij wil dat ze hem een tijdje in de watten leggen en hem op zijn wenken bedienen. Wanneer Jay het spelletje doorheeft, besluit ze zelf een grap uit te halen.
18:00
That 70s Show

Amerikaanse komische serie over een groep tieners in de turbulente jaren 70 "Fun It." Wanneer Hyde, Randy, Fez, Donna en Jackie het aan de stok krijgen met de uitbater van hun favoriete hamburgertent, besluiten ze het uithangbord van het restaurant - de clown Fatso - te stelen. Hun plan verloopt feilloos, maar eens ze Fatso in hun bezit hebben, weten ze er geen raad mee. Bovendien lokt de diefstal van de clown een ware schokgolf van reacties uit.
18:25
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Dino-Mite." Jim en Ryan gaan een namiddag met de kinderen en de baby op stap. Al snel loopt alles helemaal uit de hand. In een museum breken ze per ongeluk het skelet van een dinosaurus.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Brother's Little Helper." Bart heeft zich weer eens schandalig gedragen op school. Directeur Skinner roept Marge en Homer bij zich en vertelt hen dat het niet anders kan dan dat hun zoon lijdt aan een concentratiestoornis. Skinner dreigt ermee Bart te laten schorsen als hij het experimentele medicijn Focusyn niet inneemt.
19:15
Life in Pieces

Amerikaanse komische serie "Poison Fire Teats Universe." Wanneer Colleen en Matt alle vluchten naar Mexico missen voor hun huwelijk, vragen ze zich af of ze ooit wel zullen kunnen trouwen. Greg en Jen komen in de problemen wanneer ze op het vliegtuig een koekje delen met een passagier die allergisch blijkt te zijn. Joan en Johns hond heeft Matts trouwring ingeslikt, waardoor ze zich naar de dierenarts moeten haasten. De Hughes-familie trekt in bij Tyler en Clementine nadat hun keuken helemaal is uitgebrand.
19:40
Modern Family

Amerikaanse komische serie "Bad Hair Day." Claire loopt een oude professor tegen het lijf. Phil wordt ongemakkelijk wanneer hij verneemt dat ze vroeger iets hadden. Jay heeft zijn zinnen op een bowlingtoernooi gezet en Gloria kan de druk van de baby niet langer aan.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Gorilla Experiment." Nu Bernadette regelmatig over de vloer komt bij Leonard en Sheldon en duidelijk snapt waar zij het over hebben, vindt Penny het vervelend dat zij de enige is die geen verstand heeft van wetenschap. Ze vraagt Sheldon om haar wat fysicakennis bij te brengen. Ondertussen denkt Howard dat Leonard zijn vriendin van hem wil afsnoepen.
20:35
Ted 2

Amerikaanse komedie De grofgebekte knuffelbeer Ted is ondertussen getrouwd met zijn geliefde Tami-Lynn. Het koppel voelt zich zelfs al klaar voor kinderen. Gezien Teds afkomst vragen ze zijn beste vriend John om spermadonor te zijn. Maar zonder bewijs van 'menselijkheid' kan Ted echter geen officiële voogdij krijgen over het kind.
22:45
Crimi Clowns

Misdaadserie. "De legataris." De bende pleegt een ramkraak op het drugslabo van Malkin, in samenwerking met de corrupte inspecteurs Coenen en Willems. Op hetzelfde moment valt de politie binnen in de villa van de drugsbaas. Ronny en Ma Tersago gaan naar de notaris voor de erfenis van Jos.
23:20
Devil's Due

Amerikaanse horrorfilm Terwijl Zach de zwangerschap van zijn vrouw op video vastlegt voor het nageslacht, begint hij zeer bizar gedrag bij haar op te merken. Aanvankelijk schrijft zij dat gedrag toe aan de zenuwen en de hormonen, maar naarmate de maanden verstrijken, wordt het duidelijk dat de duistere veranderingen in haar lichaam en geest een meer sinistere oorsprong hebben.
01:00
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek