Tv gids - BBC2 Overmorgen

Eergisteren
2018-03-16
Gisteren
2018-03-17
Vandaag
2018-03-18
Morgen
2018-03-19
Overmorgen
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
Donderdag
2018-03-22
07:00
Flog It! Trade Secrets

Magazine waarin experts advies geven voor het aan- en verkopen van antiekstukken "Condition (Cutdown)."
07:30
Holding Back the Years

Lifestylemagazine Thema's: gehoorproblemen en de bungalowcrisis in Groot-Brittannië.
08:15
The Sheriffs Are Coming

Realityreeks Lawrence en Kev staan een liefhebber van klassieke auto's bij die 2.000 pond heeft geïnvesteerd in wisselstukken die nooit werden geleverd. Rob en Gerald roepen politieversterking in bij een restaurant.
09:00
Sign Zone: Celebrity Antiques Road Trip

Antiekmagazine met bekende Britten Actrices Felicity Montagu en Clare Holman speuren in de Midlands naar waardevolle items met de hulp van antiekexperts James Braxton en Arusha Irvine. Het duo ontdekt een buitengewone lampenkap en een keuhouder. Daarna verkennen ze in een klassieke auto meer van Groot-Brittanniës rijke historie.
10:00
Victoria Derbyshire

Nieuwsmagazine "20/03/2018."
12:00
BBC Newsroom Live

Nieuwsuitzending "20/03/2018."
13:00
Daily Politics

Magazine met het belangrijkste politieke nieuws van de dag "20/03/2018."
14:00
Super League Show

Verslag van de rugbywedstrijden die dit weekend in de Super League werden gespeeld "19/03/2018."
14:45
Coast

Britse reportagereeks over kusten "Western Isles & Shetland." Het team gaat eilandhoppen rond de Western Isles en naar Shetland. Nick Crane jaagt op jan-van-genten op Eriskay en Neil Oliver verneemt het tragische verhaal van een schipbreuk in 1918 langs de kust van het Isle of Lewis dat meer dan 200 WO I-veteranen het leven kostte.
15:30
Yes Chef

Culinaire wedstrijd "Atul Kochhar."
16:15
Planet Earth

Natuurdocumentairereeks "Great Plains." David Attenborough bekijkt 's werelds grootste open vlaktes. Op de prairies van Noord-Amerika tonen imposante bizons zich van hun machokant om een wijfje te versieren. De onherbergzame Tibetaanse hoogvlakte is de geliefde biotoop van jaks en wilde ezels. In India verbergen de hoge grassen niet alleen de grootste, maar ook verrassend kleine zoogdieren, zoals het pygmeevarken. En op de Afrikaanse savanne zorgt waterschaarste aan een drinkplaats voor een zeldzame en fatale confrontatie tussen twee koningen van de dierenwereld: leeuwen en olifanten.
17:15
Spy in the Wild

Britse natuurdocumentairereeks "Intelligence." Ditmaal worden de speciale dierencamera's gebruikt om na te gaan hoe intelligent en creatief dieren zijn waar het gaat om jaaggedrag, gezondheid en ouderschap. Gebruiksvoorwerpen, medicijnen en drugs zijn in het dierenrijk alomtegenwoordig. Chimpansees gooien met stenen en jagen met speren. Olifanten gebruiken takken als vliegenmepper en maki's raken onder invloed van de uitwerpselen van duizendpoten.
18:15
Put Your Money Where Your Mouth Is

Magazine "Eric Knowles v Ochuko Ojiri."
19:00
Eggheads

Quiz waarin kandidaten het opnemen tegen het befaamde 'Eggheads'-team
19:30
The Repair Shop

Kunstmagazine Het team herstelt een speelgoedbrandweerwagen, een Japanse kom en een uniek plaatsnaambord.
20:00
Saving Lives at Sea

Documentairereeks over de vrijwilligers bij het Royal National Lifeboat Institute De bemanningsleden uit Aberystwyth moeten improviseren wanneer een lokale paraglider een crashlanding maakt op een steile klif. Wanneer een avontuurlijke zeehond wordt ontdekt aan de voet van enkele flatblokken is de nieuwste rekruut uit Redcar als eerste ter plaatse. Een uitdagende reddingsactie in Minehead doet een onervaren bemanningslid twijfelen over haar toekomst.
21:00
Great Indian Railway Journeys

Reisreportagereeks (2018) waarin Michael Portillo door India trekt "Amritsar to Shimla." Met Bradshaws 'Handbook of Indian, Foreign en Colonial Travel' (1913) onder de arm waagt Michael Portillo zich aan een treinreis van Amritsar naar Shimla. Onderweg dient hij op in 's werelds grootste gratis keuken en neemt hij dezelfde reisroutes die miljoenen migranten gebruikten tijdens de deling van Brits-Indië.
22:00
Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby

Britse documentairereeks over het personeel van 's werelds meest bijzondere hotels "Ashford Castle, Ireland." Giles Coren en Monica Galetti gaan aan de slag in het Ierse vijfsterrenhotel Ashford Castle, dat 800 jaar geleden werd opgericht door de Anglo-Normandische familie De Burgo en later in handen zou vallen van de familie Guinness. Met de hulp van hotelhistoricus Fintan leert Giles dat het kasteel een wispelturige geschiedenis heeft gekend door de eeuwen heen. Daarna ontdekken Giles en Monica dat het personeel en de eeuwenoude band met de lokale gemeenschap de geheimen vormen achter het succes van het hotel.
23:00
Mum

Komische serie "September." Nu de zomer ten einde loopt, zien Cathy en Michael elkaar voor het eerst terug sinds maanden. Ondertussen belandt Maureen in het ziekenhuis, waar Reg verontrust het nieuws afwacht.
23:25
The Archiveologists

Mockumentaryreeks "The Business Meeting."
23:30
Newsnight

Nieuwsmagazine "20/03/2018." Overzicht van het belangrijkste nationale en internationale nieuws van de dag.
00:10
Weather

Weerbericht
00:15
Gareth Thomas' Silver Skydivers for Sport Relief

Magazine
01:15
Sign Zone: MasterChef

Culinaire wedstrijd John Torode en Gregg Wallace nodigen de volgende zeven kandidaten uit. Zij moeten een gerecht in elkaar steken met de beschikbare ingrediënten in de MasterChef-marktplaats. Slechts vier chefs overleven deze eerste ronde en krijgen dan meteen een tweede opdracht voorgeschoteld: een tweegangenmenu in elkaar steken. Ze moeten niet enkel indruk maken op John en Gregg, maar ook op de finalisten van vorig jaar.
02:15
Sign Zone: Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby

Britse documentairereeks over het personeel van 's werelds meest bijzondere hotels "The Brando - French Polynesia." Giles Coren en Monica Galetti bezoeken één van 's werelds meest luxueuze ecoresorts op het kleine eiland Tetiaroa in Frans-Polynesië. Omringd door een prachtig koraalrif en een overvloed aan zeeleven werken ze samen met het personeel van het exclusieve vijfsterren Brando Resort, waar gasten tot 11.000 pond per nacht betalen.
03:15
This Is BBC Two

Onderbreking