Tv gids - 2BE Vandaag

Eergisteren
2017-07-22
Gisteren
2017-07-23
Vandaag
2017-07-24
Morgen
2017-07-25
Overmorgen
2017-07-26
Donderdag
2017-07-27
Vrijdag
2017-07-28
07:30
Community

Amerikaanse sitcom. "Basic Email Security." Een hacker dreigt ermee persoonlijke mails publiekelijk te maken tenzij Greendale het optreden van een racistische comedian annuleert.
07:55
Geen Uitzending

Onderbreking.
12:15
Geen Uitzending

Onderbreking.
13:00
Graceland

Amerikaanse dramareeks. "The Ends." Briggs' privéleven brengt zijn undercovermissie in gevaar. Paige bedenkt een plan om de gegijzelde vrouwen te redden en stelt Mike voor een ultimatum. Ondertussen probeert Charlie een band op te bouwen met een bankovervaller. Johnny moet leren omgaan met zijn gevoelens voor de dochter van de leider van het Kartel.
13:40
Geen Uitzending

Onderbreking.
16:40
Married ... with Children

Amerikaanse komische reeks. "Business Sucks part 1." Al krijgt het aan de stok met een klant in de schoenenwinkel, omdat ze haar baby borstvoeding wil geven. Al zet haar op straat, maar de vrouw laat het hier niet bij. Met de hulp van Marcy ontstaat er een betoging van woedende vrouwen voor de zaak. Al wil er niet aan toegeven, maar door alle heisa vergeet hij Peggy op te pikken aan het station.
17:05
Community

Amerikaanse sitcom. "Advanced Safety Features." Britta sluit zich aan bij de agressieve marketingcampagne van Honda. Jeff probeert Elroy voor zich te winnen.
17:35
How I Met Your Mother

Amerikaanse komische reeks. "Not a Father's Day." Barney is helemaal van de wijs wanneer hij ontdekt dat hij misschien vader wordt. Wanneer dit niet het geval blijkt te zijn, besluit hij een nieuwe feestdag te bedenken, speciaal voor niet-vaders. Ondertussen overwegen Marshall en Lily aan kinderen te beginnen.
17:55
How I Met Your Mother

Amerikaanse komische reeks. "Woooo !." Robin is werkloos en zit al een tijdje in de put. Lily heeft medelijden met haar en besluit haar mee te nemen naar het verjaardagsfeestje van een collega. Barney heeft geweldig nieuws voor Ted: hij mag een ontwerp maken voor het nieuwe hoofdgebouw van zijn bedrijf. Maar hij haalt de opdracht niet binnen omdat Barney zijn zinnen heeft gezet op een Zweeds ontwerp.
18:20
According to Jim

Amerikaanse komische reeks. "The Scrapbook." Cheryl vergeet de huwelijksverjaardag van haar en Jim. Een cadeau heeft ze niet voorzien, maar met de nodige improvisatie geeft ze hem een fotoalbum met al hun leuke herinneringen van de voorbije jaren.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse komische animatiereeks "The Strong Arms of the Ma." Sinds Marge gewelddadig werd beroofd in de Kwik-E-Mart, is ze erg bang in open ruimtes. De vrees overvalt haar zelfs zo hard dat ze beslist om in de kelder te gaan wonen. Daar traint ze zichzelf om zich sterker te voelen, tot ze verandert in een stoere bodybuildster. De rest van de familie weet niet goed wat ze hiervan moeten denken.
19:15
8 Simple Rules

Amerikaanse komische reeks. "Let's Keep Going - Part 1." Bridget en Kerry ontdekken dat Cate een afspraakje met een mysterieuze man heeft. Kerry is vastberaden Rory's leven moeilijk te maken nu ze doorheeft dat hij verliefd is op haar vriendin Rachel.
19:45
Bones

Amerikaanse misdaadreeks. "The Resurrection in the Remains." Na de huiveringwekkende ontdekking van enkele menselijke resten, gaan Brennan en Booth op zoek naar aanwijzingen. Tijdens hun zoektocht ontmoeten ze Ichabod en Abbie, die ook aan dezelfde zaak werken. Samen proberen ze het mysterie op te lossen.
20:35
Rosewood

Amerikaanse dramareeks. "Atherosclerosis and the Alabama Flim-Flam." Rosewood onthult op een congres per ongeluk de blauwdruk voor een perfecte moord. Rosewood roept Villa erbij om de misdaad op te lossen. Onverwacht vliegt de vonk tussen hen over.
21:25
Rosewood

Amerikaanse dramareeks. "Dead Drops and Disentanglement." Rosewood onderzoekt de verdachte dood van een man die soortgelijke medische klachten had als hij, waardoor hij met zijn eigen sterfelijkheid geconfronteerd wordt.
22:20
Top Gear: Ambitious But Rubbish

Compilatieshow van 'Top Gear'. Richard Hammond toont de poging van het Top Gear-team om het kanaal over te steken in zelfgemaakte auto's die zowel op het land kunnen rijden als op het water kunnen drijven.
23:20
Allegiance

Amerikaanse dramareeks. "The Arrival." In de nasleep van Alex' risicovolle ontmoeting met Black Dagger, proberen de O'Connors zijn identiteit te achterhalen en de speciale eenheid te informeren over zijn komst. Victor en Natalie spelen een gevaarlijk kat-en-muisspel met de Rezident om informatie te achterhalen. Terwijl het gevaar rondom hen erger wordt, groeien Alex en Michelle naar elkaar toe.