Tv gids - Canvas Gisteren

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
09:00
Herfstbeelden

Sfeerbeelden uit diverse Europese bestemmingen "Feratelbeelden."
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
14:50
Sporza: EK Volleybal

Verslag "Tsjechië - België."
16:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
19:10
Britain's Biggest Adventures with Bear Grylls

Britse documentairereeks (2015) met de Britse avonturier Bear Grylls "Yorkshire." Bear Grylls verkent een van de meest iconische landschappen van Engeland: het Nationaal Park Yorkshire Dales, met zijn duizelingwekkende hoge bergtoppen en kronkelende rivieren. Bear ontmoet enkele opvallende wezens en neemt het op tegen de snelste vogel van de wereld, voor hij zich in een regelrechte nachtmerrie stort.
20:00
Het Journaal

Kort nieuwsoverzicht
20:10
Vranckx

Reportagemagazine van en met Rudi Vranckx "Wat doet Aung San Suu Kyi?." Britse documentaire (2017) over het leiderschap van Aung San Suu Kyi in Myanmar. Bijna twee jaar geleden won Aung San Suu Kyi de historische verkiezingen in Myanmar. Tijdens haar campagne beloofde de Nobelprijswinnares nieuwe politieke vrijheid en een einde aan de burgeroorlogen. Heeft zij het echt voor het zeggen of hebben de generaals nog altijd de touwtjes in handen?
20:40
Below the Surface

Deense thrillerserie Philip ontdekt de identiteit van de gijzelnemer en schrikt van zijn eigen betrokkenheid in de zaak. Er is ook een bijzondere rol weggelegd voor Naja.
21:25
Below the Surface

Deense thrillerserie Philip trekt op eigen houtje de metro in, in de hoop de laatste drie gijzelaars te redden. Hij wordt er geconfronteerd met de man die hij dood waande.
22:15
Alleen Elvis blijft bestaan

Live talkshow met Thomas Vanderveken "Ilja Leonard Pfeijffer." Thomas Vanderveken zet zijn deuren open voor een van de meest eigenzinnige stemmen in de Nederlandse letteren: dichter, romanschrijver, columnist, opiniemaker en criticus Ilja Leonard Pfeijffer. Een man die de wereld herschept in woorden en de polemiek niet schuwt. Hij schrijft altijd over dingen die er toe doen. Op die manier kiest hij ook zijn fragmenten: nooit gratuit, want zijn omgeving raakt hem. Zijn keuze voor de documentaire 'Fuocoammare' illustreert perfect hoe betrokken hij zich voelt bij de vele vluchtelingen die letterlijk aanspoelen op het Europese continent.
23:45
La femme et le TGV

Zwitserse kortfilm Elise Lafontaine heeft een verborgen vaste routine: al meer dan dertig jaar staat ze elke dag om 6.18 en 19.13 voor haar raam om naar de TGV te zwaaien die voorbijrijdt. Op een dag vindt Elise een brief van de machinist in haar tuin.
00:15
Delicatessen

Franse zwarte komedie We bevinden ons in een postapocalyptisch tijdperk. Voedsel is dezer dagen zo schaars dat het van onschatbare waarde is geworden. De mensen gebruiken het dan ook als betaalmiddel. Toch slaagt een slager annex eigenaar van een appartementsblok erin om zijn huurders nog steeds lekkere stukken vlees voor te schotelen. De man is ook op zoek naar een nieuwe conciërge, want de vorige is spoorloos verdwenen. Een voormalige circusclown is heel tevreden wanneer hij de job krijgt. Hij denkt dat hij ondanks de moeilijke levensomstandigheden een ideale plek heeft gevonden om te wonen. Dat zou echter wel eens lelijk kunnen tegenvallen.
01:55
Canvaslus

Doorlopende herhaling "Vranckx."