Tv gids - BBC2 Vandaag

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
12:00
Mary Berry's Foolproof Cooking

Culinair magazine waarin Mary Berry simpele en snelle gerechten bereidt Mary Berry bereidt vijf geschikte gerechten voor feestdagen en speciale aangelegenheden, waaronder gekruide zalmfilet met rode peper en kreeftenstaart met aioli en asperges.
12:30
My Life on a Plate

Culinair magazine "Nicholas Parsons."
13:15
MOTD2 Extra

Voetbalmagazine
14:00
Cycling: Road World Championships

Wielrennen op de weg. "2017 UCI Road World Championships: Men's Elite Road Race." Jill Douglas brengt rechtstreeks verslag uit van de wegrit bij de mannen op het WK wielrennen in het Noorse Bergen. De Slovaak Peter Sagan maakt jacht op zijn derde opeenvolgende wereldtitel. Met commentaar van Simon Brotherton, Chris Boardman en Rochelle Gilmore.
17:30
The Wonder of Animals

Natuurdocumentairereeks "Elephants." Chris Packham gebruikt baanbrekende wetenschap en gloednieuwe gedragstechnieken om de unieke karakteristieken te achterhalen die bepaalde dierensoorten zo succesvol maken in hun habitatten.
18:00
Flog It!

Magazine over brocante en curiosa "24/09/2017."
19:00
Tribes, Predators & Me

Documentairereeks waarin Gordon Buchanan de jachttechnieken van stammen verkent "Hyena People of Ethiopia." Gordon Buchanan ontdekt in Ethiopi├ź hoe mensen zo dichtbij hyena's kunnen leven, sterke carnivoren die in roedels zelfs leeuwen kunnen doden. Hij begint zijn reis in hoofdstad Addis Abeba, waar hyena's in de buitenwijken worden getolereerd omdat de inwoners geloven dat ze hen beschermen tegen de duivel. Gordon ontmoet ook veehoeders die het minder op de dieren begrepen hebben. Daarna bezoekt hij de middeleeuwse stad Harar, waar honderden hyena's zouden wonen.
20:00
Top Gear

Auto- en motormagazine van de BBC met Matt LeBlanc, Rory Reid en Chris Harris Matt LeBlanc en Chris Harris wagen zich in cabriolets aan een roadtrip door de Verenigde Staten. Hun reis voert hen van de woestijn naar besneeuwde bergen. David Tennant is te gast in de rubriek 'Star in a Reasonably Fast Car'. Rory Reid onderwerpt de Alfa Romeo Giulia aan een reeks testen.
21:00
Astronauts: Do You Have What It Takes?

Realityreeks waarin twaalf kandidaten een zes weken durende astronauttraining afleggen De resterende kandidaten leggen een reeks proeven af die bepalen wie doorstoot naar de eindfase. Een overlevingstest en een rappel van 30 meter stellen hun leiderschapskwaliteiten op de proef. Daarna staat hen een reeks uitputtende interviews te wachten die worden afgenomen door twee experts. De deelnemers die de uitdagingen met verve doorstaan, trekken naar Florida's Kennedy Space Centre voor een ruimtewandeling in een onderwaterlab.
22:00
Dragons' Den

Realityreeks waarin beginnende ondernemers de kans krijgen om hun plannen te realiseren Het panel beoordeelt het potentieel van een ruimtevaartbedrijf van twee wetenschappers, een assortiment Afrikaans geïnspireerde huidproducten en een onlinequizapp van een ondernemer uit Leeds.
23:00
Live at the Apollo

Reeks stand-upcomedyoptredens, live opgenomen in het Hammersmith Apollo-theater in Londen De Schotse stand-upcomedian Frankie Boyle is de gastheer van dienst. Hij introduceert zijn collega's Holly Walsh en 'Britain's Got Talent'-sensatie Jack Carroll.
23:30
Match of the Day 2

Hoogtepunten van de voetbalwedstrijden van het weekend Mark Chapman presenteert de hoogtepunten van Brighton & Hove Albion - Newcastle United, de enige wedstrijd die vandaag gespeeld werd in de Premier League.