Tv gids - Canvas Gisteren

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
09:00
Winterbeelden

Selectie van panoramische filmbeelden
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
19:10
Wereldrecord

Reportagereeks met Maarten Vangramberen "Discuswerpen (Jürgen Schult)." 6 juni 1986. In Neubrandenburg verbetert de Oost-Duitser Jürgen Schult het wereldrecord discuswerpen met meer dan 2 meter. Zijn gigantische worp van 74,08 meter is het oudste nog staande wereldrecord bij de mannen. Maarten verdiept zich in de baanbrekende, maar dubieuze begeleiding van de DDR-atleten in de jaren 80. Op een wedstrijd van onze nationale discustrots Philip Milanov in Herentals ziet hij waarom discuswerpers beter gooien in kleine atletiekstadions. Maarten test bij professor Matthieu Lenoir in Gent het belang en de moeilijkheid van de ingenieuze aanloop van een discuswerper. Hij ontdekt welk geheim er binnenin een discus zit en trekt grote ogen op een training van de gedoodverfde toekomstige wereldrecordhouder, de Zweedse reus Daniel Ståhl.
20:00
Terzake

Nieuws- en duidingsmagazine, gepresenteerd door Annelies Beck of Kathleen Cools
20:30
De afspraak

Actuamagazine, gepresenteerd door Bart Schols Dagelijks actuaprogramma waarin Bart Schols gasten ontvangt en op zijn eigen manier naar het nieuws van de dag en de actualiteit kijkt.
21:15
Blue Planet II

Natuurdocumentairereeks "Coral Reefs." Koraalriffen vormen een thuis voor een kwart van al het maritieme leven. Maar het vergt inventiviteit en aanpassingsvermogen om te overleven in deze magische onderwatersteden. Een schildpad gaat naar het equivalent van een 'wellness' in het rif en hanteert een list om niet te moeten aanschuiven. Een tandbaars gebruikt een vissenversie van gebarentaal om samen met een inktvis een prooi te pakken te krijgen. Een borstelworm van een meter lang verbergt zich in zijn tunnel. Een eenogige brasem neemt wraak door met een waterstraal het zanderige hol bloot te leggen. Dankzij super-macro time-lapse-opnames zien we koraalpoliepen groeien en sterven. Zij vormen de basis voor koraalstructuren die zelfs vanuit de ruimte zichtbaar zijn. Als de duisternis valt, komen haaien met honderden samen om zich tegoed te doen aan tandbaarzen die er massaal verzamelen.
22:05
De ideale wereld

Satirisch actualiteitenmagazine Gast: Siska Schoeters. Sidekick: Faisal Chatar.
22:50
Winteruur

Magazine met Wim Helsen Gast: Adil El Arbi.
23:05
Gomorra

Italiaanse misdaadserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Roberto Saviano "Il ruggito della leonessa." Franco Musi gaat in tegen de bevelen van het hoofd van de clan. Pietro zegt dat Genny officieel zijn opvolger is, maar geeft zijn macht nog niet uit handen.
23:55
Canvaslus

Doorlopende herhaling