Tv gids - Canvas Woensdag

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
09:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen "Winterbeelden ."
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be
14:00
Villa Politica

Politiek duidingsmagazine Met een verslag van het vragenuurtje in het Vlaams Parlement.
15:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be
18:10
UEFA Europa League review magazine

Voetbalmagazine dat terugblikt op de voorbije editie van de UEFA Europa League
19:05
Watt

Reportagereeks (2018) met Natalie Eggermont en Jonas Verstraeten "Energiebeleid." In de laatste aflevering gaan Natalie en Jonas in gesprek met de zes voorzitters van de partijen die in het Vlaams Parlement zijn vertegenwoordigd. Wat is hun visie op het energievraagstuk? Hoe zien zij onze energie- en klimaattoekomst? En wat zijn hun ambities?
20:00
Terzake

Nieuws- en duidingsmagazine, gepresenteerd door Annelies Beck of Kathleen Cools
20:30
De afspraak

Actuamagazine, gepresenteerd door Bart Schols Dagelijks actuaprogramma waarin Bart Schols gasten ontvangt en op zijn eigen manier naar het nieuws van de dag en de actualiteit kijkt.
21:15
Planet Earth II

Natuurdocumentairereeks over het leven op onze planeet "Islands." Afgelegen eilanden herbergen een aantal van de meest vreemde en zeldzame diersoorten op onze planeet. De escudo-eilandluiaard leeft een rustig bestaan op een idyllisch Caraïbisch eiland. De reusachtige albatros zoekt de meest geïsoleerde eilanden van Nieuw-Zeeland op om een nest te bouwen zonder pottenkijkers of roofdieren. Maar een eiland heeft ook zijn nadelen. Op de Galápagos moeten jonge zeeleguanen zich al van bij hun geboorte reppen om te ontsnappen aan dodelijke hardloperslangen. Nog extremer gaat het eraan toe op het subantarctische Zavodovski-eiland. Dagelijks riskeren anderhalf miljoen pinguïns tegen de rotsklippen gesmakt te worden door de woeste branding. Andere locaties in deze eerste aflevering zijn onder meer het eiland Komodo in Indonesië, met zijn enorme varanen, en Madagaskar, waar de maki's als volleerde acrobaten door het woud slingeren.
22:10
The Vietnam War

Amerikaanse historische documentairereeks (2017) "Fratricide (May 1970-March 1973)." De Zuid-Vietnamese troepen, die er alleen voor staan in Laos, lijden een zware nederlaag. Een overweldigende Amerikaanse luchtmacht is cruciaal in het tegenhouden van een zwaar Noord-Vietnamees offensief. Na zijn verpletterende verkiezingsoverwinning kondigt president Nixon aan dat Hanoi een vredesakkoord wil sluiten. De Amerikaanse krijgsgevangenen worden vrijgelaten en keren terug naar een land dat diep verdeeld is.
23:05
The Handmaid's Tale

Amerikaanse dramaserie (2017) "Nolite te bastardes carborundorum." Offred wordt gestraft door Serena Joy en alles wordt haar duidelijk terwijl ze terugdenkt aan haar tijd met Moira in het Rode Centrum. Offreds leven bij de commandant en Serena Joy komt in gevaar door een complicatie tijdens de Ceremonie.
23:55
Canvaslus

Doorlopende herhaling