Tv gids - BBC2 Overmorgen

Eergisteren
2018-06-19
Gisteren
2018-06-20
Vandaag
2018-06-21
Morgen
2018-06-22
Overmorgen
2018-06-23
Zondag
2018-06-24
Maandag
2018-06-25
07:15
David Attenborough's Natural Curiosities

Britse documentairereeks over een aantal vreemde verschijnselen in de natuur "Magical Appearances."
07:40
Naomi's Nightmares of Nature

Natuurdocumentairereeks "New York."
08:10
The Pets Factor

Animatiereeks "Winnie, Romeo and the Pooch Party."
08:30
The Dengineers

Realityserie "Witchcraft and Wizardry Den."
09:00
Absolute Genius Super Tech with Dick & Dom

Wetenschappelijk magazine "Dick and Dom's Tech."
09:30
Deadly Dinosaurs with Steve Backshall

Documentairereeks "Land of Giants."
10:00
Natural Born Winners

Realityreeks waarin topatleten plaatselijke kampioenen bekampen in ongewone sporten De atleten belanden in India, waar ze kennismaken met Kalaripayattu, een vechtsport die gebaseerd is op bewegingen die gevonden worden in de dierenwereld en waarvan gedacht wordt dat het de oudste martialartssport ter wereld is. De atleten gaan in de leer op een school in Calicut.
11:00
Earth: One Amazing Day

Natuurdocumentaire over een dag op Aarde We maken kennis met een babyzebra die een overstroomde rivier moet oversteken, een pinguïn die zijn dagelijkse levensgevaarlijke pendeltocht onderneemt om zijn familie te voederen, een familie potvissen en een luiaard op zoek naar liefde.
12:30
Homes Under the Hammer

Magazine over het kopen en verkopen van huizen
13:00
Second Chance Summer: Tuscany

Realityreeks waarin tien vreemden een boerderij overnemen aan de voet van Monte Amiata De groep maakt zich klaar voor de jaarlijkse olijvenoogst. Eenmaal op het veld van de La Banditaccia boerderij blijkt dat ze deze taak danig onderschat hebben en de hoeveelheid werk zaait al snel heel wat onrust. Sommigen willen alles op alles zetten om tot de laatste olijf door te zetten, maar anderen geven er liever de brui aan om nog wat meer gasten in de bed&breakfast te ontvangen.
14:00
Tennis: Queen's

Verslag van The Fever-Tree Championships, het grastoernooi van Queens "2018 Fever-Tree Championships: Semi-Finals." Sue Barker brengt rechtstreeks verslag uit van de halve finales op dag zes op The Fever-Tree Championships, het grastoernooi van Queens.
18:00
Choose the Right Puppy for You

Tweedelige documentaire waarin Kate Humble advies geeft voor het aanschaffen van een hond Kate Humble ontdekt de geheimen achter verschillende hondenrassen. Gedragspsycholoog Louise Glazebrook helpt intussen enkele mensen bij de zoektocht naar de perfecte hond.
19:00
Coastal Path

Documentairereeks Paul Rose waagt zich aan de wandeltocht van zijn leven op Engelands 1000 km lange South West Coast Path. De presentator hoopt op een ontdekkingsreis vol natuur, tradities en avontuur.
19:30
The Great Exhibition of the North

Verslag van het cultuurfestival, dat plaatsvindt in Newcastle and Gateshead
20:00
The River Wye with Will Millard

Reisreportagereeks Schrijver Will Millard begint aan het laatste deel van zijn reis langs de rivier Wye. Wills eerste halte is in Ross-on-Wye, waar honderden mensen zijn samengekomen voor de jaarlijkse roeiclubregatta. Daarna brengt hij een bezoek aan Tintern Abbey en Chepstow.
20:30
Dad's Army

Britse komische serie "Is There Honey Still for Tea?." Het huisje van soldaat Godfrey zal worden gesloopt om plaats te maken voor een nieuwe landingsbaan.
21:00
The Super Squirrels

Natuurdocumentaire over eekhoorns De buitengewone vaardigheden van eekhoornachtigen worden onderzocht aan de hand van een speciaal ontworpen hindernissenparcours. Enkele van 's werelds meest toonaangevende wetenschappers onthullen hun baanbrekende ontdekkingen. Zo kan de zwarte eekhoorn de locatie van 9.000 verschillende noten onthouden en ligt de sprongkracht van de grijze eekhoorn aan de basis van nieuwe ontwerpen in robotica.
22:00
Live International Rugby League

Rugby "New Zealand v England." Mark Chapman brengt rechtstreeks verslag uit van Nieuw-Zeeland - Engeland in het Forsyth Barr Stadium in Dunedin, Nieuw-Zeeland. De Kiwi's wonnen het toernooi voor het laatst in 2010.
00:30
Little Voice

Britse tragikomedie De jonge Laura Hoff woont nog bij haar levenslustige moeder Mari. De twee hebben totaal verschillende persoonlijkheden. Mari is een extraverte vrouw die graag uitgaat, danst en mannen versiert. Laura is rustig, verlegen en erg stil. Verborgen op haar kamer zingt Laura de sterren van de hemel. Liedjes van onder andere Marilyn Monroe, Judy Garland, Shirley Bassey en Marlene Dietrich. Eén van Mari's vrienden, de impresario Ray Say, ontdekt bij toeval het talent van Laura en wil er gelijk munt uit slaan. Hij wil dan ook dat Laura gaat optreden in zijn club onder de naam Little Voice.
02:00
Walesa: Man of Hope

Pools biografisch drama
03:55
This Is BBC Two

Onderbreking