Tv gids - Arte Belgique Morgen

Eergisteren
2018-03-16
Gisteren
2018-03-17
Vandaag
2018-03-18
Morgen
2018-03-19
Overmorgen
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
Donderdag
2018-03-22
05:00
Rolando Villazón présente les stars de demain

Klassiek concert "Thomas Leleu, Aris Quartett, Kian Soltani, Fatma Said (1/4)." Rolando Villazón nodigt jonge artiesten uit in Delphi, de oude tempel van de stille film in Berlijn, voor een speciaal concert met het orkest van de Junge Sinfonie Berlin, gedirigeerd door Giedre Slekyte.
06:00
X:enius

Duits wetenschappelijk magazine "Vivre en bonne santé : que faire au quotidien ?." De pathologieën van de beschaving, zoals diabetes of hart- en vaatziekten, winnen terrein. Nochtans kan het meerendeel vermeden worden met een gezonde levensstijl. Voeding is een van de belangrijkste factoren die een invloed heeft op de gezondheid.
06:25
Cosmos : une odyssée à travers l'univers

Amerikaanse documentairereeks "Caché dans la lumière." Een aantal sleutels tot het universum bevindt zich in het licht, maar voordat ze zich ervan bewust werden, moesten de mensen eerst de fundamentele wetten van de wetenschap ontcijferen.
07:10
Arte journal junior

Nieuwsuitzending voor kinderen van 8 tot 12 jaar
07:15
360°-geo

Frans-Duitse reportagereeks "Sur les ailes du condor des Andes." Ornitoloog Lorenzo Sympson en parapenter Martin Vallmitjana bestuderen de manier waarop condors in de Andes leven en vliegen om hun overlevingskansen te vergroten.
08:00
Invitation au voyage

Frans toeristisch magazine Inhoud: Het sensuele Rio van Oscar Niemeyer. De belangrijke architect van de twintigste eeuw, Oscar Niemeyer, is afkomstig uit de prachtige straten van Rio de Janeiro, zijn geboortestad, en het materiaal dat zijn visionaire werk zal inspireren. - Het groene goud van Jaén in Andalusië. Rond de Andalusische stad Jaén zou het grootste aantal olijfbomen ter wereld zich bevinden. De hele regio wordt gekenmerkt door de cultuur van het "groene goud". - De must. De Seine in Parijs. Als het verboden blijft om te baden in de Seine, die Parijs in tweeën snijdt, zullen sommigen dankzij zijn wateren beroemd worden.
08:40
Indochine sauvage

Britse natuurdocumentairereeks "Le Viêtnam." Vietnam ligt langs de oostkust van het Aziatische schiereiland Indochina. In de bruisende jungle leeft zo'n 10% van alle diersoorten ter wereld.
09:25
360°-geo

Frans-Duitse reportagereeks "Tunisie, l'art du tatouage berbère." Onder impuls van een toenemende islamisering in Tunesië, verdwijnt de traditie van de Berberse tatoeages er gaandeweg. Manel Mahdouani is de laatste vrouwelijke tatoeëerder in Tunis.
10:20
360°-geo

Frans-Duitse reportagereeks "Géorgie : des téléphériques qui défient la mort." In het Georgische Chiatoura, een steil mijnstadje in het hart van de Kaukasus, is een kabelbaannetwerk uit het Sovjettijdperk nog altijd in gebruik, ondanks haar veroudering.
11:20
Un palais à Marrakech

Duitse documentaire Het paleis Soleiman in Marrakech, dat gebouwd werd in het begin van de twintigste eeuw, is eigendom van de familie Segueni, die het rijke erfgoed wil behouden.
12:05
Au coeur de l'Amérique du charbon

Duitse documentaire Sinds de verkiezing van Donald Trump, herleeft de hoop in West Virginia, want in 2017 werden er in de kolenindustrie 1345 banen geschept.
12:50
Arte journal

Nieuws
13:00
Arte regards

Actualiteitenmagazine "Pologne : les soldats du dimanche."
13:30
Damoclès

Franse tv-komedie Paul is een getalenteerd grafisch ontwerper. Op een avond komt hij een medium tegen die hem vertelt dat hij weldra de liefde van leven zal tegenkomen, maar ook dat hij een misdaad zal plegen. Paul gelooft er niets van tot hij op een dag Camille tegen het lijf loopt.
15:00
Le don

Nederlandse documentaire "Ligne de vie des cosaques." Een reis op Slavische bodem langs de Don, een van de belangrijkste rivieren van Rusland, die zich uitstrekt over meer dan 1.900 kilometer tussen Moskou en de zee van Azov.
15:45
Contes des mers

Duitse documentairereeks "Crète, entre mer et montagne." Het Griekse eiland Kreta, een land vol tegenstellingen, wisselt levendige stranden af met geïsoleerde plateaus, wilde ravijnen en verloren bergdorpen.
16:30
Invitation au voyage

Frans toeristisch magazine Inhoud: De Mississippi, het heiligdom van Faulkner. Schrijver William Faulkner gebruikte de verhalen van de families en de clans uit zijn thuisland, de Mississippi, als voedingsbodem voor zijn oeuvre. - De wadi's, de prachtige oases van Oman. Nomadische volkeren vestigden zich in de weelderige oases van de woestijn van Oman om er dadels, rijst en granaatappels te verbouwen. - De must: de wijk Los Austrias in Madrid. Rond de Plaza Mayor verbergt de "Oostenrijkse wijk" historische huizen.
17:10
X:enius

Duits wetenschappelijk magazine "Le biogaz : entre espoir et pollution." Biogas, een belangrijke troef voor de energietransitie, compenseert de schommelingen in de opwekking van wind- en zonne-energie.
17:35
Jardins d'ici et d'ailleurs

Franse documentairereeks "La Garenne Lemot." Het park van Garenne Lemot strekt zich uit over 13 hectare, grenzend aan de Sèvre in Nantes, en onstond in de gekke droom van de beeldhouwer François-Frédéric Lemot.
18:05
D'outremers

Documentairereeks over de diversiteit van de Franse overzeese gebieden "A Tahiti." Breng een bezoek aan Moorea, waar Gilles de kunst van het tatoeëren op de oude manier voortzet, en waar Nicolas zich in de Stille Oceaan te midden van de haaien stort, alvorens ze een tussenstop op Tahiti maken.
19:00
Sur la route des ânes

Franse natuurdocumentaire Waar komen ezels vandaan? Waarom heeft dit intelligente dier, die al 6000 jaar de gezel is van de mens, nog steeds te lijden onder zo'n verfoeilijke reputatie?
19:45
Arte journal

Nieuws
20:05
28 minutes

Actualiteitenmagazine
20:45
Athleticus

Franse animatieserie "Gymnastique artistique." Teleurgesteld door zijn eigen prestaties op de balk, probeert een nijlpaard de volgende concurrent te destabiliseren.
20:50
Fatale

Drama Een Engelse toppoliticus begint een buitenechtelijke relatie met de Franse verloofde van zijn zoon en zet zo zijn gezinsleven én carrière op het spel.
22:40
Cet obscur objet du désir

Frans-Spaans drama Vanaf de eerste dag dat Conchita in dienst is bij meneer Faber probeert hij haar te verleiden. Ze wijst hem af, maar hij is ervan overtuigd dat ze voor elkaar bestemd zijn. Hun ingewikkelde spel van afstoten en aantrekken begint steeds meer uit de hand te lopen.
00:20
Wild Plants

Duitse natuurdocumentaire Tussen Détroit, Genève en Zürich schetst deze film een portret van stedelijke tuinmannen die hebben gekozen om het comfort van de consumptiemaatschappij achter zich te laten.
02:10
Elser, un héros ordinaire

Duits biografisch oorlogsdrama November 1939. Nadat Georg Elsers poging om Adolf Hitler om het leven te brengen tijdens diens toespraak in de Bürgerbräukeller in München op een haar na mislukt, wordt hij gearresteerd en achter de tralies geplaatst. Tijdens zijn opsluiting herinnert hij zich de gebeurtenissen die tot de aanslag leidden en de redenen die hem ertoe brachten zulke drastische maatregelen te nemen.
03:40
Arte regards

Actualiteitenmagazine "Dressing éthique."
04:25
Fin des programmes

Onderbreking
04:55
Fin des programmes

Onderbreking