Tv gids - AB3 Morgen

Eergisteren
2018-07-17
Gisteren
2018-07-18
Vandaag
2018-07-19
Morgen
2018-07-20
Overmorgen
2018-07-21
Zondag
2018-07-22
Maandag
2018-07-23
06:30
Les vacances de l'amour

Franse avonturenserie "Le secret de jeanne part 1."
07:15
Les vacances de l'amour

Franse avonturenserie "Le secret de jeanne part 2."
08:00
Switched

false "Adieu, Angelo."
08:45
7 à la maison

Amerikaanse dramaserie "Rêves et revers." Mary heeft een droom over professioneel basketbal spelen. De volgende ochtend vraagt haar coach haar om na school even tot bij hem te komen. Ze is er van overtuigd dat haar een veelbelovende basketbalcarrière te wachten staat... Iedereen ten huize Camden praat over toekomstverwachtingen en -plannen. Lucy wil méér worden dan haar moeder, maar dat schiet bij Annie in het verkeerde keelgat. Eric twijfelt of hij wel de juiste keuze gemaakt heeft door dominee te worden en neemt Simon een hele namiddag met hem mee om zijn verhaal te doen.
09:25
7 à la maison

Amerikaanse dramaserie "Parlons-en." Eric besluit de communicatie tussen hem en zijn gezin een nieuw elan te geven. Maar zijn kinderen vinden dat hij zich heel bizar gedraagt en concluderen uit zijn behoefte om te praten dat ze iets mispeuterd hebben. Hank durft Julie niet de vertellen dat hij joods is. Matt bevindt zich plots tussen twee vuren. Julie neemt hem immers kwalijk dat Hank met hem wil praten en niet met haar...
10:10
16 9 tele achat

true "2012-513-a jingle debut."
10:39
16 9 tele achat

true "2018-2293 comfortisse posture 49.99e."
10:54
16 9 tele achat

true "2018-2288 paint racer 15min/49.99e."
11:09
16 9 tele achat

true "2012-513-b jingle a bientot."
11:20
Les mystères de l'amour

Série sentimentale "Problèmes de famille."
12:15
Le jour où tout a basculé

true "Nourrice et victime de son employeur."
12:40
Le jour où tout a basculé

true "Une famille impitoyable."
13:05
Le jour où tout a basculé

true "Mon patron m'oblige à mentir aux clients."
13:25
Météo AB3 matin 2018

Weerbericht. "Météo AB3 matin 20-07-2018."
13:30
FBI - Portés disparus

Amerikaanse misdaadserie "Un lieu sûr." De autistische Ian Norville maakt met zijn broer Eliot en zijn klasgenoten een uitstap naar het wetenschappelijk museum. Plots raakt hij zo onder de indruk van een dinosaurusskelet dat hij een aanval krijgt en wegloopt. Niemand slaagt erin hem terug te vinden. Jack en zijn team worden ingeschakeld om de jongen te lokaliseren. Voor hen wordt het een ongewone zoektocht want ze hebben weinig ervaring met autistische kinderen.
14:15
FBI - Portés disparus

Amerikaanse misdaadserie "Ecart de conduite." Het bedrijfsvoertuig van postbode Rosie Diaz wordt verlaten teruggevonden nabij een brug. Van Rosie ontbreekt elk spoor. Haar lading, waaronder honderden exemplaren van een nieuwe videogame, werd ontvreemd. Vivian, Sam en hun collega's stellen meteen een onderzoek in naar Rosies verdwijning. Volgens haar baas en ex-vriend Scott bood Rosie onderdak aan enkele adoptiekinderen, Chantal en Malcolm. Zij werden enkele dagen eerder in een instelling geplaatst. Voor de speurders zijn er alvast meteen heel wat pistes die met Rosies verdwijning kunnen te maken hebben.
15:00
Le jour où tout a basculé

true "La vengeance d'un ex-mari."
15:25
Newport Beach

Amerikaanse dramaserie "Tremblement de terre." De inwoners van California worden geïnformeerd over de komst van een aardbeving. Summer probeert het milieubewustzijn van Seth verder aan te scherpen. Taylor wil dolgraag samen met Ryan naar Berkeley gaan studeren volgend jaar. Maar eerst moet ze weten of hij oprecht van haar houdt. Kirsten ergert zich mateloos aan de onverdraagzaamheid van de vrouwen in Newport.
16:10
Newport Beach

