Tv gids - AB3 Overmorgen

Eergisteren
2018-06-19
Gisteren
2018-06-20
Vandaag
2018-06-21
Morgen
2018-06-22
Overmorgen
2018-06-23
Zondag
2018-06-24
Maandag
2018-06-25
06:05
Les vacances de l'amour

Franse avonturenserie "Mystère." Thomas, een jonge kerel, is op het strand aangevallen door twee mannen. Nicolas en Linda, die net een nachtwandeling maakten, zijn hier getuige van.
06:55
On a échangé nos mamans saison 2

false "Marie-Laure vs Valérie."
08:30
On a échangé nos mamans saison 3

Life-stylemagazine. "Maeva / Maelis."
10:10
16 9 tele achat

true "2012-513-a jingle debut."
10:25
16 9 tele achat

true "2018-2298 minute cooker 49.99e."
10:38
16 9 tele achat

true "2017-1682 multitwist vf deee85c/199e upsell grip xpert plus."
11:09
16 9 tele achat

true "2012-513-b jingle a bientot."
11:10
Les mystères de l'amour

Série sentimentale "Fugue."
12:00
Le jour où tout a basculé

true "Des hôtes pas comme les autres."
12:25
Le jour où tout a basculé

true "Mon mari me trompe."
12:45
Le jour où tout a basculé

true "Réalité ou fiction ?."
13:10
Le jour où tout a basculé

true "J'ai volé pour nourrir mon fils."
13:30
Météo AB3 matin 2018

Weerbericht. "Météo AB3 matin 23-06-2018."
13:35
La vérité sur mon mari

Thriller Daria Valdez Morrow is een succesvolle journaliste. Tijdens het onderzoek dat ze doet naar de misdaden van een seriemoordenaar krijgt ze een auto-ongeluk waardoor ze geheugenverlies lijdt. Wanneer ze weer bij bewustzijn is, begint ze te vermoeden dat haar man Sam Marrow de seriemoordenaar is waarnaar ze onderzoek deed. Ze beslist om de zaak verder te onderzoeken.
15:00
Dans les griffes de ma belle-mère

Amerikaanse thriller Cate trekt naar Los Angeles om er te werken aan een groot project voor een architectenbureau. Ze mag er samenwerken met de knappe, grappige en charmante Harrison. De twee groeien al snel naar elkaar toe en kondigen al snel hun verloving aan. Het geluk van Harrison en Cate keert echter wanneer zij zich na een tijdje misselijk en duizelig begint te voelen. Als Cate ook nog eens ontdekt dat Harrisons ex-vriendinnetje enkele jaren geleden op mysterieuze wijze verdween, wordt ze helemaal paranoïde.
16:25
FBI - Portés disparus

Amerikaanse misdaadserie "Une vie rangée." Maggie Cartwright, een jonge beloftevolle zakenvrouw in de marketingwereld, verdwijnt op mysterieuze wijze. Na een alarmerend telefoontje van haar werkgever, stelt de cel Vermiste Personen van de politie een onderzoek in. Jack Malone en zijn team proberen meteen de laatste uren voor Maggies verdwijning te reconstrueren. Nieuwkomer Martin Fitzgerald doet zijn uiterste best om zich meteen in de zaak vast te bijten. Hij beseft al snel dat Jack Malone een niet te onderschatten intuïtie heeft. Toch geeft Jack zowel hem als zijn andere collega's de kans om hun denkpistes te onderzoeken.
17:10
FBI - Portés disparus

Amerikaanse misdaadserie "L'anniversaire." Wanneer een vader zijn zoon op diens elfde verjaardag meeneemt naar een baseballwedstrijd van de Yankees, verliezen ze elkaar bij het metrostation uit het oog. De jongen is vanaf dat moment spoorloos. Niemand weet of hij in het stadion raakte of op weg ernaar werd ontvoerd. De zaak krijgt heel wat media-aandacht. Het team van Jack Malone probeert te achterhalen wat er met de jongen is gebeurd. Terwijl Samantha zich concentreert op mogelijke pedofielen die bij de zaak betrokken zouden kunnen zijn, kamt Danny het hele metrotraject uit. Jack zelf voert een hard gesprek met de vader. Martin probeert op kantoor alle tips die binnenkomen in kaart te brengen.
17:55
FBI - Portés disparus

