Tv gids - 2BE Eergisteren

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
08:10
Community

Amerikaanse komische serie "Pillows and Blankets." De studenten van Greendale houden een enorm kussengevecht. Troy en Abed nemen het tegen elkaar op, maar dat weegt op hun vriendschap. Jeff ziet het kussengevecht als een uitvlucht om niet naar de les te moeten en doet er alles aan om de vriendschap tussen Troy en Abed te redden.
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
12:35
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Sympathy from the Devlins." Jim, de bijgelovige sportliefhebber, is ervan overtuigd dat zijn voormalige buren het team geluk brengen wanneer ze samen naar een wedstrijd kijken.
13:00
Geen uitzending

Onderbreking
16:10
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over vijf vrienden en hun problemen bij het volwassen worden "Homecoming." Dawson ontdekt dat Eve bij hem op school zit en dat ze hem helemaal ziet zitten. Eve maakt er geen geheim van dat ze met hem in bed wil duiken. Terwijl Dawson zich op zijn allereerste seksuele ervaring voorbereidt, hoopt Pacey zijn vriendin Andie te verrassen door een dag eerder dan afgesproken naar de psychiatrische instelling te reizen waar ze de zomer heeft doorgebracht. Hij treft haar aan in de armen van Marc, een andere patiƫnt. Pacey probeert te achterhalen of hun band verder reikt dan vriendschap, maar Andie weigert zich hierover uit te spreken. Na lang aandringen biecht Andie de waarheid op, ze heeft de lakens met Marc gedeeld.
16:55
Community

Amerikaanse komische serie "Origins of Vampire Mythology." De studenten van Greendale vieren carnaval. Annie doet er alles aan om zeker te zijn dat Britta geen contact opneemt met haar ex-vriend. Jeff probeert uit te zoeken waarom Britta's ex nog zoveel over haar te zeggen heeft. Pierce en Chang worden de beste vrienden.
17:20
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "Who Are You?." Sean en Claudia moeten tot hun grote verbazing vaststellen dat Jimmy een winkeldiefstal heeft gepleegd. Ze proberen te acherhalen waarom hij dit deed. Intussen vraagt Lily zich af wat ze moet aantrekken tijdens het diner met de ouders van Dean. Brad besluit haar te helpen in de zoektocht naar de perfecte outfit.
17:45
The Last Man on Earth

Amerikaanse komische serie "Mama's Hideaway." Melissa verliest zichzelf in het idee om zelf een kind te hebben. Todd probeert met haar te praten, maar ze sluit hem volledig buiten en maakt duidelijk dat ze hem niet langer nodig heeft in haar leven. Lewis probeert een vliegsimulator uit in de hoop later een echt vliegtuig te kunnen besturen. Ondertussen wil Carol een familiefoto maken, maar dat wordt te veel voor Gail.
18:05
That 70's Show

Amerikaanse komische serie "I Can See for Miles." Kelso is in de wolken wanneer Brooke hem meer betrekt bij de komst van de baby. Ze vraagt hem mee naar een doktersafspraak, maar plots verdwijnt zijn busje op mysterieuze wijze. Hyde is verre van gelukkig met Jackies herinrichting van zijn kamer. Eric en Donna gaan op zoek naar de ideale plek om hun huwelijk te vieren.
18:30
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Nanny-Cam." Jim investeert in een camera zodat hij de oppas kan betrappen op een fout. Hij wilde namelijk niet dat Cheryl haar inhuurde. Maar in plaats van iets over de oppas te ontdekken, komt hij iets te weten over Cheryl.
18:55
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "The Twisted World of Marge Simpson." Marge en enkele vriendinnen hebben al enige tijd een investeringsfirma. Wanneer Marge uit de firma wordt gezet, besluit ze wraak te nemen door een eigen firma op te zetten. Aanvankelijk heeft ze weinig succes met haar zaak. Homer roept daarom de hulp in van de gangster Fat Tony. Meteen gaan de zaken beter.
19:20
The Middle

Amerikaanse komische serie "Clear and Present Danger." Frankie zoekt het cadeau dat ze voor Al had gekocht. Sue wil een video maken voor Mikes verjaardag. Brick vraagt Axl om hem te helpen fit te worden nadat Cindy hem tegen een pestkop heeft beschermd.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "Boys' Night." Mitchell en Cameron laten Haley babysitten, maar houden haar in het oog via de webcam. Haley stelt zo'n gebrek aan vertrouwen niet op prijs. Jay heeft een geweldige avond, met een al even geweldige kater tot gevolg. Luke maakt kennis met een griezelig aandoende buurman, wat in Phils gedachten tot allerlei onheil dreigt te leiden.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Escape Hatch Identification." Wanneer Raj uit zijn appartement verhuist, bieden Leonard en Penny Sheldons oude kamer aan.
20:35
Tomorrow Never Dies

Brits-Amerikaanse Bondfilm De Britse onderzeeƫr Devonshire wordt voor de kust van Vietnam door het Chinese leger tot zinken gebracht, hoewel het schip zich volgens de satellietbeelden in internationale wateren bevindt. Slechts zeventien bemanningsleden overleven de aanslag om een paar uur later doodgeschoten te worden. Het Britse leger eist een vergeldingsactie en wil de hele legervloot naar China sturen, maar volgens M zijn de Chinezen niet de schuldigen. Alles wijst erop dat de Duitse mediagigant Elliott Carver het brein achter de operatie is. James Bond krijgt achtenveertig uur om bewijzen tegen de megalomane Carver te verzamelen en te verhinderen dat hij een Derde Wereldoorlog ontketent.
22:50
Qdoc: Inside The World's Toughest Prisons

Documentaire. "Mexico." Paul ervaart hoe het is om te leven als een gevangene in Mexico. In de gevangenis El Hongo zitten de zwaarste criminelen: seriemoordenaars, huurmoordenaars en drugsbaronnen.
23:45
Second Chance

Amerikaanse sf-dramaserie "Gelassenheit." Het is voor Pritchard en Duval een race tegen de klok om Gracie uit handen van Connor en Otto te redden. Maar ook voor Pritchard dringt de tijd, aangezien er geen bassin is waarin hij kan regenereren.
00:35
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek