Tv gids - 2BE Gisteren

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
08:10
Community

Amerikaanse komische serie "Origins of Vampire Mythology." De studenten van Greendale vieren carnaval. Annie doet er alles aan om zeker te zijn dat Britta geen contact opneemt met haar ex-vriend. Jeff probeert uit te zoeken waarom Britta's ex nog zoveel over haar te zeggen heeft. Pierce en Chang worden de beste vrienden.
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
12:40
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Nanny-Cam." Jim investeert in een camera zodat hij de oppas kan betrappen op een fout. Hij wilde namelijk niet dat Cheryl haar inhuurde. Maar in plaats van iets over de oppas te ontdekken, komt hij iets te weten over Cheryl.
13:00
Geen uitzending

Onderbreking
16:10
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over vijf vrienden en hun problemen bij het volwassen worden "None of the Above." Dawson en zijn vrienden hebben hun handen vol. Terwijl ze aan de ingrijpende veranderingen in hun liefdesleven proberen te wennen, moeten ze zich op een belangrijk examen voorbereiden dat hun verdere toekomst zal bepalen. Dawson wordt in verleiding gebracht door Eve, die hem vooraf een exemplaar van de test in de handen duwt. Dawson twijfelt. Hij overweegt om te spieken, maar nog voor hij iets kan ondernemen, wordt het examen door een van zijn klasgenoten gestolen.
16:55
Community

Amerikaanse komische serie "Virtual Systems Analysis." De studiegroep geniet van een lange lunch. Annie stelt voor dat Abed haar uitlegt hoe het dreamatorium werkt.
17:20
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "Welcome to the Working Week." Het winkeluitstapje van Lily loopt danig uit de hand. Ze gebruikt haar bankkaart voor 'noodgevallen' en krijgt later problemen om het bedrag terug te betalen. Er zit niets anders op dan een job te zoeken om haar schulden af te betalen. Intussen is Eddie verbolgen over een vernietigende recensie over de bar en doet Henry extreem aan energiebehoud.
17:40
The Last Man on Earth

Amerikaanse komische serie "Whitney Houston, We Have a Problem." De groep is op zoek naar Melissa, maar ze beseffen niet dat ook Gail vermist is. Carol begint zich plots zorgen te maken over Gail en probeert de anderen te overtuigen om ook haar te gaan zoeken. De groep denkt echter dat ze weer dronken is en wel terecht zal komen.
18:05
That 70's Show

Amerikaanse komische serie "Sally Simpson." Een stressspecialist bezoekt de Formans om de oorzaak van Reds hartproblemen te vinden. Dit is zeer tegen de zin van Kitty, die ervan overtuigd is dat zij de schuld zal krijgen. Kelso laat zijn vrienden kennismaken met Suzy, een meisje dat samen met hem op de politieschool zit. Fez is meteen verliefd op haar en vraagt zijn vriend om een romantisch afspraakje te regelen. Kelso ontdekt echter dat ze interesse heeft in hem, niet in Fez.
18:30
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Jealous Husband." Jim doet alsof hij jaloers is op een barman die met Cheryl praat, zodat zij zich begeerd zou voelen. Daarna spoort hij Dana's date aan om hetzelfde te doen, maar dat werkt averechts. Dana vindt dat hij paranoïde en bezitterig overkomt.
18:55
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Mountain of Madness." Mr. Burns beslist om samen met zijn arbeiders een survivaltocht in de bergen te maken. Zo wil hij de teamspirit van zijn arbeiders wat aanwakkeren. Homer snapt niet goed wat de bedoeling is en neemt het hele gezin mee. De mannen verdelen zich in groepjes. Homer vormt een team met Mr. Burns. Bart en Lisa gaan intussen met Smithers op pad. Het wordt een avontuurlijke tocht vol gevaren.
19:20
The Middle

Amerikaanse komische serie "The Final Final." Frankie, Mike en Brick zijn blij als het verkeerde adres op hun stoep wordt geschilderd. Axl mist zijn laatste examen. Sue beseft ineens iets als ze met studenten over het studentenleven praat.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "The Musical Man." Cameron stelt zichzelf aan als verantwoordelijke voor de musical op de school van Manny en Luke. De broer van Jay komt op bezoek, terwijl Phil dolgraag zijn gezin op zijn nieuwe reclamefolder wil krijgen.
20:15
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Collaboration Fluctuation." Leonard, Penny en Raj leven hun nieuwe regels in het huis na. Sheldon heeft interesse in Amy's werk.
20:35
Momentum

Amerikaanse actiethriller Alex, een mysterieuze dievegge, wordt door haar voormalige partner overhaald om nog één roof te plegen. Ze ontdekt echter al snel dat het plan niet alleen om diamanten draait. Er vindt een brutale moord plaats, en Alex wordt belaagd door een huurmoordenaar.
22:25
Crimi Clowns

Misdaadserie "Knochen, Haut und Gedärme." Na het gewapend conflict in restaurant De Veehandel worden de doden opgeruimd en de gewonden verzorgd. Maar dan staat de politie voor de deur.
23:00
Curse of Chucky

Amerikaanse horrorfilm Wanneer Nica thuis een mysterieus pakje ontvangt, schenkt ze er eerst nauwelijks aandacht aan. Maar na de bizarre dood van haar moeder bekruipt Nica een akelig vermoeden. Zou het kunnen dat Chucky, de pratende, roodharige pop waar haar bezoekende nichtje mee speelt, aan de basis ligt van het gruwelijke bloedbad waarin ze worden ondergedompeld?
00:35
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek