Tv gids - AB3 Overmorgen

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
06:15
Hélène et les garçons

Franse soap "L'amour n'a pas de (grand) prix."
06:40
Hélène et les garçons

Franse soap "Le bal des vampires."
07:05
Les mystères de l'amour

false "Doutes et Séquestration."
07:55
Les mystères de l'amour

false "La Famille."
08:40
Desperate Housewives

Amerikaanse dramaserie "Circulez, y a tout à voir." Carlos realiseert zich welke offers Gaby heeft moeten maken om haar gezin draaiende te houden. Porter wordt gearresteerd op verdenking van brandstichting. Hij vlucht wanneer de eigenaar van de club hem bedreigt en vraagt aan zijn tweelingbroer om zijn plaats in te nemen tijdens het proces. De jonge MJ gedraagt zich zeer vijandig ten opzichte van Katherine, die hij als een obstakel beschouwt voor een eventuele verzoening tussen zijn ouders. Ondertussen ontdekt Bree dat haar zoon een relatie onderhoudt met een chirurg.
09:20
Desperate Housewives

Amerikaanse dramaserie "Belles-familles, je vous hais." Bree kan het vanaf het eerste moment helemaal niet vinden met de moeder van Alex. Dave blijft zich vreemd gedragen. Gabrielle overtuigt Carlos ervan om een dikbetaalde job aan te nemen, ook al betekent dat dat ze elkaar minder zullen zien. Tijdens de afwezigheid van Jackson zoekt Susan het gezelschap op van Lee. Lynette hoort per toeval een telefoongesprek tussen Preston en Porter en probeert te weten te komen waar Porter zich precies schuilhoudt. Karen en haar zus Roberta reizen naar Boston waar ze een afspraak hebben met dokter Heller, maar die blijkt afwezig te zijn.
10:10
16 9 tele achat

true "2012-513-a jingle debut."
10:28
16 9 tele achat

true "2016-1092 tense n lift deee/arcep juridique 99.99e + dvd & trousse."
10:54
16 9 tele achat

true "2017-1586 wizzit titanium 49.99e."
11:10
16 9 tele achat

true "2012-513-b jingle a bientot."
11:15
C'est mon choix

true "Sapés comme jamais."
12:05
Le jour où tout a basculé

true "Je veux maigrir à tout prix...."
12:30
Le jour où tout a basculé

true "Mon père sort de prison."
12:55
Le jour où tout a basculé

true "J'ai été séquestré par mes amis."
13:25
Météo AB3 matin 2018

Weerbericht. "Météo AB3 matin 19-01-2018."
13:30
Client fatal

Tv-film
15:15
Les mystères de l'amour

false "Disparitions mystérieuses."
16:05
Les mystères de l'amour

false "Un futur incertain."
16:55
7 à la maison

Amerikaanse dramaserie over het wel en wee van een gezin met zeven kinderen "Et ça recommence !." Een nieuw schooljaar staat voor de deur. Lucy begint aan haar laatste jaar op de middelbare school en kijkt vol spanning uit naar de terugkeer van vriendje Andrew uit Europa. Maar hij blijkt de grote afwezige op de eerste schooldag. Simon kijkt absoluut niet uit naar het nieuwe jaar omdat zijn vriendin Dina verhuisd is. Ruthie baalt dan weer van het nieuws dat haar oude lerares ook dit jaar weer voorde klas zal staan. Mary fladdert van de ene job naar de andere, maar slaagt er niettemin zich een luxewagen aan te schaffen tot groot verdriet van pa Eric.
17:40
7 à la maison

Amerikaanse dramaserie over het wel en wee van een gezin met zeven kinderen "Au secours !." Matt haalt slechte punten op een examen chemie en zit hier enorm mee verveeld. Hij oordeelt dat zijn liefdesperikelen met Heather aan de basis liggen van zijn studieproblemen, maar is te trots om te durven toegeven dat hij de materie niet onder de knie heeft. Ruthie heeft nog steeds een groot probleem met de aanpak juf Riddle en hoopt zo snel mogelijk naar een andere klas te kunnen. Een gesprek tussen haar vader en het schoolhoofd wijst echter uit dat er nog een andere mogelijkheid is om Ruthie te helpen...
18:25
Desperate Housewives

Amerikaanse dramaserie "Meilleurs ennemis." Susan en Edie kunnen niet anders dan elkaar gezelschap houden wanneer ze zich per ongeluk opsluiten in de kelder. Bree pikt het niet dat Alex haar erop wijst dat ze Orson verwijfd maakt. Gabrielle heeft geen vat meer op de kinderen en vraagt Carlos om hulp. De zoektocht naar Porter leidt Lynette naar haar moeder Stella. Mike bekent aan Dave dat hij voor Katherine valt en dat maakt het voor Dave een stuk gemakkelijker om zich te wreken.
19:10
Desperate Housewives

Amerikaanse dramaserie "La vie derrière soi." Wanneer Eli Scruggs, de klusjesman uit de buurt, plotseling overlijdt, beseffen de inwoners van Wisteria Lane hoeveel hij voor hen betekende. Eli hielp Gaby om vrienden te maken toen ze net in de buurt was komen wonen. Lynette herinnert zich hoe hij haar ter hulp schoot toen ze zodanig verward was dat ze haar baby Penny in de auto achterliet. Susan kon altijd op Eli rekenen om haar hart te luchten wanneer ze zonder man kwam te zitten. Ook Edie kijkt terug op haar bijzondere relatie met de klusjesman. Bree vertelt hoe een vriendelijk gebaar van hem haar hielp om te komen tot waar ze nu staat.
20:00
Les femmes de ses rêves

Romantische komedie Na een reeks mislukte relaties geeft Eddie Cantrow stilaan de hoop op om nog ooit getrouwd te raken. Daar komt echter verandering in wanneer hij de charmante Lila ontmoet, die hij al vrij snel ten huwelijk vraagt. Alles lijkt op het eerste gezicht perfect, totdat ze op huwelijksreis gaan naar Cabo, waar hij ontdekt dat Lila lang niet zo perfect is als hij eerst dacht.
21:50
Polly et moi

Romantische komedie Reuben Feffer is een controlefreak die altijd op veilig speelt. Hij werkt voor een verzekeringsmaatschappij en berekent de mogelijke risico's die nieuwe klanten kunnen vormen. Wanneer zijn bruid er tijdens hun huwelijksreis met een gespierde duikinstructeur vandoor gaat, besluit hij het in de toekomst nog veiliger te spelen. Dat wordt moeilijk, want in New York ontmoet hij zijn oude schoolvriendin Polly. Zij maakt zich nergens zorgen over en leeft van dag tot dag. Haar levenswijze staat haaks op die van hem, maar toch valt hij als een blok voor haar.
23:15
New York section criminelle

Amerikaanse misdaadserie "Le fanatique." Tijdens een zoektocht naar een vermiste vrouw, stuiten Goran en Eames op een terroristische cel van zelfmoordcommando's.
00:05
New York section criminelle

Amerikaanse misdaadserie "Au nom de la famille." Als de vrouw van een prominente Joodse rokkenjager dood wordt aangetroffen, richten Goren en Eames zich in eerste instantie op de vriendin van de man. Deze stripteasedanseres blijkt namelijk over voldoende motieven te beschikken. De vingerafdrukken op de nek van het slachtoffer komen echter niet overeen met die van de jonge vrouw.
00:55
Le jour où tout a basculé

true "Mon père s'est fait avoir par une femme."
01:20
Le jour où tout a basculé

true "Mon prof est l'amant de ma mère."
01:45
Le miel et les abeilles

Franse soap "Rêve fou."
02:10
Le miel et les abeilles

Franse soap "Screaming Nadia."
02:35
Le miel et les abeilles

Franse soap "D'égouts et des couleurs."
03:00
Le miel et les abeilles

Franse soap "Assistance à la ruche."
03:25
Le miel et les abeilles

Franse soap "Etat de guerre."
03:50
Le miel et les abeilles

Franse soap "Le propre piège."
04:15
Le miel et les abeilles

Franse soap "Le contre-pied."
04:40
Hélène et les garçons

Franse soap "Le bon profil."
05:55
Hélène et les garçons

Franse soap "La rougeole."