Tv gids - Canvas Eergisteren

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
09:00
Herfstbeelden

Sfeerbeelden uit diverse Europese bestemmingen
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
19:05
Check-point

Reportagemagazine "De Chinezen komen." Reportage (2017) van Tom Van de Weghe over de impact van de Chinese investeringen op de Belgische bedrijven, werknemers en economie. Het gewicht van China op de internationale markt groeit alleen maar. Het lijstje Chinese investeringen in België wordt dan ook alleen maar langer: de Chinezen maken de dienst uit bij Volvo in Gent, ze hebben een containerterminal in Zeebrugge, hebben hun hand in een aantal voetbalclubs, winkelketens, shoppingcenters, Bank Nagelmackers, allemaal in meer of mindere mate Chinees. Samen met China-kenners als Bert De Graeve (Bekaert), Claire Tillekaerts (Flanders Invest & Trade) en professor Jonathan Holslag (VUB) probeert voormalig China-correspondent Tom van de Weghe te weten te komen of we wel varen bij al die Chinese interesse.
20:00
Terzake

Nieuws en duiding.
20:30
De afspraak op vrijdag

Politieke talkshow met Ivan De Vadder Ivan De Vadder nodigt wekelijks één politicus en twee andere gasten uit. Samen overlopen zij de politieke actualiteit van de afgelopen week.
21:15
Culture Club

Live cultuurtalkshow Centrale gast deze week is Michael De Cock, artistiek leider van de KVS, maar ook acteur, regisseur en auteur. Bent Van Looy herontdekt singer-songwriter Cornelis Vreeswijk, die 30 jaar geleden overleed. We verzamelen de drie Belgische Magnum-fotografen Bieke Depoorter, Harry Gruyaert en Carl de Keyzer en hun beste foto's rond de tafel. Gerda Dendooven stelt 'Wintervuur' voor, het voorleesboek dat ze samen met Michael De Cock maakte. De Londense indiefolkband Bear's Den speelt een miniconcert.
22:20
The Angels' Share

Brits-Frans-Belgisch-Italiaanse tragikomedie Jeugddelinquent en kersvers vader Robbie ontmoet tijdens zijn taakstraf Rhino, Albert en Mo, die net als hem door hun criminele verleden moeite hebben met het vinden van werk. Hun reclasseringsambtenaar Henri neemt hen mee op een uitje en laat hen kennismaken met de wereld van de malt whisky. Robbie blijkt er een erg goede neus voor te hebben. Hij wil niet dat zijn zoontje net zo zal opgroeien als hij en bedenkt daarom samen met zijn nieuwe vrienden een plan om een nieuwe start te kunnen maken. Dit plan brengt hen naar een whiskystokerij op de Schotse Hooglanden, waar ze zich wagen aan de grootste gok van hun leven.
00:00
Fortitude

Britse psychologische thrillerserie Eric krijgt de dingen maar moeilijk onder controle, nu het aantal slachtoffers blijft toenemen. Dokter Khatri krijgt onverwachts bezoek. De mysterieuze gast van Freya leert haar wat de kracht van het offer is. De tocht van Natalie en Vincent mondt uit in chaos.
00:45
De afspraak op vrijdag

Politieke talkshow met Ivan De Vadder Ivan De Vadder nodigt wekelijks één politicus en twee andere gasten uit. Samen overlopen zij de politieke actualiteit van de afgelopen week.
01:30
Canvaslus

Doorlopende herhaling "Terzake."