Tv gids - 2BE Morgen

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
12:45
Bates Motel

Amerikaanse dramaserie "Unconscious." Norma kan Normans problemen niet meer aan en bereikt haar hoogtepunt. Emma reageert verrassend op positief nieuws, maar Dylan is er om haar te steunen. Romero kiest eindelijk een kant, maar zijn keuze bepaalt al snel zijn lot in de stad. Ook Caleb maakt een beslissing die zijn nieuwe leven op zijn kop zal zetten.
13:30
Geen uitzending

Onderbreking
16:45
Champions League Magazine

Voetbalmagazine
17:10
Graceland

Amerikaanse dramaserie "Aha." Wanneer Ari zich niets meer herinnert van de avond voordien, moeten Briggs en de andere agenten hem helpen te achterhalen wat er is gebeurd.
18:00
The Nanny

Amerikaanse komische serie "The Boca Story." Frans moeder Sylvia denkt erover na om een huisje in Florida te kopen waar zij en haar man Morty rustig van hun pensioen kunnen genieten. Fran droomt er al jaren van om haar moeder ver uit haar buurt te krijgen. Samen met Sylvia luistert ze dan ook aandachtig naar de verkoopspraat. Ze kan haar moeder makkelijk overtuigen, maar 's avonds kan Fran de slaap niet vatten. Het vooruitzicht dat haar moeder zo ver gaat wonen, maakt haar toch een beetje verdrietig.
18:30
The Nanny

Amerikaanse komische serie "Fran's Gotta Have It part 1."
18:55
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "The Itchy & Scratchy & Poochie Show." De kijkcijfers van de tekenfilm 'Itchy & Scratchy' zijn de laatste tijd enorm gedaald. Bart, Lisa en nog andere kinderen worden erbij gehaald om hun mening te geven over de serie. Lisa vindt dat de tekenfilmfiguren hun impact hebben verloren. Er wordt besloten een nieuw figuurtje aan de tekenfilm toe te voegen: Poochie, de hond.
19:25
Life in Pieces

Amerikaanse komische serie "Late Smuggling Dreambaby Voucher." Greg en Jen nemen Lark mee voor haar eerste vliegtuigreis. In het vliegtuig wordt hun ouderschap op de proef gesteld door een ander koppel. Joan en John proberen hun hond mee te smokkelen op het vliegtuig. Matt en Colleen dreigen hun vluchten te missen. Heather en Tim moeten heel wat obstakels overwinnen om tijdig op het vliegveld te geraken.
19:50
Life in Pieces

Amerikaanse komische serie "Poison Fire Teats Universe." Wanneer Colleen en Matt alle vluchten naar Mexico missen voor hun huwelijk, vragen ze zich af of ze ooit wel zullen kunnen trouwen. Greg en Jen komen in de problemen wanneer ze op het vliegtuig een koekje delen met een passagier die allergisch blijkt te zijn. Joan en Johns hond heeft Matts trouwring ingeslikt, waardoor ze zich naar de dierenarts moeten haasten. De Hughes-familie trekt in bij Tyler en Clementine nadat hun keuken helemaal is uitgebrand.
20:15
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Separation Agitation." Howard en Bernadette hebben moeite om Halley achter te laten bij het kinderdagverblijf. Bert stelt zijn nieuwe vriendin Rebecca voor aan de rest van de vriendengroep.
20:35
Men in Black 3

Amerikaanse sf-komedie Wanneer het leven van Agent K en het lot van de planeet op het spel staan, moet Agent J naar het verleden terugreizen om de toekomst te redden. Zo ontdekt hij dat het universum geheimen herbergt waarover K hem nooit heeft verteld.
22:35
Scream Queens

Amerikaanse komische horrorserie "Thanksgiving." Chad neemt Chanel mee naar zijn familie voor Thanksgiving. Ze maakt er kennis met zijn ouders en broers Brad en Thad, maar een ongenode gast verpest het gezellige feest. Tijdens het diner bij Kappa worden verwijten heen en weer gegooid.
23:25
Scream Queens

Amerikaanse komische horrorserie "Black Friday." De Rode Duivel wil Zwarte Vrijdag verpesten, het favoriete feest van de Chanels. De Kappa-zusters verdenken decaan Munsch ervan de moordenaar te zijn en beramen een plan om haar in de val te lokken.
00:15
Baskets

Amerikaanse komische serie "Trainee." Chip neemt de nieuwe clown Juggalo onder zijn hoede en leert hem de kneepjes van het vak. Ondertussen wordt Chip gedwongen een andere woonplaats te zoeken, omdat hij zijn kamer in het hotel niet kan betalen. Door omstandigheden staat Martha's baan op het spel.
00:40
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek