Tv gids - 2BE Morgen

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
08:00
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over een groepje vrienden "The Lost Weekend." Pas aan het einde van zijn verblijf in Boston hoort Dawson het berichtje van Joey waarin ze een einde maakt aan hun relatie. Hierdoor bereiken de spanningen een nieuw hoogtepunt. Audrey besluit zich enkele uren over Dawson te ontfermen en een verzoening op touw te zetten. Ondertussen geeft Jen haar romance met Charlie een kans.
08:40
Qmusic

Muziek
12:05
Graceland

Amerikaanse dramaserie "No Old Tigers." De agenten van Graceland moeten omgaan met de nasleep van de bendeoorlog. Ondertussen moet Briggs het laatste aanknooppunt vinden om Ari Adamian te kunnen berechten.
12:45
Geen uitzending

Onderbreking
16:20
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over een groepje vrienden "Capeside Revisited." Dawson reist naar Capeside om zijn ouders op de hoogte te brengen van zijn beslissing om in Boston te blijven. Mitch en Gail hebben weinig oren naar zijn plannen om zijn filmstudies op te geven en proberen hem op andere gedachten te brengen. Joey ontdekt toevallig dat Pacey al bijna vier weken in Boston verblijft en er in een restaurant aan de slag is. Ze besluit de confrontatie met hem aan te gaan.
17:10
My Wife and Kids

Amerikaanse komische serie "Make Over." Terwijl Jay en Michael boodschappen doen, lopen ze Susan Green tegen het lijf. Susan, die vroeger cheerleader was op de middelbare school, ziet er nog steeds perfect uit. Jay daarentegen voelt zich oud en lelijk. Ze hoopt dat een totale make-over haar zelfvertrouwen kan opkrikken.
17:35
My Wife and Kids

Amerikaanse komische serie "The Bowling Show." De families Tyler en Kyle nemen het tegen elkaar op in een bowlingwedstrijd. Het evenement vindt plaats op Star Trek-avond. Intussen wordt Junior verliefd op de dochter van de Tylers.
18:00
That 70s Show

Amerikaanse komische serie over een groep tieners in de turbulente jaren 70 "Good Company." Wanneer Kitty lucht krijgt van de passionele relatie tussen Fez en de oudere Marsha - een vriendin van haar - gaan de poppen aan het dansen. Ze eist dat hij een einde maakt aan de affaire, maar Fez wijst deze optie resoluut van de hand. Ondertussen gaat Jackie op zoek naar een geschikt cadeau voor Donna's verjaardag. Tijdens haar zoektocht belandt ze in Donna's kamer en ontdekt ze dat haar vriendin een oogje heeft op Randy.
18:25
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Separate Ways." Dana en Tanner logeren tijdelijk bij Jim en Cheryl. Wanneer Jim begint te klagen over de baby stelt Cheryl voor dat hij een tijdje bij Andy gaat logeren. Terwijl de mannen het bont maken, genieten Cheryl en Dana van elkaars gezelschap. Tenminste, tot Ryan terugkeert.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "E'I E'I (Annoyed Grunt)." Homer en Marge gaan naar de nieuwe film van Zorro kijken en zijn onder de indruk van de macht die Zorro krijgt dankzij zijn zwarte handschoenen. Na de vertoning ontmoeten ze Jailbird die Marge het hof probeert te maken. Homer ontfutselt de zwarte handschoen van de conciƫrge en daagt Jailbird uit voor een duel.
19:15
Life in Pieces

Amerikaanse komische serie "Settlement Pacifier Attic Unsyncing." De hele Hughes-familie trekt in bij John en Joan nadat hun keuken is verwoest. Matt en Colleen krijgen een vergoeding na Colleens val van een balkon tijdens hun huwelijksnacht. John probeert Sophia terug structuur bij te brengen wanneer ze zich begint te misdragen. Tyler en Clementine doen een verrassende aankondiging. Jen en Greg proberen Lark af te helpen van haar fopspeen.
19:40
Modern Family

Amerikaanse komische serie "Best Men." Mitch en Cam worden uitgenodigd op het huwelijk van Cal, een onstuimige vriendin van wie ze niet kunnen geloven dat ze zich ooit aan een man zou binden. Gloria kan de nieuwe babysit maar niet vertrouwen.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Bozeman Reaction." Er wordt ingebroken in het appartement van Sheldon en Leonard. Sheldon is teleurgesteld dat de politie niet meteen een grootscheepse actie op touw zet. Hij voelt zich niet langer op zijn gemak in het appartement. Uit vrees dat de inbrekers terugkeren, besluit hij zelf enkele veiligheidsmaatregelen te treffen: hij laat een hoogtechnologisch beveiligingssysteem installeren. Dat blijkt echter niet zonder gevaar te zijn.
20:35
The X-Files

Amerikaanse sf-serie "Kitten." Skinner verdwijnt wanneer zijn verleden hem begint in te halen. Terwijl Mulder en Scully hem proberen op te sporen, bereikt hun groeiende wantrouwen tegen hem een hoogtepunt.
21:25
Game of Thrones

Amerikaans-Britse fantasyserie "Beyond the Wall." De spanningen tussen Arya en Sansa lopen hoog op. Tyrion geeft raad aan Daenerys. Achter de Muur probeert John een Wight te vangen als bewijs dat de White Walkers echt bestaan.
22:50
Crimi Clowns

Misdaadserie. "De legataris." De bende pleegt een ramkraak op het drugslabo van Malkin, in samenwerking met de corrupte inspecteurs Coenen en Willems. Op hetzelfde moment valt de politie binnen in de villa van de drugsbaas. Ronny en Ma Tersago gaan naar de notaris voor de erfenis van Jos.
23:20
Odyssey

Amerikaanse thrillerserie "Drop King." Nu ze wordt vastgehouden in Bamako moet Odelle haar waarde bewijzen aan een ondervrager van Ansar Dine, de Verdedigers van het Geloof. In New York roept Harrison met tegenzin de hulp in van zijn vader wanneer hij ontdekt dat hij gelinkt kan worden aan kolonel Glen. Peter verkeert in gevaar nadat hij nieuw bewijsmateriaal tegen Societel ontdekt. Zijn ontmoeting met de Griekse politica Sofia Tsaldari leidt tot een onverwachte doorbraak.
00:10
Married

Amerikaanse komische serie "Triggers." AJ haalt Russ over om een kinderboek te schrijven en Lina botst met de ex van Abby.
00:35
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek