Tv gids - BBC2 Gisteren

Eergisteren
2017-11-16
Gisteren
2017-11-17
Vandaag
2017-11-18
Morgen
2017-11-19
Overmorgen
2017-11-20
Dinsdag
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
07:00
The Hairy Builder

Reportagereeks waarin Dave Myers historische panden mee helpt restaureren "Friars Mill." Dave Myers bezoekt in Leicester het achttiende-eeuwse Friars Mill, dat in de 20ste eeuw een van de belangrijkste textielfabrieken was in het land maar nu wel een flinke opknapbeurt kan gebruiken. De restaurateurs wijken zo weinig mogelijk af van de oorspronkelijke bouwplannen zodat Friars Mill in de oude glorie van weleer wordt hersteld.
07:30
The Housing Enforcers

Realityreeks
08:15
Getting the Builders In

Magazine
09:00
Sign Zone: Gardeners' World

Tuinmagazine met tips en advies van experts Frances Tophill helpt een kijker wiens vijver een opknapbeurt kan gebruiken. Adam Frost bezoekt een tuin in Nottinghamshire waarvan het design pas echt tot uiting komt tijdens de winter. Er is ook aandacht voor Eunice Mcghie uit Birmingham, die op haar 83ste en in haar eigen achtertuin nog steeds jongeren leert tuinieren. Monty Don geeft ten slotte nog enkele tips voor potten die hun kleur gedurende de hele winter behouden.
10:00
Victoria Derbyshire

Nieuwsmagazine "17/11/2017."
12:00
BBC Newsroom Live

Nieuwsuitzending "17/11/2017."
13:00
Daily Politics

Magazine met het belangrijkste politieke nieuws van de dag "17/11/2017."
14:00
Rugby League World Cup

Samenvatting van de Rugby League World Cup "Australia v Samoa."
15:00
Live Tennis: ATP World Tour Finals

Liveverslag "2017 Day Six." Sue Barker brengt rechtstreeks verslag uit van dag zes op de ATP World Tour Finals in de O2 Arena in Londen.
17:45
Kenneth Williams: Talking Comedy

Komische show
18:15
Street Auction

Magazine "Abergavenny."
19:00
Strictly Come Dancing - It Takes Two

Magazine waarin Zoë Ball een blik werpt achter de schermen van 'Strictly Come Dancing'
20:00
Celebrity Antiques Road Trip

Antiekmagazine met bekende Britten "Tina Hobley and Sharon Maughan." Voormalig 'Holby City'-acteurs Tina Hobley en Sharon Maughan jagen in de Cotswolds op waardevolle items. Antiekexperts James Braxton en Raj Bisram geven hen advies. Onderweg last Sharon een pauze in om meer te leren over het kommerlijke liefdesleven van één van het Engelands grootste artiesten.
21:00
Mastermind

Quiz waarin vier deelnemers ondervraagd worden over een zelfgekozen onderwerp De onderwerpen van vandaag zijn: sitcom 'The Vicar of Dibley', de romans van George Orwell, Romeinse munten en oud-premier Harold Wilson.
21:30
Only Connect

Quiz waarbij kennis, geduld en het leggen van verbanden gecombineerd moeten worden "Wanderers v Inquisitors." Wedstrijd uit de tweede ronde.
22:00
Extreme Wives with Kate Humble

Documentaire. "Israel." In Jeruzalem krijgt Kate Humble exclusieve toegang tot het ultra-orthodoxe charedische jodendom. Een rabbijn staat haar hoogst uitzonderlijk te woord. Miriam en haar man, die samen 15 kinderen en 26 kleinkinderen hebben, maken deel uit van de meer openlijke Habad-groep. Kate praat met één van Miriams dochters over de regels voor het vinden van een echtgenoot, en de te conformeren normen tijdens het huwelijk. Verschillende charedische joden leven onder de armoedegrens, waardoor vrouwen aan het werk moeten. Kate vraagt zich af hoe zij hun werk combineren met het opvoeden van zoveel kinderen.
23:00
Weakest Link Celebrity Special for Children In Need

Special van de quiz, naar aanleiding van de jaarlijkse inzamelingsactie Children in Need Quizmaster Anne Robinson verwelkomt acteur John Thomson, 'Love Island'-winnaar Kem Cetinay, chef-kok Rosemary Shrager, actrice Chizzy Akudolu, columnist Giles Coren en presentatoren Rylan Clark-Neal en Maya Jama. De kandidaten kunnen samen tot 15.000 pond inzamelen voor het goede doel, maar slechts één van hen kan de winnaar zijn.
23:40
Newsnight

Nieuwsmagazine "17/11/2017." Overzicht van het belangrijkste nationale en internationale nieuws van de dag.
00:10
Weather

Weerbericht.
00:15
Snowfall

Amerikaanse dramaserie "A Long Time Coming." Teddy komt onder druk te staan van Alejandro en zijn oversten bij de CIA. Hij krijgt één laatste kans om het goed te maken. Franklins zaakjes lopen gesmeerd. Zijn oom introduceert hem aan iemand die alles weet over de drugshandel op straat. Wanneer Oso met Lucia op zoek gaat naar een nieuwe zakenpartner, wordt hij herenigd met een oude bekende.
01:00
Sign Zone: Student Loan Scandal - Panorama

Reportage
01:30
Sign Zone: Louis Theroux: Talking to Anorexia

Medisch documentaire. Reportagemaker Louis Theroux ontmoet patiënten in twee van Londens grootste centra voor eetstoornissen en volgt hun dagelijkse routine van gepland eten, wegen en groepstherapie. Louis ontdekt hoe de stoornis hen in de ban houdt en twijfels zaait over hun wens en geloof om beter te worden.
02:30
Sign Zone: Army: Behind the New Frontlines

Documentaire. "The Battle for Mosul." Britse troepen keren terug uit Irak, waar eerdere controversiële militaire campagnes veel oppositie veroorzaakten tegen nieuwe militaire inmenging. Door de opmars van Islamitsche Staat is het Britse leger echter opnieuw actief in de regio. Britse soldaten staan Irakezen bij in de veldslag om Mosoel, de op twee na grootste stad van het land.
03:30
This Is BBC Two

Onderbreking