Tv gids - 2BE Morgen

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
08:10
Community

Amerikaanse komische serie "Modern Warfare." Er wordt op de campus een grote paintballwedstrijd georganiseerd. De winnaar krijgt een mooie hoofdprijs. Al snel gaan alle studenten op in de wedstrijd en verandert de campus in een slagveld. Jeff en Britta proberen iets te doen aan de sluimerende seksuele spanning die tussen hen bestaat.
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
13:00
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Vegas, Baby - part 2." Wanneer Jim een bezoek brengt aan Roxanne, de vriendin van Andy, ontdekt hij dat ze van plan is om er met haar ex-vriend vandoor te gaan. Cheryl en Jim vertellen Andy het slechte nieuws en hij stort in tijdens het geven van een presentatie.
13:25
Geen uitzending

Onderbreking
16:40
The Office

Amerikaanse komische serie "Broke." De nieuwe onderneming van Michael heeft het moeilijk met vroege bestellingen op tijd te leveren.
17:00
Community

Amerikaanse komische serie "English As A Second Language." SeƱor Chang blijkt geen onderwijsbevoegdheid te hebben. Annie neemt per ongeluk zijn bekentenis op. De decaan vervangt Chang door een veel strengere docent. Annie probeert het goed te maken door iedereen te helpen. Troy ontdekt zijn talent als loodgieter.
17:30
Brooklyn Nine-Nine

Amerikaanse komische serie "Det. Dave Majors." Jake is dolenthousiast wanneer hij verneemt dat hij aan een zaak mag werken met de beste rechercheur van de NYPD: rechercheur Majors. Zijn enthousiasme is van korte duur wanneer duidelijk wordt wat Majors van plan is: Amy uitnodigen op date. Ondertussen proberen Charles en Gina rechercheur Terry te overtuigen om bij hen te blijven werken en niet over te stappen naar een private beveiligingsfirma.
17:55
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "Hyde's Birthday." Wanneer Kitty ontdekt dat Hyde heel binnenkort achttien wordt, wil ze koste wat het kost een feest organiseren. Hyde vertelt haar dat hij dat liever niet heeft, maar Kitty gaat stiekem door met de voorbereidingen en schakelt Fez en Jackie in om haar hierbij te assisteren.
18:25
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Errand." Wanneer Jim ontdekt dat Cheryl de boodschappen aan huis laat leveren, staat hij erop om de boodschappen zelf te doen om geld uit te sparen. In de supermarkt ontdekt hij hoe vrouwen de touwtjes in handen houden en hij besluit te rebelleren tegen Cheryl.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Bart's Girlfriend." Bart wordt verliefd op Jessica, de knappe dochter van de predikant Lovejoy, maar zij besteedt nauwelijks aandacht aan hem. Aanvankelijk vangt hij bot. Maar de aanhouder wint en uiteindelijk nodigt ze hem zelfs uit voor een etentje bij haar thuis.
19:20
The Middle

Amerikaanse komische serie "Land of the Lost." Sue kan haar date vergeten wanneer ze Brick kwijt is, die haar op de campus kwam opzoeken. Mike is somber, waarop Frankie hulp zoekt om uit te zoeken waarom Mike somber is. Axl krijgt slecht nieuws.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "The Bicycle Thief." Phil helpt Claire om zijn zoontje te overtuigen dat hij groot genoeg is om met een nieuwe fiets te rijden. Al snel blijkt dat het vooral Phil is die onverantwoordelijk omgaat met het nieuwe vehikel. Ondertussen brengen Mitchell en Cameron tijd door met Lily, terwijl Manny en Jay hun vader-zoonrelatie proberen te onderhouden.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Leftover Thermalization." Een bekend magazine publiceert de paper van Leonard en Sheldon, maar tot hun grote verbazing staat Leonards naam niet vermeld onder het artikel. Een stroompanne ten huize Wolowitz dreigt het laatste familie-etentje in het water te doen vallen.
20:35
The Man with the Iron Fists 2

Amerikaanse actiefilm Thaddeus wordt zwaargewond aangetroffen in de buurt van een afgelegen dorp. Terwijl hij stilaan geneest, raakt hij verwikkeld in een conflict tussen zijn redders en de kwade meester Ho, diens snode Beetle Clan, en de schrikwekkende heer Pi.
22:25
Second Chance

Amerikaanse sf-dramaserie "From Darkness, the Sun." Pritchard wil Duval bewijzen dat hij een betere agent en man was dan zijn zoon ooit beseft heeft. Intussen neemt hij het met Duval op tegen een levensgevaarlijke psychopaat en een ander vader-zoonduo.
23:15
Sleepy Hollow

Amerikaanse fantasyserie "Dawn's Early Light." The Hidden One wordt sterker. Crane moet in zijn verleden met Betsy Ross graven om hem te stoppen. Jenny vraagt zich af of een relatie met haar vader mogelijk is. Abbie wacht een moeilijk besluit.
00:05
Sirens

Amerikaanse komische serie "Balls." Johnny, Theresa, Billy en Maeve gaan samen tennissen. Cash helpt Hank om een cadeau te vinden voor de verjaardag van zijn moeder. Voodoo en Stats bieden Brian een ritje aan.
00:25
Geen uitzending

Onderbreking
02:25
Geen uitzending

Onderbreking
03:25
Qmusic

Muziek