Tv gids - 2BE Overmorgen

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
08:10
Community

Amerikaanse komische serie "Virtual Systems Analysis." De studiegroep geniet van een lange lunch. Annie stelt voor dat Abed haar uitlegt hoe het dreamatorium werkt.
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
12:15
Graceland

Amerikaanse dramaserie "Aha." Wanneer Ari zich niets meer herinnert van de avond voordien, moeten Briggs en de andere agenten hem helpen te achterhalen wat er is gebeurd.
12:55
Geen uitzending

Onderbreking
16:10
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over vijf vrienden en hun problemen bij het volwassen worden "Home Movies." Dawson krijgt de kans om een nieuwsreportage voor een nationale televisiezender te maken. Hij besluit een documentaire over Jack te maken, de allereerste homoseksuele footballspeler in de geschiedenis van Capeside High. Zijn vader Mitch is minder opgezet met dit plan. Hij vreest dat de reportage de voorbereiding op hun volgende wedstrijd zal verstoren en vraagt zijn zoon om het idee te schrappen. Zijn vraag valt in dovemansoren. Dawson werkt vastberaden aan het project en spreekt zelfs met de coach van een rivaliserend team.
16:55
Community

Amerikaanse komische serie "Basic Lupine Urology." Wanneer iemand het biologieproject van de studiegroep heeft gesaboteerd, starten Troy en Abed een zoektocht naar de dader.
17:15
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "Claudia in Disguise with Glasses." Nadat ze haar bril heeft verloren, zorgt Claudia voor opschudding op een huwelijksreceptie. Intussen kan Lily Eddie overtuigen om Dean het perfecte cadeau voor haar verjaardag te laten kopen. Brad begint veel te veel tijd door te brengen met Jimmy.
17:40
The Last Man on Earth

Amerikaanse komische serie "If You're Happy and You Know It." De groep discussieert over hoe ze het best met Melissa moeten omgaan. Iedereen vindt dat ze een gevaar voor zichzelf is geworden, behalve Todd. Hij wil er nog steeds alles aan doen om haar te helpen. Ondertussen raakt Gail nog dieper in de problemen en probeert Tandy Carol af te leiden met een herinnering aan hun eerste ontmoeting.
18:05
That 70's Show

Amerikaanse komische serie "Won't Get Fooled Again." Ondanks Kelso's inspanningen om het goed te maken, blijft Fez kwaad. Ook de verzoeningspogingen van Suzy en Jackie zijn een maat voor niets. Donna vergat de pil te nemen en denkt dat ze zwanger is. Eric raakt in paniek en vraagt zijn ouders om hulp.
18:35
According to Jim

Amerikaanse komische serie "A Crying Shame." Cheryl beweert dat ze zich aangetrokken voelt door mannen die niet bang zijn om te huilen, maar wanneer Jim in tranen uitbarst na een film, knapt ze toch af op zijn gevoeligheid.
19:00
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Homer's Phobia." Om hun bankrekening wat te spijzen, verkopen de Simpsons een aantal kitscherige voorwerpen. Wanneer blijkt dat sommige van deze voorwerpen veel geld waard zijn, aarzelt Homer niet om de uitbater van de winkel bij hem thuis uit te nodigen om al hun spullen te inspecteren.
19:25
The Middle

Amerikaanse komische serie "Fight or Flight." Axl vertelt Frankie en Mike dat hij in de zomer naar Europa gaat met Kenny. Sue raakt in paniek wanneer ze per ongeluk tegen een geparkeerde SUV rijdt. Brick heeft plots veel last van rugpijn. Hij ontdekt dat hij pijn heeft gekregen nadat zijn tuinstoel vervangen is door een gewone, harde stoel.
19:50
Modern Family

Amerikaanse komische serie "Someone to Watch over Lily." Mitchell en Cameron nemen de herziening van hun testament serieus. Ze evalueren grondig wie in aanmerking komt om zich over Lily te ontfermen, mocht hen iets overkomen. Jay probeert Manny's zelfvertrouwen een boost te geven met een sessie muurklimmen. Claire vindt dat Luke op consult moet bij een kinderpsycholoog.
20:15
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Cognition Regeneration." Leonard is niet blij met het nieuws dat Penny overweegt een baan aan te nemen die haar werd aangeboden door haar ex-vriend.
20:35
7 Seconds

Brits-Roemeens-Zwitserse actiethriller Voormalig elitesoldaat Jack Tuliver werkt als professionele dief op het Europese vasteland. Zijn nieuwste opdracht bestaat erin drie geldwagens te bestelen, die samen de opbrengsten van 20 casino's vervoeren. De overval krijgt echter een verrassende wending wanneer een andere partij zich in de strijd mengt. Tuliver kan ontsnappen, maar neemt zonder het te beseffen een kostbaar schilderij van Van Gogh mee.
22:25
Crimi Clowns

Misdaadserie "Knochen, Haut und Gedärme." Na het gewapend conflict in restaurant De Veehandel worden de doden opgeruimd en de gewonden verzorgd. Maar dan staat de politie voor de deur.
23:00
APB

Amerikaanse misdaadserie "Daddy's Home." Gideons vader zit in de problemen en vraagt zijn zoon om hulp. Ondertussen proberen Brandt en Goss het meesterbrein achter een autodiefstal te vatten.
23:50
Married

Amerikaanse komische serie "Aftershocks." Lina en Russ beseffen te laat dat ze aan de verkeerde vrienden gevraagd hebben om hun verjaardagsfeestje te organiseren.
00:20
Geen uitzending

Onderbreking
02:20
Geen uitzending

Onderbreking
03:20
Qmusic

Muziek