Tv gids - 2BE Overmorgen

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
08:10
Community

Amerikaanse komische serie "English As A Second Language." SeƱor Chang blijkt geen onderwijsbevoegdheid te hebben. Annie neemt per ongeluk zijn bekentenis op. De decaan vervangt Chang door een veel strengere docent. Annie probeert het goed te maken door iedereen te helpen. Troy ontdekt zijn talent als loodgieter.
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
13:00
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Errand." Wanneer Jim ontdekt dat Cheryl de boodschappen aan huis laat leveren, staat hij erop om de boodschappen zelf te doen om geld uit te sparen. In de supermarkt ontdekt hij hoe vrouwen de touwtjes in handen houden en hij besluit te rebelleren tegen Cheryl.
13:20
Geen uitzending

Onderbreking
16:35
The Office

Amerikaanse komische serie "Casual Friday." Michael moet een ruzie oplossen in het nieuwe verkoopteam.
17:00
Community

Amerikaanse komische serie "Pascal's Triangle Revisited." Het schooljaar loopt op zijn einde. Er ontstaat jaloezie tussen Britta en docente Slater wanneer ze vechten voor de aandacht van Jeff. Ondertussen zoekt Troy een nieuwe woonplaats.
17:30
Brooklyn Nine-Nine

Amerikaanse komische serie "The Chopper." Holt is op zijn hoede wanneer Wuntch komt opdagen en Jake de kans geeft om te werken aan zijn droomzaak. Holt denkt namelijk dat ze hem in de val wil lokken. In het politiekantoor begeleiden Amy, Rosa en Gina een schoolreis van de lokale school.
17:55
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "That 70's Musical." Fez is druk bezig met de voorbereidingen voor het schoolconcert. Terwijl hij zijn fantasie de vrije loop laat, ziet hij zichzelf en zijn vrienden als sterren die tal van muzikale nummers ten beste geven.
18:25
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Packer Ball." Jim is een grote fan van de Bears en is geschokt wanneer hij zijn zoon Kyle ziet spelen met een gadget van een ander sportteam.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Lisa On Ice." Directeur Skinner heeft een systeem uitgedokterd waardoor de ouders gemakkelijker de schoolresultaten van hun kinderen in de gaten kunnen houden. Lisa die heel slechte resultaten haalt voor turnen, wil nu extra punten halen door zich bij verschillende clubs aan te sluiten.
19:15
The Middle

Amerikaanse komische serie "Halloween VI: Tick Tock Death." Sue komt naar huis voor Halloween, dus besluit Frankie om het samen te vieren. Ondertussen zijn Axl, Hutch en Kenny bang wanneer een persoon, verkleed als Magere Hein, in de tuin staat te staren naar het huis. Brick trekt samen met Mike naar een ander deel van Orson om betere snoepjes te krijgen, maar daar doet hij een vreemde ontdekking.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "Come Fly with Me." Phil weet Jay te overtuigen om samen met hem zijn nieuwe modelvliegtuig uit te testen. Terwijl Manny tijd doorbrengt met Luke, gaat Gloria samen met Alex shoppen. Ook Mitchell en Cameron gaan samen winkelen, maar krijgen een discussie als blijkt dat Mitchell zich te goed voelt om in een bepaalde winkel langs te gaan. Manny heeft een openhartig gesprek met zijn zus Claire.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Skywalker Incursion." Leonard en Sheldon mogen een toespraak geven aan de universiteit van Berkeley, maar ze proberen eerst een van hun grootste idolen te ontmoeten. Bernadette en Howard maken ruzie over de inboedel van Howards moeder. Raj en Amy proberen de gemoederen te bedaren met een spelletje pingpong.
20:35
Dragonheart 3: the Sorcerer's Curse

Avontuurlijke fantasyfilm Ridder Gareth is op zoek naar een neergestorte komeet die volgens de verhalen goud zou bevatten. In plaats van op rijkdommen stuit Gareth op een draak genaamd Drago. Laatstgenoemde redt Gareths leven en de twee worden onafscheidelijk. Samen gaan ze de strijd aan met een kwaadaardige tovenaar die het land in zijn greep heeft.
22:30
The Other Guys

Actiekomedie Na de dood van New Yorks beste detectiveduo zien twee miskende collega's hun kans om in de voetsporen van hun idolen te treden. Inspecteur Terry Hoitz, die stiekem droomt van een leven als actieheld, moet het echter stellen met de saaie Allen Gamble, die bureauwerk verkiest boven veldwerk.
00:25
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek