Tv gids - Canvas Gisteren

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
09:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen "Winterbeelden."
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
12:55
Huwelijk Harry en Meghan

Rechtstreeks verslag van het huwelijk van de Britse prins Harry met Meghan Markle Commentaar: Flip Feyten en Marlène de Wauters. Verslaggevers ter plaatse: Ivan Ollevier en Steven Decraene. Presentatie vanuit de studio: Hanne Decoutere.
13:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be
19:05
The Wild West

Britse natuurdocumentairereeks (2016) over het Amerikaanse Wilde Westen "Desert Heartlands." In deze aflevering gaat de trip van de koude woestijnen van Nevada tot de gigantische cactuslanden in Arizona. We nemen ook een kijkje in de Mojavewoestijn in Californië. Ontdek hoe de meest iconische dieren in Amerika, waaronder het prairiepaard en de coyote, hebben geleerd om te overleven in deze extreme gebieden.
20:00
Het journaal

Kort nieuwsoverzicht
20:10
Vranckx

Reportagemagazine van en met Rudi Vranckx "Puerta sin colores." Reportage (2018) van 'Nomaden' Marianne Cap en Roel Nollet over Venezuela, een land in crisis, aan de vooravond van de verkiezingen. Toen de eerste protesten tegen het regime uitbraken in Venezuela, werkte Marianne Cap in een tehuis voor jongens met een moeilijke thuissituatie. Samen met collega Irislis A Cova en reportagemaker Roel Nollet gaat ze vier jaar later op zoek naar de jongens van toen.
20:40
The Lawyer

Zweeds-Deense misdaadserie (2018) Na de moord op hun ouders groeiden Frank en zijn adoptiezus Sara gescheiden op in twee aparte pleeggezinnen. Frank is intussen een ambitieuze, onkreukbare advocaat geworden. Sara trad in de voetsporen van haar vader en werd politieagente, ondanks haar heroïneverslaving als gevolg van het verlies van het hoederecht over haar zoontje. Haar grootste verslaving is echter de zoektocht naar de moordenaar van haar ouders. Ze schakelt een weifelende Frank in wanneer ze een mogelijke verdachte te pakken krijgt. Maar nadat die vermoord wordt en Sara gewond geraakt, besluit ook Frank ten volle voor de waarheid te gaan.
21:30
The Lawyer

Zweeds-Deense misdaadserie (2018) Frank heeft de grootste moeite om zijn plaats te vinden in zijn nieuwe job. Sara schakelt haar politiecontacten in om Waldman te onderzoeken, maar die blijkt onschuldig. Ze richt haar pijlen op een tweede verdachte, Bogdan Nikolitch. Brian, een van de werknemers van Bogdans bedrijf, heeft een crimineel verleden. Hij schakelt het kantoor van Frank in om hem te verdedigen, waardoor de twee zaken gemengd geraken. Sara probeert in de haven de sporen van haar ontmoeting met Jarnu te wissen, maar wordt onderschept door Markos, de man die haar in het been schoot.
22:15
Nymphet

Belgisch-Iers-Nederlandse kortfilm (2015) De 12-jarige Dolly is een beetje jongensachtig, maar wil zich graag als een mooi en verleidelijk meisje voelen. Een vriendin helpt haar met een jurkje en make-up. Wanneer ze thuiskomt, moeten haar ouders onverwachts weg en blijft een vriend des huizes babysitten op Dolly.
22:30
Birdman

Amerikaanse tragikomedie (2014) De aan lager wal geraakte filmster Riggan Thompson is vastberaden om van zijn nieuw Broadway-toneelstuk een succesverhaal te maken. In het verleden maakte hij furore met de vertolking van de iconische superheld Birdman, maar door het grote publiek is hij allang vergeten. Hij hoopt met dit nieuwe stuk zijn reputatie eindelijk opnieuw te herstellen, maar heeft enorm te kampen met ego- en familieproblemen die ervoor zorgen dat hij zowel fysiek als mentaal tot het uiterste wordt gedreven.
00:25
Canvaslus

Doorlopende herhaling