Tv gids - 2BE Morgen

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
07:30
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "Relax!." Sean en Claudia nemen hun kinderen mee naar een pretpark. Algauw komen ze tot de vaststelling dat er net vandaag een homodag wordt georganiseerd. Als Sean er zijn collega Paul tegen het lijf loopt, doet Sean zijn uiterste best om te bewijzen dat hij wel degelijk hetero is. Paul is ook vrij duidelijk over zijn geaardheid. Intussen stelt Eddie zijn nieuwe vriendin Gretchen voor aan zijn familie.
07:50
Geen Uitzending

Onderbreking
12:15
Geen Uitzending

Onderbreking
13:00
Backstrom

Amerikaanse komische misdaadserie "Enemy of my Enemies." Een aanslag in Backstroms geboortestad brengt hem en zijn vader dichter bij elkaar. Ze moeten samenwerken om de zaak zo snel mogelijk op te lossen voordat de daders opnieuw toeslaan. Ondertussen wordt Backstrom geconfronteerd met zijn grootste angsten.
13:40
Geen Uitzending

Onderbreking
16:50
Married ... with Children

Amerikaanse komische serie "The Hood, The Bud and The Kelly part 2." Vito's handlanger Gino dreigt ermee Bud te vermoorden als de fitnessvideo niet tijdig in de winkelrekken ligt. Terwijl de deadline van Bud nadert, blijven Kelly en danser Rafael ruzie maken. Hoewel Peggy en haar vriendinnen nog steeds geen televisie kunnen kijken, genieten Al en zijn kompanen volop van de rust op het dak.
17:15
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "The Kids Are Alright." Sean en Claudia hebben een weekendje naar Atlantic City gewonnen. Ze kunnen de uitstap goed gebruiken, maar maken zich zorgen om hun kinderen. Eddie stelt voor om te babysitten, maar Sean en Claudia zijn er niet gerust in. Uiteindelijk besluiten ze toch om het gratis weekendje op te nemen.
17:40
How I Met Your Mother

Amerikaanse komische serie "Tick Tick Tick." Wanneer Barney en Robin eraan herinnerd worden dat ze tijdens de storm Irene bijna kusten, wagen ze deze keer hun kans en kussen ze elkaar in een taxi. Van het een komt al snel het ander, waardoor Robin begint te panikeren omdat ze Kevin bedriegt. Ondertussen trachten Marshall, Lily en Ted de student in zich te doen herleven door een concert bij te wonen.
18:05
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "First Date." Eric vraagt Donna voor het eerst uit op Valentijn. Steve had nochtans eerst met haar afgesproken om samen in de bibliotheek te gaan studeren. Ook Jackie en Kelso hebben romantische plannen. Steve en Fez vervelen zich stierlijk.
18:30
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Perfect Flight." Cheryl en Jim beleven een speciale avond thuis zonder de kinderen. De avond draait echter uit op een voedselgevecht. Terwijl Andy op de kinderen past, wordt hij het slachtoffer van hun kattenkwaad. Andy beslist om wraak te nemen op Jim.
18:55
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Bonfire of the Manatees." Homer zit diep in de schulden door zijn gokverslaving. Fat Tony wil een deel van zijn schulden kwijtschelden als hij het huis van de Simpsons mag gebruiken als opnamestudio voor zijn nieuwe, erotische film. Homer werkt Marge en de kinderen het huis uit, maar die keren vroeger dan verwacht terug. Marge is woedend en stapt op. Net op het moment dat ze terug naar huis wil keren, ontmoet ze een wetenschapper die zich inzet voor een bedreigde diersoort, de manatee. Marge besluit hem te helpen. Homer en de kinderen gaan op zoek naar Marge. Homer probeert Marge opnieuw voor zich te winnen door zich op te werpen als de grote manateeredder.
19:20
Brooklyn Nine-Nine

Amerikaanse komische serie "The Defense Rests." Wanneer Sophia's job haar relatie met Jake dwarsboomt, probeert hij iets te regelen met haar baas. Ondertussen heeft Wuntch Holts hulp nodig voor een goede referentie voor een nieuwe job.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "And One to Grown On." Phil lokt Luke mee naar een dansles, maar hij is de pineut wanneer hij door dit leugentje indirect in de bak belandt. Ondertussen organiseren Jay en Gloria een verjaardagsfeestje voor Manny en Joe, maar ze zijn bang dat Manny zijn oog zal laten vallen op meisjes die buiten zijn bereik zijn. Mitch en Cam hebben meer moeite met de organisatie van hun huwelijk, wanneer ze van een koude kermis terugkeren bij het boeken van een trouwlocatie.
20:15
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Recollection Dissipation." Sheldon haalt het uiterste uit zichzelf door mee te helpen aan de projecten van Leonard, Wolowitz en Amy.
20:35
Absurdistan

Humoristische show "Aflevering 4: Ann Tuts." Ann Tuts is op zoek naar een oplossing voor haar persoonlijk probleem en schakelt Jeron, Thomas en Bert in om voor haar een oplossing te zoeken. Maar wie mag haar uiteindelijk helpen? De drie comedians tonen hun kunnen bij het oplossen van allerhande problemen. Vandaag pakken ze volgende problemen aan: mensen hebben geen tijd meer voor lichaamsbeweging en Vlamingen hebben problemen met Hollanders.
21:10
Scott Pilgrim vs. the World

Amerikaans-Brits-Canadees-Japanse actiekomedie De 22-jarige, werkloze Scott Pilgrim speelt basgitaar bij Sex Bob-omb, een erg middelmatig garagebandje. Hij heeft onschuldige afspraakjes met zijn 17-jarige vriendinnetje, totdat hij op een feestje Ramona Flowers ontmoet. Scott is meteen verliefd, maar het blijkt nog niet zo eenvoudig om haar voor zich te winnen.
23:20
Homeland

Amerikaanse thrillerserie "Long Time Coming." Carrie wordt opgeschrikt door de plotse terugkeer van haar moeder, die ze 15 jaar lang niet meer heeft gezien. Tijdens de begrafenis van haar vader Frank, duikt plots ook Quinn op. Hij is nog steeds vastbesloten om op te stappen bij de CIA, totdat hij benaderd wordt voor een nieuwe opdracht en begint te twijfelen. Saul is er ondertussen op gebrand om opnieuw een post te bekleden binnen de CIA.
00:20
Man Seeking Woman

Amerikaanse komische serie "Lizard." Wanneer zijn vier jaar lange relatie met Maggie tot een einde komt, kan Josh zich daar moeilijk overheen zetten.
00:40
Geen Uitzending

Onderbreking
02:30
Geen Uitzending

Onderbreking
03:30
Geen Uitzending

Onderbreking