Tv gids - BBC2 Zondag

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
07:15
The A to Z of TV Gardening

Tuinmagazine "Letter G." Carol Kirkwood neemt ons mee in de wereld van de hortcultuur en krijgt daarbij inspiratie en raad van enkele van de populairste BBC-presentators. De reeks volgt het alfabet en behandelt elke week verschillende thema's die beginnen met eenzelfde letter.
07:35
The Instant Gardener

Tuinmagazine
08:20
Gardeners' World

Tuinmagazine met tips en advies van experts Joe Swift zet zijn zoektocht naar de perfecte hangpot verder. Carol Klein brengt ondertussen een bezoek aan een van de mooiste tuinen van Engeland.
08:50
Greatest Gardens

Natuurdocumentaire
09:20
Monty Don's Paradise Gardens

Tweedelig magazine over tuinieren in de islamitische cultuur Monty Don leert meer over de vier gebieden van islamitische beschaving (Andalusiƫ en het voormalige Mogolrijk, Perzische Rijk en Ottomaanse Rijk) door tuinen te bezoeken die symbool staan voor de respectievelijke gebieden. Hij onthult ook het belang van tuinen in de islamitische cultuur.
10:20
Countryfile

Natuurmagazine. "Somerset Levels." Het team bevindt zich in het drasland van Somerset, waar Matt Baker deelneemt aan een project om de kraanvogel te beschermen. Anita Rani ontmoet een appelteler, Adam Henson maakt zich klaar voor de winter, en Charlotte Smith ontdekt hoe gevaarlijk het is om in de zee te zwemmen.
11:15
Saturday Kitchen Best Bites

Culinair magazine
12:45
Food & Drink

Culinair magazine met Tom Kerridge "More for Less." Angela Hartnett en Tom Kerridge bespreken hoe je met een krap budget toch lekkere, kwaliteitsvolle maaltijden kunt bereiden. Hartnett kiest voor een vanillevla terwijl Tom biefstuk en risotto bereidt. Drankexpert Joe Wadsack selecteert de beste goedkope wijn.
13:15
MOTD2 Extra

Voetbalmagazine "21/01/2018."
14:00
Live Snooker: The Masters

Verslag van de Masters snooker, live in het Alexandra Palace in Londen "2018 Final: First Session." Hazel Irvine brengt rechtstreeks verslag uit van de openingssessie van de finale op de Masters snooker in Londen. De finalisten werken acht frames af. De speler die als eerste tien frames weet te winnen, kroont zich tot kampioen.
18:15
Ski Sunday

Wintersportmagazine "21/01/2018."
19:00
Tennis: Australian Open 2018

Tennis "Day Seven." Verslag van dag zeven op de Australian Open, het eerste grandslamtoernooi van het jaar.
20:00
Live Snooker: The Masters

Verslag van de Masters snooker, live in het Alexandra Palace in Londen "2018 Final: Second Session." Hazel Irvine brengt rechtstreeks verslag uit van de slotsessie van de finale op de Masters snooker in Londen, waar de laatste elf frames worden afgewerkt. Vorig jaar won Ronnie O'Sullivan met een 10-7-zege tegen Joe Perry zijn zevende titel, een absoluut record. Met commentaar en analyses van Steve Davis, Ken Doherty, Stephen Hendry, John Parrott, Dennis Taylor en John Virgo.
00:00
The Mash Report

Satirisch weekoverzicht met komiek Nish Kumar
00:30
Insert Name Here

Komische panelshow "Jane." Adrian Chiles, Suzannah Lipscomb, Sara Pascoe en Anita Rain zijn te gast aan de zijde van teamkapiteins Richard Osman en Josh Widdicombe.
01:00
All Good Things

Amerikaans misdaaddrama David, de erfgenaam van een vastgoedmagnaat, valt voor de charmes van studente Katie, een meisje uit een lagere sociale klasse. Ze zijn smoorverliefd en trouwen, ondanks de bezwaren die Davids vader heeft. De relatie komt echter abrupt tot een einde wanneer Katie plotseling verdwijnt. Een detective neemt de schijnbaar hopeloze zaak op zich, die doorklinkt tot in de hoogste politieke regionen en de ondergang van de welgestelde familie lijkt te betekenen.
02:35
Good Morning Karachi

Pakistaans drama De jonge Rafina probeert haar plaats te veroveren binnen de mode- en schoonheidswereld in de moderne Pakistaanse samenleving.
04:00
Sign Zone: Question Time

Politiek debat "18/01/2018." David Dimbleby doet dienst als presentator voor een debat over de actualiteit. Zijn gasten worden geconfronteerd met vragen uit het publiek.
05:00
Sign Zone: Holby City

Ziekenhuisserie "There by the Grace of...." Essie voelt zich verscheurd wanneer ze zichzelf betrekt bij het proces van Gaskell. Fletch krijgt een onverwachte levering. Oliver moet aan het werk op een nieuwe afdeling en ziet daar heel wat oude en nieuwe gezichten.
05:55
This Is BBC Two

Onderbreking