Tv gids - AB3 Woensdag

Eergisteren
2018-06-21
Gisteren
2018-06-22
Vandaag
2018-06-23
Morgen
2018-06-24
Overmorgen
2018-06-25
Dinsdag
2018-06-26
Woensdag
2018-06-27
06:30
Les vacances de l'amour

Franse avonturenserie "Le menteur." Nadat ze verhinderd hebben dat Cynthia een 'stommiteit' beging, besluit iedereen haar te helpen om er weer bovenop te komen.
07:15
Switched

false "Le jeu de la tolérance."
08:00
Switched

false "Devine qui vient diner ?."
08:45
7 à la maison

Amerikaanse dramaserie "Un vétéran à la rescousse." Eric maant de kinderen aan om een handje te helpen in het huishouden. Ma Annie heeft het immers razend druk, zeker met de trouwpartij van haar vader en Ginger in het verschiet. De kinderen vervullen hun karweitjes in ijltempo, want ze hebben allen romantische plannen.
09:25
7 à la maison

Amerikaanse dramaserie "Jeux dangereux." Ruthie is in de ban van een gewelddadig videospelletje, tot groot ongenoegen van moeder Annie. De peuter is echter niet de enige die zich de laatste tijd gewelddadig gedraagt. Simon wordt immers bedreigd door Johnny, het ex-vriendje van zijn huidige vriendin Deena. Simon vreest dat de jongen hem wil neerschieten met een pistool.
10:10
16 9 tele achat

true "2012-513-a jingle debut."
11:20
Les mystères de l'amour

Série sentimentale "L'enfant malade."
12:15
Le jour où tout a basculé

true "Un mariage de convenance."
12:40
Le jour où tout a basculé

true "J'ai retrouvé mon premier amour."
13:05
Le jour où tout a basculé

true "Prête à tout pour sa fille."
13:25
Météo AB3 matin 2018

Weerbericht. "Météo AB3 matin 27-06-2018."
13:30
FBI - Portés disparus

Amerikaanse misdaadserie "Expiation." Jack en zijn team onderzoeken de mysterieuze verdwijning van priester Henry Stevens. Zijn parochianen hebben hem 54 uur geleden als vermist opgegeven toen bleek dat hij een dringend telefoontje van het ziekenhuis negeerde. Priester Stevens heeft namelijk een levertransplantatie nodig en net nu er een donor gevonden werd, blijkt de man spoorloos. Martin en Danny voeren met Vivian grondig onderzoekswerk. Ze stuiten op bebloed drugsgeld, ontdekken dat Stevens woorden had met de moeder van een tienerjongen en stellen vast dat de priester nog de laatste sacramenten had toegediend aan een slachtoffer van een auto-ongeval.
14:15
FBI - Portés disparus

Amerikaanse misdaadserie "Amour escroc." Whitney Ritter verdwijnt spoorloos wanneer ze een feestje verlaat om een pakje sigaretten te halen. Jack en zijn team ondervragen haar verloofde Chris. Ze vinden het vreemd dat de twee zich na amper twee maanden al verloofden. Al snel ontdekken ze dat Whitney een illegaal bedrijf runde, door het leven ging onder een valse naam en een vrij persoonlijke band had met fraudeur Lucas. Bijgevolg fixeren Jack en zijn rechercheurs zich op het doen en laten van Lucas.
15:00
Le jour où tout a basculé

true "Une grand-mère envahissante."
15:25
Newport Beach

Amerikaanse dramaserie "Revers de fortune." Seth moet op school als straf tal van vernederende klusjes klaren en ook Summer wordt in het oog gehouden door opzichter Hess. Op een fuif doet Summer echter een verrassende ontdekking over Hess en haar grote rivale Taylor Townsend. Marissa ziet zich genoodzaakt haar laatste jaar humaniora af te werken in een publieke school. Daar wordt ze meteen nagekeken omdat ze rijk is en omdat ze iemand heeft neergeschoten.
16:10
Newport Beach

Amerikaanse dramaserie "L'appel du large." Sandy is verbolgen over het feit dat Hess een document over Ryans agressieve gedrag aan zijn schooldossier heeft toegevoegd, waardoor de tiener nog nauwelijks kans maakt om ooit toegelaten te worden tot een vooraanstaande universiteit. Wanneer het nieuws over dat document Ryan ter oren komt, raakt hij diep in de put. Hij ziet het allemaal niet meer zitten en besluit te gaan werken op een vissersboot. Zijn familie en vriendin Marissa reageren vol ongeloof, maar Ryan lijkt vastberadener dan ooit.
16:55
Switched

false "Un monde sans pitié."
17:40
Switched

false "L'anti Saint Valentin."
18:25
7 à la maison

Amerikaanse dramaserie "Le groupe de rock." Annies zwangerschap weegt zwaar op haar. Ze raakt geïrriteerd door de fratsen van haar kinderen en is bijzonder prikkelbaar op elk vlak. Simon is sinds kort verslaafd aan koffie, zo erg zelfs dat hij er 's nachts de slaap niet door kan vinden.
19:10
7 à la maison

Amerikaanse dramaserie "Et si on parlait sexe ?." Lucy voelt zich niet op haar gemak bij Jordan, haar nieuwe vriendje. Jordan heeft veel meer ervaring met meisjes dan zij met jongens heeft. Ze denkt dat ze bij hem moet blijven slapen om een koppel te blijven. Annie maakt kennis met Barbara en Cassandra, twee meisjes van zestien die zwanger zijn.
20:00
Thérapie de couples

Amerikaanse romantische komedie Vier bevriende koppels gaan samen op vakantie naar een tropisch eiland. Terwijl een van de stellen de reis gepland heeft om aan hun huwelijk te werken, wil de rest zich vooral bezighouden met zonnen en feesten. Maar wanneer blijkt dat de vakantie verplichte groepstherapie inhoudt, komen er bij ieder koppel steeds meer relatieproblemen aan het licht.
21:50
En cloque, mode d'emploi

Amerikaanse romantische komedie De ambitieuze journaliste Alison viert haar promotie in een nachtclub. Ze ontmoet er de roekeloze nietsnut Ben Stone en na een nacht dansen en drinken, belanden ze in bed. Deze onenightstand lijkt snel vergeten wanneer haar kater is uitgewerkt, maar acht weken later ontdekt Alison dat ze zwanger is. De 24-jarige blondine wil geen leven als alleenstaande moeder en zoekt Ben op. Maakt de flierefluiter zich snel uit de voeten of blijft hij in de buurt om zijn kind op te voeden?
00:05
L'impensable vérité

Thriller Als kind groeide Emma op met schrik voor haar tirannieke vader die haar moeder mishandelde. Ze creëerde een fictief vriendje die haar hielp om haar angsten te overwinnen. Nu ze volwassen is, moet ze nog altijd leren leven met haar verleden.
01:30
Le jour où tout a basculé

true "Faux frère."
01:55
Salut les musclés

Soap. "Changement de programme."
02:20
Salut les musclés

Soap. "Une femme parfaite."
02:40
Salut les musclés

Soap. "Une robe à marier."
03:25
Salut les musclés

Soap. "La panne."
03:50
Salut les musclés

Soap. "Le choc."
04:15
Salut les musclés

Soap. "Des supers copines."