Tv gids - Canvas Gisteren

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
09:00
Herfstbeelden

Sfeerbeelden uit diverse Europese bestemmingen
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
19:05
The Hunt

Britse natuurdocumentairereeks (2015) "Living with Predators." Roofdieren zijn een belangrijke graadmeter voor de gezondheid van de natuur op onze planeet. Daarom wil de wetenschap het voortbestaan van bedreigde roofdiersoorten garanderen. Ze staan bovenaan de voedselpiramide en hebben een groot territorium met voldoende prooi nodig. Door ontbossing wordt hun jachtgebied echter steeds kleiner. Aan de hand van archiefbeelden wordt aangetoond hoe leeuwen, tijgers, ijsberen, blauwe vinvissen en andere dieren het steeds moeilijker en moeilijker hebben.
20:00
Het Journaal

Kort nieuwsoverzicht
20:10
Vranckx

Reportagemagazine van en met Rudi Vranckx "Recht op lezen." Britse reportage (2017) van Karolina Mottram over het feit dat in de VS een op vijf volwassenen niet of niet goed kan lezen, en de rechtszaak die een groep studenten heeft aangespannen tegen de staat Michigan, om die reden.
20:40
Rellik

Britse thrillerserie Er wordt opnieuw een lichaam aangetroffen en het team vermoedt dat dit ook het werk is van de gezochte seriemoordenaar. Er rijzen steeds meer vragen over de capaciteiten van Gabriel om de zaak te leiden, want hij dient wat afstand te nemen omwille van persoonlijke problemen. Dan wordt Gabriel geconfronteerd met de ergste nachtmerrie waarin een vader terecht kan komen. Er is een nieuwe verdachte in de zaak rond de seriemoordenaar. De waarheid rond de moord komt eindelijk aan het licht, en die blijkt nog gruwelijker dan iedereen zich had kunnen indenken.
21:40
Rellik

Britse thrillerserie Na een nieuwe tip beslissen Gabriel en zijn team om een missie op touw te zetten om de moordenaar op heterdaad te betrappen. Onder een steeds groter wordende druk neemt Gabriel meer en meer afstand van de mensen die het dichtst bij hem staan. Elaine gaat de confrontatie aan met de gebeurtenissen uit haar verleden. Gabriel moet op zijn beurt omgaan met het idee dat de moordenaar een onuitwisbaar spoor op hem heeft achtergelaten. Hij zet toch door, op zoek naar de waarheid, maar dan doet hij een ontdekking die een zware weerslag heeft op hem en zijn gezin.
22:40
Boi

Belgische kortfilm (2016) Boiko en Luka, twee jonge Bulgaarse broers, helpen hun oom in Belgiƫ met het stelen van metaal. Wanneer Boiko tijdens een van hun roofpogingen een klasgenote tegenkomt, wordt de relatie van de broers op de proef gesteld.
22:55
The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert

Australische komedie (1994) Felicia, Mitzi en Bernadette zijn drie cabaretmeisjes uit Sydney die voor enkele optredens worden uitgenodigd in een hotel in Alice Springs, een stad in het hart van de Australische woestijn. Als vervoermiddel kiezen ze voor een in roze geschilderde bus, die ze Priscilla dopen. Omdat Priscilla het onderweg regelmatig laat afweten, worden de drie reizigers verplicht om hun tijd te doden in stoffige dorpjes en provincienesten waar hun aanwezigheid niet onopgemerkt blijft. Want deze drie passanten zijn geen gewone meisjes: Felicia en Mitzi zijn travestieten en Bernadette is een transseksueel.
00:40
Canvaslus

Doorlopende herhaling "Vranckx."