Tv gids - BBC2 Vandaag

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
14:00
Live Snooker: The Masters

Verslag van de Masters snooker, live in het Alexandra Palace in Londen "Shaun Murphy v Ali Carter." Jason Mohammad brengt rechtstreeks verslag uit van de 1/8ste finale tussen Shaun Murphy en Ali Carter op de Masters snooker in Londen. Met commentaar van Steve Davis, Ken Doherty, Stephen Hendry, John Parrott, Dennis Taylor en John Virgo.
17:45
More Creatures Great and Small

Magazine waarin dierenartsen worden gevolgd tijdens hun werk
18:15
Flog It!

Antiekmagazine "St Albans 12."
19:00
Eggheads

Quiz waarin kandidaten het opnemen tegen het befaamde 'Eggheads'-team
19:30
Great British Railway Journeys

Reisreportagereeks over het Britse spoorwegennet met Michael Portillo "Sheffield to Nantwich." Michael Portillo reist naar Sheffield, gekend om zijn staalproductie. Hij ontdekt er een twingtigste-eeuwse stoommachine die gepantserde platen produceerde voor een oorlogsschip van de Royal Navy. Daarna trekt Michael zuidwaarts naar Nottinghamshire en het voormalige mijnstadje Eastwood.
20:00
Rick Stein's Road to Mexico

Culinair magazine. "Oaxaca to Yucatan Peninsula." Rick Steins reis naar Mexico loopt stilaan ten einde. De chef-kok trekt oostwaarts van Oaxaca naar het schiereiland Yucatan, waar gerechten als papadzules en sikil pak bijzonder in trek zijn op het platteland. De lokale inwoners, die een lichtere huid en blauwgroene ogen hebben, zijn verzot op de habanero: de pikanste chilipeper ter wereld. Rick beëindigt zijn avontuur met gegrilde zeevruchten in Tulum, langs de kust van de Caraïbische Zee.
21:00
Tom Kerridge: Lose Weight for Good

Culinair magazine. "Special Treats." Tom Kerridge geeft tips voor gerechten die meer in de smaak zullen vallen bij bepaalde bon vivants in de groep, maar nog steeds caloriearm zijn. Onder meer een mediterraanse pastaschotel, rundsvlees met stroganoffsaus en koffie met chocoladepudding staan op het menu.
21:30
Trust Me, I'm a Doctor

Wetenschappelijk magazine waarin een team van dokters gezondheidsadvies geeft Michael Mosley voert een experiment uit om te zien of het eten van koolhydraten 's avonds slecht is voor je. Zoë Williams onderzoekt een aandoening die miljoenen mensen pijnlijk koude vingers bezorgt en hoe je de gevolgen van een jetlag kunt verminderen. Psychiater Alan Gregoire onthult hoe je posttraumatische stressstoornis kunt herkennen en wat je eraan kunt doen. Chirurg Gabriel Weston ontdekt hoe innovatieve magnetische technologie kankerchirurgen kan helpen bij het verwijderen van tumors.
22:00
Millionaires' Ex-Wives Club

Documentaire over echtscheidingen waar honderden miljoenen euro's op het spel staan Twee ex-vrouwen worden gevolgd tijdens het echtscheidingsproces in de rechtbank, waar ze een strijd van miljoenen euro's uitvechten met hun ex-mannen voor hun deel van het fortuin te bemachtigen.
23:00
Mock the Week

Satirisch weekoverzicht met Dara Ó Briain en vaste gast Hugh Dennis Gasten: Angela Barnes, Gary Delaney, Ed Gamble, Kerry Godliman en Nish Kumar.
23:30
Newsnight

Nieuwsmagazine "17/01/2018." Overzicht van het belangrijkste nationale en internationale nieuws van de dag.