Tv gids - 2BE Vandaag

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
12:15
Geen Uitzending

Onderbreking
13:00
Person of Interest

Amerikaanse misdaadserie "Guilty." Wanneer Finch dankzij de hulp van de Machine kan zetelen in de jury van een moordproces, groeien zijn vermoedens dat een van de juryleden mogelijk geselecteerd werd om het proces te manipuleren. Terwijl Finch het proces probeert te vertragen, zoeken Reese en Zoë Morgan naar aanwijzingen en proberen ze de waarheid achter deze moordzaak te achterhalen. Reese bloeit intussen steeds meer open bij zijn therapeut.
13:40
Geen Uitzending

Onderbreking
16:10
Champions League Magazine

Voetbalmagazine
16:35
Red Bull Zeepkistenrace

Autosport. Tijdens de Red Bull Zeepkistenrace denderen frivool uitgedoste piloten in hun zelfgebouwde racemonsters het parcours naar beneden. Enkel aangedreven door een dosis moed en bakken zwaartekracht proberen ze de beste tijd neer te zetten. Ook Qmusic-dj's Sam De Bruyn en Maarten Vancoillie racen met hun eigen Q-zeepkist mee voor de overwinning in Kluisbergen.
17:10
Backstrom

Amerikaanse komische misdaadserie "Enemy of my Enemies." Een aanslag in Backstroms geboortestad brengt hem en zijn vader dichter bij elkaar. Ze moeten samenwerken om de zaak zo snel mogelijk op te lossen voordat de daders opnieuw toeslaan. Ondertussen wordt Backstrom geconfronteerd met zijn grootste angsten.
17:55
The Nanny

Amerikaanse komische serie "A Plot For Nanny." Sylvia geeft haar dochter Fran een lapje grond op het kerkhof cadeau voor haar verjaardag. Daar heeft ze zo haar eigen redenen voor: Sylvia wil Fran koppelen aan Steve, een knappe begrafenisondernemer die ze ontmoet wanneer ze haar cadeau gaat inruilen. Tot haar grote verbazing blijkt Steve een geweldig gevoel voor humor te hebben. Voor één keer besluit Fran de raad van haar moeder op te volgen en met hem uit te gaan.
18:25
The Nanny

Amerikaanse komische serie "The Show Must Go On." Wanneer Fran ontdekt dat de school van Grace binnenkort een toneelstuk gepland heeft, wil ze Maxwell overhalen de regie voor zijn rekening te nemen. Maxwell bedankt vriendelijk voor de eer, maar hij pleit er bij de schooldirectrice voor om de job aan zijn kinderoppas toe te vertrouwen. Ondanks haar gebrek aan ervaring zegt Fran onmiddellijk toe. Haar eerste opdracht bestaat erin een hoofdrolspeler voor het stuk te kiezen. Fran laat er geen twijfel over bestaan: ze kiest Grace.
18:55
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "The Father, the Son and the Holy Guest Star." De school organiseert een middeleeuws festival. Wanneer er iets foutloopt, krijgt Bart de schuld. De maat is vol en hij is niet langer welkom op school. Marge moet een nieuwe studieplek voor haar zoon vinden. Ze besluit om Bart naar het katholiek onderwijs te sturen. Een geschikte oplossing, want de jongen leeft helemaal op. Hij is helemaal in de ban van het geloof. Marge en Homer begrijpen niet wat er allemaal gaande is.
19:20
The Last Man on Earth

Amerikaanse komische serie "Whitney Houston, We Have a Problem." De groep is op zoek naar Melissa, maar ze beseffen niet dat ook Gail vermist is. Carol begint zich plots zorgen te maken over Gail en probeert de anderen te overtuigen om ook haar te gaan zoeken. De groep denkt echter dat ze weer dronken is en wel terecht zal komen.
19:45
The Last Man on Earth

Amerikaanse komische serie "If You're Happy and You Know It." De groep discussieert over hoe ze het best met Melissa moeten omgaan. Iedereen vindt dat ze een gevaar voor zichzelf is geworden, behalve Todd. Hij wil er nog steeds alles aan doen om haar te helpen. Ondertussen raakt Gail nog dieper in de problemen en probeert Tandy Carol af te leiden met een herinnering aan hun eerste ontmoeting.
20:15
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Collaboration Fluctuation." Leonard, Penny en Raj leven hun nieuwe regels in het huis na. Sheldon heeft interesse in Amy's werk.
20:35
Prison Break

Amerikaanse misdaadserie "Contingency." Lincoln raakt gefrustreerd wanneer hij probeert te achterhalen wat er echt is gebeurd met Michael. Hij doet er alles aan om antwoorden te vinden. Ook celgenoot Whip begint te twijfelen aan zijn vertrouwen in Michael. C-Note heeft een nieuw ontsnappingsplan bedacht nadat de luchthaven in chaos verkeert. Hij vreest echter dat het niet snel genoeg uitgevoerd kan worden, omdat Cyclops hen op de hielen zit. Ondertussen worstelt Sara met het idee dat Michael nog in leven zou kunnen zijn. Ze raakt helemaal van slag wanneer T-Bag iets uit de doeken doet over haar man Jacob.
21:25
Prison Break

Amerikaanse misdaadserie "Phaecia." Wanneer Michael, Lincoln en de overige Ogygia-leden proberen te ontsnappen uit Jemen, worden ze gedwongen om een man te vertrouwen die hen eerst wilde verraden. Daarnaast moeten ze zich ook een weg banen door de woestijn om een wraakzuchtige Cyclops en de ISIL-terroristen op afstand te houden. Wanneer de nacht valt en ze bijna geen benzine meer hebben, komt Michael met een plan. Ondertussen krijgen A&W en Van Gogh hulp van een onbekende bron wanneer ze proberen om 'Kaniel Outis' te vinden en te vermoorden.
22:20
American Horror Story

Amerikaanse horrorserie "Tupperware Party Massacre." Een tragisch verlies doet Jimmy naar de fles grijpen. Stanley en Elsa overtuigen de Tattlers dat dr. Candy op komst is en een scheiding op til staat.
23:10
Grimm

Amerikaanse fantasyserie "Hibernaculum." Juliette wil wraak nemen op Adalind. Nick en Hank gaan achter een Wesen aan dat zijn slachtoffers bevriest. Hoofdcommissaris Renard heeft nog steeds last van vreemde visioenen.