Tv gids - 2BE Gisteren

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
08:00
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over een groepje vrienden "Lovelines." Jen is erin geslaagd 'Lovelines'-presentator en liefdesexpert dr. Drew Pinsky naar Boston te halen voor een benefietsessie van zijn beroemde relatietherapie. Audrey staat te springen om hem te ontmoeten en overtuigt Joey, Eddie, David en Jack om het evenement bij te wonen. Er heersen echter spanningen tussen de twee koppels. Ook tussen Jen en CJ botert het niet meer. De spanningen bereiken een hoogtepunt wanneer dokter Pinksy enkele vragen uit het publiek besluit te antwoorden.
08:40
Qmusic

Muziek
11:25
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Amerikaanse sf-actieserie "The Magical Place." Coulson is in handen van Centipede en zij willen weten hoe hij de dood heeft overwonnen. Intussen neemt Victoria Hand de leiding van het team van Coulson over. Haar aanpak verschilt echter nogal drastisch en de teamleden beramen hun eigen plan om Coulson uit de klauwen van Centipede te bevrijden.
12:05
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Amerikaanse sf-actieserie "Seeds." De agenten van Phil Coulson brengen een bezoek aan de S.H.I.E.L.D.-academie waar Fitz en Simmons een lezing geven. Tijdens hun bezoek verandert een van de cadetten van de academie plots in ijs. Gelukkig kunnen Fitz en Simmons hem tijdig redden, maar het slachtoffer blijkt niet zo onschuldig te zijn: samen met een vriend heeft hij een gevaarlijke ijsmachine gebouwd. Fitz ontdekt dat de cadetten financiële steun krijgen van Ian Quinn. Wat ze echter niet weten, is dat Quinn een crimineel is die banden heeft met de Helderziende. Ondertussen zijn Coulson en agent May in Mexico op zoek naar Richard Lumley, de partner van de agent die Skye als baby binnenbracht in het weeshuis.
12:45
Geen uitzending

Onderbreking
16:15
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over een groepje vrienden "Catch-22." Eddie verrast Joey met het voorstel om tijdens de vakantie samen door Europa te trekken. Joey zegt toe, maar vraagt Eddie om hun reis in te korten zodat ze allebei nog voldoende tijd hebben om wat bij te verdienen voor het volgende academiejaar. Joeys verzoek valt niet in goede aarde bij haar vriendje, die haar ervan verdenkt niet te willen meegaan. Ondertussen lijkt het Pacey goed voor de wind te gaan. Zijn relatie met journaliste Sadia Shaw gaat de goede kant uit en de aandelen die Dawson en hij met hun spaarcenten hebben gekocht, blijven stijgen. Zijn geluk is maar van korte duur.
17:00
Rosewood

Amerikaanse dramaserie "Half-Life & Havana Nights." Beamont en Annalise trekken naar Cuba voor het onderzoek naar een van de beschermelingen van Donna. Tara doet een beroep op een vriendin die in het Jefferson-instituut werkt.
17:50
8 Simple Rules

Amerikaanse komische serie over een koppel en hun drie kinderen "Bake Sale." Nadat Kerry van Cate een rondleiding heeft gekregen in het ziekenhuis is ze teleurgesteld, maar ook strijdvaardig. Ze wil haar minderbedeelde medemensen een handje helpen en besluit deel te nemen aan een groot bakevenement. De hele dag is ze in de weer in de keuken. Intussen heeft Bridget een vreemde schoolopdracht gekregen. Ze moet verantwoordelijkheidszin kweken door zorg te dragen voor een fake baby. Zijn haar moederinstincten al voldoende ontwikkeld? En kan Paul van al het lekkers blijven?
18:15
According to Jim

Amerikaanse komische serie (2008) "Happy Jim." Jim heeft rugpijn en zit aan de pijnstillers. Wanneer hij door de medicatie zeer kalm mis, misbruikt zijn familie de situatie door allerlei stommiteiten op te biechten.
18:40
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Trash of the Titans." Nadat hij in conflict kwam met de vuilnismannen, besluit Homer om zich kandidaat te stellen voor de functie van minister van Hygiëne. Een van zijn campagnestunten is het onderbreken van een concert van U2. Dat zet heel wat kwaad bloed.
19:05
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "The Real Housewives of Fat Tony." Marges zus Selma begint een relatie met maffiabaas Fat Tony. Niet veel later stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer Marge ontdekt dat Fat Tony al met een andere vrouw getrouwd isn besluit ze haar zus hierover in te lichten.
19:30
New Girl

