Tv gids - 2BE Vandaag

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
12:45
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Jealous Husband." Jim doet alsof hij jaloers is op een barman die met Cheryl praat, zodat zij zich begeerd zou voelen. Daarna spoort hij Dana's date aan om hetzelfde te doen, maar dat werkt averechts. Dana vindt dat hij paranoïde en bezitterig overkomt.
13:05
Geen uitzending

Onderbreking
16:20
Bates Motel

Amerikaanse dramaserie "Unconscious." Norma kan Normans problemen niet meer aan en bereikt haar hoogtepunt. Emma reageert verrassend op positief nieuws, maar Dylan is er om haar te steunen. Romero kiest eindelijk een kant, maar zijn keuze bepaalt al snel zijn lot in de stad. Ook Caleb maakt een beslissing die zijn nieuwe leven op zijn kop zal zetten.
17:10
Minority Report

Amerikaanse sf-actieserie "Fiddler's Neck." Dash en Vega zijn net te laat om een moord te kunnen voorkomen. Dash voelt zich schuldig en probeert op eigen houtje de moord verder te onderzoeken, maar dat loopt niet zoals gepland. Vega heeft het gevoel dat er iets niet klopt en voelt zich verplicht om Arthurs hulp in te roepen. Ondertussen worden er enkele persoonlijke details uit het verleden van Agatha, Arthur en Dash onthuld
18:00
The Nanny

Amerikaanse komische serie "You Bette Your Life." Maxwell en C.C organiseren een benefietveiling. Wanneer Fran verneemt dat Bette Midler één van de eregasten is, stelt ze prompt voor om haar diensten ook aan te bieden op de veiling. In de hoop voldoende geld binnen te rijven voor zijn volgende project, nodigt Maxwell ook de rijke filantroop Tom Rosenstein uit. Ondanks het subtiele advies van Maxwell begint Tom toch te bieden op Fran.
18:25
The Nanny

Amerikaanse komische serie "The Heather Biblow Story." Maxwell heeft samen met de kinderen een vakantie in Hawaï gepland. Hij wil graag dat Fran hen vergezelt. Fran is niet geïnteresseerd om louter en alleen als kinderjuf op te draven en ze wil haar eigen vakantie plannen. Haar woorden zijn nog niet koud of Val komt aandraven met nieuws over Frans oude rivale Heather Biblow. Heather heeft een rol bemachtigd in een populaire soapserie en ze nodigt Val en Fran uit om haar een bezoekje te brengen in Californië. De ideale gelegenheid om de reis naar Hawaï te ontwijken.
18:55
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Simpsoncalifragilisticexpialado(Annoyed Grunt)cious." Omdat het moederschap te veel wordt voor Marge, krijgen de Simpsons een magische Britse oppas over de vloer.
19:20
New Girl

Amerikaanse komische serie "Misery." Jess negeert haar gevoelens voor Nick door voor haar vader te gaan zorgen in Portland. Nick gaat met Reagan naar een feestje van het werk, waar hij beseft dat ze elkaar eigenlijk helemaal niet kennen. Ondertussen bereidt Aly zich voor op een allereerste ontmoeting met Winstons moeder, maar hij is vergeten te vertellen dat ze bij de politie werken.
19:50
New Girl

Amerikaanse komische serie "San Diego." Jess is nog steeds bij haar vader in Portland en onverwacht helpen ze elkaar met hun liefdesleven. Ondertussen vraagt Nick aan Aly om hem te helpen met zijn relatie met Reagan. Schmidt denkt erover na om zijn voornaam te gaan gebruiken.
20:15
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Recollection Dissipation." Sheldon gaat tot het uiterste door tegelijkertijd mee te helpen aan de projecten van Leonard, Wolowitz en Amy.
20:35
Good Luck Chuck

Romantische komedie Toen Charlie tien was, brak hij de regels van het spelletje 'spin the bottle' en weigerde hij een meisje te kussen, waarop zij een vloek over hem uitsprak. 25 jaar later is de vloek nog altijd niet uitgewerkt, want Charlie kan maar geen langdurige relatie opbouwen, terwijl al zijn exen na hem de liefde van hun leven ontmoetten. Charlie tracht wanhopig om dit patroon te doorbreken.
22:30
Hollow Man

Duits-Amerikaanse thriller Een geheim onderzoeksteam ontdekt een middel om de mens onzichtbaar te maken. Hun arrogante leider, Sebastian Caine, negeert de risico's en test de gevaarlijke procedure op zichzelf uit. Maar de effecten blijken onomkeerbaar. Hoe langer Sebastian onzichtbaar blijft, hoe meer hij zijn collega's als een bedreiging begint te zien.