Tv gids - AB3 Gisteren

Eergisteren
2018-03-20
Gisteren
2018-03-21
Vandaag
2018-03-22
Morgen
2018-03-23
Overmorgen
2018-03-24
Zondag
2018-03-25
Maandag
2018-03-26
06:15
Hélène et les garçons

Franse soap "Surprise."
06:38
Hélène et les garçons

Franse soap "Le choc."
07:01
Hélène et les garçons

Franse soap "Un marché."
07:25
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie over een model dat na haar dood reïncarneert als een advocate "Vilain petit canard." Jane en Kim vervolgen de producer van een realityshow. Parker is in shock wanneer zijn zoon Eric opdaagt op kantoor.
08:07
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie over een model dat na haar dood reïncarneert als een advocate "Et ils vécurent heureux." Jane neemt de verdediging op zich van een jonge vrouw die uit haar gearrangeerde huwelijk met de prins van Bhutan wil geraken. Kim en Parker proberen ervoor te zorgen dat Erics leerkracht zijn job terugkrijgt.
08:48
Dr House

Amerikaanse dramaserie over een excentrieke dokter "Cherchez l'erreur." De 22-jarige Brandon verliest het bewustzijn tijdens een passionele vrijpartij met zijn vriendin en belandt op de spoedafdeling. Hij heeft een hele waslijst klachten: keelpijn, huiduitslag, buikpijn, koorts, misselijkheid en lage bloeddruk. Het scanneronderzoek brengt niets aan het licht en geen enkel ziektepatroon heeft zoveel symptomen. Brandon wordt bijgevolg doorverwezen naar dokter House, hoofd van de afdeling diagnostiek. Hij maakt zich sterk dat de patiënt sinusitis heeft in combinatie met een slecht werkende schildklier.
09:30
Dr House

Amerikaanse dramaserie over een excentrieke dokter "Panique à la maternité." In het ziekenhuis zijn er vandaag twaalf baby's geboren. Drie van hen krijgen met een interval van enkele uren hoge koorts en een terugval van de bloeddruk. De kleintjes worden naar de spoedafdeling overgebracht, waar bij elk van hen darmproblemen worden vastgesteld. Dokter House gelooft niet in zo veel toeval en is van mening dat een ziekenhuisbacterie de schuldige is.
10:13
16 9 tele achat

true "2017-1596 wavertone 99.99e/v2/dvd."
10:40
16 9 tele achat

true "2015-797 instalife arcep x2/25e*2."
10:54
16 9 tele achat

true "2016-1398 renovmax 25*2/sec+defil/upsell spray n clean."
11:14
Drôles de gags

false
11:22
Drôles de gags

false
11:36
C'est mon choix

false "Plus t'es ronde, plus je t'aime."
12:30
Le jour où tout a basculé

true "Mon patron profite de ma fille."
12:52
Le jour où tout a basculé

true "Mon père est prêt à tout pour ma victoire !."
13:16
Le jour où tout a basculé

true "Ma petite-fille veut se débarrasser de moi !."
13:39
Météo AB3 matin 2018

Weerbericht. "Météo AB3 matin 21-03-2018."
13:42
Tornade de glace

Sf-film Ex-wetenschapper Charlie Price is nu een succesvolle schrijver geworden. Zijn vroegere assistente, Joanne Dyson, staat nu aan het hoofd van een project dat de naam 'regendans' meekreeg van de Federale Wetenschappelijke Stichting. Ze worden verondersteld wolken te kunnen maken en het te doen regenen waar ook op de wereld. De proeven lopen uit de hand en er ontstaat een vreselijke storm boven de stad waar Price zich bevindt. De twee komen elkaar opnieuw tegen en beslissen om samen naar een oplossing te zoeken.
15:08
Le jour où tout a basculé

true "Ma femme m'a utilisé."
15:32
Private Practice

Amerikaanse dramaserie over het reilen en zeilen in een privékliniek in Los Angeles "Ecart de conduite." Violet wordt jaloers wanneer ze erachter komt dat Pete uitgaat met een alleenstaande moeder. Cooper ligt in de clinch met de moeder van een twaalfjarige patiënte die toelaat dat haar dochter seksueel actief is.
16:15
Private Practice

