Tv gids - 2BE Overmorgen

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
07:30
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "The Kids Are Alright." Sean en Claudia hebben een weekendje naar Atlantic City gewonnen. Ze kunnen de uitstap goed gebruiken, maar maken zich zorgen om hun kinderen. Eddie stelt voor om te babysitten, maar Sean en Claudia zijn er niet gerust in. Uiteindelijk besluiten ze toch om het gratis weekendje op te nemen.
07:50
Geen Uitzending

Onderbreking
12:15
Geen Uitzending

Onderbreking
13:00
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Perfect Flight." Cheryl en Jim beleven een speciale avond thuis zonder de kinderen. De avond draait echter uit op een voedselgevecht. Terwijl Andy op de kinderen past, wordt hij het slachtoffer van hun kattenkwaad. Andy beslist om wraak te nemen op Jim.
13:20
Geen Uitzending

Onderbreking
16:40
Married ... with Children

Amerikaanse komische serie "Calendar Girl." Om zijn eeuwige zakenrivaal Floyd een hak te zetten, wil Al dat Bud diens zoon verslaat in een marketingwedstrijd. Wanneer het idee van Bud een schot in de roos blijkt, slaan Al en Floyd de handen in elkaar en beslissen ze om het project te commercialiseren.
17:05
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "Swearin' to God." Sean is de voortdurende kritiek van zuster Helen meer dan beu. Ze laat geen gelegenheid onbenut om zijn vaardigheden als vader in vraag te stellen. Sean kan zich niet langer beheersen en hij spaart zijn woorden niet. Tot zijn grote verbazing neemt de zuster ook geen blad voor de mond. Haar woordenschat blijkt verbazingwekkend groot voor een religieuze vrouw.
17:35
How I Met Your Mother

Amerikaanse komische serie "The Rebound Girl." Ted en Barney willen samen een levensingrijpende beslissing nemen. Robin tracht intussen om Marshall en Lily te ontmoedigen over hun verhuis. Ze wil immers absoluut niet dat ze helemaal naar Long Island verhuizen.
18:00
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "The Pill." Jackie vertelt Eric dat ze zwanger is van Kelso. Eric weet niet hoe hij dat nieuws moet verwerken en neemt Donna in vertrouwen. Maar al vlug beginnen de verkeerde geruchten de ronde te doen. Op aanraden van haar moeder begint Donna de pil te nemen.
18:30
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Cheryl Goes to Florida." Terwijl Cheryl voor enkele dagen de stad uit is, zorgt Jim voor de kinderen. Hij krijgt hulp van een buurvrouw die medelijden met hem heeft. Jim weet daar weer handig misbruik van te maken.
18:55
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "The Girl Who Slept Too Little." Werkzaamheden net naast hun huis houden de Simpsons uit hun slaap. Het gezin dient een klacht in waardoor de bouw van locatie verandert. Maar de Simpsons krijgen nu wel het kerkhof naast hun huis. Lisa, wiens raam net uitgeeft op het kerkhof, kan hierdoor niet meer slapen. Homer en Marge roepen de hulp in van een psycholoog, maar ook dat helpt niet. Uiteindelijk beslist Lisa om haar schrik te proberen overwinnen door een nacht door te brengen op het kerkhof.
19:20
Brooklyn Nine-Nine

Amerikaanse komische serie "Hostages." Jake heeft last van liefdesverdriet na de breuk met Sophia. De uitnodiging van Homeland Security voor een simulatietest in verband met terrorismebestrijding komt voor hem als geroepen om zijn gedachten te verzetten. Maar de euforie is van korte duur wanneer het team de saaie rol van gijzelaar toegekend krijgt. Ondertussen neemt Gina een psychologische test af bij Holt en strijden Amy en Rosa voor een dagje vrijaf.
19:50
Modern Family

Amerikaanse komische serie "Under Pressure." De ouders gaan naar een opendeurdag op school. Alex gaat langs bij een therapeut. Manny en Luke hebben een dubbeldate met een tweeling. Nadat hij met zijn buur heeft gesproken, twijfelt Mitchell of hij wel 'groen' genoeg is.
20:15
UEFA Champions League

Verslag "GF2: Borussia Dortmund - Real Madrid." Rechtstreekse en integrale uitzending van de tweede wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Champions League tussen Borussia Dortmund en Real Madrid.
23:30
Foute Vrienden

Komische show. In de zesde aflevering verdiepen de Foute Vrienden zich in het lekkerste en het beste dat België te bieden heeft: chocolade. In de Brusselse Koninginnegalerij wanen de Vrienden zich voor één dag pralineverkopers in een chique chocolatier. In Gent moeten Jeron, Begijn, Thomas en Christophe vervolgens toevallige passanten manieren aanleren, maar niet iedere Foute Vriend neemt de wijze raad die wordt ingefluisterd zomaar in de mond. In het pittoreske Durbuy gaan de Vrienden tot slot worsten verkopen. De verliezer van deze aflevering staat opnieuw een uiterst gênante straf te wachten.
00:05
Superstaar

Komische show Gunter Lamoot smokkelt bekende en minder bekende tv-figuren een andere context in door bestaande archiefbeelden te voorzien van een ludieke sound- en voicelift.
00:35
Geen Uitzending

Onderbreking
02:30
Geen Uitzending

Onderbreking
03:30
Geen Uitzending

Onderbreking