Tv gids - Canvas Eergisteren

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
09:00
Zomerbeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be
13:00
Villa Sporza

Talkshow rond het WK voetbal in Rusland De Rode Duivels worden door koning Filip ontvangen op het Kasteel van Laken. Na het bezoek vertrekken de spelers met een open bus naar de Grote Markt in Brussel waar ze gehuldigd worden.
13:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be
14:10
Sporza: Ronde van Frankrijk

Rechtstreeks verslag van de 105e Ronde van Frankrijk "Rit 9: Arras Citadelle - Roubaix (156,5km)." Rit 9: Arras Citadelle - Roubaix (156,5km).
16:35
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be
19:00
Het journaal

Kort nieuwsoverzicht
19:20
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be
19:30
Vranckx

Reportagemagazine van en met Rudi Vranckx "Afghanistan: De koopman van de Wachan-corridor." Franse reportage (2016) van Nicolas Cotto uit de reeks 'Les routes de l'impossible' over een handelaar in de Wachan-corridor in Afghanistan. Hadji drijft handel in de Wachan-corridor in Afghanistan. Zijn vrachtwagen heeft meer dan een miljoen kilometer op de teller en ook Hadji zelf is niet meer van de jongsten. Daarom heeft hij Naqib in dienst genomen, een jonge chauffeur. Het vriest vijftien graden onder nul. Voor het vertrek moet Naqib een vuurtje stoken onder de vrachtwagen, om de diesel te ontdooien. De weg is moeilijk, maar de bewoners van de afgelegen dorpen zien de handelaars graag komen. De twee worden als koningen ontvangen onderweg. Ze krijgen eten en onderdak. Hadji doet dan ook niet moeilijk wanneer iemand niet meteen kan betalen.
20:05
Where the Wild Men Are

Britse documentairereeks (2017) "Egypt." In Egypte ontmoet Ben de 67-jarige Amerikaanse weduwe Maryanne Stroud Gabbani. Zij heeft een boerderij gebouwd aan de rand van de Sahara. Tijdens hun ontmoeting komt Ben te weten waarom deze vrouw haar stadsleventje heeft omgeruild voor een zwaar leven in de verschroeiende hitte van de Egyptische woestijn. Samen met haar werkt Ben op het land. Ze gaan naar lokale marktjes en helpen de zwaar ondervoede dieren er weer bovenop. Die dieren hebben haar ooit van de ondergang gered en zijn nu de drijvende kracht achter haar leven in deze barre omgeving.
20:50
Treasures of Ancient Greece

Britse historische documentairereeks (2015) "The Age of Heroes." In de eerste aflevering gaat kunstcriticus en journalist Alastair Sooke op onderzoek naar de verrassende oorsprong van de Griekse kunst. Hij begint op Kreta, bij het Knossospaleis, de thuis van de Minotaurus. Vervolgens gaat hij naar Santorini, het 'Griekse Pompeï', en treft goud aan in het bolwerk van Mycene en tussen de overblijfselen van de Griekse middeleeuwen. Zo komt hij meer te weten over de oorsprong van de Griekse kunstgeest, een combinatie van mythologie, een passie voor symmetrie en een obsessie voor het menselijk lichaam.
21:45
The Beatles: Eight Days a Week

Amerikaanse muziekdocumentaire (2016) van Ron Howard Na hun legendarische Amerikaanse debuut in 'The Ed Sullivan Show' in 1964, lieten The Beatles de Verenigde Staten in verbijstering achter en de nawee├źn van dit optreden werden in de gehele wereld gevoeld. Met hun albums en tv-optredens, veranderden zij voor eeuwig de muziek- en popcultuur. Hun uitzonderlijke vakmanschap en charisma maakte hen tevens tot een van de grootste liveacts aller tijden. In deze documentaire gaat de Oscar-winnende regisseur Ron Howard op ontdekkingsreis naar de liveoptredens van de groep. Van hun vroege optredens in clubs in Liverpool en Hamburg tot hun weergaloos grote optredens in uitverkochte stadions over de gehele wereld. Met naast veel zeldzaam en nog nooit eerder vertoonde beelden van hun shows en interviews ook nieuwe interviews met o.a. Paul McCartney, Ringo Starr en vele andere prominente betrokkenen.
23:25
Rampa

Portugese kortfilm (2015) Matilde, een leerlinge op een middelbare school in Lissabon, moet door de scheiding van haar ouders verhuizen naar een volkse wijk aan de andere kant van de stad.
23:45
Canvaslus

Doorlopende herhaling