Tv gids - Canvas Zaterdag

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
09:00
Winterbeelden

Selectie van panoramische filmbeelden
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
19:05
Gorilla Family and Me

Tweedelige Britse natuurdocumentaire (2015) Gordon Buchanan reist terug naar de Democratische Republiek Congo in de hoop de gorillafamilie terug te vinden. Hij spoort de apen snel op, maar ontdekt dat hun leven wordt bedreigd door stropers. Om de gorilla's te beschermen werkt Gordon samen met lokale boswachters.
20:00
Het journaal

Kort nieuwsoverzicht
20:10
Vranckx

Reportagemagazine van en met Rudi Vranckx "De migrantenbusiness." Britse reportage (2017) Joshua Baker uit het programma 'Panorama', waarin reporter Benjamin Zand de omgekeerde route van de Afrikaanse vluchtelingen richting Europa aflegt. Hij trekt van aan de Libische kust tot in Nigeria en gaat onder meer mee met de Libische kustwacht, die steun krijgt van Europa. Op die manier krijgt hij een zicht op de mensensmokkel, die enorm veel geld opbrengt.
20:40
Before We Die

Zweeds-Duits-Noorse misdaadserie Stefan weet dat zijn vriendin Blanka hem bedriegt met zijn beste vriend Christian en hij speelt een gevaarlijk kat-en-muisspel met hen beiden. Davor begint aan een nieuwe fase van Operatie Krajina, maar het schietongeluk van Stefan strooit roet in het eten. Hanna wil absoluut haar infiltrant ontmoeten, maar 'Inez' daagt niet op voor hun afspraak. Wat ze dan nog niet weten, is dat hun paden binnenkort sowieso zullen kruisen.
21:40
Before We Die

Zweeds-Duits-Noorse misdaadserie Hanna's eigen zoon blijkt 'Inez' te zijn, de mol van de politie bij de Mimica's. Hanna wil dat hij daar onmiddellijk mee stopt en ze probeert het onderzoek zo snel mogelijk af te ronden. Maar Christian wil er niet mee ophouden, ondanks de risico's. Operatie Krajina staat op het punt uitgevoerd te worden. Nu kunnen ze het duivelse plan nog ontbinden. Maar dan verdwijnt Davor, de leider van de Mimica's. En alleen Christian weet waar ze hem kunnen vinden.
22:40
Ice

Frans-Ests-Luxemburgse kortfilm (2017) van Anna Hints Harri is een luitenant-kolonel in het Estse leger. Als gescheiden vader ziet hij zijn 10-jarige zoon enkel tijdens de schoolvakanties. Harri wil dit goedmaken door met zijn zoon een avontuurlijke wintertrip te maken naar een eiland. Ze missen de laatste ferry echter en Harri beslist om de weg over het ijs te nemen.
22:55
Disconnect

Amerikaanse thriller (2012) De verlegen puberzoon van een drukbezette advocaat denkt dat hij via Facebook een leuk meisje heeft ontmoet, maar in werkelijkheid willen twee klasgenoten hem voor gek zetten. De ambitieuze televisiejournaliste Nina interviewt een tiener voor een verhaal over pornowebsites die minderjarigen in dienst hebben. Een rouwend koppel wordt het slachtoffer van identiteitsfraude. Drie verschillende, aangrijpende verhalen over mensen die op zoek zijn naar echt contact in een wereld waarin iedereen virtueel met elkaar verbonden is.
00:45
Canvaslus

Doorlopende herhaling