Tv gids - 2BE Gisteren

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
08:10
Community

Amerikaanse komische serie "Contemporary American Poultry." Omdat de kipvingers altijd al op zijn als de groep aan de beurt is, wil Jeff ze voor de studiegroep uit de kantine halen. Al snel escaleert de situatie en wordt de distributie van kipvingers door Abed op maffia-achtige wijze beheerst.
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
13:05
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Mom's Boyfriend." De moeder van Cheryl is onlangs weduwe geworden. Toch heeft ze nu al een nieuwe vriend met wie ze zich zopas heeft verloofd. Cheryl keurt de verloving af, in tegenstelling tot Jim en Andy.
13:20
Geen uitzending

Onderbreking
16:35
The Office

Amerikaanse komische serie "The Michael Scott Paper Company." Dwight en Andy plannen een uitstap om samen te gaan jagen. Ondertussen organiseert Michael een pannenkoekenbak.
17:00
Community

Amerikaanse komische serie "The Art Of Discourse." Shirley laat Pierce uit de groep gooien. Jeff en Britta zinnen op wraak op een stel scholieren dat hen pest met het feit dat ze op een community college zitten. Troy helpt Abed om lijst cliché-acties voor een geslaagd schoolleven uit films af te werken.
17:25
Brooklyn Nine-Nine

Amerikaanse komische serie "Sabotage." Na een lange periode van tegenslagen denkt Jake dat hij gesaboteerd wordt door een van zijn vijanden. Amy en Rosa moeten de zaak onderzoeken. Gina voelt zich dan weer beledigd door Holt en Charles zit door de afwezigheid van Jake opgezadeld met Scully en Hitchcock voor het oplossen van een zaak.
17:55
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "Prank Day." Kelso haalt grappen uit met zijn vrienden. Eric, Hyde en Fez laten hem maar begaan, tot hij hen onder handen neemt met sneldrogende lijm. Het drietal besluit dat hun wraak zoet zal zijn. Maar net wanneer ze hun tegenaanval willen lanceren, daagt Red op de verkeerde plaats op het verkeerde moment op. Jack belooft Donna op te beuren. Maar Jackies idee van ontspanning baart Donna ernstige kopzorgen.
18:20
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Vegas, Baby - part 1." Jim en Andy gaan op zakenreis naar Las Vegas en vragen Dana mee. Cheryl is boos omdat ze hen niet mag vergezellen en plant zelf een trip naar Vegas.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Sideshow Bob Roberts." Lisa en Bart vernemen dat Sideshow Bob misschien vrijkomt uit de gevangenis. Bart vindt dat verschrikkelijk, want Bob heeft Bart nog proberen te vermoorden! Sideshow Bob manipuleert de media om amnestie te krijgen en slaagt daar ook in.
19:15
The Middle

Amerikaanse komische serie "The Shirt." Frankie staat versteld als Mike een Hawaïaans hemd draagt bij een etentje met vrienden. Sue vertelt Devin per ongeluk dat Axl gek op haar is, en Brick maakt iets te enthousiast schoon.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "The Graduates." Manny beleeft een wilde feestnacht. Ondertussen staat ook de grote dag van Luke en Manny voor de deur.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Intimacy Acceleration." Penny en Sheldon testen een ongewoon experiment uit. Ze moeten minutenlang in elkaars ogen kijken en zouden nadien, volgens de test, gevoelens voor elkaar moeten krijgen. Leonard, Amy, Raj en Emily proberen ondertussen een spel uit waarbij ze moeten samenwerken. Howard en Bernadette hebben problemen in de luchthaven met de urne van Howards moeder.
20:35
Bad Teacher

Amerikaanse komedie Nadat ze in de steek wordt gelaten door haar rijke verloofde neemt de vuilgebekte Elizabeth Halsey noodgedwongen haar oude baan als lerares weer op. Tegen haar zin en vaak stomdronken en stoned staat Elizabeth totaal ongeïnteresseerd en vloekend voor de klas, tot een knappe en vooral rijke vervangleraar haar aandacht trekt. Maar ook haar overenthousiaste collega Amy heeft haar oog laten vallen op de nieuwe aanwinst.
22:25
Trance

Thriller Veilingmeester Simon werkt samen met de dievenbende van Franck en plant de gewaagde diefstal van een beroemd meesterwerk van Goya tijdens een grote publieke veiling. Simon speelt echter dubbel spel en probeert de bende op te lichten. Een woedende Franck slaat Simon bewusteloos, die van het incident handig misbruik maakt door geheugenverlies te veinzen. Om te achterhalen waar het meesterwerk verborgen ligt, roept Franck de hulp in van een charismatische hypnotherapeut in de hoop Simon op deze manier aan het praten te krijgen.
00:15
Sirens

Amerikaanse komische serie "Charbroiled." Een gevecht tussen Cubs- en Sox-fans dreunt na tijdens een barbecue, waar een nieuwe grill en een cocktail voor opschudding zorgen.
00:40
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek