Tv gids - 2BE Eergisteren

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
08:10
Community

Amerikaanse komische serie "The Science of Illusion." Britta wil bewijzen dat ze geen doetje is en haalt een gewaagde 1 aprilgrap uit. De grap loopt echter faliekant af. Annie en Shirley worden benoemd tot veiligheidsagentes op de campus.
08:35
Geen uitzending

Onderbreking
08:50
Qmusic

Muziek
12:30
Taxi Brooklyn

Frans-Amerikaanse actieserie "Black Widow." Drie mannen worden onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen. De fysieke gelijkenissen en de gelijkaardige smaak voor horloges lijken meteen te wijzen op een bepaalde moordenaar, een zwarte weduw. Leo lijkt in het profiel van de slachtoffers te passen, en besluit als lokaas undercover te gaan.
13:20
Geen uitzending

Onderbreking
16:35
The Office

Amerikaanse komische serie "Dream Team." Jim speelt voetbal met de nieuwe baas en dat na al de problemen die hij heeft gehad met zijn verantwoordelijke. Ondertussen wil Michael zijn huis maar niet verlaten om naar het werk te gaan.
17:00
Community

Amerikaanse komische serie "Contemporary American Poultry." Omdat de kipvingers altijd al op zijn als de groep aan de beurt is, wil Jeff ze voor de studiegroep uit de kantine halen. Al snel escaleert de situatie en wordt de distributie van kipvingers door Abed op maffia-achtige wijze beheerst.
17:25
Brooklyn Nine-Nine

Amerikaanse komische serie "Captain Peralta." Roger, de vader van Jake, komt na lange tijd nog eens op bezoek om wat tijd te spenderen met zijn zoon. Jake is door het dolle heen en kan niet wachten om zijn vader terug te zien, maar Charles heeft zo zijn bedenkingen bij de bedoelingen van Roger. Ondertussen krijgen Amy, Terry, Gina en Rosa een onmogelijk raadsel voorgeschoteld door hoofdcommissaris Holt in ruil voor tickets voor een concert van Beyoncé.
17:55
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "Class Picture (Strange Trip)." Eric en zijn vrienden bereiden zich voor op de fotosessie voor het jaarlijkse schoolfotoboek. Ze moeten bij elke foto een passende slogan verzinnen, maar hierover ontstaat meteen onenigheid. Iedereen haalt vervolgens herinneringen uit het verleden op zodat hun zoektocht naar een passende eigenschap bij ieder van hen gemakkelijker wordt. Het tegendeel is echter waar.
18:20
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Mom's Boyfriend." De moeder van Cheryl is onlangs weduwe geworden. Toch heeft ze nu al een nieuwe vriend met wie ze zich zopas heeft verloofd. Cheryl keurt de verloving af, in tegenstelling tot Jim en Andy.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Itchy & Scratchy Land." Bart en Lisa smeken hun ouders om naar het pretpark van Itchy en Scratchy te gaan. Het themapark wordt 'de meest gewelddadige plaats op aarde' genoemd. Na wat geaarzel stemt Marge toch toe. Het uitstapje wordt ongetwijfeld anders dan alle voorgaande uitjes.
19:15
The Middle

Amerikaanse komische serie "Cutting the Cord." Sue sms't Frankie constant als ze op haar huisgenoot wacht. Axl probeert het mierenprobleem op te lossen, en Brick krijgt een nieuwe vriend als hij op school gepest wordt.
19:40
Modern Family

Amerikaanse komische serie "Alone Time." Mitch en Jay belanden in hun verlangen naar rust in hetzelfde kuuroord. Cam trekt ondertussen op met Gloria.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Comic Book Store Regeneration." Wanneer iedereen zich klaarmaakt voor de heropening van Stuarts stripwinkel, krijgt Leonard onverwachts nieuws. Penny probeert Sheldon uit te leggen hoe hij moet leren dingen los te laten. Maar wanneer ze iets over Amy ontdekt, lukt het haar niet om haar eigen raad op te volgen.
20:35
71

Brits actiedrama Gary Hook, een jonge Britse soldaat, wordt per ongeluk achtergelaten door zijn eenheid tijdens de angstaanjagende rellen in de straten van Belfast in 1971. Niet in staat om onderscheid te maken in vriend of vijand moet de nieuwe rekruut alleen zien te overleven in de nacht en een veilige plek zien te vinden in het desoriënterende, vreemde en dodelijke landschap.
22:30
APB

Amerikaanse misdaadserie "Hard Reset." Nadat miljardair Gideon Reeves' beste vriend voor zijn ogen wordt vermoord, neemt Reeves de leiding van Chicago's meest onrustige 13de district op zich en geeft hij de politiemacht binnen deze wijk een technologische upgrade. Op deze manier daagt hij het district uit om meer te weten te komen over de dagelijkse criminaliteit die zich binnen de wijk afspeelt. Hiervoor krijgt hij hulp van detective Theresa Murphy, een ambitieuze agente die de technologische ideeën van Reeves een kans wil geven. De miljardair maakt als eerste de APB-app, waardoor burgers de politie onmiddellijk kunnen waarschuwen. En dit is nog maar het begin.
23:20
The Graham Norton Show

Britse humoristische talkshow Gasten: Daisy Ridley, John Boyega, Gwendoline Christie en Mark Hamill (de sterren van 'Star Wars: The Last Jedi').Muzikale gast: Sam Smith.
00:15
Sirens

Amerikaanse komische serie "Hypocritical Oath." Nadat ze een maffialid redden, probeert Brian veranderingen door te voeren in de ambulance. Hank denkt terug aan de slechtste mens die hij ooit heeft geholpen en Billy gaat op zoek naar zijn oude buurtpony.
00:35
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek