Tv gids - AB3 Morgen

Eergisteren
2018-04-17
Gisteren
2018-04-18
Vandaag
2018-04-19
Morgen
2018-04-20
Overmorgen
2018-04-21
Zondag
2018-04-22
Maandag
2018-04-23
06:00
Hélène et les garçons

Franse soap "Une chanson." Er heerst opwinding in de vriendengroep. Ze hebben vernomen dat Nicolas, die enkele dagen op met verlof was, niet lang meer op zich zal laten wachten.
06:25
Hélène et les garçons

Franse soap "L'enregistrement." Hélène heeft het liedje dat de jongens schreven op band opgenomen. De jongens zijn zo tevreden met hun werk dat ze besluiten de platenlabels af te schuimen.
06:50
Hélène et les garçons

Franse soap "Un ingénieur en or massif." Vandaag komt J. John Wander, een bekende geluidstechnicus, naar de jongens luisteren. Hélène en haar vriendinnen maken zich op, terwijl de jongens zich voorbereiden op de auditie.
07:15
Ghost Whisperer

Amerikaanse dramaserie "Les meilleures amies." Melinda ziet hoe een cheerleader door een onzichtbare kracht uit een cabriolet wordt geslingerd. Er breekt paniek uit op de middelbare school wanneer het glazen basketbalbord in de sporthal naar beneden tuimelt en de douches kokend water in het rond spuiten. Melinda weet zeker dat er een geest in het spel is. En gelijk heeft ze, want ze wordt benaderd door de razende geest van de cheerleader Tais. Zij dwaalt rond op de school en heeft het op haar voormalige collega-cheerleaders gemunt.
08:00
Ghost Whisperer

Amerikaanse dramaserie "Braquage." Melinda en Delia staan met knikkende knieën bij de juwelier wanneer een gewapende overvaller binnenstormt. Hij schiet juwelier Randy neer en gaat aan de haal met heel wat sieraden, waaronder Delia's verlovingsring. Randy overleeft de overval niet en zijn geest blijft ronddwalen in Grandview. Deze benadert Melinda en vraagt haar om zijn weduwe op te zoeken. Maar in Randy's huis stoot Melinda niet op een rouwende familie. Ze treft er Randy's zus en schoonbroer aan, die het hele huis aan het slopen zijn.
08:45
Dr House

Amerikaanse ziekenhuisserie over de botte en onbehouwen dokter House "Retour en force." Dokter House is volledig hersteld van de verwondingen die hij twee maanden geleden opliep bij de schietpartij en hij gaat opnieuw aan de slag in het ziekenhuis. Hij barst van de energie en besluit zijn aandacht te verdelen over twee verschillende onderzoeken. Zijn eerste bezoek brengt hij aan Caren, een 26-jarige vrouw die vanaf haar nek verlamd raakte bij het uitvoeren van een yoga-oefening. Op de scans en foto's vinden de artsen echter geen enkele aanleiding voor de verlamming terug.
09:25
Dr House

Amerikaanse ziekenhuisserie over de botte en onbehouwen dokter House "La vérité est ailleurs." Dokter House denkt nog altijd dat hij een verkeerde diagnose heeft gesteld bij zijn vorige patiënt. Hierdoor heeft zijn ego een serieuze knauw gekregen. De pijn in zijn rechterbeen is bovendien teruggekeerd, maar dat probeert hij zo goed mogelijk te verstoppen voor zijn collega's. House besluit zich vol overgave op een nieuwe zaak te storten: de 7-jarige Clancy wordt in het ziekenhuis opgenomen met rectale bloedingen en beweert ontvoerd en gemarteld te zijn door aliens.
10:10
16 9 tele achat

true "2012-513-a jingle debut."
10:25
16 9 tele achat

true "2018-2288 paint racer 15min/49.99e."
10:40
16 9 tele achat

true "2017-1569 blend express deluxe (soup mate pro2 + sac a soupes)."
11:11
16 9 tele achat

true "2012-513-b jingle a bientot."
11:20
C'est mon choix

false "Elles ne pensent qu'à ça."
12:15
Le jour où tout a basculé

true "Mon ex-mari veut kidnapper notre fille."
12:40
Le jour où tout a basculé

true "Je suis victime de harcèlement."
13:05
Le jour où tout a basculé

true "J'ai fait souffrir l'amant de ma femme."
13:30
Météo AB3 matin 2018

Weerbericht. "Météo AB3 matin 20-04-2018."
13:35
L'engrenage de l'anorexie

Amerikaans biografisch drama Een zeventienjarige danseres wordt lid van een internetgemeenschap en gaat helemaal op in het aanbidden van magerheid, tot ze helemaal in de ban geraakt van anorexia. Met alle gevolgen van dien.
15:00
Le jour où tout a basculé

true "Je préfère mon beau-père a mon père...."
15:35
Private Practice

Amerikaanse dramaserie over het reilen en zeilen in een privékliniek in Los Angeles "Dépasser les limites." De patiënt van Addison en Pete komt in een driehoeksverhouding terecht met haar zus en schoonbroer. Ondertussen proberen Cooper en Sam een gezin ervan te overtuigen dat de gezondheid van hun zoon belangrijker is dan zijn succesvolle sportcarrière.
16:20
Private Practice

Amerikaanse dramaserie over het reilen en zeilen in een privékliniek in Los Angeles "Accords et Désaccords." Petes broer Adam neemt hun moeder mee voor een consultatie. Pete komt er zo achter dat zijn moeders ziekte wel eens Adams fout zou kunnen zijn. Ondertussen behandelt Cooper een jong pianotalent dat door een tumor misschien nooit meer muziek zal kunnen spelen.
17:00
Ghost Whisperer

Amerikaanse dramaserie "Deux en un." Harold heeft de nachtshift in het mortuarium. Hij slaat in paniek wanneer één van de lijken spoorloos verdwijnt. Op dat moment wordt medium Melinda benaderd door de geest van Bryan, wiens lichaam verdwenen is uit het lijkenhuis. Hij is in de war en beseft niet dat hij dood is. Bovendien is een andere geest er met zijn lichaam vandoor. Professor Payne legt de link met voodoo, waarin een ronddwalende geest een dood lichaam kan overnemen.
17:45
Ghost Whisperer

Amerikaanse dramaserie "Fille de fantôme." Melinda ontmoet de tiener Julie, die er helemaal alleen voor staat. Melinda heeft met het meisje te doen, want ze heeft geen ouders meer en wordt op de voet gevolgd door een erg onrustige geest, die zich niet meteen kenbaar wil maken aan het medium. Wanneer blijkt dat Julie naar een gesticht voor probleemjongeren zal gestuurd worden, besluiten Jim en Melinda haar in huis te nemen. Eens ze bij hen is ingetrokken, krijgt Melinda de geest te zien: het blijkt het de geest van de overleden moeder van het kind te zijn. Het medium legt contact met de geest van Valerie, die opbiecht dat ze niet de biologische moeder was van Julie, maar dat ze haar heeft gekidnapt toen ze nog een baby was.
18:25
Dr House

Amerikaanse ziekenhuisserie over de botte en onbehouwen dokter House "Marché conclu." House moet noodgedwongen teruggrijpen naar zijn wandelstok, maar hij lost geen woord tegen zijn collega's over de pijn die in zijn been is teruggekeerd. Hij spitst zijn aandacht volledig toe op zijn nieuwe patiënt, de 71-jarige Ezra Powell, een befaamd wetenschapper die met ernstige ademhalingsproblemen in het ziekenhuis werd opgenomen. House laat zijn team onmiddellijk enkele tests uitvoeren om Powells hart en longen te controleren. Die leveren hen echter geen precieze diagnose op. Ondertussen gaat de toestand van de man snel achteruit.
19:10
Dr House

Amerikaanse ziekenhuisserie over de botte en onbehouwen dokter House "Dans les yeux." Wanneer drie artsen geen verklaring vinden voor het aanhoudende geschreeuw van de autistische Adam en zijn ouders wandelen sturen, besluit House zich over de zaak te buigen. Hij voelt zich immers verbonden met de 10-jarige jongen omwille van diens gebrek aan sociale vaardigheden. Tijdens zijn verblijf op de afdeling van House geeft Adam plots een vreemde vloeistof over. Aanvankelijk wijst alles erop dat de jongen aan een leveraandoening lijdt, maar tests kunnen dit vermoeden niet bevestigen. Uit verder onderzoek blijkt dat het kind een ernstig hartprobleem heeft, maar deze ontdekking verklaart niet al diens symptomen. Ondertussen doet House er alles aan om Cuddy tegen zich in het harnas te jagen: hij flirt met een 17-jarige stalkster en eist het bebloede tapijt uit zijn kantoor terug.
20:00
Transformers - La revanche

Amerikaanse sf-actiefilm De strijd op aarde is voorbij terwijl die in het universum net begonnen is. Wanneer Sam Witwicky de waarheid leert over de oude oorsprong van de Transformers, moet hij zijn lot accepteren en zich samenvoegen met Optimus Prime en Bumblebee in hun epische strijd tegen de Decepticons. Die zijn sterker dan ooit en ze hebben het plan om de wereld te vernietigen. Sam beseft dat hij als enige de sleutel bezit om de Autobots van de ondergang te redden. Hij moet de oude leiders van de Autobots opnieuw tot leven wekken, maar dat is buiten een spion gerekend.
22:20
Transformers

Amerikaanse sf-actiefilm Sam Witwicky's eerste wagen blijkt een Autobot te zijn, een auto die zichzelf kan transformeren tot een enorme robot. Deze zogeheten Transformer komt van de planeet Cybertron, waar de goedaardige Autobots onder leiding van Optimus Prime een strijd voeren tegen de Decepticons van de boosaardige Megatron. Maar hun oorlog heeft zich naar de aarde verplaatst. Terwijl het Amerikaanse leger tevergeefs probeert de Decepticons tegen te houden, is het aan Sam en de Autobots om de aarde van de ondergang te redden.
00:35
New York, unité spéciale Saison 12

Misdaadserie. "En chaleur."
01:20
New York, unité spéciale Saison 12

Misdaadserie. "La ferme aux esclaves."
02:05
Les filles d'à côté

Franse komische serie "Le nirvana."
02:35
Les filles d'à côté

Franse komische serie "Résultats confidentiels."
03:00
Les filles d'à côté

Franse komische serie "Conflits." Gérard is triest omdat zijn kat Danièle hem negeert. Hij wil er met de meisjes over praten, maar Claire heeft geen tijd voor hem.
03:25
Les filles d'à côté

Franse komische serie "Les garçons se cachent pour pleurer."
03:50
Les filles d'à côté

Franse komische serie "L'oeil de boeuf."
04:15
Les filles d'à côté

Franse komische serie "La boum."
05:55
Hélène et les garçons

Franse soap "La séance du siècle."