Tv gids - 2BE Gisteren

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
12:10
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Dino-Mite." Jim en Ryan gaan een namiddag met de kinderen en de baby op stap. Al snel loopt alles helemaal uit de hand. In een museum breken ze per ongeluk het skelet van een dinosaurus.
12:30
Geen uitzending

Onderbreking
12:50
Huwelijk Harry & Meghan

Liveverslag van het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle.
13:45
Geen uitzending

Onderbreking
16:15
Bates Motel

Amerikaanse dramaserie "There's No Place Like Home." Norman keert terug naar huis nadat hij een onverwachte ontdekking deed. Norma zet haar schouders onder een nieuw project.Dylans zoektocht naar Emma's moeder zorgt voor een verrassing.
17:00
Person of Interest

Amerikaanse misdaadserie "ShotSeeker." Reese beschermt Ethan Garvin, een analist van het Real Time Crime Center die met zijn onderzoek in het vaarwater van Samaritan is terechtgekomen. Reese en Fusco worden bedreigd door een bondgenoot van Elias, die de dood van zijn vriend wil wreken.
17:50
The Nanny

Amerikaanse komische serie "The Hanukkah Story." Fran is teleurgesteld wanneer Maxwell haar vertelt dat hij samen met Grace en C.C. enkele dagen de stad uit moet. Op zich niet zo erg, ware het niet dat dit hun eerste feestdag als gezin is. Ook Niles vindt het spijtig dat C.C. net nu een tijdje weg is. Fran denkt vol nostalgie terug aan de toffe feestdagen die ze als kind met haar familie doorbracht. Maxwell daarentegen herinnert zich hoe eenzaam hij zich op die dagen voelde. Onderweg bedenkt hij zich.
18:20
The Nanny

Amerikaanse komische serie "The In-Law Who Came Forever." Freida, de tante van Fran, zint op wraak omdat ze niet uitgenodigd was op het huwelijksfeest van Fran en Maxwell. De steenrijke vrouw koopt daarom het appartementsgebouw waar Morty en Sylvia wonen en zet hen prompt uit hun woning. De ouders van Fran kunnen nergens terecht en belanden in het huis van Maxwell. Die is uiteraard niet gelukkig met zijn inwonende schoonouders, maar hij begrijpt dat er voorlopig geen andere oplossing is. Hij raakt de aandacht van Sylvia snel gewend en daar had Fran niet op gerekend.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Guess Who's Coming to Criticize Dinner ?." Homer biedt zijn diensten aan bij directeur Skinner om de leerlingen te begeleiden op een schooluitstap naar de Springfield Shopper Newspaper. Daar krijgt hij een baan aangeboden als voedselrecensent. Omdat Homer niet echt een getalenteerd schrijver is, roept hij de hulp van Lisa in. Hun eerste artikel zal gaan over hotdogs.
19:15
The Mick

Amerikaanse komische serie "The Implant." Sabrina vertelt Mickey dat ze een borstvergroting wil. Mickey laat haar een dagje rondlopen met valse borsten, in de hoop dat ze ervan afstapt. Jimmy gaat met Chip en Ben naar een baseballwedstrijd om hen te leren hoe ze wat mannelijker moeten zijn.
19:40
The Mick

Amerikaanse komische serie "The Intruder." De kinderen betrappen twee inbrekers. Mickey probeert de kinderen te beschermen na een persoonsverwarring.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Maternal Congruence." Leonard is allesbehalve enthousiast over het nakende kerstbezoek van zijn moeder. Daar komt niet meteen verandering in wanneer hij ontdekt dat zijn broer verloofd is met een buitengewoon slim meisje. Nu durft hij haar al helemaal niet te vertellen dat hij samen is met Penny. Als hij vervolgens van zijn moeder te horen krijgt dat ze gaat scheiden van zijn vader en dat zijn hond al maanden gestorven is, komt hij zijn kamer niet meer uit.
20:35
John Wick

Amerikaanse actiefilm Ex-huurmoordenaar Johh Wick heeft zijn verleden afgezworen en wil niets liever dan in alle rust genieten van zijn leven in New York. Wanneer een crimineel zijn Ford Mustang steelt en zijn hond doodt, die John van zijn intussen overleden vrouw heeft gekregen, kan hij niet anders dan in zijn oude gewoontes hervallen.
22:35
Anchorman 2: The Legend Continues

Amerikaanse komedie New York, Jaren 80. Verslaggever Ron Burgundy geniet van de roem, tot hij plots wordt ontslagen en zijn vrouw Veronica zijn baan inpikt. Gebroken laat Ron alles en iedereen achter en keert terug naar San Diego. Daar krijgt hij een job aangeboden bij een tv-station dat 24 uur per dag uitzendt. Daarom besluit Ron zijn oude nieuwsteam opnieuw rond zich te verzamelen.
00:50
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek