Tv gids - 2BE Eergisteren

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
07:30
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "Tombstone Blues." Morgen zal een fotograaf de familie Finnerty vereeuwigen op foto. Het is intussen zo'n zes jaar geleden dat er nog eens een officieel familiekiekje werd genomen en sindsdien is er heel wat gebeurd. Zo is de moeder van Sean en Eddie ondertussen overleden. Misschien is dit wel de ideale gelegenheid voor een bezoekje aan de laatste rustplaats.
07:50
Qmusic

Muziek
12:15
Geen uitzending

Onderbreking
13:00
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Crush." Jim probeert voor Dana een vrijgezel te vinden om haar aan te koppelen. Uiteindelijk zadelt hij haar op met Mister Too Perfect, Nick. Jim heeft al snel spijt van zijn 'goede' daad, want Nick komt steeds vaker op bezoek. Hij repareert het huis, maakt eten en amuseert zich steeds vaker met Cheryl. Jim wordt jaloers en wil een einde maken aan de vertoning.
13:20
Geen uitzending

Onderbreking
16:50
The Office

Amerikaanse komische serie "The Job Part 2." Michael stelt zijn medewerker Dwight aan als regionale manager. Hij is er immers nog steeds van overtuigd dat hij de hogere functie zal krijgen waarvoor hij solliciteerde op de vestiging van Dunder Mifflin in New York. Wat later blijkt dat hij echter heel wat concurrentie heeft: ook Jim en Karen hebben zich kandidaat gesteld voor de hogere positie. Op liefdesvlak lijkt het Michael ondertussen weer voor de wind te gaan: hij begint opnieuw een relatie met Jan, nadat ze een borstvergroting heeft laten uitvoeren.
17:10
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "Pictures of Willy." Jimmy heeft hulp nodig. Hij heeft de voorbije avond contact proberen te leggen met een meisje, maar zijn pogingen leverden weinig resultaat op. Ten einde raad wint hij advies in bij Eddie en Hope. Intussen is Amy, een ex-vriendinnetje van Eddie, terug opgedoken. Het meisje zou wel eens een bedreiging kunnen vormen voor zijn huidige relatie met Hope.
17:35
How I Met Your Mother

Amerikaanse komische serie "The Locket." Op weg richting Long Island voor het huwelijk, ontdekken Barney en Robin dat ze nog meer gemeen hebben dan ze dachten. Marshall doet ook een merkwaardige ontdekking, waardoor hij genoodzaakt is om terug naar huis te keren. Lily confronteert Ted dan weer met zijn gevoelens voor Robin terwijl hij zijn persoonlijke cadeau voor haar voorbereidt.
18:05
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "Too Old to Trick or Treat, Too Young to Die." Fez verstuikt zijn enkel en besluit te revalideren in Erics kamer. Uit verveling begint hij de buren met een verrekijker te bespieden. Fez ontdekt dat buurman Bob de hele dag met vuilniszakken sleurt. Wanneer Kitty hem vertelt dat ze al een hele tijd niets meer van Midge heeft gehoord, denkt Fez dat Bob zijn vrouw heeft vermoord.
18:30
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Cheryl's Old Flame." Jim en Cheryl hebben ruzie over elkaars opvoedingsmethoden bij de kinderen. En daar blijft het niet bij. Cheryl vindt dat Jim zijn motor moet wegdoen. Jim doet de motor weg maar als hij ontdekt dat Cheryl stiekem weer rookt, haalt hij ook de motor terug in huis.
19:00
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "E. Pluribus Wiggum." Alle fastfoodrestaurants van Springfield zijn afgebrand. In een poging om geld in te zamelen voor de heropbouw, vervroegt burgemeester Quimby de verkiezingen in zijn stad, waardoor Springfield de eerste verkiezingsuitslagen van het land zal uitbrengen. Voor het oog van de media en van het hele land stemt Springfield wel op een heel ongewone kandidaat.
19:25
Brooklyn Nine-Nine

Amerikaanse komische serie "Monster in the Closet." Pimento en Rosa pakken de draad op en gaan trouwen, dus bereidt de eenheid de perfecte bruiloft voor onder regie van Amy. Pimento laat Jake en Gina de robijnen oorbellen van z'n oma halen zodat Rosa die kan dragen bij de plechtigheid.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "The Day Alex Left for College." Phil en Claire zijn teleurgesteld in hun kinderen als Alex expres een verkeerde startdatum van haar studie doorgeeft om al te veel bombarie te voorkomen en Luke heeft weinig zin om Phils open huis bij te wonen.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Parking Spot Escalation." De hele bende geraakt betrokken in een ruzie tussen Howard en Sheldon over de leegstaande parkeerplaats van Sheldon. De universiteit heeft besloten om de parkeerplaats aan Howard toe te wijzen, maar dat lijkt Sheldon niet zomaar te pikken.
20:35
Apocalypto

Amerikaanse avonturenfilm Een Mayadorpje wordt overvallen door een vijandige stam. Jaguar Paw, de trotse zoon van het dorpshoofd, slaagt er maar net in om zijn zwangere vrouw en kind te verstoppen in een schuilplaats. Daarna wordt hij samen met de andere overlevende mannen en de vrouwen van het dorp gevangengenomen en weggevoerd naar de stad van de aanvallers. Daar zullen de vrouwen als slavinnen worden gebruikt en de mannen aan de goden worden geofferd om de stad, die door pest wordt geteisterd, te redden. Het is een lange en helse tocht, maar onderweg doet een jong meisje een vreemde voorspelling die de gevangenen weer hoop geeft.
23:10
District 9

Amerikaanse sf-actiethriller Meer dan twintig jaar geleden strandden insectachtige buitenaardse wezens in Zuid-Afrika, waar ze nog steeds als vluchtelingen worden behandeld. Inmiddels verzorgt het priv├ębedrijf MNU voor de bewaking van het vluchtelingenkamp. MNU is echter vooral geinteresseerd in de geavanceerde wapens van de aliens. Maar om die te activeren, heb je buitenaards DNA nodig.
01:05
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek