Tv gids - Arte Belgique Morgen

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
05:00
Fred Astaire donne le «la»

Franse documentaire
05:45
X:enius

Duits wetenschappelijk magazine "Le retour du loup." Al enkele jaren vrezen boeren dat de terugkeer van de wolf het einde betekent voor vee op de wei. In Zwitserland heeft een bioloog een nieuw onderzoeksproject opgestart om vee beter te beschermen.
06:15
Médecines d'ailleurs

Franse documentairereeks "Angola, médecine en offshore." Bernard Fontanille reist naar Bloc 17, een van de grootste olieboorplatformen ter wereld, in de buurt van Angola, om Fabien te vergezellen tijdens zijn dagelijkse routine.
06:40
Médecines d'ailleurs

Franse documentairereeks "Inde, l'hôpital flottant du Brahmapoutre." Al twaalf jaar lang houdt het drijvende ziekenhuis van dokter Hazarika Debangan contact met de drie miljoen mensen die op de tijdelijke eilanden van Brahmapoutre in Indië wonen.
07:10
Arte journal junior

Nieuwsuitzending voor kinderen van 8 tot 12 jaar
07:15
360°-geo

Frans-Duitse reportagereeks "Chine : les pêcheurs de glace du lac Chagan." Aan de oevers van het Chagan-meer in de Chinese provincie Jilin maken we kennis met de ijsvissers die met succes gebruikmaken van traditionele technieken.
08:00
Invitation au voyage

Frans toeristisch magazine
08:40
Corée du Sud, au coeur du Chungcheongbuk sauvage

Zuid-Koreaanse natuurdocumentaire Een observatie van de fauna en flora in de lente op de oevers van een meer in de provincie Chungcheong in het centrum van Zuid-Korea.
09:25
Mont-Saint-Michel

Franse documentaire "Le labyrinthe de l'archange." Met behulp van de uitgebreide restauratiewerken onthullen historici en archeologen de architecturale mysteries van de Mont-Saint-Michel.
10:50
Les cathédrales dévoilées

Franse historische documentaire De Gothische kunst heeft nog niet al zijn geheimen onthuld. Deze documentaire volgt het werk van de onderzoekers en bestudeert de meest ontoegankelijke hoekjes van de mooiste Franse kathedralen.
12:15
Bazars d'Orient

Duitse documentairereeks "Téhéran." De Grote Bazaar van Teheran is de draaischijf van de plaatselijke handel: boetieks van stoffen, juwelen of tapijten staan naast banken en heilige plaatsen.
12:50
Arte journal

Nieuws
13:00
Arte regards

Actualiteitenmagazine "Ce qui se cache derrière le Blue Whale Challenge."
13:35
Out of Africa

Drama Karen en Baron Bror Blixen komen in 1914 in Kenia aan in de hoop er een nieuw leven te kunnen opbouwen. Het was hun bedoeling om er vee te houden, maar Bror investeerde Karens centen in een koffieplantage, een riskanter project, maar wel minder vermoeiend. Erg gelukkig worden de Blixens niet in Kenia. Brors ontrouw weegt zwaar op hun huwelijk en Karen vindt troost bij de mensen om haar heen. Pionier Denys Finch Hatton steelt haar hart, maar beschermt het zijne. Voor Karen begint een eindeloze opeenvolging van problemen, die haar uiteindelijk uit haar geliefde Afrika zullen verdrijven.
16:30
Invitation au voyage

Frans toeristisch magazine In deze aflevering: Het wilde Belle-île van Claude Monet. De koploper van het impressionisme ontdekte er de beweging. - Zweden, zoals Versailles. Het zomerpaleis van de Zweedse vorsten, Drottningholm, lijkt opmerkelijk veel op het kasteel van Versailles. - "De must": de heuvels van San Francisco in Californië. Om de heuvels van San Francisco te beklimmen, nemen sommigen de Cable Cars: de iconische trams.
17:05
X:enius

Duits wetenschappelijk magazine "Les champignons." Volgens wetenschappers aan de universiteit van Giessen, Duitsland, moeten paddenstoelen gebruikt worden als grondstof voor vleesvervangers. Maar bijna een derde van de paddenstoelen die in de bossen groeien, wordt met uitsterven bedreigd.
17:40
L'extrême-orient cubain

Amerikaanse reisdocumentairereeks "Le Costa Rica : un laboratoire de la biosphère." Costa Rica herbergt buitengewone landschappen en een adembenemende biodiversiteit. Onderzoekers bestuderen er de gevolgen van het broeikaseffect.
18:05
Frontières d'eau

Duitse documentairereeks "La rivière Prout." De rivier Prout, die 953 kilometer meet, is de op een na langste zijrivier van de Donau. Ontdek haar biodiversiteit en de mannen die op haar oevers leven.
19:00
A +/- 5 mètres de la surface des océans

Duitse natuurdocumentaire "Pister l'ours polaire." In het noordpoolgebied benadert fotograaf Joe Bunni walrussen en zeehondenbaby's. Hij ondervraagt klimatoloog Gilles Reverdin over de toekomst van ijsberen.
19:45
Arte journal

Nieuws
20:05
28 minutes

Actualiteitenmagazine
20:48
A Musée Vous, A Musée Moi

Franse komische serie "The Problem we all Live With ? Temps mort." Een existientiële crisis in New Orleans onder de ordediensten die de jonge Ruby Bridges begeleiden zodat ze naar school kan gaan.
20:55
Peaky Blinders

Britse historische dramaserie 1962. Thomas runt op zijn eentje twee fabrieken in Birmingham. Elk lid van de Shelby-clan ontvangt een wenskaart met de afdruk van een zwarte hand op.
21:55
Peaky Blinders

Britse historische dramaserie Tommy nodigt zijn familie uit om de vijandelijkheden op te schorten en te verzamelen in de schuilplaats in Birmingham. Hij rekruteert versterking om de Changretta onder ogen te zien.
22:55
Peaky Blinders

Britse historische dramaserie In het nauw gedreven door zijn tegenstander probeert Tommy de staking te omzeilen. Terwijl Arthur net aan de dood ontsnapt, groeit de spanning in het gezin.
23:55
Shell

Brits drama De als kind door haar moeder verlaten Shell groeide op bij haar vader. Nu ze zeventien jaar is, voelt ze zich gevangen in het prachtige maar desolate landschap dat haar omringt.
01:20
Lettres d'Iwo Jima

Amerikaans oorlogsdrama Tijdens de Tweede Wereldoorlog is Iwo Jima het toneel van bloederige gevechten tussen Japanse en Amerikaanse soldaten. Generaal Tadamichi Kuribayashi vecht 40 dagen lang voor zijn Japan tegen de Amerikaanse troepen. Al snel komen de generaal en zijn troepen erachter dat ze aan een zelfmoordmissie bezig zijn.
03:35
Aventures en terre animale

Franse documentairereeks "Le lémurien de Madagascar." Vergezeld van een primatoloog brengt Guillaume een bezoek aan het Madagaskische park Anja. Hij probeert er de ringstaartmaki te observeren, die een verbazingwekkend aanpassingsvermogen vertoont.
04:00
Arte regards

Actualiteitenmagazine "La Bavière et ses nouveaux serviteurs de Dieu."
04:30
Fin des programmes

Onderbreking
04:55
Fin des programmes

Onderbreking