Tv gids - 2BE Eergisteren

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
12:00
Person of Interest

Amerikaanse misdaadserie "Return 0." Wanneer Finch het virus verspreidt, dat zowel de Samaritaan als The Machine vernietigt, doet The Machine een laatste wanhopige poging om het team te stoppen ... en niet iedereen zal overleven.
12:40
Geen uitzending

Onderbreking
16:05
Bordertown

Amerikaanse komische animatieserie "J.C. Strikes." Ernesto probeert J.C. het "echte leven" te laten zien, door hem aan het werk te zetten bij z'n tuinmannen. J.C. schrikt van de in zijn ogen vreselijke werkomstandigheden en organiseert een staking, wat de verhoudingen op scherp zet.
16:30
Bordertown

Amerikaanse komische animatieserie "Drug Lord." Bud wordt zonder dat hij het weet de rechterhand van drugsbaron Pablo Barracuda terwijl hij probeert rijker en succesvoller te worden dan Ernesto.
16:50
Bordertown

Amerikaanse komische animatieserie "Santa Ana Winds." Door de Santa Ana-wind gebeuren er vreemde dingen in Mexifornia. Sanford gaat in Mexico op zoek naar energiedrank en gebruikt een nieuw, nog sterker elixer.
17:10
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Amerikaanse sf-actieserie "The Magical Place." Coulson is in handen van Centipede en zij willen weten hoe hij de dood heeft overwonnen. Intussen neemt Victoria Hand de leiding van het team van Coulson over. Haar aanpak verschilt echter nogal drastisch en de teamleden beramen hun eigen plan om Coulson uit de klauwen van Centipede te bevrijden.
18:00
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Amerikaanse sf-actieserie "Seeds." De agenten van Phil Coulson brengen een bezoek aan de S.H.I.E.L.D.-academie waar Fitz en Simmons een lezing geven. Tijdens hun bezoek verandert een van de cadetten van de academie plots in ijs. Gelukkig kunnen Fitz en Simmons hem tijdig redden, maar het slachtoffer blijkt niet zo onschuldig te zijn: samen met een vriend heeft hij een gevaarlijke ijsmachine gebouwd. Fitz ontdekt dat de cadetten financiƫle steun krijgen van Ian Quinn. Wat ze echter niet weten, is dat Quinn een crimineel is die banden heeft met de Helderziende. Ondertussen zijn Coulson en agent May in Mexico op zoek naar Richard Lumley, de partner van de agent die Skye als baby binnenbracht in het weeshuis.
18:45
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "The Trouble with Trillions." De inwoners van Springfield vullen in allerijl hun belastingsformulier in. Homer wil de overheid oplichten en schrijft allerlei onwaarheden neer. Hij wordt natuurlijk betrapt en moet de overheid helpen om mensen te ontmaskeren die net hetzelfde hebben gedaan als hij.
19:15
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Girly Edition." Bart wordt een grote ster wanneer hij het jongerennieuws in de show van Krusty mag presenteren. Lisa wordt echter jaloers.
19:45
Britain's Got Talent

Talentenjacht waarin de meest uiteenlopende acts worden beoordeeld "Auditions 7." Laatste auditieshow van het twaalfde seizoen. De meest uiteenlopende acts worden beoordeeld door juryleden Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en David Walliams, die op zoek gaan naar de opvolger van pianist Tokio Myers. De juryleden schatten in welke acts het publiek het meest kunnen raken en wie doorstoot naar de volgende ronde.
20:50
Quantico

Amerikaanse misdaadserie "Stescalade." De CIA-rekruten gaan door met hun opleiding op de Farm. Alex en Ryan werken samen met Shelby en Nimah om erachter te komen wie van hun mederekruten op de hoogte is van hun plan. Harry probeert meer te weten te komen over Alex en plant een ontmoeting met een voormalige FBI-collega van haar. In de toekomst gaat Alex undercover bij de terroristen, die iedereen in gijzeling houden. Al snel ontdekt ze dat het niet om onbekenden gaat.
21:40
Quantico

Amerikaanse misdaadserie "Kubark." De terroristen stellen hun eisen: 1700 gegijzelden in ruil voor een hacker. Alex en Shelby proberen de deal te stoppen, maar onder Miranda's bevel gaat het toch door. Op de Farm worden de CIA-rekruten getest op stressbestendigheid en moeten ze leren omgaan met hun grootste angsten. Alex probeert belangrijke informatie te achterhalen via Owens telefoon, die de stresslevels van alle rekruten meet.
22:35
Grimm

Amerikaanse fantasy-dramaserie "Map of the Seven Knights." Monroe krijgt een telefoontje van een familielid uit Duitsland dat Nick dichter bij zijn voorouders zal brengen. Alles dreigt uit de hand te lopen wanneer blijkt dat ook Black Claw op zoek gaat naar dezelfde artefacten. Trubel confronteert Eve met Nick en Adalind.
23:25
The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story

Amerikaanse misdaadserie "Descent." Andrew probeert tijdens een feestje indruk te maken op David, maar zijn gok pakt verkeerd uit en zijn eisen worden alsmaar onredelijker. Andrews hautaine houding begint zijn relaties te verzuren en hij raakt steeds meer uit de gratie bij zijn kennissen.
00:15
Geen uitzending

Onderbreking
02:15
Geen uitzending

Onderbreking
03:15
Qmusic

Muziek