Tv gids - BBC2 Woensdag

Eergisteren
2018-06-21
Gisteren
2018-06-22
Vandaag
2018-06-23
Morgen
2018-06-24
Overmorgen
2018-06-25
Dinsdag
2018-06-26
Woensdag
2018-06-27
07:15
Flog It! Trade Secrets

Magazine over brocante en curiosa "European - Part One."
07:45
Richard Osman's House of Games

Spelshow waarin vier bekende gezichten hun algemene kennis op de proef stellen Gasten: Kate Williams, Tom Allen, Chizzy Akudolu en Charlie Higson.
08:15
Escape to the Country

Realityreeks "North Devon." Een creatief en gefortuneerd echtpaar wil een nieuw leven starten in het landelijke Devon.
09:00
Sign Zone: Britain in Bloom

Tuinierswedstrijd "Oakham." Chris Bavin trekt naar de historische marktplaats van Oakham in Rutland, waar de Bloomers last ondervinden van wegenwerken over heel het dorp.
09:30
Sign Zone: Britain in Bloom

Tuinierswedstrijd "Tewkesbury." Chris Bavin helpt vrijwilligers in Tewkesbury, Gloucestershire, die hopen dat hun dorp een nieuwe overstroming bespaard blijft.
10:00
Victoria Derbyshire

Nieuwsmagazine "27/06/2018."
12:00
BBC Newsroom Live

Nieuwsuitzending "27/06/2018."
12:30
Daily Politics

Magazine met het belangrijkste politieke nieuws van de dag "27/06/2018."
14:00
Tennis: Eastbourne

Verslag van het tennistoernooi van Eastbourne "2018 Nature Valley International: Day Four." Clare Balding brengt rechtstreeks verslag uit van dag vier op het tennistoernooi van Eastbourne, waar de tweede ronde in het enkelspel bij de vrouwen wordt afgewerkt.
15:45
MOTD Live: FIFA World Cup 2018

Rechtstreeks verslag "Mexico v Sweden." Verslag van Mexico - Zweden op de derde speeldag in groep F, live vanuit de Ekaterinburg Arena in Jekaterinenburg.. Afhankelijk van de resultaten van de vorige twee speeldagen in groep F zou dit duel wel eens cruciaal kunnen zijn voor één van de twee tickets voor de achtste finales. Met commentaar van Steve Bower en Phil Neville.
18:00
Tennis: Eastbourne

Verslag van het tennistoernooi van Eastbourne "2018 Nature Valley International: Day Four." Clare Balding brengt rechtstreeks verslag uit van dag vier op het tennistoernooi van Eastbourne, waar de tweede ronde in het enkelspel bij de vrouwen wordt afgewerkt.
19:30
Richard Osman's House of Games

Spelshow waarin vier bekende gezichten hun algemene kennis op de proef stellen Gasten: Chizzy Akudolu, Charlie Higson, Kate Williams enTom Allen.
20:00
How the NHS Changed Our World

Britse documentairereeks (2018) over de National Health Service "Moorfields Eye Hospital." Dr. Oscar Duke zoekt uit hoe Moorfields Eye Hospital oogzorgkunde heeft getransformeerd en het gezichtsvermogen van miljoenen patiënten heeft gered sinds de oprichting van de NHS.
20:30
Britain's Best Junior Doctors

Quiz waarin twee teams van dokters in opleiding het tegen elkaar opnemen
21:00
The World's Most Extraordinary Homes

Britse lifestylereeks over woningen op bijzondere locaties "Israel." Piers Taylor en Caroline Quentin bezoeken in Israël vier uitzonderlijke woningen die werden ontworpen om bescherming te bieden tegen de hitte en werden geïnspireerd door culturele en historische tradities. Barud House in Jeruzalem werd gebouwd met 50.000 witte stenen tegels in een asymmetrisch patroon om het huis de hele dag door van schaduw te voorzien. Het Arabische dorp Musmus, met het House of Three Gardens, is de eindbestemming. Architect Ron Fleisher pootte daar een woning neer dat traditionele islamitische architectuur combineert met modernisme.
22:00
The People Vs The NHS: Who Gets the Drugs?

Medisch documentaire. De productiekosten van de hiv-remmer PrEP deed de National Health Service in 2006 besluiten het geneesmiddel niet gratis beschikbaar te stellen. Dokters, activisten en aids-liefdadigheidsinstellingen sloegen de handen in elkaar om de controversiële beslissing van de gezondheidszorg aan te vechten.
23:00
Mortimer & Whitehouse: Gone Fishing

Realityreeks Paul Whitehouse en Bob Mortimer vissen op barbeel in Hay-on-Wye. Terwijl ze een kerkhof passeren, mijmeren ze over de toekomst en maken ze met een plaatselijke dominee een praatje over de dood en hun eigen begrafenissen. Bob heeft een speciale traktatie in petto voor Paul indien ze hun slag kunnen slaan in hun houten vishut.
23:30
Newsnight

Nieuwsmagazine "27/06/2018." Overzicht van het belangrijkste nationale en internationale nieuws van de dag.
00:10
Weather

Weerbericht
00:15
Morocco to Timbuktu: An Arabian Adventure

Documentaire (2017) waarin schrijfster Alice Morrison door Noord-Afrika trekt Alice onderneemt een legendarische kamelentocht door de woestijn, van Marokko naar Mali. Maar de grensovergang is gesloten en Alice moet op zoek naar een andere doorgang, verder naar het westen, via Guelmim, waar ooit de grootste kamelenmarkt ter wereld was. Met het vliegtuig gaat ze naar Bamako, de hoofdstad van Mali, waar ze een goudmijn bezoekt. Vandaag is Timboektoe een van de gevaarlijkste plekken ter wereld. Alice moet een zitje op een VN-vlucht zien te bemachtigen om de legendarische goudstad met haar eigen ogen te kunnen zien.
01:15
Sign Zone: Britain's Best Home Cook: The Final

Culinair magazine
02:15
Sign Zone: Ambulance

Britse documentairereeks Tijdens een twaalf uur durende shift krijgen de paramedici van de West Midlands Ambulance Service te maken met hun eigen frustraties en problemen om het hoofd te bieden aan het groeiend aantal patiënten met mentale gezondheidsproblemen. De dienst ontvangt een oproep van een burger die een suïcidale boodschap ontdekte op Twitter. Dave en Lauren snellen een alcoholverslaafde patiënt ter hulp die een overdosis nam.
03:15
This Is BBC Two

Onderbreking