Amerikaanse komische serie "Single and Sufficient." Wanneer Schmidt, Cece, Winston en Aly Jess uitnodigen op hun luxekampeertrip, gaan ook Jess' alleenstaande vrienden mee. Schmidt en Cece zien al snel dat Jess en Robby gevoelens voor elkaar beginnen te krijgen. Ondertussen worstelt Nick met het nieuwe hoofdstok van zijn roman en vraagt Schmidt om advies, maar dat loopt niet zoals gepland.
19:55
Bones

Amerikaanse misdaadserie "The Price for the Past." Een moeder en haar zoontje vinden in een park een lijk waaraan ballonnen zijn vastgemaakt. Booth vermoedt dat die ballonnen als doel hadden om aandacht te vestigen op het lichaam. Het slachtoffer is predikant Aldo Clemens uit Booths legereenheid. De predikant was aan lager wal geraakt, wat hard aankomt bij Booth. Intussen wordt Aubrey geconfronteerd met de terugkeer van zijn voortvluchtige vader.
20:50
The Last Kingdom

Britse historische dramaserie "Episode 3." Uhtred en Halig worden veroordeeld tot een leven van slavernij op een handelsschip. Ondertussen verwelkomt Guthred Aelfric en de broers Erik en Sigefrid in Eoferwic. Wanneer hun akkoord echter in het gedrang komt, doet Guthred een vredesvoorstel aan Gisela. Alfred, Ragnar en Brida worden opgedragen om Uhtred te redden en zeilen hem achterna. De zware weersomstandigheden op zee brengen hun reddingsmissie echter in gevaar.
21:45
The Last Kingdom

Britse historische dramaserie "Episode 4." Guthreds gebrekkige inzicht heeft Northumbria verdeeld, waardoor Uthred naar het noorden moet rijden om de broers Erik en Sigefrid te verslaan en Eoferwic te heroveren in naam van de koning. Alfred stuurt Aethelwold mee met de ruiters in de hoop Guthred te herinneren aan zijn plichten tegenover Wessex. Ondertussen leidt een confrontatie met de Vikingen tot een schokkende ommekeer. Sven probeert te praten met Thyra, maar wil zij wel horen wat haar gevangene te zeggen heeft?
22:40
Marvel's Agent Carter

Amerikaanse sf-actieserie "A Sin to Err." Peggy ontdekt de schokkende waarheid over Leviathan. Wat ze zich echter niet realiseert, is dat haar echte vijanden veel dichterbij zijn dan aanvankelijk gedacht. Carter is er rotsvast van overtuigd dat de spion die Starks technologie heeft gestolen een vrouw is. Intussen lijkt agent Souza steeds dichter bij de waarheid over Peggy's dubbelleven te komen. Zal hij de waarheid over zijn collega bij de SSR onthullen?
23:25
Odyssey

Amerikaanse thrillerserie "Gingerbread." Odelle wordt vastgehouden door de mysterieuze Dogon-sjamaan. Tijdens haar gijzeling maakt ze een vreemde trip, die haar dwingt om de confrontatie aan te gaan met geesten uit haar verleden. In New York zit Peter er helemaal door wanneer zowel zijn professionele leven als privéleven een dieptepunt bereiken. Ondertussen vertrekken Harrison en Ruby op een romantische vakantie.
00:15
Bordertown

Amerikaanse komische animatieserie "Heart Attack." Gerts ongezonde eetgewoonten zorgen ervoor dat ze een hartaanval krijgt tijdens de Little Miss Mexifornia Verkiezing. Wanneer ze beseffen dat ze zich een operatie in Amerika niet kunnen veroorloven, neemt Bud haar mee naar Mexico om haar daar te laten opnemen. Ondertussen worden Ernesto en Maria gedwongen om Pepito medicatie te geven voor zijn ADHD, maar ze ontdekken al snel de neveneffecten ervan.
00:35
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek