Tv gids - BBC2 Dinsdag

Eergisteren
2017-11-16
Gisteren
2017-11-17
Vandaag
2017-11-18
Morgen
2017-11-19
Overmorgen
2017-11-20
Dinsdag
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
07:00
Island Parish Sark Winter

Documentaire. "Busy Hands Are Never in Want."
07:30
Claimed and Shamed

Consumentenmagazine waarin gevallen van verzekeringsfraude worden blootgelegd
08:15
Royal Recipes

Culinair magazine "Spice."
09:00
Sign Zone: Great British Menu: The Finals

Culinaire wedstrijd met bekende chef-koks uit verschillende regio's van Groot-Brittannië "Final Dessert." De finalisten halen alles uit de kast voor hun laatste dessert. Juryleden Oliver Peyton, Andi Oliver en Matthew Fort krijgen het gezelschap van voormalig tennisster Annabel Croft.
10:00
Victoria Derbyshire

Nieuwsmagazine "21/11/2017."
12:00
BBC Newsroom Live

Nieuwsuitzending "21/11/2017."
13:00
Daily Politics

Magazine met het belangrijkste politieke nieuws van de dag "21/11/2017."
14:00
The Link

Quiz
14:45
Terry and Mason's Great Food Trip

Culinaire reisreeks met presentator Terry Wogan en taxichauffeur Mason McQueen Presentator Terry Wogan en taxichauffeur Mason McQueen vertrekken op een culinaire reis door Groot-Britttanië, aan de hand van een route die in 1963 door fijnproever Samuel Chamberlain werd uitgestippeld in zijn reisboek 'British Bouquet: An Epicurean Tour of Britain'.
15:15
Going Back, Giving Back

Magazine
16:00
WPC 56

Britse dramaserie over de eerste vrouwelijke politieagente in haar geboortestad Brinford "Memories Are Made of This." Een jonge vrouw wordt aangevallen in Victoria Park. Gina zet haar carrière op het spel om de onschuld van Donald Palmer te bewijzen. Jack ontdekt belangrijke informatie over de zaak rond de vermiste jongens. Pratt heeft problemen met een van zijn zonen.
16:45
Oxford Street Revealed

Realityreeks
17:15
Wartime Farm

Historische reeks over het runnen van een boerderij zoals tijdens de Tweede Wereldoorlog In september 1939 raakte Groot-Brittannië betrokken bij de Tweede Wereldoorlog. In die periode werd tweederde van het voedsel geïmporteerd, maar door een blokkade van de nazi's kwam de voedselvoorraad in het gedrang. Om ervoor te zorgen dat de bevolking niet verhongerde, werden de boeren opgedragen om hun productie te verdubbelen. Historicus Ruth Goodman en archeologen Alex Langlands en Peter Ginn treden in de voetsporen van deze boeren en worden geconfronteerd met de harde realiteit van die periode in de Britse geschiedenis.
18:15
Put Your Money Where Your Mouth Is

Antiekmagazine "Mark Franks v Philip Serrell Car Boot."
19:00
Eggheads

Quiz waarin kandidaten het opnemen tegen het befaamde 'Eggheads'-team
19:30
Strictly Come Dancing - It Takes Two

Magazine waarin Zoë Ball een blik werpt achter de schermen van 'Strictly Come Dancing'
20:00
Celebrity Antiques Road Trip

Antiekmagazine met bekende Britten 'Call The Midwife'-sterren Cliff Parisi en Judy Parfitt gaan in Kent op antiekjacht met de hulp van experts Catherine Southon en Phillip Serrell. Zal Cliffs liefde voor vintage speelgoedauto's het hoogste bedrag opleveren?
21:00
MasterChef: The Professionals

Culinaire wedstrijd waarin professionele koks strijden om de titel van 'MasterChef' Marcus Wareing geeft de zes chef-koks 20 minuten de tijd om een op fruit gebaseerd dessert met Italiaanse meringue te bereiden. Daarna hebben de kandidaten 75 minuten om hun stijl en flair te tonen met hun eigen signatuurgerecht. De drie overgebleven chefs gaan door naar de kwartfinales.
22:00
Rick Stein's Road to Mexico

Culinair magazine. Rick Stein reist naar één van de drukste grenzen ter wereld: San Diego-Tijuana. Hij volgt de westkust tot in Ensenada, waar hij geniet van tortilla's, burrito's en verse, gemarineerde vis. Daarna bezoekt hij Valle de Guadalupe, Mexico's best bewaakte geheim voor beroemde wijnen.
23:00
Motherland

Britse komische serie Een poolparty verpest Julia's plannen, net voor een belangrijk werkevenement. Liz is op zoek naar een date.
23:30
Newsnight

Nieuwsmagazine "21/11/2017." Overzicht van het belangrijkste nationale en internationale nieuws van de dag.
00:10
Weather

Weerbericht.
00:15
NFL This Week

Hoogtepunten uit de NFL-competitie "2017/18 Week 11."
01:05
Extreme Wives with Kate Humble

Documentaire. "Israel." In Jeruzalem krijgt Kate Humble exclusieve toegang tot het ultra-orthodoxe charedische jodendom. Een rabbijn staat haar hoogst uitzonderlijk te woord. Miriam en haar man, die samen 15 kinderen en 26 kleinkinderen hebben, maken deel uit van de meer openlijke Habad-groep. Kate praat met één van Miriams dochters over de regels voor het vinden van een echtgenoot, en de te conformeren normen tijdens het huwelijk. Verschillende charedische joden leven onder de armoedegrens, waardoor vrouwen aan het werk moeten. Kate vraagt zich af hoe zij hun werk combineren met het opvoeden van zoveel kinderen.
02:05
Sign Zone: The Apprentice

Britse realityreeks "Advertising - Cars." Alan Sugar roept de kandidaten bij elkaar en geeft hen de volgende opdracht: ze moeten reclamecampagnes in elkaar steken voor een nieuwe wagen in Essex. Het ene team moet een televisiespot maken en het andere moet met een digitaal aanplakbord werken. Al snel loopt alles in het honderd.
03:05
Sign Zone: Trust Me, I'm a Doctor: Mental Health Special

Medisch documentaire. Experts beantwoorden vragen over de impact van slaapgebrek, stress en gelach op onze mentale gezondheid. Michael Mosley zet een groots experiment op poten om het beste middel tegen stress te vinden, van tuinieren tot yoga. Dr. Zoe Williams ontdekt waarom lachen even goed kan helpen als lichaamsbeweging om je humeur te verbeteren. Dr. Alan Gregoire onderzoekt de gevolgen van slaaptekort. Chirurg Gabriel Weston verdiept zich in een radicale nieuwe behandeling tegen schizofrenie.
04:05
This Is BBC Two

Onderbreking