Tv gids - BBC2 Donderdag

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
07:00
Island Parish Sark Winter

Documentaire. "The Wheel Has Come Full Circle."
07:30
Claimed and Shamed

Consumentenmagazine waarin gevallen van verzekeringsfraude worden blootgelegd
08:15
Royal Recipes

Culinair magazine "Pomp and Circumstance."
09:00
Sign Zone: DIY SOS: The Big Build

Magazine "Veteran Street." Nick Knowles en zijn team keren terug naar Veterans Street in Manchester, waar ze twee jaar geleden een project lanceerden met de hulp van prinsen William en Harry. Toen werd de verwaarloosde straat omgevormd tot een bastion voor oorlogsveteranen en nu zijn ze terug om een huis te bouwen voor de gedecoreerde soldaat Simon Flores. De alleenstaande vader verloor zijn voet door een landmijn tijdens een patrouille in Irak.
10:00
Victoria Derbyshire

Nieuwsmagazine "23/11/2017."
12:00
BBC Newsroom Live

Nieuwsuitzending "23/11/2017."
13:00
Daily Politics

Magazine met het belangrijkste politieke nieuws van de dag
14:00
The Link

Quiz
14:45
Terry and Mason's Great Food Trip

Culinaire reisreeks met presentator Terry Wogan en taxichauffeur Mason McQueen "York." Terry Wogan en Mason McQueen komen aan in York, waar ze de stads wereldberoemde ham proeven. Daarna reizen ze naar Ampleforth voor enkele lekkernijen en een bezoek aan het Vikingfeest.
15:15
Going Back, Giving Back

Magazine
16:00
WPC 56

Britse dramaserie over de eerste vrouwelijke politieagente in haar geboortestad Brinford "Nature of the Beast." De zaak wordt nog mysterieuzer wanneer Jack de andere vermiste jongen op het spoor is. De jacht op Eddies aanvaller stelt de relatie van Pratt en zijn zoon op de proef. De verkrachter slaat opnieuw toe, maar deze keer met dodelijke gevolgen. Problemen thuis maken dat Gina en Jack steeds closer worden, maar kan ze alles opgeven waar ze voor gewerkt heeft?
16:45
Oxford Street Revealed

Realityreeks
17:15
Wartime Farm

Historische reeks over het runnen van een boerderij zoals tijdens de Tweede Wereldoorlog In september 1939 raakte Groot-Brittannië betrokken bij de Tweede Wereldoorlog. In die periode werd tweederde van het voedsel geïmporteerd, maar door een blokkade van de nazi's kwam de voedselvoorraad in het gedrang. Om ervoor te zorgen dat de bevolking niet verhongerde, werden de boeren opgedragen om hun productie te verdubbelen. Historicus Ruth Goodman en archeologen Alex Langlands en Peter Ginn treden in de voetsporen van deze boeren en worden geconfronteerd met de harde realiteit van die periode in de Britse geschiedenis.
18:15
Put Your Money Where Your Mouth Is

Antiekmagazine "Mark Franks v Philip Serrell Foreign Antiques Market."
19:00
Eggheads

Quiz waarin kandidaten het opnemen tegen het befaamde 'Eggheads'-team
19:30
Strictly Come Dancing - It Takes Two

Magazine waarin Zoë Ball een blik werpt achter de schermen van 'Strictly Come Dancing'
20:00
Celebrity Antiques Road Trip

Antiekmagazine met bekende Britten Presentators John Sergeant en Peter White trekken in Surrey op antiekjacht met de hulp van James Braxton en Philip Serrell. Onderweg zeilt John op een historische jacht. Peter, die blind geboren werd, speelt cricket bij één van de oudste clubs van het land.
21:00
MasterChef: The Professionals

Culinaire wedstrijd waarin professionele koks strijden om de titel van 'MasterChef' De kwartfinalisten worden uitgedaagd om een speciaal gerecht te maken met citrusvruchten, kruiden en specerijen. Enkel de vier beste chefs stoten door naar de volgende ronde. Daar krijgen ze 75 minuten tijd om een hoofdgerecht en dessert te bereiden voor voedselrecensenten William Sitwell, Tracey MacLeod en Jay Rayner.
22:00
Blitz: The Bombs That Changed Britain

Geschiedkundige documentaire. Tijdens de eerste nacht van de Blitzkrieg werd Martindale Road in Oost-Londen getroffen door een bom. Waar er eerst nog opluchting overheerste daar de bom niet was ontploft, zou de tragedie al snel volgen.
23:00
MOTD: The Premier League Show

Voetbalmagazine met nieuws, voorbeschouwingen en verslagen rond de Engelse Premier League "23/11/2017."
23:30
Newsnight

Nieuwsmagazine "23/11/2017." Overzicht van het belangrijkste nationale en internationale nieuws van de dag.
00:10
Weather

Weerbericht.
00:15
David Gilmour: Live at Pompeii

Hoogtepunten van de soloconcerten van Pink Floyd-gitarist David Gilmour in juli 2016
01:15
Sign Zone: Exodus: Our Journey Continues

Actuele documentaire. Vervolg op 'Exodus: Our Journey to Europe', waarin het lot van enkele van de miljoenen migranten die in 2015 naar Europa vluchtten in beeld werd gebracht. Dame kwam zeventien maanden geleden aan in het Verenigd Koninkrijk en beschrijft leven in Londen als een 'geest in een gevangenis'. Pasgehuwden Ali en Sharin uit Afghanistan brachten de voorbije maand door op de straten van Thessaloniki, van waaruit ze met de hulp van mensensmokkelaars voorbij de streng bewaakte grenzen van Macedonië en Servië hopen te geraken.
02:15
Sign Zone: This Farming Life

Documentaire. In Appin krijgen David en zijn lammeren af te rekenen met pest en roofdieren. In de Hooglanden maken Robin en Penny gebruik van het goede weer om turf te snijden. Op de boerderij van de Roans ondergaat een koe een open maagoperatie. Stevie geeft zijn gepensionneerde stier 007 een nieuwe opdracht.
03:15
This Is BBC Two

Onderbreking