Tv gids - BBC2 Vandaag

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
07:10
The Wonder of Animals

Natuurdocumentairereeks "Snakes." Chris Packham gebruikt baanbrekende wetenschap en gloednieuwe gedragstechnieken om de unieke karakteristieken te achterhalen die bepaalde dierensoorten zo succesvol maken in hun habitatten.
07:40
Naomi's Nightmares of Nature

Natuurdocumentairereeks "California."
08:10
The Pets Factor

Jeugdserie "Kacie, Blade and Coco."
08:30
The Dengineers

Realityserie "Plane Den."
09:00
Absolute Genius: Monster Builds

Jeugdreeks "Battling Nature."
09:30
Beyond Bionic

Animatiereeks "Gecko."
10:00
Robot Wars

Show waarin de bestuurbare robots van amateurbouwers tegen elkaar vechten in de arena Acht nieuwe kandidaten strijden voor een plaats in de grote finale: Foxic, Expulsion, Heavy Metal, MR Speed Squared, Thor, Tauron, Chimera 2 en Concussion. Na twee groepsgevechten nemen de eindwinnaars het tegen elkaar op in een rechtstreeks duel.
11:00
Gorilla Family and Me

Tweedelige Britse natuurdocumentaire (2015) Gordon Buchanan reist terug naar de Democratische Republiek Congo in de hoop de gorillafamilie terug te vinden. Hij spoort de apen snel op, maar ontdekt dat hun leven wordt bedreigd door stropers. Om de gorilla's te beschermen werkt Gordon samen met lokale boswachters.
12:00
Homes Under the Hammer

Magazine over het kopen en verkopen van huizen
12:35
Cats v Dogs: Which Is Best?

Tweedelige documentaire waarin honden en katten tegen elkaar worden afgewogen Vandaag staat communicatie centraal. Chris Packham weet dat hondeneigenaars hondengeblaf begrijpen, maar hoe goed verstaan katteneigenaars gemiauw? Liz Bonnin en haar team zoeken uit wie onze stress het best verlicht, een kat of een hond? Bij de laatste proef wordt de hamvraag beantwoord: houden onze katten en honden werkelijk van ons?
13:35
Orson Welles: Talking Pictures

Portret Profiel van Amerikaanse acteur, regisseur, schrijver en producer Orson Welles, die met 'Citizen Kane' en 'The Third Man' een enorme bijdrage leverde aan de filmwereld.
14:20
Waterloo

Russisch-Italiaans historisch drama Achttien jaar lang is Napoleon de onbetwiste leider van Europa, tot hij in 1814 wordt verbannen naar het eiland Elba. Maar Napoleons triomfantelijke terugkeer naar het vasteland versterkt zijn gevoel van onoverwinnelijkheid op het slagveld. Hij rukt op naar het noorden en weet steeds meer troepen rond zich te scharen. In Waterloo wacht het leger van de hertog van Wellington hem op en wordt in een bloedige slag de toekomst van Europa beslecht.
16:30
Me and My Dog: The Ultimate Contest

Wedstrijd waarin de relatie tussen honden en hun eigenaars wordt versterkt d.m.v. tests Acht hondeneigenaars en hun huisdieren dingen in een reeks fysieke en mentale uitdagingen naar een finaleticket. Het gele team krijgt een eerste kans om punten te scoren in een oriƫntatieoefening waarbij de reukzin van de viervoeters wordt getest . Het rode team krijgt een hindernissenparcours voorgeschoteld. Bij de laatste proef leggen de duo's een zwemparcours af.
17:30
Final Score

Voetbaluitslagen "17/03/2018."
18:30
The Repair Shop

Kunstmagazine Eerste aflevering van een nieuw seizoen. Kunstexperts proberen kunstschatten aan hun oorspronkelijke eigenaars terug te bezorgen, waaronder een Boulle-work klok en een Georgische lessenaar.
19:00
Hugh's Wild West

Natuurdocumentairereeks Hugh Fearnley-Whittingstall verkent de Somerset Levels.
20:00
Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby

Britse documentairereeks over het personeel van 's werelds meest bijzondere hotels "Grand Resort Bad Ragaz, Switzerland." Giles Coren en Monica Galetti zakken af naar de Zwitserse Alpen waar ze meedoen aan de nieuwe trend van gezondheidstoerisme. In het Grand Resort Bad Ragaz hebben ze niet alleen toegang tot meerdere restaurants en golfbanen, maar ook verschillende sportcentra. Er is ook een kliniek met personeel dat desgewenst operaties kan uitvoeren.
21:00
David Attenborough's Natural Curiosities

Britse natuurdocumentairereeks (2017) "Curious Counters." Al tijden wordt de mens gefascineerd door de vraag: kunnen organismen tellen? Zo'n honderd jaar geleden leek er een doorbraak te zijn: de rekenvaardigheid van het Duitse paard Hans imponeerde velen. Hans kon echter niet aan de verwachtingen voldoen. Nu is er een recentere kwestie die menig onderzoeker bezighoudt: sommige bamboesoorten bloeien overal ter wereld tegelijk. Hoe kan dat?
21:30
Dad's Army

Komische serie die zich afspeelt bij de Britse burgerwacht tijdens de Tweede Wereldoorlog "The Royal Train." Kapitein Mainwaring en zijn manschappen worden gevraagd een erewacht te houden voor de koninklijke trein die in Walmington passeert.
22:00
Suite Francaise

Brits-Frans-Belgisch romantisch oorlogsdrama Aan het begin van WO II tracht Lucile Angellier ondanks het voortdurende commentaar van haar schoonmoeder het hoofd koel te houden in afwachting van nieuws over haar man, een krijgsgevangene.
23:40
Performance Live: Winged Bull in the Elephant Case

Theatervoorstelling Theatervoorstelling over een verloren schilderij dat een menselijke vorm aanneemt en tracht terug te keren naar de National Gallery. Met choreografie van Wayne McGregor en muziek van componist Joel Cadbury, pianiste Joanna MacGregor en celliste Tunde Jegede.