Tv gids - 2BE Gisteren

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
12:15
Geen Uitzending

Onderbreking
13:00
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Safety Last." Door haar overbezorgdheid maakt Cheryl Jims leven ondraaglijk. Wanneer Jim in het ziekenhuis belandt, beseft Cheryl dat ze hem niet eindeloos kan beschermen.
13:20
Geen Uitzending

Onderbreking
16:25
Person of Interest

Amerikaanse misdaadserie "Guilty." Wanneer Finch dankzij de hulp van de Machine kan zetelen in de jury van een moordproces, groeien zijn vermoedens dat een van de juryleden mogelijk geselecteerd werd om het proces te manipuleren. Terwijl Finch het proces probeert te vertragen, zoeken Reese en Zoë Morgan naar aanwijzingen en proberen ze de waarheid achter deze moordzaak te achterhalen. Reese bloeit intussen steeds meer open bij zijn therapeut.
17:10
Sleepy Hollow

Amerikaanse fantasyserie "Awakening." Ichabod en Abbie strijden tegen hen die een machtige heksenkring nieuw leven willen inblazen, en Jenny komt iets verontrustends te weten over Frank Irving.
18:00
The Nanny

Amerikaanse komische serie "Personal Business." Wanneer Fran ontdekt dat Maxwell en C.C. de bekende soapacteur Brock Storm proberen vast te leggen voor hun volgende musical, is ze door het dolle heen. Ze belt haar moeder op en is er als de kippen bij om zich voor te stellen aan haar idool wanneer die een bezoekje brengt aan de residentie van de Sheffields. Maxwell eist dat Fran haar privé-leven en haar job gescheiden houdt, maar hij moet zijn mening herzien...
18:25
The Nanny

Amerikaanse komische serie "The Nanny-in-Law." Maxwell brengt alles in gereedheid voor de komst van zijn vroegere kinderoppas, Clara Mueller. Het hele huis wordt gepoetst en de kinderen krijgen een snelcursus etiquette. Hoewel Clara vindt dat er nog gesleuteld moet worden aan de opvoeding van Maggie, Brighton en Grace, geeft ze toe onder de indruk te zijn van het werk dat Fran heeft verricht. Althans, tot ze Fran zelf ontmoet.
18:55
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Home away from Homer." Flanders heeft het financieel moeilijk en hij besluit op aanraden van Marge om de extra kamer in zijn huis te verhuren. Twee jonge vrouwen besluiten er zonder zijn medeweten hun livewebcam te installeren. Als Homer de sexy beelden op het internet ontdekt, verspreidt hij het nieuwtje onder de mannelijke bevolking van Springfield. Marge krijgt ook lucht van het hele gebeuren, maar het kwaad is al geschied. Flanders voelt zich diep gekwetst en besluit te verhuizen.
19:20
The Last Man on Earth

Amerikaanse komische serie "The Open Ended Nature of Unwitnessed Death." Om het goed te maken met Lewis, probeert Tandy meer te weten te komen over zijn leven. Vooral over zijn relatie met zijn vorige partner Mark. Wanneer Tandy ontdekt dat de laatste plaats waar Lewis Mark heeft gezien Seattle is, wil hij een roadtrip organiseren. Dat is echter tegen de zin van Lewis. Ondertussen belooft Todd aan Melissa dat hij haar zal helpen met haar problemen en wil Carol dat haar kind grootouders heeft.
19:45
The Last Man on Earth

Amerikaanse komische serie "Mama's Hideaway." Melissa verliest zichzelf in het idee om zelf een kind te hebben. Todd probeert met haar te praten, maar ze sluit hem volledig buiten en maakt duidelijk dat ze hem niet langer nodig heeft in haar leven. Lewis probeert een vliegsimulator uit in de hoop later een echt vliegtuig te kunnen besturen. Ondertussen wil Carol een familiefoto maken, maar dat wordt te veel voor Gail.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Escape Hatch Identification." Wanneer Raj uit zijn appartement verhuist, bieden Leonard en Penny Sheldons oude kamer aan.
20:35
Star Trek Into Darkness

Amerikaanse sciencefictionfilm van J.J. Abrams uit 2013. Een terrorist pleegt een aanslag op een geheime basis van Starfleet. Kapitein Kirk en de bemanning van de USS Enterprise starten een klopjacht om de mysterieuze terrorist, die ook in het bezit is van een massavernietigingswapen, op te sporen. Wanneer de identiteit van de boosdoener wordt onthuld, blijkt dat niet iedereen binnen de organisatie van Starfleet even onschuldig is.
23:00
The Dinosaur Project

Avonturenfilm. Een groep ontdekkingsreizigers onder leiding van wetenschapper Jonathan Merchant hoopt in Congo een mythisch dier te vinden, maar hun helikopter crasht in de jungle.
00:40
Red Bull Zeepkistenrace

Autosport. Tijdens de Red Bull Zeepkistenrace denderen frivool uitgedoste piloten in hun zelfgebouwde racemonsters het parcours naar beneden. Enkel aangedreven door een dosis moed en bakken zwaartekracht proberen ze de beste tijd neer te zetten. Ook Qmusic-dj's Sam De Bruyn en Maarten Vancoillie racen met hun eigen Q-zeepkist mee voor de overwinning in Kluisbergen.
01:15
Geen Uitzending

Onderbreking
02:30
Geen Uitzending

Onderbreking
03:30
Geen Uitzending

Onderbreking