Tv gids - AB3 Donderdag

Eergisteren
2018-03-16
Gisteren
2018-03-17
Vandaag
2018-03-18
Morgen
2018-03-19
Overmorgen
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
Donderdag
2018-03-22
06:15
Hélène et les garçons

Franse soap "Amitiés." Heel de bende bewondert de moed van Linda. Laly arriveert in de garage. Haar vriendinnen laten haar alleen met Sébastien.
06:40
Hélène et les garçons

Franse soap "Rivalités." Laly is in vorm. Ze heeft zich voorgenomen vanaf nu gezond te eten en elke dag te sporten zonder zich iets te misgunnen...
07:05
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie over een model dat na haar dood reïncarneert als een advocate "La Taupe." Jane en Grayson maken zich op voor een rechtszaak rond de dood van een olie-ingenieur.
07:55
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie over een model dat na haar dood reïncarneert als een advocate "Haute trahison." Janes moeder Elaine schakelt haar dochter in om het meisje waarop ze vroeger babysitte te verdedigen. Zij wordt beschuldigd van de moord op een andere tiener.
08:40
Dr House

Amerikaanse dramaserie over een excentrieke dokter "L'erreur est humaine." Zuster Augustine heeft vreemde rode vlekken op haar handen en ze vermoedt dat het stigmata zijn. Gregory House heeft een andere diagnose. Hij stelt dat de non allergisch is voor het afwasmiddel dat ze gebruikt, geeft haar een pilletje en schrijft haar een zalfje voor. Hij moet echter onmiddellijk ingrijpen wanneer de non acute ademhalingsproblemen en hartkloppingen krijgt. Lisa Cuddy vermoedt dat de briljante House een medische blunder heeft gemaakt en ze geeft hem vierentwintig uur om de reden van de hartritmestoornissen te achterhalen.
09:20
Dr House

Amerikaanse dramaserie over een excentrieke dokter "Une mère à charge." De 38-jarige Lucille Palmeiro hoort al lang stemmen in haar hoofd, maar pas vorig jaar werd duidelijk dat ze aan schizofrenie lijdt. Ze is in het ziekenhuis opgenomen nadat ze eerst een scherpe pijnscheut in haar been voelde en dan het bewustzijn verloor. De onderzoeken hebben uitgewezen dat een bloedklonter zich naar haar longen heeft verplaatst. Haar behandelende arts verwijt Lucilles tienerzoon Luke dat hij zijn moeder veel te veel alcohol geeft.
10:10
16 9 tele achat

true "2012-513-a jingle debut."
10:40
16 9 tele achat

true "2017-1618 actibrush 49.99e."
11:09
16 9 tele achat

true "2012-513-b jingle a bientot."
11:20
C'est mon choix

false "Sur internet, rien ne m'arrête."
12:20
Le jour où tout a basculé

true "Mon accident m'a ouvert les yeux."
12:45
Le jour où tout a basculé

true "Nous sommes expulses du camping !."
13:10
Le jour où tout a basculé

true "Mon amant et sa femme m'exploitent !."
13:30
Météo AB3 matin 2018

Weerbericht. "Météo AB3 matin 22-03-2018."
13:35
Le fiancé aux deux visages

Tv-thriller, gebaseerd op een waargebeurd verhaal In 2009 wordt een veelbelovende student beschuldigd van de overval en moord op masseuse Julissa Brisman, een vrouw die hij opgespoord zou hebben via de website Craigslist, waarop ze een advertentie had geplaatst. Markoff wordt tevens beschuldigd van meerdere gewapende overvallen op vrouwen die allen adverteerden op de bewuste advertentiesite.
14:55
Le jour où tout a basculé

