Tv gids - 2BE Overmorgen

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
08:00
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over een groepje vrienden "Capeside Revisited." Dawson reist naar Capeside om zijn ouders op de hoogte te brengen van zijn beslissing om in Boston te blijven. Mitch en Gail hebben weinig oren naar zijn plannen om zijn filmstudies op te geven en proberen hem op andere gedachten te brengen. Joey ontdekt toevallig dat Pacey al bijna vier weken in Boston verblijft en er in een restaurant aan de slag is. Ze besluit de confrontatie met hem aan te gaan.
08:40
Qmusic

Muziek
12:30
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Separate Ways." Dana en Tanner logeren tijdelijk bij Jim en Cheryl. Wanneer Jim begint te klagen over de baby stelt Cheryl voor dat hij een tijdje bij Andy gaat logeren. Terwijl de mannen het bont maken, genieten Cheryl en Dana van elkaars gezelschap. Tenminste, tot Ryan terugkeert.
12:50
Geen uitzending

Onderbreking
16:25
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over een groepje vrienden "The Long Goodbye." Na de plotse dood van zijn vader wacht Dawson de zware taak om zijn familie bij elkaar te houden. Joey biedt Dawson haar medeleven en steun aan, maar het is nog te vroeg voor hem om hulp te aanvaarden en zijn hart uit te storten bij zijn vrienden. Dawson geeft zichzelf de schuld van het dodelijke ongeval en is ontroostbaar. Ondertussen weet Pacey niet of hij er goed aan doet om naar de begrafenis van Mitch te gaan. Joey probeert hem te overtuigen zijn trots aan de kant te schuiven en zijn vriend Dawson in deze moeilijke tijden te steunen.
17:10
My Wife and Kids

Amerikaanse komische serie "Jr. Gets His License." Terwijl Michael zijn zoon rijles geeft, worden ze door een politieagent aan de kant gezet. Blijkbaar is het rijbewijs van Michael verlopen en moeten vader en zoon allebei een rij-examen afleggen.
17:35
My Wife and Kids

Amerikaanse komische serie "Anniversary - part 1." Michael en Jay zijn binnenkort 15 jaar getrouwd en dat moet gevierd worden. Wanda, de vriendin van Jay, heeft kaartjes kunnen bemachtigen voor een concert dat Jay dolgraag wil zien. Omdat het concert op dezelfde dag als hun huwelijksverjaardag valt, wil Jay de kaarten niet aanvaarden. Wanda vindt het een domme beslissing, want zij is ervan overtuigd dat Michael het heuglijke moment toch zal vergeten. Jay twijfelt echter niet aan haar man. Ze vraagt de kinderen zelfs om hem te bespioneren.
18:00
That 70s Show

Amerikaanse komische serie over een groep tieners in de turbulente jaren 70 "Who Needs You." Het prille huwelijk van Hyde en Samantha lijkt ten dode opgeschreven. Het koppel maakt voortdurend ruzie, tot groot ongenoegen van Kitty en Red. Die besluiten een einde te maken aan het gekibbel door hen elk apart te polsen naar de oorsprong van hun huwelijksproblemen. Ondertussen heeft Fez het helemaal verkorven bij zijn huisbaas Fenton: Jackie liet immers de badkuip overlopen, waardoor de vloer van hun appartement ernstige schade opliep.
18:25
According to Jim

Amerikaanse komische serie "In Case of Jimergency." Jim verliest zijn ziekteverzekering na een discussie met een vertegenwoordiger. Hij doet alsof er niets aan de hand is tegenover Cheryl, maar wanneer hij haar verkoudheid overkrijgt, ziet hij zich verplicht om alles op te biechten.
18:55
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Hello Gutter, Hello Fadder." Homer is vergeten zijn wekkerradio correct in te stellen en wordt pas rond 11u00 wakker. Als straf omdat hij te laat op het werk is, moet hij de hele dag chemisch afval verwerken. Om hem op te beuren, nodigt Carl hem uit voor een partijtje bowling.
19:20
Life in Pieces

Amerikaanse komische serie "Bunny Single Nightmare Drinking."
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "The Wow Factor." Claire en Cameron gaan helemaal op in de renovatiewerken aan hun huis, maar bereiken een dieptepunt wanneer ze het maar niet eens geraken over hun plannen voor de tuin. Pam wordt ingeroepen als objectieve derde om de knoop door te hakken. Ondertussen wil Phil zijn kinderen enkele huishoudelijke taken aanleren. Jay blijft dan weer alleen achter met baby Joe omdat Gloria nood heeft aan wat vrije tijd met Manny.
20:15
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Einstein Approximation." Sheldon zit al dagenlang vast in zijn theoretisch onderzoek en slaagt er niet in de laatste hand te leggen aan een formule. Hij neemt een voorbeeld aan Albert Einstein, die de relativiteitstheorie bedacht terwijl hij een saaie en doodgewone job uitoefende, en gaat aan de slag als keukenhulpje bij The Cheesecake Factory.
20:35
First Blood

Amerikaanse actiefilm Vietnamveteraan John Rambo is helemaal van streek wanneer hij ontdekt dat zijn oorlogskameraad aan kanker is overleden. Wanneer de politie van een klein dorpje hem vervolgens arresteert wegens landloperij en hem op brutale wijze aan een gehoor onderwerpt, komt de soldaat weer in hem boven. Rambo ontsnapt uit zijn cel en verstopt zich in een nabijgelegen bos. Daar maakt hij zich op voor de strijd tegen zijn achtervolgers.
22:30
Dead in Tombstone

Amerikaanse tv-actiefilm Guerrero is de leider van een bende plunderaars, de Blackwater Gang. Wanneer zijn eigen bende hem de rug toekeert en hem vermoordt, wordt hij verbannen naar de hel. Door een deal met de duivel te sluiten, komt Guerrero terug tot leven, met slechts één doel voor ogen: wraak nemen op zijn moordenaars.
00:25
Geen uitzending

Onderbreking
02:25
Geen uitzending

Onderbreking
03:25
Qmusic

Muziek