Tv gids - 2BE Morgen

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
08:00
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over een groepje vrienden "Goodbye, Yellow Brick Raod." Pacey keert terug naar Capeside om Dawson op de hoogte te brengen van zijn zwaar verlies op de aandelenmarkt. Wanneer hij ziet hoe hard Dawson werkt om van zijn volgende film een kassucces te maken, durft hij hem niet te vertellen dat hij al zijn spaargeld is kwijtgespeeld. Pacey keert terug naar Boston, maar niet voor lang. Audrey dwingt hem de confrontatie met zijn problemen aan te gaan. Ondertussen bedenkt Jen een plan om haar grootmoeder te overtuigen haar borstkankerbehandeling ernstig te nemen.
08:40
Qmusic

Muziek
12:15
According to Jim

Amerikaanse komische serie (2008) "King of the Nerds." Wanneer Kyle niet wil sporten met hem, raakt Jim gefrustreerd en moet hij de interesse van zijn zoon terugwinnen.
12:35
Geen uitzending

Onderbreking
16:05
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over een groepje vrienden "Joey Potter and Capeside Redemption." Nu Dawson al zijn geld kwijt is, besluit hij geen moeite meer te doen om zijn nieuwste film af te werken. Hij geeft zijn filmdroom op. Joey wil de handdoek echter niet in de ring gooien en ze trommelt al zijn vrienden en kennissen op om de film te helpen maken. Maar ondanks haar inspanningen slaagt ze er niet in om Dawson en Pacey met elkaar te verzoenen.
16:55
Rosewood

Amerikaanse dramaserie "Mummies & Meltdowns." Het team onderzoekt de moord op een muziekproducer wiens lijk gemummificeerd werd teruggevonden op zijn jacht. De capriolen van Tawnya hebben verregaande gevolgend voor Rosewood.
17:40
8 Simple Rules

Amerikaanse komische serie over een koppel en hun drie kinderen "Sort of an Officer and a Gentleman - Part 1." Maggie heeft huwelijksproblemen. Paul vraagt haar of ze een tijdje bij hen wil intrekken. Cate is hier echter niet zo blij mee. Ondertussen mag Bridget uitgaan met buurjongen Donny die net van de officiersopleiding bij de marine terug is.
18:05
According to Jim

Amerikaanse komische serie (2008) "I Hate the High Road." Jim krijgt een geldbonus op het werk. Cheryl probeert hem te overtuigen om het geld aan een goed doel te schenken. Jim wil toch liever het geld uitgeven en koopt een cadeau voor Cheryl.
18:35
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Lost Our Lisa." Ondanks het feit dat haar ouders het haar nadrukkelijk hebben verboden, trekt Lisa er toch alleen op uit. Homer en Marge zijn doodongerust wanneer ze later dan verwacht thuiskomt.
19:00
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "500 Keys." Na een uitstapje raakt Maggie opgesloten in de wagen. Iedereen gaat naarstig op zoek naar de reservesleutel. Zo ontdekken de Simpsons dat ze een gigantische collectie sleutels hebben. Homer vindt een sleutel die hem toegang geeft tot de Duff Blimp, Marge ontdekt een sleutel die past op een eeuwenoud relikwie en Lisa heeft een sleutel die in de school naar een geheime kamer leidt.
19:30
New Girl

Amerikaanse komische serie "Jaipur Aviv." Schmidt en Cece beginnen aan de renovatie van hun nieuwe huis en proberen een compromis te vinden over het interieur. Ondertussen doen Nick en Winston een interessante ontdekking over het nieuwe huis van Schmidt en Cece. Jess, Nick en Winston moeten een vierde huisgenoot vinden. Jess wil stemmen om Reagan eventueel terug in de loft te laten wonen.
19:55
Bones

Amerikaanse misdaadserie "The Flaw in the Saw." Twee tieners vinden tussen het afval van een dierenopzetter naast resten van dieren ook menselijke overblijfselen. Het team identificeert het slachtoffer als Phyllis Paul, een voormalig golfster die zich inmiddels op de houthaksport had toegelegd. Booth en Brennan verdiepen zich in de wereld van de competitieve houthakkers en ontdekken dat er veel mogelijke daders zijn.
20:50
Nightcrawler

Amerikaanse misdaadthriller De ambitieuze Lou Bloom kan door de economische crisis maar moeilijk een nieuwe job vinden. Tijdens zijn zoektocht ontdekt hij de onderwereld van de misdaadverslaggeving in Los Angeles. Wanneer hij 's nachts verloren door de stad loopt, stuit hij bij toeval op een paar diehard freelancejournalisten in actie. In de hoop om snel geld te verdienen, schaft Lou zich een goedkope videocamera en een politieradioscanner aan om verkeersongevallen, slachtoffers van overvallen en huisinbraken op beeld vast te leggen. De televisieproducente Nina is onder de indruk van zijn opnames en geeft Lou de kans om een echte misdaadjournalist te worden. Hij heeft alleen geduchte concurrentie: Joe Loder is een doorgewinterde professional die contacten bij de politie heeft. Lou zoekt de grenzen van zijn werk op en gaat daar al snel overheen.
23:00
Jaws

Amerikaanse thriller Amity, een badplaats aan de Amerikaanse oostkust, wordt geplaagd door aanvallen van een enorme witte haai. Sheriff Martin Brody wil het strand sluiten, maar burgemeester Larry Vaughn verzet zich daartegen. Met het nieuwe vakantieseizoen voor de deur wil hij de zaak liever in de doofpot stoppen en alles in stilte afhandelen. Brody krijgt de opdracht om, samen met wetenschapper Matt Hooper en visser Quint, de haai te doden voor hij weer kan toeslaan.
01:15
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek