Tv gids - AB3 Vandaag

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
13:14
Le jour où tout a basculé

true "Ma rivale est prête à tout pour gagner !."
13:35
Météo AB3 matin 2018

Weerbericht. "Météo AB3 matin 17-01-2018."
13:38
La secte

Drama Matthew Conner, directeur van een publiciteitsagentschap, herziet zijn prioriteiten nadat hij een hartinfarct kreeg. Hij gaat op zoek naar de zin van het leven en naar zijn ware ik. Op een avond maakt hij kennis met Dianna Moreland en haar man Seth. Vanaf dan slagen ze erin om zijn leven te beheersen.
15:11
Pep's

true "Réfection express."
15:14
Pep's

true "Tout est vanité."
15:18
Les mystères de l'amour

false "Le refus."
16:07
Les mystères de l'amour

false "Le combat."
16:57
7 à la maison

Amerikaanse dramaserie "Parlons-en." Eric besluit de communicatie tussen hem en zijn gezin een nieuw elan te geven. Maar zijn kinderen vinden dat hij zich heel bizar gedraagt en concluderen uit zijn behoefte om te praten dat ze iets mispeuterd hebben. Hank durft Julie niet de vertellen dat hij joods is. Matt bevindt zich plots tussen twee vuren. Julie neemt hem immers kwalijk dat Hank met hem wil praten en niet met haar...
17:42
7 à la maison

Amerikaanse dramaserie "Mensonges, mensonges." Eric is door het dolle heen wanneer een journalist een uitgebreid artikel wil schrijven over hem en zijn gezin. De rest van het gezin is echter minder enthousiast... Matt krijgt van iedereen in het ziekenhuis vreemde opmerkingen die hij niet meteen kan plaatsen. Wat hij niet weet is dat zijn nieuwe collega Elisabeth onophoudelijk leugens en roddels over hem vertelt...
18:29
Desperate Housewives

Amerikaanse dramaserie "Panique au White Horse." Susans dochter Julie komt op bezoek met haar verrassende nieuwe vriend. Gabrielle verneemt dat mevrouw Hildebrand haar en Carlos tot erfgenamen heeft gemaakt van haar fortuin. Bree is in alle staten wanneer een journalist haar wil interviewen en niks gaat zoals gepland. Lynette komt te weten dat Porter en Anne Schilling Fairview willen verlaten. Iedereen komt samen in de bar van Warren Schilling voor de jaarlijkse 'Battle of the Bands', een rockwedstrijd.
19:13
Desperate Housewives

Amerikaanse dramaserie "Petits arrangements avec la mort." Voor Gaby en Carlos leiden de verwondingen die ze in de brand hebben opgelopen vreemd genoeg tot een aangename ontdekking: Carlos zou zijn gezichtsvermogen kunnen terugkrijgen. Susan moet leren om de man van wie ze houdt los te laten. Bree kan Orsons gesnurk niet meer aan en wenst de nachten alleen en in alle rust door te brengen. Ondertussen maakt Dave Williams handig gebruik van de geruchten dat Porter Scavo verantwoordelijk zou zijn voor de brand in de club. Hij vertelt de politie dat hij Porter de brand heeft zien stichten.
20:02
Le monde de Narnia: chapitre 1

false
22:16
Doomsday

Sf-thriller Nadat Schotland werd getroffen door het dodelijke Reapervirus, besloot de Britse regering het gebied hermetisch af te sluiten van de rest van de wereld. Dertig jaar later steekt het virus opnieuw de kop op, maar nu in Londen. In Schotland blijken nog mensen te leven en dus moet er daar een medicijn gevonden zijn tegen het virus dat de bevolking destijds wegvaagde. Een team van specialisten onder leiding van Eden Sinclair gaat in het quarantainegebied op zoek naar het medicijn.
23:59
Cauchemar en cuisine saison 7

false "Zayna Flaming Grill Pt. 1."