Amerikaanse dramaserie over het reilen en zeilen in een privékliniek in Los Angeles "Fous d'amour." Addison neemt een zwangere vrouw met hartklachten mee naar het ziekenhuis, waar Noah haar staat op te wachten om te helpen. Sam merkt dat Naomi regelmatig stiekem wegsluipt en stelt zich vragen bij hun vriendschap. Sheldon wil aan Violet laten merken uit welk hout hij gesneden is en onderneemt actie.
17:00
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie over een model dat na haar dood reïncarneert als een advocate "La Taupe." Jane en Grayson maken zich op voor een rechtszaak rond de dood van een olie-ingenieur.
17:41
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie over een model dat na haar dood reïncarneert als een advocate "Haute trahison." Janes moeder Elaine schakelt haar dochter in om het meisje waarop ze vroeger babysitte te verdedigen. Zij wordt beschuldigd van de moord op een andere tiener.
18:28
Dr House

Amerikaanse dramaserie over een excentrieke dokter "L'erreur est humaine." Zuster Augustine heeft vreemde rode vlekken op haar handen en ze vermoedt dat het stigmata zijn. Gregory House heeft een andere diagnose. Hij stelt dat de non allergisch is voor het afwasmiddel dat ze gebruikt, geeft haar een pilletje en schrijft haar een zalfje voor. Hij moet echter onmiddellijk ingrijpen wanneer de non acute ademhalingsproblemen en hartkloppingen krijgt. Lisa Cuddy vermoedt dat de briljante House een medische blunder heeft gemaakt en ze geeft hem vierentwintig uur om de reden van de hartritmestoornissen te achterhalen.
19:12
Dr House

Amerikaanse dramaserie over een excentrieke dokter "Une mère à charge." De 38-jarige Lucille Palmeiro hoort al lang stemmen in haar hoofd, maar pas vorig jaar werd duidelijk dat ze aan schizofrenie lijdt. Ze is in het ziekenhuis opgenomen nadat ze eerst een scherpe pijnscheut in haar been voelde en dan het bewustzijn verloor. De onderzoeken hebben uitgewezen dat een bloedklonter zich naar haar longen heeft verplaatst. Haar behandelende arts verwijt Lucilles tienerzoon Luke dat hij zijn moeder veel te veel alcohol geeft.
20:01
Bad Teacher

Amerikaanse komedie Nadat ze in de steek wordt gelaten door haar rijke verloofde neemt de vuilgebekte Elizabeth Halsey noodgedwongen haar oude baan als lerares weer op. Tegen haar zin en vaak stomdronken en stoned staat Elizabeth totaal ongeïnteresseerd en vloekend voor de klas, tot een knappe en vooral rijke vervangleraar haar aandacht trekt. Maar ook haar overenthousiaste collega Amy heeft haar oog laten vallen op de nieuwe aanwinst.
21:32
American Pie 4

Komedie Zomer 1999. Vier jongens uit een klein stadje in Michigan halen de gekste toeren uit om voor het eerst van bil te kunnen gaan. Meer dan tien jaar later keren ze allemaal naar East Great Falls terug voor een middelbare schoolreünie. Tijdens dit ene, langverwachte weekend ontdekken ze wat er veranderd is, wie nog steeds zichzelf is en dat tijd en afstand geen afbreuk doen aan échte vriendschap.
23:22
Retour à la fac

Amerikaanse komedie Wanneer advocaat Mitch zijn vrouw met een andere man betrapt, besluit hij te verhuizen naar een woning op een universiteitsterrein. Zijn beste vrienden Beanie en Frank organiseren een groot welkomstfeest. Dit bevalt hen zo erg dat ze besluiten om met hun drieën een studentenvereniging op te richten die ook voor niet-studenten toegankelijk is. De leiding van de universiteit is niet zo blij met het idee en probeert hen weg te werken.
00:52
Le jour où tout a basculé

true "Ma meilleure amie veut mon mari !."
01:13
Le jour où tout a basculé

true "Mon petit ami a abusé de moi."
01:38
Le jour où tout a basculé

true "Une femme est folle de mon fiancé !."
02:00
Les filles d'à côté

Franse komische serie "La vie continue."
02:25
Les filles d'à côté

Franse komische serie "Entrevue."
02:51
Les filles d'à côté

Franse komische serie "L'huissier."
04:34
Hélène et les garçons

Franse soap "Rattrapage."
05:49
Hélène et les garçons

Franse soap "Le nouveau compositeur." Na de uitspattingen van de vorige avond is Laly weer voor rede vatbaar. Ze heeft besloten Sébastien terug te winnen en maakt zich klaar om hem in de garage op te zoeken.