Tv gids - 2BE Eergisteren

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
07:30
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "Safety Dance." Sean en Claudia zijn chaperon op het schoolbal van Lily. Ze moeten de jongeren in de gaten houden en erop toezien dat er geen alcohol wordt gedronken. Toch betrapt zuster Helen Lily en Dean met een fles. Lily blijft ontkennen dat ze er iets mee te maken heeft.
07:50
Geen Uitzending

Onderbreking
12:15
Geen Uitzending

Onderbreking
13:00
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Hot Wife." Wanneer Cheryls zelfvertrouwen een deuk krijgt, bedenkt Jim een plan om haar op te vrolijken. Hij schrijft een brief in naam van een anonieme bewonderaar. Maar wanneer Cheryl verrassend antwoordt, slaat Jim aan het twijfelen.
13:20
Geen Uitzending

Onderbreking
16:45
Married ... with Children

Amerikaanse komische serie "The Hood, The Bud and The Kelly part 1." Kelly heeft haar broer Bud ontslagen als manager. Om haar vertrouwen terug te winnen, besluit Bud een eigen fitnessvideo te produceren. Voor de financiële kant van het zaakje doet hij beroep op de louche zakenman Vito Capone. Tijdens een bezoekje van Vito aan de studio loopt het echter mis. Ondertussen heeft Peggy haar man Al kunnen overtuigen om een schotelantenne te kopen.
17:05
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "Relax!." Sean en Claudia nemen hun kinderen mee naar een pretpark. Algauw komen ze tot de vaststelling dat er net vandaag een homodag wordt georganiseerd. Als Sean er zijn collega Paul tegen het lijf loopt, doet Sean zijn uiterste best om te bewijzen dat hij wel degelijk hetero is. Paul is ook vrij duidelijk over zijn geaardheid. Intussen stelt Eddie zijn nieuwe vriendin Gretchen voor aan zijn familie.
17:35
How I Met Your Mother

Amerikaanse komische serie "Disaster Averted." Barney wil zo graag van de lelijke das van Marshall verlost geraken dat hij er zelf een klap voor wil krijgen. Kevin stelt zich echter vragen bij zijn opdringerigheid en begint Barney te analyseren. Wanneer de storm Irene stilaan New York bereikt, is dat hét moment voor Ted om zijn beste vaardigheden als padvinder boven te halen en zo de groep te beschermen.
18:00
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "The Wrestling Show." Kittie wil de communicatiestoornissen tussen Red en Eric van de baan helpen. Door zich te moeien, zorgt ze ervoor dat Red Eric en zijn vrienden vergezelt naar een worstelmatch. Midge probeert Kittie en Laurie te overtuigen om met haar mee te gaan naar een praatgroep.
18:25
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Safety Last." Door haar overbezorgdheid maakt Cheryl Jims leven ondraaglijk. Wanneer Jim in het ziekenhuis belandt, beseft Cheryl dat ze hem niet eindeloos kan beschermen.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Thank God It's Doomsday." Bart en Lisa willen hun haar laten knippen in het winkelcentrum. Terwijl ze in de kappersstoel zitten, krijgen ze ruzie, waardoor de kapper niet meer keurig kan werken. Zowel Lisa als Bart stappen het winkelcentrum uit met een afschuwelijk kapsel. En tot overmaat van ramp komen ze een groepje medeleerlingen tegen die een camera bijhebben.
19:15
Brooklyn Nine-Nine

Amerikaanse komische serie "Payback." De kernploeg beslist dat het hoog tijd is dat Jake hen al het geld terugbetaalt dat hij hen sinds al jaren verschuldigd is. Ondertussen werken Amy en Holt samen om de Brooklyn Broiler case te heropenen.
19:40
Modern Family

Amerikaanse komische serie "The Old Man & The Tree." Jay neemt Manny mee om hun kerstboom neer te halen. Gloria is nerveus, nu haar moeder in de buurt is. Cam neemt Lily mee naar een liefdadigheidsevenement. Haley en Alex mogen Elf en Mrs. Claus spelen in het shoppingcenter.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Comic-Con Conundrum." De jaarlijkse reis naar Comic Con komt in gevaar wanneer Ray niet kan gaan.
20:35
Waterworld

Amerikaanse sf-actiefilm Als gevolg van de gesmolten poolkappen is de wereld in de 26ste eeuw veranderd in één grote oceaan. Met bouwvallige boten en vanuit drijvende steden hopen de restanten van de mensheid het mythische Dryland te vinden. De mysterieuze zwerver Mariner ziet zich tijdens een piratenaanval genoodzaakt een moeder en kind mee te nemen.
23:05
Major Payne

Komedie Majoor Benson Payne wordt op non-actief gezet bij de marine. Hij is een moordmachine, maar de wereldoorlogen worden tegenwoordig niet meer uitgevochten op het strijdveld. Benson is soldaat in hart en nieren en heeft geen idee wat hij moet doen in de burgermaatschappij. Zijn commandant vindt een baan voor hem als leraar op een school met randgroepjongeren, waar hij gebruikmaakt van echte kogels en granaten. Zijn superieuren beginnen weer in hem te geloven. Maar dan wordt hij naar Bosnië gestuurd.
00:55
Geen Uitzending

Onderbreking
02:30
Geen Uitzending

Onderbreking
03:30
Geen Uitzending

Onderbreking