Tv gids - 2BE Vandaag

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
12:15
Geen uitzending

Onderbreking
13:00
Person of Interest

Amerikaanse misdaadserie "YHWH." Finch en Root voeren een race tegen de klok om The Machine te redden, nu het systeem gelokaliseerd is door rivaal Samaritan. Intussen wordt Reese gevangen genomen, terwijl de rivaliserende bendeleiders Elias en Dominic tegen elkaar strijden in hun finale confrontatie. Zal The Machine op tijd gered kunnen worden?
13:40
Geen uitzending

Onderbreking
16:40
Champions League Magazine

Voetbalmagazine
17:10
Backstrom

Amerikaanse komische misdaadserie "Corkscrewed." Backstrom vindt Dante Trippi vermoord terug voor zijn deur. Het team start meteen een onderzoek uit voorzorg voor Valentine, maar hij maakt het hen niet gemakkelijk. Ondertussen heeft Amy een nieuwe vriend.
17:55
The Nanny

Amerikaanse komische serie "The Strike." Op weg naar de première van Maxwells nieuwe musical worden de Sheffields, Fran en C.C. opgehouden door een stel stakende busconducteurs. Hoewel Fran uit solidariteit met de stakers weigert verder te gaan, tilt Maxwell haar in het bijzijn van fotografen toch over de hindernissen. Deze daad heeft voor hem en Fran heel grote gevolgen.
18:25
The Nanny

Amerikaanse komische serie "I've Got A Secret." Maxwell brengt een mysterieuze gast mee naar huis, die volledig in verbanden is gewikkeld. Hij beweert dat het een kennis is die in alle rust wil genezen van een zware operatie. Zijn geheimzinnig gedrag over de identiteit van hun gast wekt de interesse op van Fran, die er langzaam maar zeker overtuigd van raakt dan niemand minder dan Cher haar intrek in de logeerkamer heeft genomen. Fran en haar vriendin Val verspreiden het nieuws als een lopend vuurtje, en al snel wordt het huis van de Sheffields belegerd door de showbizz-paparazzi.
18:55
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Love, Springfieldian Style." Door een frats van Bart raakt een kermisattractie helemaal geblokkeerd. De familie Simpson doodt de tijd door de beste liefdesverhalen aller tijden na te vertellen. Marge en Homer spelen de bekende bankovervallers Bonnie en Clyde na en parodiëren Lady en de Vagebond. Nelson en Lisa brengen een parodie op de film 'Sid and Nancy'.
19:20
Life in Pieces

Amerikaanse komische serie "College Stealing Santa Caroling." Colleen gaat met John mee naar zijn vrienden van de Luchtmacht voor hun jaarlijkse kersttraditie. Samantha sluipt weg met haar vrienden, maar ze wordt gepakt wanneer een foto van haar en een kleine Kerstman online verschijnt. Tyler maakt zijn schoolplannen bekend.
19:45
Life in Pieces

Amerikaanse komische serie "Bite Flight Wing-Man Bonnie." Heather en Tim vinden eindelijk een ander koppel waar het mee klikt. Greg staat erop dat hij en Jen aparte vluchten nemen in het geval dat er iets gebeurd met het vliegtuig. Matt en John gaan op stap met Gary zodat hij vrouwen ontmoet. Bonnie, Matts ex-vrouw, verrast hem met een bezoekje.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Santa Simulation." De jongens zijn van plan om het spel 'Dungeons and Dragons' te spelen. De meiden zijn niet uitgenodigd. Dit zorgt voor een discussie tussen de twee groepen. De meiden gaan een avondje uit en Raj besluit om met hen mee te gaan.
20:35
Men in Black II

Sf-actiefilm De Men in Black nemen het op tegen Serleena, een monster dat zich als lingeriemodel heeft vermomd. Wanneer Serleena het gehele Men in Black-gebouw gijzelt, moet Jay de hulp inroepen van zijn oude maatje Kay. Er is echter een probleem: Kay is zijn geheugen kwijt en werkt tegenwoordig als postbode.
22:20
Taken

Frans-Amerikaanse thrillerserie "Gone." De geheime inlichtingendienst wordt gedwongen om Mejia uit te leveren aan de FBI. Ze zijn al snel op hun hoede wanneer ze lucht krijgen van een mogelijke kaping van de overdracht. Bryan neemt enkele extreme maatregelen om Mejia koste wat het kost in gevangenschap te houden. Ondertussen ontdekt Asha de waarheid over haar vriendin Elena.
23:10
Grimm

Amerikaanse fantasyserie "Lost Boys." Rosalee wordt vermist nadat enkele weeskinderen haar zien als de moeder die ze nooit gehad hebben. Nick en Hank racen tegen de klok om haar te vinden. Adalind loopt een oude collega tegen het lijf en overweegt een terugkeer naar haar vorige job.
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek