Tv gids - AB3 Eergisteren

Eergisteren
2018-04-23
Gisteren
2018-04-24
Vandaag
2018-04-25
Morgen
2018-04-26
Overmorgen
2018-04-27
Zaterdag
2018-04-28
Zondag
2018-04-29
06:00
Hélène et les garçons

Franse soap "La soirée rock (part 1)."
06:22
Hélène et les garçons

Franse soap "La soirée rock (part 2)."
06:46
Hélène et les garçons

Franse soap "Le sac en croco."
07:09
Ghost Whisperer

Amerikaanse dramaserie "Deux en un." Harold heeft de nachtshift in het mortuarium. Hij slaat in paniek wanneer één van de lijken spoorloos verdwijnt. Op dat moment wordt medium Melinda benaderd door de geest van Bryan, wiens lichaam verdwenen is uit het lijkenhuis. Hij is in de war en beseft niet dat hij dood is. Bovendien is een andere geest er met zijn lichaam vandoor. Professor Payne legt de link met voodoo, waarin een ronddwalende geest een dood lichaam kan overnemen.
07:51
Ghost Whisperer

Amerikaanse dramaserie "Fille de fantôme." Melinda ontmoet de tiener Julie, die er helemaal alleen voor staat. Melinda heeft met het meisje te doen, want ze heeft geen ouders meer en wordt op de voet gevolgd door een erg onrustige geest, die zich niet meteen kenbaar wil maken aan het medium. Wanneer blijkt dat Julie naar een gesticht voor probleemjongeren zal gestuurd worden, besluiten Jim en Melinda haar in huis te nemen. Eens ze bij hen is ingetrokken, krijgt Melinda de geest te zien: het blijkt het de geest van de overleden moeder van het kind te zijn. Het medium legt contact met de geest van Valerie, die opbiecht dat ze niet de biologische moeder was van Julie, maar dat ze haar heeft gekidnapt toen ze nog een baby was.
08:33
Dr House

Amerikaanse ziekenhuisserie over de botte en onbehouwen dokter House "Marché conclu." House moet noodgedwongen teruggrijpen naar zijn wandelstok, maar hij lost geen woord tegen zijn collega's over de pijn die in zijn been is teruggekeerd. Hij spitst zijn aandacht volledig toe op zijn nieuwe patiënt, de 71-jarige Ezra Powell, een befaamd wetenschapper die met ernstige ademhalingsproblemen in het ziekenhuis werd opgenomen. House laat zijn team onmiddellijk enkele tests uitvoeren om Powells hart en longen te controleren. Die leveren hen echter geen precieze diagnose op. Ondertussen gaat de toestand van de man snel achteruit.
09:16
Dr House

Amerikaanse ziekenhuisserie over de botte en onbehouwen dokter House "Dans les yeux." Wanneer drie artsen geen verklaring vinden voor het aanhoudende geschreeuw van de autistische Adam en zijn ouders wandelen sturen, besluit House zich over de zaak te buigen. Hij voelt zich immers verbonden met de 10-jarige jongen omwille van diens gebrek aan sociale vaardigheden. Tijdens zijn verblijf op de afdeling van House geeft Adam plots een vreemde vloeistof over. Aanvankelijk wijst alles erop dat de jongen aan een leveraandoening lijdt, maar tests kunnen dit vermoeden niet bevestigen. Uit verder onderzoek blijkt dat het kind een ernstig hartprobleem heeft, maar deze ontdekking verklaart niet al diens symptomen. Ondertussen doet House er alles aan om Cuddy tegen zich in het harnas te jagen: hij flirt met een 17-jarige stalkster en eist het bebloede tapijt uit zijn kantoor terug.
09:59
Drôles de gags

false
10:11
16 9 tele achat

true "2018-2288 paint racer 15min/49.99e."
10:26
16 9 tele achat

true "2018-2273 actisweed 15min/1ht = 1off 49.99e."
10:42
16 9 tele achat

true "2018-2283 prime 149.99e."
11:10
Drôles de gags

false
11:23
C'est mon choix

false "Avec moi, c'est l'homme qui paie !."
12:17
Le jour où tout a basculé

true "Ma femme est-elle réellement morte ?."
12:39
Le jour où tout a basculé

true "Nos enfants s'aiment."
13:05
Le jour où tout a basculé

true "Nos bébés ont été échangés...."
13:31
Météo AB3 matin 2018

Weerbericht. "Météo AB3 matin 23-04-2018."
13:36
Dans l'enfer de la polygamie

Tv-drama Julina groeide op in een Mormoons gezin, waarin polygamie de norm is. Zelf heeft ze altijd maar weinig begrip kunnen opbrengen voor de manier waarop haar familie door het leven gaat. Vooral sinds haar moeder Leann, na de dood van haar echtgenoot, is uitgehuwelijkt aan een nieuwe man die er verschillende vrouwen op nahoudt. Op een dag ontmoet Julina de charmante Ryder, de zoon van de leider van een Mormoonse sekte. Hun verboden liefde lijkt geen kans op slagen te hebben.
15:01
Le jour où tout a basculé

true "La nuit je deviens dangereux."
15:29
Private Practice

Amerikaanse dramaserie over het reilen en zeilen in een privékliniek in Los Angeles "Ultimatum." Kate dreigt juridische stappen te ondernemen tegen Violet, maar die is zich van geen kwaad bewust. Cooper vermoedt dat Charlotte gevoelens heeft voor haar ex-man.
16:10
Private Practice

Amerikaanse dramaserie over het reilen en zeilen in een privékliniek in Los Angeles "Mises au ban." Wanneer niet iedereen in feeststemming is op de trouwdag van Cooper en Charlotte twijfelt het koppel over hun trouwplannen. Ondertussen worden de artsen ondervraagd over de zaak van Violet.
16:56
Ghost Whisperer

Amerikaanse dramaserie "Pour l'amour de Délia." Melinda past op Ned, terwijl Delia een date heeft. Het medium merkt dat Ned door een geest wordt gevolgd. Het blijkt Charlie te zijn, Delia's eerste man en de vader van Ned. Maar Charlie is niet opgezet met de bemoeienissen van Melinda. De geestenfluisteraar besluit na lang aarzelen haar gave aan Delia te onthullen. Maar zij gelooft er geen snars van en is kwaad dat Melinda ook maar durft te beweren dat ze haar overleden man kan zien. Ondertussen wordt Melinda ook nog belaagd door een geest die poedelnaakt is.
17:40
Ghost Whisperer

Amerikaanse dramaserie "Les cinq signes." Melinda schrikt wanneer ze Gabriel ontmoet, want hij kan net als haar met geesten communiceren. Op dat moment wordt Melinda benaderd door de geest van stewardess Amy, die om het leven kwam door een vliegtuigcrash. Zij beweert dat andere geesten haar beletten om over te gaan naar het dodenrijk.
18:28
Dr House

Amerikaanse ziekenhuisserie over de botte en onbehouwen dokter House "L'amour de sa vie." Dokter House onderzoekt Tracy Dawson, een 20-jarige vrouw die met ademhalingsmoeilijkheden en buikpijn in het ziekenhuis wordt opgenomen nadat zij en haar echtgenoot Jeremy het slachtoffer werden van een gewelddadige overval. Tracy wordt eerst onderworpen aan een test die moet uitwijzen of haar symptomen niet veroorzaakt werden door stress. Maar nog voor de artsen dit onderzoek kunnen afronden, stuikt haar man Jeremy in elkaar in de observatieruimte. Hoewel de klachten van het jonge koppel niet volledig identiek zijn, vermoeden House en zijn team dat ze aan dezelfde aandoening lijden.
19:14
Dr House

Amerikaanse ziekenhuisserie over de botte en onbehouwen dokter House "Que sera sera." Een man van 270 kilo, George Hagel, wordt in coma aangetroffen in zijn appartement en overgebracht naar het ziekenhuis. Om de precieze oorzaak van zijn toestand te achterhalen, moeten House en zijn collega's allerlei standaardproeven uitvoeren. Maar dat blijkt al snel onmogelijk door de zwaarlijvigheid van hun patiënt. Hoewel hun opties beperkt zijn, onderwerpt het artsenteam de hersenen van George aan een MRI-scan. Tijdens het scanneronderzoek ontwaakt hun patiënt echter. Nu hij volledig bij bewustzijn is en de artsen nog altijd geen verklaring hebben gevonden voor de mysterieuze coma, besluit George zichzelf genezen te verklaren en het ziekenhuis te verlaten. Zover laat dokter Cameron het echter niet komen: ze treft drastische maatregelen om zijn vertrek te verhinderen.
20:03
Dossiers criminels "Crime"

Krimi. "Dossiers Criminels Côte Atlantique."
21:34
Dossiers criminels "Crime"

Krimi. "Dossiers Criminels Thionville."
23:02
Dossiers criminels "Crime"

Krimi. "Dossiers CriminelsDijon."
00:30
Dossiers criminels "Crime"

Krimi. "Dossiers Criminels police scientifique."
01:57
Le jour où tout a basculé

true "J'ai peur de mon mari !."
02:24
Les filles d'à côté

Franse komische serie "Le navigateur solitaire."
02:51
Les filles d'à côté

Franse komische serie "Abus dangereux."
03:15
Hercule Poirot

Misdaadserie "Un, deux, trois."