Amerikaanse misdaadserie "Témoignages." Nadat Emily met haar echtgenoot is gaan winkelen, wordt ze op de parking van het winkelcentrum ontvoerd. Haar belager sleurt haar mee in de wagen van haar man en racet als een bezetene weg. Jack en zijn team stellen meteen een onderzoek in. Ze vernemen dat een ooggetuige de ontvoering probeerde te verhinderen, maar hij werd afgeranseld. De andere ooggetuigen leggen verwarrende verklaringen af. Eén van de ooggetuigen kent Emily persoonlijk en verklaart dat ze de indruk had dat Emily haar belager kende.
18:40
FBI - Portés disparus

Amerikaanse misdaadserie "Vies perdues." Radioloog Teddy Coda verdwijnt spoorloos uit zijn appartement. De jongeman was duidelijk in de ban van ontvoeringen door buitenaardse wezens, maar de speurders hechten weinig geloof aan deze piste. Jack krijgt onthutsend nieuws van zijn advocaat. Zijn ex-vrouw Maria lijkt een ware oorlog te willen ontketenen omtrent hun scheiding en het hoederecht over hun dochters.
19:30
Guess my age - Saurez-vous deviner mon âge ?

false "Christine Bravo & Steevy Boulay."
20:30
Rock Academy

Muzikale komedie Dewey Finn is een ruziemaker en een matig gitarist die zich een ster waant. Wanneer hij door zijn band wordt buitengegooid gaat hij wanhopig op zoek naar werk. Uiteindelijk klopt hij aan bij een school en komt hij als leerkracht voor de klas te staan. Hij is vastberaden om van zijn leerlingen volbloed rock-'n-rollers te maken, maar het schoolhoofd is allerminst opgetogen wanneer zijn nieuwe leerkracht de leerlingen inschrijft voor een muziekwedstrijd voor nieuwe bands.
22:15
Save the Last Dance

Amerikaans romantisch drama Sara is dol op ballet en droomt ervan ooit aan de befaamde Juilliard School te studeren. Wanneer haar moeder om het leven komt bij een verkeersongeval moet Sara haar grootse toekomstplannen echter opbergen. Ze trekt in bij haar vader in Chicago, die jaren geleden vrouw en kind heeft verlaten. Zo belandt Sara in een voor haar totaal onbekende multiculturele schoolomgeving. Aanvankelijk heeft ze het moeilijk om het overlijden van haar moeder te verwerken, maar al snel vindt ze soelaas bij Chenille, een tienermoeder en de oudere zus van de knappe en begaafde danser Derek, die Sara inwijdt in de hiphopcultuur.
00:10
Scandale au pensionnat

Amerikaans biografisch tv-drama De populaire Luke zit in zak en as wanneer hij gedumpt wordt door zijn knap vriendinnetje. Aan vrouwelijke aandacht heeft hij echter geen gebrek, want het wordt al snel duidelijk dat zijn ietwat vreemde medestudente Emily een boontje voor hem heeft. Hoewel Dylan, Cotton en Sam, de drie vrienden van Luke, hem ontmoedigen om met het meisje te daten, beginnen de twee al snel een relatie. Maar dan raakt Luke betrokken bij een seksschandaal.
01:40
Le jour où tout a basculé

true "Une expertise qui coûte cher."
02:05
Salut les musclés

Soap. "Docteur René et mister hard."
02:35
Salut les musclés

Soap. "Mission spéciale."
03:00
Salut les musclés

Soap. "Abeille mutine."
03:25
Salut les musclés

Soap. "L'idylle."
03:50
Salut les musclés

Soap. "Gigi."
04:15
Salut les musclés

Soap. "Sainte Hilguegue."