Tv gids - 2BE Vandaag

Eergisteren
2018-07-17
Gisteren
2018-07-18
Vandaag
2018-07-19
Morgen
2018-07-20
Overmorgen
2018-07-21
Zondag
2018-07-22
Maandag
2018-07-23
16:10
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over een groepje vrienden "All Good Things ... Part 1." Vijf jaar nadat zijn vrienden hem met de productie van zijn film hielpen, keert Dawson terug naar Capeside voor het huwelijksfeest van zijn moeder. Hij heeft zijn jongensdroom kunnen verwezenlijken. Hij is de regisseur van 'The Creek', een populaire televisiereeks die op zijn jeugd is gebaseerd. Ook zijn andere vrienden zijn van de partij. Pacey heeft een eigen restaurant in Capeside, Jack geeft er les op de middelbare school en Jen keert speciaal uit New York terug om de reünie bij te wonen. Joey, die ondertussen ook in New York woont en in een uitgeverij aan de slag is, wil eerst niet naar het huwelijk komen, maar bedenkt zich op het laatste moment toch.
16:55
Rosewood

Amerikaanse dramaserie "Asphyxiation & Aces." Wanneer een illusionist dood wordt aangetroffen in een houten kist, worden Rosewood en Villa geconfronteerd met een zaak vol illusies en bedrog. Hornstocks dagen bij de politie lijken geteld.
17:40
8 Simple Rules

Amerikaanse komische serie over een koppel en hun drie kinderen "Sort of an Officer and a Gentleman - Part 2." Maggie woont sinds haar huwelijkscrisis nog steeds bij Paul en Cate. Maar er duiken heel wat problemen op tussen Cate en Maggie. Maggie ondergaat een make-over en ze geeft Bridget een waterbeha cadeau. Cate is helemaal niet blij met het gebaar van Maggie want het zou Bridget op het slechte pad kunnen brengen. En ook Paul is bezorgd wanneer hij een gebruikte zwangerschapstest in huis vindt.
18:05
According to Jim

Amerikaanse komische serie (2008) "Diamonds are a Ghoul's Best Friend." Jim wil een halsketting kopen voor Cheryls verjaardag. In de plaats van veel geld uit te geven, koopt hij er een van Andy. Wanneer aan het licht komt dat het juweel van een overleden vrouw komt, gaan de poppen aan het dansen.
18:35
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Natural Born Kissers." Homer en Marge plannen een romantisch dinertje om hun elfde huwelijksverjaardag te vieren. Maar hun plan loopt met een sisser af, omdat de babysitter niet komt opdagen. De volgende ochtend blijkt de koelkast stuk te zijn. Onderweg naar de winkel waar ze een wisselstuk willen kopen, begint het hevig te regenen en komt de auto vast te zitten in de modder.
19:00
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "The Ned-Liest Catch." Edna Krabappel wordt geschorst na een uit de hand gelopen grap van Bart. Ze vindt troost bij Ned Flanders en de twee beginnen een relatie. Ze zijn dolgelukkig samen, tot Homer Ned vertelt over Edna's woelige liefdesleven.
19:30
New Girl

Amerikaanse komische serie "Ready." Jess geeft toe dat ze klaar is om opnieuw te daten. Schmidt spoort haar aan om haar trainingspartner Robby een kans te geven. Cece neemt een nieuwe barman aan en Winston krijgt veel aandacht van aantrekkelijke vrouwen, waardoor zijn zelfvertrouwen toeneemt.
19:55
Bones

Amerikaanse misdaadserie "The Scare in the Score." Een vrouw ontdekt in het park het gefolterde lichaam van Margaret Kwan. Het team merkt al snel een verband op tussen de vermoorde Margaret en Booths voormalige legereenheid. Booth moet in zijn verleden graven om de moordenaar te vinden, voordat hij hem vindt. Ondertussen verbergt Brennans vader Max een serieuze medische ingreep voor haar en Cam en Arastoo hebben ruzie.
20:50
Half Past Dead

Amerikaans-Duitse actiethriller Autodief Sasha Petrosevitch wordt door een vriend voorgesteld aan de beruchte misdaadbaas Sonny Eckvall. Die is onder de indruk van Sasha's koelbloedigheid en besluit hem onmiddellijk in te lijven. Nog vóór Sasha een klus kan klaren voor zijn nieuwe werkgever, wordt hij echter neergeschoten door agenten van de FBI, die een handlanger van Eckvall op het spoor waren gekomen en hem wilden arresteren. Sasha zweeft minutenlang tussen leven en dood, maar hij overleeft de schietpartij en acht maanden later wordt hij naar de vernieuwde en streng bewaakte gevangenis New Alcatraz overgebracht. Hij maakt er kennis met Lester McKenna, een ter dood veroordeelde overvaller die toenadering tot hem zoekt omdat hij wil weten of er leven na de dood is. McKenna is een bekend figuur in de gevangenis.
22:45
Moonwalkers

Frans-Belgische actiekomedie (2015) Juli 1969. Apollo 11 is onderweg naar de maan. De Verenigde Staten wil koste wat het kost vermijden dat de maanlanding op een fiasco zal uitdraaien. De CIA stuurt agent Kidman naar Londen om de bekende filmregisseur Stanley Kubrick een valse maanlanding te laten filmen, moest de echte toch falen. Kidman komt echter bij Jonny terecht, een niet zo succesvolle manager van een onbekend rockgroepje. Jonny doet zich voor als de manager van Kubrick en raakt al snel verstrikt in zijn eigen leugens. Hij moet beroep doen op hippies, ongeregelde kunstenaars en drugsverslaafde vrienden. De CIA moet namelijk geloven dat de film die ze maken door Kubrick zelf gemaakt is.