Tv gids - BBC2 Overmorgen

Eergisteren
2017-11-16
Gisteren
2017-11-17
Vandaag
2017-11-18
Morgen
2017-11-19
Overmorgen
2017-11-20
Dinsdag
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
07:00
Island Parish Sark Winter

Documentaire. "'Tis the Season."
07:30
The Housing Enforcers

Realityreeks
08:15
Getting the Builders In

Magazine
09:00
Sign Zone: The Big Family Cooking Showdown

Kookwedstrijd waarin twee families uitdagingen tot een goed einde moeten brengen De drie meest succesvolle teams keren terug voor de grote finale, waarin ze één voortlopende uitdaging moeten voltooien: een menu bereiden voor een grote familiebijeenkomst. Terwijl één trio worstelt met de grootte van de porties, waagt een ander team zich aan Giorgio Locatelli's beroemd gerecht: arancini-balletjes. Welk team zullen Giorgio Locatelli en Rosemary Shrager als eindwinnaar kiezen?
10:00
Victoria Derbyshire

Nieuwsmagazine "20/11/2017."
12:00
BBC Newsroom Live

Nieuwsuitzending "20/11/2017."
13:00
Daily Politics

Magazine met het belangrijkste politieke nieuws van de dag "19/11/2017."
14:00
The Link

Quiz
14:45
Terry and Mason's Great Food Trip

Culinaire reisreeks met presentator Terry Wogan en taxichauffeur Mason McQueen "Weymouth." Terry Wogan en taxichauffeur Mason McQueen beginnen in kuststad Weymouth aan hun culinaire reis. Ze proeven er verse zeevruchten en trekken daarna het platteland in.
15:15
Going Back, Giving Back

Magazine
16:00
WPC 56

Britse dramaserie over de eerste vrouwelijke politieagente in haar geboortestad Brinford "Sink or Swim." Vastberaden om haar mannetje te staan als enige vrouw bij de politie, wordt Gina Dawson tijdens haar eerste werkdag al meteen op de proef gesteld: diefstallen, weglopers en verwaarloosde kinderen. Het politiekantoor van Brinford is in shock na de ontdekking van een landmijn. Inspecteur Burns en brigadier Fenton onderzoeken de aanval op een jonge vrouw. Maar hebben ze wel de juiste dader opgepakt?
16:45
Oxford Street Revealed

Realityreeks
17:15
Wartime Farm

Historische reeks over het runnen van een boerderij zoals tijdens de Tweede Wereldoorlog In september 1939 raakte Groot-Brittannië betrokken bij de Tweede Wereldoorlog. In die periode werd tweederde van het voedsel geïmporteerd, maar door een blokkade van de nazi's kwam de voedselvoorraad in het gedrang. Om ervoor te zorgen dat de bevolking niet verhongerde, werden de boeren opgedragen om hun productie te verdubbelen. Historicus Ruth Goodman en archeologen Alex Langlands en Peter Ginn treden in de voetsporen van deze boeren en worden geconfronteerd met de harde realiteit van die periode in de Britse geschiedenis.
18:15
Put Your Money Where Your Mouth Is

Antiekmagazine "Mark Franks v Philip Serrell UK Antiques Fair."
19:00
Eggheads

Quiz waarin kandidaten het opnemen tegen het befaamde 'Eggheads'-team
19:30
Strictly Come Dancing - It Takes Two

Magazine waarin Zoë Ball een blik werpt achter de schermen van 'Strictly Come Dancing'
20:00
Celebrity Antiques Road Trip

Antiekmagazine met bekende Britten Tv-presentatoren Anthea Turner en Andi Peters jagen in Cheshire, Greater Manchester en Staffordshire op waardevolle items met de hulp van antiekexperts Charles Hanson en Margie Cooper. Andi ruilt zijn klassieke wagen voor een vintage Avro Vulcan, een strategische bommenwerper uit de jaren 50.
21:00
University Challenge

Quiz waarin twee universiteitenteams het tegen elkaar opnemen Twee studententeams strijden in deze tweede ronde voor een plek in de kwartfinales.
21:30
Nigella: At My Table

Culinair magazine met Nigella Lawson Nigella Lawson deelt een nieuwe selectie van haar favoriete gerechten. Ze start de dag met gebakken brood met tomaat, een gerecht uit haar studententijd. Daarna volgt een pastaschotel met ansjovis, tomaten en mascarpone. Nigella's vrienden worden getrakteerd op een veganistisch feest: muskaatpompoen en zoete aardappel met een curry-, koriander- en jalapenosalsa. Voor haar dessert, citroencake met bosbessencompote, haalde Nigella de mosterd bij een reis naar Kansas City.
22:00
Labour - The Summer That Changed Everything

Actuele documentaire.
23:00
Insert Name Here

Komische panelshow "Tom." Stand-upcomedians Nish Kumar en Katherine Ryan, historica Kate Williams en sportpresentatrice Gabby Logan maken hun opwachting aan de zijde van gastvrouw Sue Perkins en teamaanvoerders Richard Osman en Josh Widdicombe. De twee teams beantwoorden vragen over beroemdheden die een naam delen.
23:30
Newsnight

Nieuwsmagazine "20/11/2017." Overzicht van het belangrijkste nationale en internationale nieuws van de dag.
00:10
Weather

Weerbericht.
00:15
Exodus: Our Journey Continues

Actuele documentaire. Sadiq slaagde er in 2015 in om op slechts 45 dagen tijd van Afghanistan naar Finland te reizen. Wijzigingen in het politiek beleid binnen Europa hebben ook zijn situatie veranderd. Nazifa en haar familie ondernemen een laatste poging om Duitsland te bereiken. Een Irakese familie wordt getroffen door het reisverbod dat Amerikaans president Donald Trump invoerde voor vluchtelingen uit het Midden-Oosten.
01:15
Sign Zone: Countryfile

Magazine "Remembrance." Ter ere van Remembrance Sunday onderzoekt Ellie Harrison hoe het platteland kan dienen als een therapeutische omgeving voor terugkerende soldaten. Ze werpt ook een blik op de cruciale rol die vrouwen speelden bij het graven van kanalen tijdens de Tweede Wereldoorlog.
02:10
Sign Zone: Blue Planet II

Britse natuurdocumentairereeks "The Deep." Met een blik op dieren die in vulkanische greppels op de bodem van de oceaan leven en de sleutel kunnen zijn tot het ontrafelen van de oorsprong van al het leven op Aarde. We zien ook wormen die het liefst van al beenderen eten, vissen die niet zwemmen maar eerder wandelen, en een school haaien die zich tegoed doen aan het karkas van een walvis.
03:10
This Is BBC Two

Onderbreking