Tv gids - BBC2 Vandaag

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
08:30
Great British Garden Revival

Tuinmagazine "Wildlife Gardens & Peonies." Diarmuid Gavin wil dat tuinen meer wilde dieren aantrekken en bezoekt een natuurreservaat van de Royal Society for the Protection of Birds. Charlie Dimmock heeft een zwak voor pioenen en trekt naar een kwekerij in Somerset die de bloem al meer dan 150 jaar teelt.
09:35
Countryfile

Magazine "Remembrance." Ter ere van Remembrance Sunday onderzoekt Ellie Harrison hoe het platteland kan dienen als een therapeutische omgeving voor terugkerende soldaten. Ze werpt ook een blik op de cruciale rol die vrouwen speelden bij het graven van kanalen tijdens de Tweede Wereldoorlog.
10:30
Saturday Kitchen Best Bites

De hoogtepunten van het culinair magazine 'Saturday Kitchen'
12:00
Food & Drink

Culinair magazine met Tom Kerridge "Health & Happiness." Tom Kerridge daagt de Indiase celebritychef Cyrus Todiwala uit om een alternatief currygerecht te bereiden dat kan wedijveren met zijn eigen tonijnsalade.
12:30
My Life on a Plate

Culinair magazine "Alistair McGowan."
13:15
MOTD2 Extra

Voetbalmagazine "19/11/2017."
14:00
International Rugby Union

Verslag van het rugby "England v Australia." John Inverdale presenteert de hoogtepunten van de vriendschappelijke rugbywedstrijd tussen Engeland en Australië. Met commentaar van Sara Orchard en Brian Moore.
15:00
Rugby League World Cup

Samenvatting van de Rugby League World Cup "England v Papua New Guinea."
16:30
Wild Brazil

Documentairereeks in het spoor van kapucijnapen, reuzenotters en witsnuitneusberen "Enduring the Drought." De extreme droogte veroorzaakt enorme branden die het overlevingsinstinct van de kapucijnapen, reuzenotters en witsnuitneusberen op de proef stelt. De dieren zoeken ook naar partners om te paren, zodat de volgende generatie op het ideale moment kan geboren worden.
17:30
Coast

Britse reportagereeks over kusten "Peril from the Seas." Nick Crane vertelt het verbluffende verhaal van de Stormvloed van 1703, de grootste storm waar het zuiden van Groot-Brittannië ooit mee te kampen kreeg. Een op vijf matrozen van de Royal Navy kwam hierbij om het leven. Ian McMillan verdiept zich ondertussen in de schipbreuk van het hospitaalschip Rohilla, bij het aanbreken van de Eerste Wereldoorlog.
18:00
Flog It!

Magazine over brocante en curiosa "Stapleford 51."
19:00
Live Tennis: ATP World Tour Finals

Liveverslag "2017 Final." Sue Barker brengt rechtstreeks verslag uit van de finale van de ATP World Tour Finals in de O2 Arena in Londen.
22:00
Britain's Cycling Superheroes: The Price of Success

Sportdocumentaire.
23:00
Snowfall

Amerikaanse dramaserie "Cracking." Franklin vertrekt op een roadtrip om Kevins neef te ontmoeten, maar maakt onderweg kennis met een nieuw contactpersoon die hem een oppurtineit en een gevaarlijke keuze voorlegt. Teddy probeert de waarheid over Logans dood uit Alejandro te sleuren. Hij vreest dat wantrouwen hun samenwerking ernstig bedreigt. Lucia maakt Oso een volwaardige partner zonder Pedro in te lichten.
23:40
Mock the Week

Satirisch weekoverzicht met Dara Ó Briain en vaste gast Hugh Dennis
00:10
The Lighthouse

Britse thriller, gebaseerd op een waargebeurd verhaal Twee vuurtorenwachters worden in 1801 naar een vuurtoren op een eiland in de Ierse Zee gestuurd. Wanneer het eiland door een helse storm maandenlang wordt afgesneden van het vasteland, drijft de isolatie beide mannen naar de rand van krankzinnigheid.
01:50
Sign Zone: Question Time

Politiek debat "16/11/2017." David Dimbleby doet vanuit Newcastle dienst als presentator voor een debat over de actualiteit. Zijn gasten, onder wie Emily Thornberry, Tim Farron, Val McDermid en Rod Liddle, worden geconfronteerd met vragen uit het publiek.
02:50
Sign Zone: Holby City

Britse ziekenhuisserie "It Has to be Now." Oliver wil de nodige fondsen voor zijn project koste wat het kost binnenrijven, maar krijgt het moeilijk wanneer hij beseft waarom Roxanne het tegen hem heeft opgenomen. Intussen wordt Morven hardhandig geconfronteerd met haar verleden wanneer ze de ware identiteit van Lofty's mysterieuze patiënt ontdekt.
03:50
This Is BBC Two

Onderbreking