Tv gids - 2BE Vandaag

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
13:05
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Vegas, Baby - part 1." Jim en Andy gaan op zakenreis naar Las Vegas en vragen Dana mee. Cheryl is boos omdat ze hen niet mag vergezellen en plant zelf een trip naar Vegas.
13:25
Geen uitzending

Onderbreking
16:40
The Office

Amerikaanse komische serie "Heavy Competition." Dwight vindt Charles een echte held, maar wat met zijn loyaliteit voor Michael? Andy helpt Jim met zijn emotionele problemen
17:05
Community

Amerikaanse komische serie "Modern Warfare." Er wordt op de campus een grote paintballwedstrijd georganiseerd. De winnaar krijgt een mooie hoofdprijs. Al snel gaan alle studenten op in de wedstrijd en verandert de campus in een slagveld. Jeff en Britta proberen iets te doen aan de sluimerende seksuele spanning die tussen hen bestaat.
17:30
Brooklyn Nine-Nine

Amerikaanse komische serie "Ac/dc." Nadat Jake een blessure oploopt bij een interventie, dwingt Terry hem ertoe even een pauze te nemen, iets wat niet in het woordenboek van Jake staat. Verder proberen Holt en Rosa tijdens een dubbeldate met hun geliefden intieme gespreksonderwerpen te vermijden.
17:55
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "Eric's Corvette Caper." Jackie brengt haar vriendin Leslie mee naar Erics kelder. Leslie is erg onder de indruk van de Corvette die buiten geparkeerd staat en zou dolgraag een avondje willen doorbrengen met de eigenaar ervan. Eric liegt dat de wagen van hem is en verheugt zich op een romantische avond. Maar dat is buiten zijn vader gerekend. Red heeft hem immers verboden de wagen ook maar één centimeter te verplaatsen terwijl hij met Kitty naar een schoolreünie gaat.
18:25
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Vegas, Baby - part 2." Wanneer Jim een bezoek brengt aan Roxanne, de vriendin van Andy, ontdekt hij dat ze van plan is om er met haar ex-vriend vandoor te gaan. Cheryl en Jim vertellen Andy het slechte nieuws en hij stort in tijdens het geven van een presentatie.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Treehouse of Horror V." In deze Halloweenspecial vertellen de Simpsons enkele bloedstollende verhalen.
19:15
The Middle

Amerikaanse komische serie "Risky Business." Frankie staat versteld wanneer Mike wil meedoen aan een van de rare zakenplannetjes van zijn broer. Axl wil bewijzen dat hij op de motor van zijn vader kan rijden. Sue bekent iets aan Brad.
19:40
Modern Family

Amerikaanse komische serie "Pilot." Jay Pritchett is onlangs getrouwd met de Colombiaanse Gloria, maar hij lijkt moeite te hebben om haar levensritme en dat van haar zoon Manny bij te houden. Ondertussen ondervindt zijn dochter Claire problemen in haar eigen gezin. Haar man Phil is er rotsvast van overtuigd dat hij een coole papa kan zijn voor zijn drie kinderen. Mitchell en zijn partner Cameron adopteren de Vietnamese baby Lily.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Colonization Application." Amy en Sheldon kopen samen een schildpad als huisdier. Raj snuffelt rond in het appartement van Emily terwijl ze niet thuis is.
20:35
Collateral

Misdaadthriller Wanneer de kopstukken van een internationaal drugskartel vernemen dat enkele van hun handlangers voor de rechtbank zullen moeten verschijnen, zetten ze een grootscheepse operatie op touw om alle kroongetuigen uit de weg te ruimen. Huurmoordenaar Vincent zal de klus moeten klaren. Hij dwingt taxichauffeur Max om een rit door de stad te maken, terwijl hij onderweg zijn lijst met doelwitten afwerkt.
22:50
The Condemned

Actiethriller Jack Conrad zit in een dodencel in een corrupte gevangenis ergens in Midden-Amerika. Wanneer een rijke televisieproducer hem vraagt om deel te nemen aan een spannende realityshow ziet hij een kans om zijn straf te ontlopen. Conrad wordt gedropt op een verlaten eiland ergens in de oceaan. Daar gaat hij de strijd aan met negen andere terdoodveroordeelden. Alleen diegene die overblijft zal zijn vrijheid terugkrijgen.