Tv gids - Canvas Donderdag

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
09:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen "Winterbeelden ."
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be
14:15
Villa Politica

Politiek duidingsmagazine Met een verslag van het vragenuurtje in het Federaal Parlement.
15:45
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be
19:05
Planet Earth II

Natuurdocumentairereeks over het leven op onze planeet "Islands." Afgelegen eilanden herbergen een aantal van de meest vreemde en zeldzame diersoorten op onze planeet. De escudo-eilandluiaard leeft een rustig bestaan op een idyllisch Caraïbisch eiland. De reusachtige albatros zoekt de meest geïsoleerde eilanden van Nieuw-Zeeland op om een nest te bouwen zonder pottenkijkers of roofdieren. Maar een eiland heeft ook zijn nadelen. Op de Galápagos moeten jonge zeeleguanen zich al van bij hun geboorte reppen om te ontsnappen aan dodelijke hardloperslangen. Nog extremer gaat het eraan toe op het subantarctische Zavodovski-eiland. Dagelijks riskeren anderhalf miljoen pinguïns tegen de rotsklippen gesmakt te worden door de woeste branding. Andere locaties in deze eerste aflevering zijn onder meer het eiland Komodo in Indonesië, met zijn enorme varanen, en Madagaskar, waar de maki's als volleerde acrobaten door het woud slingeren.
20:00
Terzake

Nieuws- en duidingsmagazine, gepresenteerd door Annelies Beck of Kathleen Cools
20:30
De afspraak

Actuamagazine, gepresenteerd door Bart Schols Dagelijks actuaprogramma waarin Bart Schols gasten ontvangt en op zijn eigen manier naar het nieuws van de dag en de actualiteit kijkt.
21:15
Check-point

Reportagemagazine "Daphne." Franse documentaire (2018) van Jules Giraudat over de Maltese journaliste Daphne Caruana Galizia die haar onderzoek naar corruptie en fraude in Maltese regeringskringen met de dood moest bekopen. Op 16 oktober 2017 ontplofte er een auto op Malta. Doelwit van de bom was journaliste Daphne Caruana Galizia. De focus in haar werk lag bij onderzoek naar corruptie en fraude in Maltese regeringskringen. Haar bevindingen publiceerde ze op haar eigen blog 'Running Commentary'. Met 400.000 dagelijkse bezoekers liet ze alle Maltese kranten gecombineerd achter zich. Na jaren van bedreigingen en lastig gevallen worden, heeft ze het nu met de dood moeten bekopen. Drie mannen zijn in verdenking gesteld. Maar over de opdrachtgevers is nog veel onduidelijk. In 'Check-point' gaan we op zoek naar de drijfveren van Daphne en wie haar vel wilde.
22:05
Reset

Documentairereeks (2018) "Ilyan." De zevenjarige Ilyan heeft een zeldzame darmaandoening waar de dokters maar geen vat op krijgen. Hij krijgt sondevoeding en is een grote fan van de Marvel-superhelden. Ilyan is ervan overtuigd dat hij zelf geboren is als superheld. Zijn moeder Lesley is gestopt met werken om voltijds voor hem te kunnen zorgen. Ilyans droom is om ooit patatjes te kunnen eten.
22:35
Rolling Stone: Stories from the Edge

Tweedelige Amerikaanse documentaire (2017) van Blair Foster en Alex Gibney In hun nieuwe (tegen)cultuurmagazine 'Rolling Stone' bespreken Jann en Jane Wenner samen met Ralph Gleason de hippietijdgeest: het druggebruik van de Grateful Dead, het groupies-fenomeen en de opkomst van Ike en Tina Turner. Jann Werner neemt een legendarisch interview af van John Lennon op een belangrijk moment voor The Beatles. Wonderkind Cameron Crowe komt de redactie versterken. Hunter S. Thompson en Annie Leibovitz verslaan de presidentsverkiezingen van 1972 en het onderzoeksteam van het magazine brengt onthullende verhalen over Patti Hearst.
00:30
Canvaslus

Doorlopende herhaling