true "Ma petite amie m'a volé !."
15:25
Private Practice

Amerikaanse dramaserie over het reilen en zeilen in een privékliniek in Los Angeles "Le mien, le tien, le nôtre." Violet moet kiezen tussen Pete en Sheldon en krijgt te maken met een patiënt die erg gevaarlijk kan zijn. Addison begeleidt de zwangerschap van Noah's vrouw en moet haar gevoelens eerst plaatsen vooraleer ze verder kan met haar leven. Dell maakt zich zorgen over zijn dochtertje wanneer zijn ex Heather terugkeert naar L.A. en helemaal high blijkt te zijn. Naomi staat voor een hartverscheurende keuze.
16:10
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie over een model dat na haar dood reïncarneert als een advocate "Nuit de pleine lune." Jane komt in een rechtszaak tegenover haar voormalige mentor van Stanford Law School te staan. Kim heeft zo haar bedenkingen over Gina.
16:55
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie over een model dat na haar dood reïncarneert als een advocate "Un seul être vous manque." Jane en Grayson vertegenwoordigen een vrouw die het hoederecht eist over de assen van haar overleden verloofde. Owen keert onverwacht terug.
17:40
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie over een model dat na haar dood reïncarneert als een advocate "La Dernière danse." Bobbi Dobkins roept de hulp van Jane in wanneer een leerling uit de dansschool haar aanklaagt vanwege een blessure.
18:25
Dr House

Amerikaanse dramaserie over een excentrieke dokter "Question de fidélité." Ed maakt zich zorgen omdat zijn echtgenote Elise al vier dagen uitgeput in bed ligt. Hoewel ze gemiddeld achttien uur aan één stuk slaapt, geraakt ze er maar niet bovenop. Elise wordt in het ziekenhuis opgenomen, waar ze verschillende testen ondergaat. De resultaten geven geen uitsluitsel over de oorzaak van haar probleem en dus moet dokter House zich over de zaak buigen. Hij geeft de opdracht voor een nieuw bloedonderzoek en de zoveelste scan, maar die geven evenmin het antwoord op het neurologische probleem. Dokter House meent de sleutel van het medisch mysterie in handen te hebben als Elise begint te hallucineren en stelt de Afrikaanse slaapziekte als diagnose.
19:10
Dr House

Amerikaanse dramaserie over een excentrieke dokter "Empoisonnement." Een student wordt tijdens de examenperiode getroffen door een mysterieuze vergiftiging. Dokter House en zijn team moeten uitzoeken welk virus of welke bacterie hiervoor verantwoordelijk is. House is ervan overtuigd dat drugs de oorzaak zijn, ondanks een negatieve drugtest. Hij stuurt Cameron en Chase naar het huis van de tiener om er verdovende middelen op te sporen. Wanneer de dokters terugkeren van een kale reis, wordt er een tweede slachtoffer binnengebracht met identieke symptomen. Dokter House moet snel het antwoord vinden op dit medisch raadsel, want de toestand van de jongens gaat snel achteruit.
20:00
Appels d'urgence Saison 3

false "Alerte rouge pour les secours de Dijon."
21:00
Appels d'urgence Saison 3

false "Les pompiers de la côte sur tous les fronts."
21:55
Appels d'urgence Saison 3

false "Accidents, sauvetages et naissances : le Samu d'Evreux sous tension."
22:45
Appels d'urgence Saison 3

false "Incendies, accidents, noyades : alerte rouge pour les pompiers du sud-."
23:40
Reporters - AB3

false "Lille, police des mineurs."
00:45
Le jour où tout a basculé

true "J'ai piégé la maîtresse de mon mari !."
01:10
Le jour où tout a basculé

true "Un adultère lourd de conséquences...."
01:35
Le jour où tout a basculé

true "A 16 ans, mon fils est alcoolique !."
02:00
Les filles d'à côté

Franse komische serie "Le secret."
02:35
Les filles d'à côté

Franse komische serie "Le pote."
03:00
Les filles d'à côté

Franse komische serie "Un appartement de rêve."
05:55
Hélène et les garçons

Franse soap "Séance difficile." Hélène is in de studio met Thomas Fava, Fabien, Bruno en Franck. De jongens nemen drugs en stellen aan Hélène voor om mee te doen, maar zij weigert.