Tv gids - BBC2 Morgen

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
07:00
Flog It! Trade Secrets

Magazine over brocante en curiosa "European - Part One."
07:30
Matron, Medicine and Me

Documentaire "Si King." 2014 was een memorabel jaar in het leven van Si King. Hij kreeg een herseninfarct en heeft daarom veel te danken aan het NHS.
08:15
Heir Hunters with Michael Buerk

Documentairereeks "Crow/Horsley."
09:00
Sign Zone: Eat Well for Less?

Reportagereeks (2018) met Gregg Wallace en Chris Bavin Kan je spaarzaam zijn op maaltijden? Kan je geld besparen, maar toch lekker eten? Gregg Wallace en Chris Bavin helpen de familie Atkinson uit Blackpool. Michelle en John, de ouders van Gary (22), Liam (19) en Kyle (7), geven veel geld uit aan voedingsmiddelen, vooral dan aan ophaal- en fastfoodmaaltijden. Kan het anders?
10:00
Victoria Derbyshire

Nieuwsmagazine "18/07/2018."
12:00
BBC Newsroom Live

Nieuwsuitzending "18/07/2018."
12:30
Daily Politics

Magazine met het belangrijkste politieke nieuws van de dag "18/07/2018."
14:00
Perfection

Quiz
14:45
Getting the Builders In

Magazine
15:30
For What It's Worth

Quiz
16:15
Secrets of the Castle with Ruth, Peter and Tom

Realityreeks Ruth Goodman, Peter Ginn en Tom Pinfold verdiepen zich in de kleurrijke wereld van middeleeuws interieurdesign. Ruth maakt verf en versiert de slaapkamer van het kasteel met ontwerpen die gebaseerd zijn op een recent ontdekte nabijgelegen elfde-eeuwse kerk. Peter verdiept zich in de indoortoiletten.
17:15
Hidden Kingdoms

Britse natuurdocumentairereeks "Under Open Skies." De Sonorawoestijn in het noorden van Amerika herbergt heel wat verschillende diersoorten die allemaal heel specifieke overlevingstechnieken hebben moeten ontwikkelen. Zo is de sprinkhaanmuis dan wel een klein knaagdier, maar dat weerhoudt het er niet van om een heel stoutmoedige houding te vertonen. In een gevecht met een dodelijke schorpioen of een giftige duizendpoot komt de sprinkhaanmuis vaak als winnaar uit de bus. Ook de springspitsmuis heeft een unieke manier om jagers te ontwijken: een ingewikkeld doolhof van zelf aangelegde renpaden in de savanne.
18:15
Antiques Road Trip

Antiekmagazine
19:00
Eggheads

Quiz waarin kandidaten het opnemen tegen het befaamde 'Eggheads'-team
19:30
Great British Railway Journeys

Documentairereeks over het Britse spoorwegennet met Michael Portillo "Stratford to London Victoria." Michael Portillo neemt de hogesnelheidstrein naar Stratford om het nalatenschap van het Olympic Park en Spitalfields, een gebied in Londen waar door de eeuwen heen veel migranten vertoefden, te verkennen. In het metrostation Victoria leert hij meer over de enorme renovatie die aan de gang is.
20:00
Back in Time for Tea

Realityreeks waarin de Britse familie Ellis terugreist in de tijd De familie Ellis geniet van de nieuwe vrijheden van de jaren 60: van steak & chips tot vakanties met de caravan en bodybuildercompetities. Moeder en dochters trekken naar de lokale telefooncel om de nieuwe telefoondienst uit te proberen.
21:00
Gardeners' World

Tuinmagazine met tips en advies van experts Adam Frost ontmoet prins Charles van Wales in zijn tuin in Highgrove, voor een gesprek over bioveiligheid, een kwestie die een grote invloed kan hebben op onze tuinen en landschappen. Monty Don toont hoe je kunt snoeien, uitzaaien en planten, ongeacht het weer. Carol Klein belicht de Afrikaanse lelie.
22:00
Picnic at Hanging Rock

Australische dramaserie (2018) Een zoektocht naar de vermiste leerlingen en gouvernante levert geen enkel spoor op. Hester doet haar uiterste best om de toenemende hysterie op de school te bedwingen. Ze gelooft dat het jonge weesmeisje Sara meer weet over de zaak. Michael Fitzhubert was de laatste persoon die de meisjes levend zag. Wanneer de speurtocht wordt gestaakt, keert hij terug naar Hanging Rock om zelf verder te zoeken naar de studenten en Greta McGraw.
23:00
Mortimer & Whitehouse: Gone Fishing

Realityreeks Het duo vist op zeeforel in Christchurchs Bridge Pool in Dorset. Paul overtuigt Bob om een boot te huren en te gaan vissen op Japanse zeebaars. Paul doet een ongelooflijke vangst aan The Needles en besluit de vis te laten bereiden in een lokaal restaurant.
23:30
Newsnight

Nieuwsmagazine "18/07/2018." Overzicht van het belangrijkste nationale en internationale nieuws van de dag.
00:10
Weather

Weerbericht
00:15
The Misadventures of Romesh Ranganathan

Reisreeks waarin komiek Romesh Ranganathan landen aandoet die nauwelijks toeristen trekken "Albania." Romesh Ranganathan reist door Albaniƫ in het gezelschap van lokaal tv-presentator en journalist Erjona Rusi. Onderweg tracht hij te achterhalen waarom Albaniƫ altijd een onpopulaire vakantiebestemming gebleven is. Tijdens zijn ontmoetingen met landbouwers en miljardairs die samenleven met supermodellen maakt Romesh kennis met de extreme uitersten van het land.
01:15
Sign Zone: Celebrities on the NHS Frontline

Britse documentaire vier bekende Britten doen ervaring op in het King's College Hospitaal: medisch journalist Michael Mosley, journalist Stacey Dooley, ex-politica Ann Widdecombe en paralympisch atleet Jonnie Peacock.
02:15
Sign Zone: Mortimer & Whitehouse: Gone Fishing

Realityreeks Paul Whitehouse en Bob Mortimer houden hun eerste stop in Norfolk, waar ze vissen op zeelt. Het duo haalt herinneringen op over hun jongere jaren en onthult hoe ze door hartziektes geconfronteerd werden met hun eigen sterfelijkheid.
02:45
Sign Zone: Role Model

Britse documentaire
03:15
This Is BBC Two

Onderbreking