Tv gids - Canvas Woensdag

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
09:00
Herfstbeelden

Sfeerbeelden uit diverse Europese bestemmingen "Feratelbeelden."
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
18:10
UEFA Europa League preview magazine

Voetbalmagazine dat vooruitblikt op de volgende speeldag in de UEFA Europa League "Groepsfase - matchdag 2."
19:00
Belga Sport

Documentairereeks over memorabele momenten en verhalen uit de moderne sportgeschiedenis "Jean-Marc Renard - Razend in de ring." Jean-Marc Renard was in de jaren 80 de beste bokser van Europa. Onder de vleugels van Freddy De Kerpel werd hij in 1984 Europees kampioen. Renard had broze handen, maar een stalen karakter. Zijn razernij in de ring was legendarisch, maar was meer dan alleen maar de wil om te winnen. Een familiedrama tijdens zijn jeugd tekende hem. In 1989, in zijn laatste kamp, werd hij bijna wereldkampioen. Renard trok zich nadien terug in de anonimiteit en maakte in 2008 een einde aan zijn leven. Hij werd 52. Met getuigenissen van Freddy De Kerpel, Francis Rémy, Louis Renard, Ronnie Moirano, Jean Diadory, Myriam Renard, Fabien Chapelle en Nathalie Bernard.
20:00
Terzake

Nieuws en duiding.
20:30
De afspraak

Actuamagazine, gepresenteerd door Bart Schols Dagelijks actuaprogramma waarin Bart Schols gasten ontvangt en op zijn eigen manier naar het nieuws van de dag en de actualiteit kijkt.
21:15
Radio Gaga

Humaninterestreeks met Joris Hessels en Dominique Van Malder "De Markt, Mol." In de gesloten jeugdinstelling De Markt in Mol verblijven 71 jongens tussen 12 en 18 jaar oud. Ze zitten daar omdat ze een delict hebben gepleegd, of omdat ze in een moeilijke leefsituatie verkeren. Er is ook een time-outafdeling voor tijdelijk verblijf voor 10 meisjes. T. verblijft al 7 maanden in Mol. Omwille van zijn agressieprobleem moest zijn moeder de politie vragen om hem thuis weg te halen. A. hield zich op straat bezig met chillen, 'smoren' en spijbelen, maar nu zit hij in de Markt omdat hij strafbare feiten gepleegd heeft. C. woont al sinds ze 3 jaar is bij pleeggezinnen. Nu zit ze in de time-outafdeling, maar ze kan niet snel genoeg 18 zijn om op eigen benen te staan.
22:10
Culture Club

Live cultuurtalkshow Centrale gast deze week is Michaël R. Roskam. 'Le Fidèle' is zijn derde langspeelfilm en alweer is er een glansrol weggelegd voor Matthias Schoenaerts. Cellist Benjamin Glorieux vertelt waarom de Belgische componist Adrien François Servais nooit mag worden vergeten. Bent Van Looy trekt naar de modeweek in Parijs voor een exclusief portret achter de schermen van zijn held Dries Van Noten. Kasper Bosmans maakte de hoes voor de nieuwe plaat van Absynthe Minded en die komen nieuw werk voorstellen met een miniconcert.
23:10
True Detective

Amerikaanse misdaadserie "The Secret Fate of All Life." Een gewelddadige ontknoping in het bos stelt een einde aan de zaak-Dora Lange en bombardeert Cohle en Hart tot plaatselijke helden. Voor beide mannen breekt een periode van relatieve rust aan. Hart herenigt zich met zijn gezin en Cohle, die een reputatie opbouwt in het afdwingen van bekentenissen, begint aan een relatie. Naarmate de tijd verstrijkt en zijn dochters opgroeien, valt Hart ten prooi aan nieuwe spanningen en verleidingen. Cohle verneemt intussen van een verdachte in een dubbele moordzaak dat een oude zaak misschien niet helemaal afgesloten is. In 2012 gooien Gilbough en Papania hun kaarten op tafel, nieuwe bewijzen die Cohle in een slecht daglicht stellen. Hart begint zich af te vragen of hij zijn partner ooit echt gekend heeft.
00:15
Canvaslus

Doorlopende herhaling "Terzake."