Tv gids - 2BE Morgen

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
07:30
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "Pictures of Willy." Jimmy heeft hulp nodig. Hij heeft de voorbije avond contact proberen te leggen met een meisje, maar zijn pogingen leverden weinig resultaat op. Ten einde raad wint hij advies in bij Eddie en Hope. Intussen is Amy, een ex-vriendinnetje van Eddie, terug opgedoken. Het meisje zou wel eens een bedreiging kunnen vormen voor zijn huidige relatie met Hope.
07:50
Qmusic

Muziek
12:15
Geen uitzending

Onderbreking
13:00
Backstrom

Amerikaanse komische misdaadserie "Corkscrewed." Backstrom vindt Dante Trippi vermoord terug voor zijn deur. Het team start meteen een onderzoek uit voorzorg voor Valentine, maar hij maakt het hen niet gemakkelijk. Ondertussen heeft Amy een nieuwe vriend.
13:40
Geen uitzending

Onderbreking
16:50
The Office

Amerikaanse komische serie "Fun Run Part 1." Michael organiseert een Fun Run sponsorloop in het Scranton Business Park. Een bizar ongeluk doet hem te geloven dat het kantoor is vervloekt, en hij vraagt naar de geloofsovertuigingen van zijn werknemers. De relaties op kantoor worden ook onderzocht nu er een nieuwe romance is ontstaan tussen Pam en Jim en de relatie van Dwight en Angela maar blijft duren.
17:15
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "It's Hard to Be a Saint in the City." De Red Boot Pub zit in slechte papieren. Met een feestje ter gelegenheid van St. Patricks Day proberen Sean en Eddie meer volk naar hun bar te trekken.
17:40
How I Met Your Mother

Amerikaanse komische serie "Coming Back." Wanneer Robin verneemt dat James gaat scheiden, maakt ze zich zorgen over hoe Barney het nieuws gaat oppakken. Intussen moet Marshall als een gek tegen de tijd racen om op tijd in New York te geraken voor het huwelijk, terwijl Ted zich eenzaam voelt in een romantisch hotel.
18:05
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "Roller Disco." Jackie wil deelnemen aan een rolschaatswedstrijd. Ze gaat op zoek naar een partner en kiest uiteindelijk voor Fez. Maar dit is niet naar de zin van Kelso. Hij probeert er alles aan te doen om het rolschaatsduo te laten verliezen. Toch winnen Jackie en Fez de wedstrijd. Wanneer ze hun overwinning met een fles champagne vieren, raakt Jackie dronken.
18:35
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Turkey Bowl." Jim en Andy gaan op Thanksgiving bowlen. Wanneer plots de stroom uitvalt in de bowlingzaal, zit er voor de mannen niets anders op dan daar te blijven tot de stroom weer aangaat. Cheryl besluit het Thanksgivingsmaal naar de bowlingzaal te brengen.
19:00
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "The Debarted." Donny, een nieuwe leerling op Springfield Elementary, kan het heel goed vinden met Bart. Samen halen ze verschillende apenstreken uit. Intussen raakt Homer verslingerd aan een vervangwagen van de garage.
19:25
Brooklyn Nine-Nine

Amerikaanse komische serie "Mr. Santiago." Amy's ouders organiseren een etentje voor Thanksgiving. Tijdens het diner doet Jake iets te hard zijn best om indruk te maken op Amy's vader, een voormalige agent. Ondertussen blijft Holt bij Pimento, die net heeft vernomen dat hij niet meer voor de politie van New York mag werken.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "The Closet Case." Mitchell zit zonder werk en belandt in een lastige positie als hij een baan aangeboden krijgt bij Closets, Closets, Closets, Closets!, het bedrijf van Jay's aartsvijand.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Egg Salad Equivalency." Sheldon wordt valselijk beschuldigd van ongewenste seksuele intimiteiten en betrekt ongewild Leonard, Raj en Howard bij de zaak. In een poging deze fout recht te zetten, brengen de vrienden zich echter nog meer in de problemen bij de personeelsdienst van de universiteit. Penny denkt ondertussen dat Sheldons assistent het gemunt heeft op Leonard.
20:35
The Chronicles of Riddick

Sf-actiethriller Riddick was de laatste vijf jaar op de vlucht voor premiejagers die vastberaden zijn de prijs op zijn hoofd te innen. Nu bevindt hij zich op de planeet Helion, de thuisbasis van een progressieve, multiculturele samenleving waar Lord Marshal de scepter probeert te zwaaien. Hij is de leider van een religieuze sekte die oorlog voert tegen Helion. Riddick bevindt zich tussen deze twee werelden en wordt ingehuurd door Aereon om Lord Marshal en zijn Necromongers te bestrijden. Wanneer hij verbannen wordt naar een ondergrondse gevangenis ontmoet hij Kyra. Zijn pogingen om zichzelf en Kyra te bevrijden, zorgen ervoor dat hij de rechtstreekse tegenstander van Lord Marshal wordt.
22:35
Top Gear

Brits auto- en motormagazine Chris Harris en Rory Reid reizen door Cuba in tweedehandssportwagens. Matt LeBlanc kruipt achter het stuur van de Mercedes-AMG GT R. Stand-upcomedian Ross Noble is te gast in de rubriek Star in a Reasonably Fast Car.
23:35
The Graham Norton Show

Britse humoristische talkshow Graham Norton krijgt acteur Hugh Grant, die een rol speelt in Paddington 2, Justice League-acteur Jason Momoa en com├ędienne Sarah Millican over de vloer. Ook drievoudig Grammy Award-winnares Kelly Clarkson komt langs en brengt het nummer Love So Soft van haar album Meaning of Life.
00:30
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek