Tv gids - BBC2 Zondag

Eergisteren
2018-07-17
Gisteren
2018-07-18
Vandaag
2018-07-19
Morgen
2018-07-20
Overmorgen
2018-07-21
Zondag
2018-07-22
Maandag
2018-07-23
07:00
The A to Z of TV Gardening

Tuinmagazine "Letter C." Carol Kirkwood neemt ons mee in de wereld van de hortcultuur en krijgt daarbij inspiratie en raad van enkele van de populairste BBC-presentators. De reeks volgt het alfabet en behandelt elke week verschillende thema's die beginnen met eenzelfde letter.
07:45
Glorious Gardens from Above

Tuinmagazine "Norfolk."
08:30
Gardeners' World

Tuinmagazine met tips en advies van experts Adam Frost ontmoet prins Charles van Wales in zijn tuin in Highgrove, voor een gesprek over bioveiligheid, een kwestie die een grote invloed kan hebben op onze tuinen en landschappen. Monty Don toont hoe je kunt snoeien, uitzaaien en planten, ongeacht het weer. Carol Klein belicht de Afrikaanse lelie.
09:30
Countryfile

Magazine "The Seven Wonders of Wales."
10:25
The Beechgrove Garden

Tuinmagazine
10:55
Saturday Kitchen Best Bites

Culinair magazine
12:30
The Best Dishes Ever

Culinair magazine "Speedy Cooking."
13:00
Hairy Bikers' Best of British

Culinaire reeks over het Britse eten met Hairy Bikers Si King en Dave Myers "Beef." Si en Dave leggen de focus op het Britse rundvlees en bereiden onder meer ossenstaartsoep. Ze bezoeken ook een boer die de toekomst van het Britse rundvlees veilig wil stellen door het kweken van Wagyu-runderen.
14:00
Athletics: Anniversary Games

Verslag van de Diamond League meeting in Londen "2018 Day Two." Gabby Logan geeft ons een overzicht van de tweede dag vanuit het London Stadium, waar de elfde editie van de Diamond League wordt besloten. Voormalig Olympisch-, Europees- en wereldkampioen Greg Rutherford zal voor de laatste keer meedoen aan de finale van het verspringen.
17:30
Flog It!

Antiekmagazine "Nottingham 9." Antiekexperten Mark Stacey en Michael Baggott schatten enkele verzamelobjecten in Southwell Minster, Nottinghamshire, waaronder een album van de Rolling Stones en wat Russisch zilverwerk. Paul Martin vind ook tijd om de Newstead Abbey te bezoeken.
18:30
Secrets of Silicon Valley

Britse documentaire over de invloed van hightechbedrijven op de wereld "The Disruptors." Jamie Bartlett onderzoekt hoe technologiebedrijven de wereld van de toekomst vormen en welke negatieve gevolgen er verbonden zijn aan het streven naar vooruitgang. Hij bezoekt de Indiase stad Haiderabad, waar de utopische visie van taxibedrijf Uber veel chauffeurs tot wanhoop en zelfs zelfmoord drijft.
19:30
Mortimer & Whitehouse: Gone Fishing

Realityreeks Het duo vist op zeeforel in Christchurchs Bridge Pool in Dorset. Paul overtuigt Bob om een boot te huren en te gaan vissen op Japanse zeebaars. Paul doet een ongelooflijke vangst aan The Needles en besluit de vis te laten bereiden in een lokaal restaurant.
20:00
Inside the Factory

Documentaire. "Coffee." Gregg Wallace verkent een enorme koffiefabriek in Derbyshire, waar dagelijks 175.000 potten oploskoffie worden geproduceerd. Hij volgt het productieproces van oploskoffie op de voet, van de aankomst van 27 ton Braziliaanse groene koffie tot het verzenden. Terwijl Cherry Healey meer leert over de chemie van koffie bestudeert Ruth Goodman de oorsprong van de drank met een bezoek aan het allereerste Britse koffiehuis in een Londense kerktuin uit 1652.
21:00
Golf: The Open Championship Highlights

Verslag van het Open Championship-golftoernooi "2018 Day Four." Hoogtepunten van de vierde dag van het prestigieuze golftournooi in Carnoustie, Schotland. Commentaar van Peter Alliss, Ken Brown, Andrew Cotter en Maureen McGill.
23:00
Shankly: Nature's Fire

Documentaire. Portret van de legendarische Schotse Liverpool-manager Bill Shankley. Hij kende twee succesperiodes met de ploeg en won verschillende trofee├źn. Hij stond ook bekend om zijn erg goede band met de fans.
00:30
Idris Elba - King of Speed

Documentairereeks met Idris Elba over de geschiedenis van het autoracen 'Luther'- en 'The Wire'-ster Idris Elba onderneemt een internationale reis om meer te leren over de geschiedenis van autoracen. Hij trekt van zijn ouderlijk huis in Oost-London naar Detroit, de Motor City, en New Jersey, waar hij uitzoekt hoe de obsessie om snel te rijden professionele motorsport en populaire cultuur heeft gevormd.
01:30
Sign Zone: Countryfile

Magazine "The Seven Wonders of Wales."
02:25
Sign Zone: Holby City

Britse ziekenhuisserie "The Friend Zone." Terwijl hij de tegenslagen opstapelt, probeert Sacha toch de liefde toe te laten in zijn leven. Donna onderwerpt Zav aan een test.
03:25
This Is BBC Two

Onderbreking