Amerikaanse dramaserie "Une nuit agitée." Na de aardbeving staat heel Newport in rep en roer. De elektriciteit is uitgevallen, het verkeer zit helemaal in de knoei en iedereen leeft in angst voor naschokken. Ryan is gewond geraakt door een glasscherf, en verliest heel wat bloed. Julie en Cailtin zitten vast in het ijssalon op de pier. Van Frank ontbreekt elk spoor.
16:55
Newport Beach

Amerikaanse dramaserie "Adieu Newport." Zes maanden na de aardbeving, die heel wat schade toebracht aan het huis van de Cohens, verblijven Sandy en zijn gezin nog steeds in de villa van dokter Roberts waar ze samenleven met de Coopers. Ryan en Taylor zijn intussen uit elkaar, maar toch koesteren ze nog gevoelens voor elkaar. Julie is zwanger en gaat met Bullet trouwen.
17:40
Switched

false "Voyage à Chicago."
18:25
7 à la maison

Amerikaanse dramaserie "Mensonges, mensonges." Eric is door het dolle heen wanneer een journalist een uitgebreid artikel wil schrijven over hem en zijn gezin. De rest van het gezin is echter minder enthousiast... Matt krijgt van iedereen in het ziekenhuis vreemde opmerkingen die hij niet meteen kan plaatsen. Wat hij niet weet is dat zijn nieuwe collega Elisabeth onophoudelijk leugens en roddels over hem vertelt...
19:10
7 à la maison

Amerikaanse dramaserie "L'amour à mal - partie 1."
20:00
K-19 : Le piège des profondeurs

Actiethriller Hoewel de onderzeeër K-19 nog niet helemaal klaar is voor afvaart, stuurt de Russische marine de duikboot, met aan boord een nucleaire lading, toch op weg. Onderweg krijgt de onderzeeër te kampen met pech. De bemanning, met aan het hoofd de stugge kapitein Zateyev, start een race tegen de klok om een ontploffing te voorkomen die niet alleen de crew zou doden, maar ook een wereldoorlog tot gevolg zou kunnen hebben.
22:20
From Paris with Love

Actiethriller CIA-agent James Reece heeft een kantoorbaan op de Amerikaanse ambassade in Parijs en een knappe vriendin, maar droomt van het echte veldwerk als geheim agent. Hij is dan ook in de wolken wanneer het agentschap hem inschakelt voor een antiterreuropdracht. Daarvoor moet hij samenwerken met de onorthodoxe, onberekenbare en schietgrage eenzaat Charlie Wax.
23:55
FBI - Portés disparus

Amerikaanse misdaadserie "Repentirs." De gedetineerde James MacAvoy is al 42 uur vermist. Zijn zus Laura alarmeert Jack en zijn team en smeekt hen op zoek te gaan naar haar broer, die overigens binnen twee weken zou worden vrijgelaten. Zij is ervan overtuigd dat James niet ontsnapt is na een opstand van de gevangenen, zoals de cipiers beweren. Volgens haar hadden enkele cipiers het op zijn leven gemunt. Bovendien blijkt er ook nog een andere gevangene vermist te zijn: Damon Ferris. Jack, Martin en Vivian bijten zich vast in een buitengewoon verdwijningsonderzoek en proberen op te boksen tegen de vooroordelen over de 'ontsnapte', zogezegd voortvluchtige James en Damon.
02:05
Salut les musclés

Soap. "Hello Susy."
02:25
Salut les musclés

Soap. "Htb cherche jf jolie."
02:50
Salut les musclés

Soap. "Olga."
03:15
Salut les musclés

Soap. "La fille du clair de lune."
03:40
Salut les musclés

Soap. "Musklouskouiou."
04:05
Salut les musclés

Soap. "Le blâme (part 1)."