Tv gids - 2BE Vandaag

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
17:10
Graceland

Amerikaanse dramaserie "No Old Tigers." De agenten van Graceland moeten omgaan met de nasleep van de bendeoorlog. Ondertussen moet Briggs het laatste aanknooppunt vinden om Ari Adamian te kunnen berechten.
18:00
The Nanny

Amerikaanse komische serie "The Fran in The Mirror." Terwijl Fran een belangrijk toelatingsgesprek van Grace aan een elitaire school voor hoogbegaafde kinderen voorbereidt, wacht Maxwell vol ongeduld op de komst van zijn oude studievriend Rodney. De twee mannen kunnen het uitstekend vinden met elkaar en zetten samen de bloemetjes buiten.
18:25
The Nanny

Amerikaanse komische serie "The Yummy Mummy." Nu de bevallingsdatum dichterbij komt, beginnen Fran en Maxwell zich steeds meer zorgen te maken om de baby. Om haar gedachten een beetje te verzetten besluit Fran Brighton te vergezellen op zijn zoektocht naar een geschikte universiteit. Na amper één bezoekje maakt Brighton haar duidelijk dat hij liever zonder haar op pad gaat. Fran is diepgekwetst en vermoedt dat ze niet intelligent genoeg is. Intussen heeft C.C., tot groot ongenoegen van Niles, een afspraakje met een andere man.
18:55
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Treehouse of Horror X." In "Life's a Glitch, Then You Die" worden door een fout van Homer alle computersystemen en de electronische apparatuur over de hele wereld aangetast. Zelfs Krusty's pacemaker blijkt niet bestand te zijn tegen het onheil. - In "Desperately Xeeking Xeena" worden Bart en Lisa superhelden, als ze actrice Lucy Lawless redden van een booswicht. - In "I Know What You Diddily-Iddly-Did" worden de Simpsons geterroriseerd, nadat Marge Ned Flanders vermoord heeft.
19:20
The Orville

Amerikaanse komische sf-serie "Cupid's Dagger." De Orville moet bemiddelen tussen twee ruziënde buitenaardse rassen: de Navarians en de Bruidians. De spanningen lopen nog hoger op tussen Ed en Kelly wanneer een bekend gezicht het schip betreedt, archeoloog Darulio.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Psychic Vortex." Leonard vindt het belachelijk dat Penny het advies van een waarzegster serieus neemt en hij drijft de spot met haar. Daar krijgt hij al snel spijt van. Hij verontschuldigt zich en besluit haar te vergezellen bij haar volgende bezoek aan haar waarzegster. Ondertussen slaagt Rajesh erin om Sheldon mee te sleuren naar een feestje, zodat ze nieuwe vrouwen kunnen ontmoeten.
20:35
Grown Ups 2

Amerikaanse komedie Lenny Feder besluit met zijn familie terug te keren naar zijn geboortestad Connecticut waar hij samen met zijn vrienden is opgegroeid. Maar Lenny komt er al snel voor enkele verrassingen te staan. Het zijn uiteindelijk de kinderen die de volwassen enkele wijze levenslessen leren.
22:35
American Horror Story

Amerikaanse horrorserie "Hotel: The Ten Commandments Killer." Sally vertelt aan John dat de antwoorden, waar hij al zo lang naar op zoek is, veel dichterbij zijn dan hij denkt. Ze wijst hem zelfs de locatie aan waar de Ten Commandments Killer zich zou bevinden.
23:30
Bates Motel

Amerikaanse dramaserie "Unfaithful." Norma voelt zichzelf verscheurd tussen Romero en Norman. Een uitstapje zorgt ervoor dat Norman beseft hoeveel de anderen tijdens zijn afwezigheid zijn veranderd.