Tv gids - BBC2 Vandaag

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
16:15
Garden Rescue

Brits magazine "Northwood."
17:00
The World's Most Extraordinary Homes

Britse lifestylereeks over woningen op bijzondere locaties "India." Architect Piers Taylor en Caroline Quentin verkennen enkele unieke woningen in India, waaronder een woning in de hoogvlakte nabij Bombay en een huis in het berglandschap van de West-Ghats. Eindigen doet het duo met een bezoek aan een ongewoon gebouw, genaamd het 'Collage House'.
18:00
Great Manchester Run Highlights

Hoogtepunten van de jaarlijkse loopwedstrijd in Manchester "Great Manchester Run Highlights 2018."
19:00
Dragons' Den

Reality-show. Het panel beoordeelt het potentieel van de ondernemingsplannen van een voormalige metselaar, een moeder van twee die wil investeren in een gps-systeem om kinderen te volgen, een snackindustriepionier met een door astronauten geïnspireerd merk chips en een 25-jarige ontwerper met een product voor rolstoelgebruikers.
20:00
Million Pound Menu

Reality-show. "Epoch and ShrimpWreck." Epoch, chef-kok Ruth en sommelier Emily hebben de idee om Britse wijnen te koppelen aan de beste seizoensproducten. Ondertussen hoopt de Schot Ewen Hutchinson om zijn bekroonde street food naar een nog hoger niveau te tillen met de opening van zijn eigen zaak.
21:00
Neanderthals: Meet Your Ancestors

Tweedelige documentaire waarin de Neanderthaler terug tot leven wordt gewekt Ella Al-Shamahi gaat in Gibraltar op zoek naar de reden achter het uitsterven van de neanderthaler. Andy Serkis volgt gefascineerd de computergestuurde reconstructie van neanderthaler Ned verder op. Die blijkt medische hulp gekregen te hebben in de laatste fase van zijn leven, wat doet vermoeden dat neanderthalers in groep leefden.
22:00
Burma with Simon Reeve

Britse documentaire In het tweede deel van zijn reis door Myanmar trekt Simon door de hooglanden, waar een vuurballonfestival aan de gang is. Hij bezoekt ook een reservaat voor olifanten die in de houtkapsector gewerkt hebben en nu van hun oude dag genieten. Ten slotte zoekt hij in het geniep de conflictgebieden van Myanmar op, waar hij praat met rebellen die strijden tegen het Myanmarese leger.
23:00
Atlanta

Amerikaanse komische serie "Go For Broke." Earn, die nog steeds blut is, neemt Van mee uit. Paper Boi en Darius willen een deal sluiten met een stel criminelen.
23:25
Atlanta

Amerikaanse komische serie "The Streisand Effect." Wanneer een blogger Paper Boi online de grond inboort, wil die de blogger opsporen. Darius helpt Earn om een manier te vinden om snel aan geld te komen.
23:50
Later Weekend with Jools Holland

Muziekmagazine waarin Jools Holland artiesten uit het binnen- en buitenland ontvangt