Tv gids - AB3 Overmorgen

Eergisteren
2018-03-16
Gisteren
2018-03-17
Vandaag
2018-03-18
Morgen
2018-03-19
Overmorgen
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
Donderdag
2018-03-22
06:15
Hélène et les garçons

Franse soap "Rendez-vous secret."
06:40
Hélène et les garçons

Franse soap "Le déclic."
07:05
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie over een model dat na haar dood reïncarneert als een advocate "Au nom du père." Jane en Grayson werken samen aan een zaak: een zestienjarige gamer wil zijn vader vervolgen. Stacy en Nikki beslissen om samen een zaak op te starten, ondanks Janes twijfels.
07:55
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie over een model dat na haar dood reïncarneert als een advocate "Le Dernier des dodos." Kim en Parker bundelen hun krachten om de zus van Owen te verdedigen. Grayson helpt Stacy en Nikki met de juridische kant van de zaak.
08:40
Dr House

Amerikaanse dramaserie over een excentrieke dokter "Les symptômes de Rebecca Adler." De 29-jarige kleuterjuf Rebecca slaat plots wartaal uit. De kindjes in haar klas vinden het gebrabbel grappig, tot de juf een aanval krijgt. Rebecca wordt in het ziekenhuis opgenomen, waar ze terechtkomt op de afdeling diagnostiek van de briljante dokter Gregory House. Hij geniet een uitstekende reputatie omdat hij de meest ingewikkelde medische vraagstukken kan oplossen, ware het niet dat hij beroerd wordt van patiënten en nauwelijks consultaties houdt. Rebecca kan hij echter niet weigeren, want zij is het nichtje van zijn medewerker James Wilson. Er bestaat geen twijfel over dat de jonge vrouw een hersenletsel heeft, maar op de scans is er geen tumor te zien en ze reageert niet op de bestraling.
09:20
Dr House

Amerikaanse dramaserie over een excentrieke dokter "Test de paternité." Dokter House krijgt de zestienjarige Dan op consultatie. De sportieve student ziet troebel en slaapt nauwelijks sinds hij tijdens een lacrossewedstrijd een slag op het hoofd heeft gekregen. En als hij dan al slaapt, heeft hij nachtmerries. House houdt het op een hersenschudding en stuurt met deze diagnose de tiener en zijn ouders wandelen. Maar dan merkt House dat het been van Dan schokt, een typische reactie van het lichaam tijdens het slapen.
10:10
16 9 tele achat

true "2012-513-a jingle debut."
10:38
16 9 tele achat

true "2017-1525 redushaper 59.99e."
10:54
16 9 tele achat

true "2017-1586 wizzit titanium 49.99e."
11:10
16 9 tele achat

true "2012-513-b jingle a bientot."
11:20
C'est mon choix

false "Pas naturelles et fières de l'être !."
12:20
Le jour où tout a basculé

true "Ma fille se met en danger."
12:45
Le jour où tout a basculé

true "Ma fille a démasqué mon collègue !."
13:10
Le jour où tout a basculé

true "Ma mère a abandonné ma soeur !."
13:30
Météo AB3 matin 2018

Weerbericht. "Météo AB3 matin 20-03-2018."
13:35
L'intouchable Drew Peterson

Amerikaans tv-drama (2012) De charmante politieagent Drew Peterson lijkt onaantastbaar te zijn en heeft een reputatie als rokkenjager. Hij was driemaal getrouwd voor hij Stacy Cales leerde kennen. Terwijl Petersons relatie met Stacy openbloeit, loopt de relatie met zijn derde vrouw Kathleen uit op een bittere echtscheiding. Tot Kathleen op onverklaarbare wijze dood wordt aangetroffen in een lege badkuip. Kort nadien huwt Peterson Stacy en krijgen ze hun eerste kindje. Zijn liefdevolle gedrag begint echter al snel te veranderen.
14:55
Le jour où tout a basculé

true "Mon frère jumeau est un manipulateur."
15:25
Private Practice

Amerikaanse dramaserie over het reilen en zeilen in een privékliniek in Los Angeles "Prendre du recul." Addison voelt zich aangetrokken tot een collega in het St. Ambroseziekenhuis, maar twijfelt aan haar gevoelens. Pete en Sheldon werken samen om Violet ervan te overtuigen om een zwangerschapstest te laten doen, maar ze wil er niets van weten. Naomi helpt Sam bij het plannen van romantische activiteiten met zijn vriendin Sonya.
16:10
Private Practice

Amerikaanse dramaserie over het reilen en zeilen in een privékliniek in Los Angeles "Ce que femme veut...." Dell mist zijn dochter nu zijn ex is verhuisd voor een nieuwe baan. Cooper moet slecht nieuws vertellen aan een kankerpatiënt. Addison en Violet helpen een patiënt die haar baby is verloren.
16:55
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie over een model dat na haar dood reïncarneert als een advocate "Vilain petit canard." Jane en Kim vervolgen de producer van een realityshow. Parker is in shock wanneer zijn zoon Eric opdaagt op kantoor.
17:40
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie over een model dat na haar dood reïncarneert als een advocate "Et ils vécurent heureux." Jane neemt de verdediging op zich van een jonge vrouw die uit haar gearrangeerde huwelijk met de prins van Bhutan wil geraken. Kim en Parker proberen ervoor te zorgen dat Erics leerkracht zijn job terugkrijgt.
18:25
Dr House

Amerikaanse dramaserie over een excentrieke dokter "Cherchez l'erreur." De 22-jarige Brandon verliest het bewustzijn tijdens een passionele vrijpartij met zijn vriendin en belandt op de spoedafdeling. Hij heeft een hele waslijst klachten: keelpijn, huiduitslag, buikpijn, koorts, misselijkheid en lage bloeddruk. Het scanneronderzoek brengt niets aan het licht en geen enkel ziektepatroon heeft zoveel symptomen. Brandon wordt bijgevolg doorverwezen naar dokter House, hoofd van de afdeling diagnostiek. Hij maakt zich sterk dat de patiënt sinusitis heeft in combinatie met een slecht werkende schildklier.
19:10
Dr House

Amerikaanse dramaserie over een excentrieke dokter "Panique à la maternité." In het ziekenhuis zijn er vandaag twaalf baby's geboren. Drie van hen krijgen met een interval van enkele uren hoge koorts en een terugval van de bloeddruk. De kleintjes worden naar de spoedafdeling overgebracht, waar bij elk van hen darmproblemen worden vastgesteld. Dokter House gelooft niet in zo veel toeval en is van mening dat een ziekenhuisbacterie de schuldige is.
20:00
Terminator 3 - Le soulèvement des machines

Amerikaans-Duitse sf-actiefilm Ruim tien jaar nadat John Conner erin slaagde om de gevreesde Dag des Oordeels te voorkomen, leeft hij helemaal afgesloten van de maatschappij. Plots verschijnen er twee terminators op aarde. Een T-101 die John moet beschermen en een nieuw prototype om hem te vernietigen: de T-X, een beeldschone en technisch perfecte vrouwelijke robot. Het is aan John om in een race tegen de klok te voorkomen dat Skynet alsnog een eind maakt aan de mensheid en diens beschaving.
21:45
S.W.A.T. Unité d'élite

Amerikaanse actiefilm Agent Jim Street maakte tot voor kort deel uit van een S.W.A.T.-team, een speciale politie-eenheid die uitvoerig wordt getraind om de meest riskante opdrachten uit te voeren. Nadat een operatie bijna fatale gevolgen had voor een gijzelaar valt Street in ongenade bij de politieleiding. Hij wordt voor een moeilijke keuze geplaatst: ofwel stapt hij vrijwillig op, ofwel gaat hij aan de slag als magazijnwerker in het munitiedepot. Street is op zoek naar eerherstel en is vastberaden zich een weg terug te knokken. Na zes maanden krijgt hij eindelijk zijn zin: de legendarische S.W.AT.-teamleider Dan 'Hondo' Harrelson geeft hem een tweede kans.
23:40
A l'aube du dernier jour

Sf-actiefilm Uit berekeningen blijkt dat er een komeet rakelings langs de aarde zal schuren en dat zal zeker magnetische spanningen veroorzaken. James Maufield is niet zo zeker dat de komeet niet op aarde zal neerkomen en volgt haar traject nauwkeurig. Als een stuk van de komeet loskomt en op Alaska terecht komt, is hij ervan overtuigd dat de gevolgen van de catastrofe veel groter zullen zijn dan verwacht. En inderdaad, door de impact veranderen de poolassen wat dan weer magnetische storingen voor gevolg heeft. Is de aarde in gevaar?
01:10
Le jour où tout a basculé

true "Ma mère fait tout pour briser mon couple."
01:35
Le jour où tout a basculé

true "Mon accident m'a ouvert les yeux."
02:00
Les filles d'à côté

Franse komische serie "Cartes sur table."
02:35
Les filles d'à côté

Franse komische serie "Adeline revient."
03:00
Les filles d'à côté

Franse komische serie "La fuite."
03:25
Les filles d'à côté

Franse komische serie "Changement de locataire." Fred vraagt Daniel of hij plaats heeft voor een vriendin die nog ergens overnachting zoekt. Daniel accepteert. De meisjes zijn jaloers en besluiten de nieuweling te bespioneren.
03:50
Les filles d'à côté

Franse komische serie "Le bon moment." Charly is verdiept in een boek over hoe alles bereikt kan worden waarnaar men verlangt. Claire en Luna hebben moeite om te aanvaarden dat Karen definitief bij hen woont...
04:15
Les filles d'à côté

Franse komische serie "Le loup garou." Gérard vertrouwt aan de meisjes toe dat hij een film heeft gezien over weerwolven, en dat hij bang is. Mevrouw Bellefeuille organiseert een verkleed feestje...
04:40
Hélène et les garçons

Franse soap "Communion."
05:55
Hélène et les garçons

Franse soap "Rattrapage."