Tv gids - 2BE Overmorgen

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
07:30
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "It's Hard to Be a Saint in the City." De Red Boot Pub zit in slechte papieren. Met een feestje ter gelegenheid van St. Patricks Day proberen Sean en Eddie meer volk naar hun bar te trekken.
07:50
Geen uitzending

Onderbreking
12:15
Geen uitzending

Onderbreking
13:00
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Turkey Bowl." Jim en Andy gaan op Thanksgiving bowlen. Wanneer plots de stroom uitvalt in de bowlingzaal, zit er voor de mannen niets anders op dan daar te blijven tot de stroom weer aangaat. Cheryl besluit het Thanksgivingsmaal naar de bowlingzaal te brengen.
13:20
Geen uitzending

Onderbreking
16:50
The Office

Amerikaanse komische serie "Fun Run Part 2." Michael organiseert een Fun Run sponsorloop in het Scranton Business Park. Een bizar ongeluk doet hem te geloven dat het kantoor is vervloekt, en hij vraagt naar de geloofsovertuigingen van zijn werknemers. De relaties op kantoor worden ook onderzocht nu er een nieuwe romance is ontstaan tussen Pam en Jim en de relatie van Dwight en Angela maar blijft duren.
17:15
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "Beat on the Brat." Wanneer Sean een van de vervelende vrienden van Henry op zijn plaats zet, moet hij ook de gevolgen van zijn actie dragen. Intussen is Lily de vrienden van Brad grondig beu. Ze vraagt zich af of ze Brad voor een definitieve keuze moet stellen.
17:40
How I Met Your Mother

Amerikaanse komische serie "Last Time in New York." Lily ontdekt dat Ted een lijst heeft opgesteld met dingen die hij nog wil doen voordat hij verhuist naar Chicago en is verontwaardigd dat hij daar niets van heeft gezegd tegen de anderen. Robin en Barney beseffen dan weer dat ze niet veel tijd meer hebben voordat alle genodigden aanwezig zijn. Ze willen dit laatste moment op een wel heel speciale manier beleven...
18:05
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "Eric's Panties." Eric krijgt de sexy Shelly toegewezen als nieuwe partner in de praktijkles chemie. Hij gaat ervan uit dat Donna jaloers zal reageren, maar is verbaasd wanneer het nieuws haar niet raakt. Maar wanneer Donna een damesonderbroek in Erics auto vindt, vreest ze het ergste en confronteert ze hem met de feiten.
18:30
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Andy's Girlfriend." Andy heeft een nieuwe vriendin, Alicia, en Cheryl eist van Jim dat hij vriendelijk is tegen haar. Ze is niet allleen de eerste vriendin van Andy sinds Carrie, ze is ook de pianolerares van Ruby. Bij het avondeten vertelt Alicia echter heel wat dingen die niet bij Jim in de smaak vallen.
18:55
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Dial 'N' for Nerder." Nadat ze een streek uithaalden met Martin Prince worden Bart en Lisa gekweld door schuldgevoelens. Intussen schakelt Marge een televisieploeg in die Homer stiekem volgt. Ze heeft namelijk vermoedens dat hij zijn dieet niet serieus neemt en regelmatig zondigt.
19:25
Brooklyn Nine-Nine

Amerikaanse komische serie "The Overmining." Wanneer CJ problemen ondervindt met een grote zaak, besluiten Jake en Holt om hem te helpen. Rosa en Boyle nemen tijdens hun nachtshift ongevraagd pauze om naar een voetmassagesalon te gaan.
19:50
Modern Family

Amerikaanse komische serie "She Crazy." Phil is helemaal geobsedeerd door de drie achtergelaten eendeneieren die hij thuis heeft uitgebroed en daar is niemand blij mee. Claire maakt zich zorgen om de kastontwerpen die ze gaat presenteren aan haar vader en zijn pretentieuze team.
20:15
UEFA Champions League

Verslag "GF5: SSC Napoli - FC Shakhtar Donetsk." Rechtstreekse en integrale uitzending van de vijfde wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Champions League tussen Napoli en Shakhtar Donetsk.
23:30
Foute vrienden

Komische serie De crisis laat de vier Foute Vrienden niet onberoerd. Steven, Jeron, Begijn en Thomas willen mensen aan een job helpen door uitzendconsulent te worden in een interimkantoor. Terwijl ze een interview van de sollicitanten proberen af te nemen, ratelen de drie anderen hun oortje vol met nonsens. Daarna staan de Foute Vrienden geheimzinnig te doen in de Brugse binnenstad. Ze vertrouwen hun eigen hersenspinsels toe aan voorbijgangers en ontfutselen hen een persoonlijk geheim. Al worden hun gedachtenkronkels natuurlijk ingefluisterd door de drie andere Vrienden.
00:10
Superstaar

Komische show Na het gesmaakte eerste seizoen pakt de onnavolgbare stand-upkomiek Gunter Lamoot uit met nieuw knip- en plakwerk. Het concept is hetzelfde gebleven: Lamoot plaatst bekende en minder bekende tv-figuren in een andere context door bestaande archiefbeelden te voorzien van een ludieke sound- en voicelift.
00:55
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Geen uitzending

Onderbreking