Tv gids - Canvas Eergisteren

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
09:00
Herfstbeelden

Sfeerbeelden uit diverse Europese bestemmingen "Feratelbeelden."
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
17:00
Extra Time Koers

Wielertalkshow met Ruben Van Gucht Met zowel een terugblik op de wedstrijden die al werden gereden als een vooruitblik op de wedstrijden die nog op het programma staan op het WK wielrennen in Bergen (Noorwegen). Gasten: Karl Vannieuwkerke, Eddy Planckaert, Thomas De Gendt en Yves Lampaert.
17:50
Sporza: EK Volleybal

Verslag "Nederland - België."
20:00
Terzake

Nieuws en duiding.
20:30
De afspraak op vrijdag

Politieke talkshow met Ivan De Vadder Ivan De Vadder nodigt wekelijks één politicus en twee andere gasten uit. Samen overlopen zij de politieke actualiteit van de afgelopen week.
21:15
Cinema Canvas: The Whistleblower

Biografisch drama, gebaseerd op waargebeurde feiten Politieagente Kathryn Bolkovac neemt een baan bij de Verenigde Naties aan om mee te helpen aan de wederopbouw van het door oorlog verscheurde Bosnië. Maar haar missie krijgt een andere wending wanneer ze ontdekt dat er achter de schermen corrupte en duistere activiteiten plaatsvinden waar VN-militairen en plaatselijke regeringsfunctionarissen bij betrokken zijn.
23:05
Lilyhammer

Noors-Amerikaanse misdaadserie "The Mind Is Like a Monkey." Lillehammer maakt zich op voor de 20e verjaardag van de Olympische Winterspelen. Torgeir wil zijn langverwachte droom waarmaken: springen tijdens de openingsceremonie. Jan probeert de moord op Randi in een ander zijn schoenen te schuiven. Roar heeft heimwee naar Rio. En dan krijgt hij plots een aanbieding die hij maar moeilijk kan weigeren.
23:50
De afspraak op vrijdag

Politieke talkshow met Ivan De Vadder Ivan De Vadder nodigt wekelijks één politicus en twee andere gasten uit. Samen overlopen zij de politieke actualiteit van de afgelopen week.
00:35
Culture Club

Live cultuurtalkshow De centrale gast deze week is Charlotte Vandermeersch. Charlotte woont in Los Angeles - waar haar vriend Felix Van Groeningen aan z'n Amerikaanse filmdroom bouwt - maar steekt even de plas over om ons warm te maken voor de vele projecten waarmee ze bezig is. - Will Tura neemt voor het eerst in z'n lange carrière een livealbum op en Marc Erkens legt uit waarom Tura's 'Eenzaam zonder jou' een song van wereldniveau is. - Bent Van Looy neemt ons mee in het universum van de Amerikaanse poprockband The Lemon Twigs. - En Triggerfinger heeft een alom bejubeld nieuw album dat ze komen voorstellen met een miniconcert.
01:45
Canvaslus

Doorlopende herhaling "Terzake."