Tv gids - Canvas Donderdag

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
09:00
Herfstbeelden

Sfeerbeelden uit diverse Europese bestemmingen "Feratelbeelden."
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
16:45
Culture Club

Live cultuurtalkshow Centrale gast deze week is Michaël R. Roskam. 'Le Fidèle' is zijn derde langspeelfilm en alweer is er een glansrol weggelegd voor Matthias Schoenaerts. Cellist Benjamin Glorieux vertelt waarom de Belgische componist Adrien François Servais nooit mag worden vergeten. Bent Van Looy trekt naar de modeweek in Parijs voor een exclusief portret achter de schermen van zijn held Dries Van Noten. Kasper Bosmans maakte de hoes voor de nieuwe plaat van Absynthe Minded en die komen nieuw werk voorstellen met een miniconcert.
17:45
Radio Gaga

Humaninterestreeks met Joris Hessels en Dominique Van Malder "De Markt, Mol." In de gesloten jeugdinstelling De Markt in Mol verblijven 71 jongens tussen 12 en 18 jaar oud. Ze zitten daar omdat ze een delict hebben gepleegd, of omdat ze in een moeilijke leefsituatie verkeren. Er is ook een time-outafdeling voor tijdelijk verblijf voor 10 meisjes. T. verblijft al 7 maanden in Mol. Omwille van zijn agressieprobleem moest zijn moeder de politie vragen om hem thuis weg te halen. A. hield zich op straat bezig met chillen, 'smoren' en spijbelen, maar nu zit hij in de Markt omdat hij strafbare feiten gepleegd heeft. C. woont al sinds ze 3 jaar is bij pleeggezinnen. Nu zit ze in de time-outafdeling, maar ze kan niet snel genoeg 18 zijn om op eigen benen te staan.
18:40
Sporza: UEFA Europa League

Rechtstreeks verslag Liveverslag van de wedstrijd S.S. Lazio - Zulte Waregem (groepsfase - matchdag 2) uit de UEFA Europa League. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.
21:05
Terzake

Nieuws en duiding.
21:35
De afspraak

Actuamagazine, gepresenteerd door Bart Schols Dagelijks actuaprogramma waarin Bart Schols gasten ontvangt en op zijn eigen manier naar het nieuws van de dag en de actualiteit kijkt.
22:20
De ideale wereld

Satirisch actualiteitenmagazine Gast: Luc Appermont.Sidekick: Jelle De Beule.
23:05
Great Sporting Rivalries

Documentairereeks over grote rivaliteiten uit de sportgeschiedenis "Romania vs. USSR." In de eerste decennia na de Tweede Wereldoorlog werden gymnasten uit de Sovjet-Unie wereldwijd gelauwerd, maar in de jaren zeventig startte Roemenië haar eigen gymnastiekprogramma op. De opkomst van Nadia Comaneci betekende de start van een rivaliteit die al even politiek was als sportief. Schitterende archiefbeelden worden ondersteund door exclusieve interviews met Comaneci zelf, Olga Korbu, Nellie Kim, Natalia Kuchinskaya, Elena Davydova en de Roemeense coach Béla Károlyi.
23:35
Sporza: UEFA Europa League magazine

Samenvatting van de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League "Groepsfase - matchdag 2."
00:15
Canvaslus

Doorlopende herhaling "Terzake."