Tv gids - 2BE Gisteren

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
12:15
Geen uitzending

Onderbreking
13:00
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Cheryl's Old Flame." Jim en Cheryl hebben ruzie over elkaars opvoedingsmethoden bij de kinderen. En daar blijft het niet bij. Cheryl vindt dat Jim zijn motor moet wegdoen. Jim doet de motor weg maar als hij ontdekt dat Cheryl stiekem weer rookt, haalt hij ook de motor terug in huis.
13:20
Geen uitzending

Onderbreking
16:15
Person of Interest

Amerikaanse misdaadserie "YHWH." Finch en Root voeren een race tegen de klok om The Machine te redden, nu het systeem gelokaliseerd is door rivaal Samaritan. Intussen wordt Reese gevangen genomen, terwijl de rivaliserende bendeleiders Elias en Dominic tegen elkaar strijden in hun finale confrontatie. Zal The Machine op tijd gered kunnen worden?
17:00
Sleepy Hollow

Amerikaanse fantasyserie "The Art of War." Wanneer Reynolds naar Washington D.C. trekt om het over de vorderingen in de zaak Nevin te hebben, neemt Abbie zijn taak over. Jenny en Joe stelen de scherf, met alle onverwachte gevolgen van dien. Ondertussen wordt er een nog gevaarlijkere en slechtere kracht vrijgelaten.
17:50
The Nanny

Amerikaanse komische serie "When You Pish Upon A Star." Fran en C.C. weten Maxwell te overtuigen kindsterretje Jack Walker te engageren voor zijn volgende stuk. Algauw blijkt dat ze dat beter niet hadden gedaan. De jongeman is namelijk een rotverwende, gulzige en onuitstaanbare engerd die bovendien een slechte invloed heeft op Brighton. Wanneer Fran de twee jongens betrapt met een stel 18-jarige meiden die Jack mee naar huis heeft gebracht, beseft ze dat ze haar baas moet alarmeren. Maxwell wil echter geen kwaad woord horen over zijn jeugdige hoofdrolspeler, die het succes van het stuk lijkt te verzekeren.
18:15
The Nanny

Amerikaanse komische serie "Take Back Your Mink." Fran maakt zich klaar om de begrafenis van haar groottante Mimma Fayga bij te wonen. Ze maakt daarbij weer overvloedig gebruik van haar haarlak. Wanneer Maggie haar wijst op haar verspilzuchtig en milieuonvriendelijk gedrag, is Fran verbouwereerd. Ze vertelt Maggie dat ze vroeger nog milieu-activiste is geweest en dus zeker niet de les moet worden gespeld. Wanneer echter blijkt dat ze van haar tante een echte bontmantel heeft geërfd, komt ze voor een dilemma te staan.
18:45
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "That 90's Show." Homer en Marge vertellen de kinderen over hun passioneel verleden. Daarbij ontdekken Bart en Lisa dat Marge ooit nog naar de universiteit is geweest en dat Homer de uitvinder van de Grungemuziek is.
19:15
New Girl

Amerikaanse komische serie "Goosebumps Walkaway." Jess keert terug van de juryplicht. Ondertussen bereidt Reagan haar verhuis uit de loft voor en uit Nicks leven. Winston en Cece helpen Schmidt zijn angst van het dansen te overwinnen.
19:45
New Girl

Amerikaanse komische serie "The Apartment." Cece trekt in in de loft. Wanneer Jess haar helpt met de verhuis, krijgt ze een onverwacht telefoontje van de directrice van de school. Ondertussen krijgt Winston een nieuwe partner zodat hij de samenwerking met Aly kan mijden.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Fish Guts Displacement." Howard probeert op een goed blaadje te staan bij de vader van Bernadette door hem mee te nemen voor een namiddagje vissen. Ondertussen is Sheldon verplicht de zieke Amy te verzorgen en daar probeert deze laatste op alle mogelijke manieren gebruik van te maken.
20:35
Last Vegas

Komedie Billy, Paddy, Archie en Sam zijn al sinds hun kindertijd de beste vrienden. Wanneer Billy, de eeuwige vrijgezel van de bende, zijn veel jongere vriendin eindelijk ten huwelijk vraagt, besluiten de vrienden naar Las Vegas te gaan. Daar beseffen ze echter dat er veel is veranderd en hun vriendschap wordt op de proef gesteld. De mannen blijven echter niet bij de pakken zitten en feesten zoals ze in geen dertig jaar nog gedaan hebben.
22:40
X2

Amerikaanse sf-actiefilm Wanneer bekend raakt dat de president van de Verenigde Staten op het nippertje kon ontsnappen aan een terroristische aanslag van enkele mutanten ontstaat er opnieuw veel discussie over de rol en de rechten van de mutanten binnen de samenleving. Vooral William Stryker, een militaire leider, dringt er bij de regering op aan om iedereen met een speciale gave te laten registreren. Ondertussen werkt hij aan een plan om de mutantenbevolking voorgoed uit te roeien. Om te verhinderen dat de X-Men zijn operatie dwarsbomen, lanceert hij een grootscheepse aanval op de uitvalsbasis van de mutanten van professor Xavier.
01:05
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek