Tv gids - Canvas Morgen

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
09:00
Herfstbeelden

Sfeerbeelden uit diverse Europese bestemmingen
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
18:20
Hopen op de goden

Documentairereeks die een unieke inkijk geeft in twaalf Belgische artiestenlevens "Max Pinckers en Lara Gasparotto." Max Pinckers is een Belgisch fotograaf. Samen met zijn Canadese vrouw Victoria werkt hij in de VS aan een nieuw boek, over de vage grens tussen fictie en realiteit in de Amerikaanse media. In zijn foto's werkt Max nadrukkelijk met licht en enscenering. Op die manier wil hij de kijker doen nadenken over de echtheid van beelden. De Luikse fotografe Lara Gasparotto werkt op een totaal andere manier. Haar foto's zijn snel, spontaan en in het moment. We volgen Lara tijdens een reis naar Kiev, waar ze zich op sleeptouw laat nemen door haar Oekraïense vrienden. Ze fotografeert er wat op haar pad komt. Later, op haar expo's, combineert ze deze beelden - samen met foto's van andere reizen en plekken - tot intrigerende en poëtische droomwerelden.
19:10
Easter Island: Mysteries of a Lost World

Britse documentaire (2014) over het mysterie van Paaseiland Het contrast tussen de majestueuze beelden op Paaseiland en de verlaten omgeving errond kan niet groter zijn. Decennialang werd Paaseiland beschouwd als een waarschuwing voor de rest van de planeet: een uitputting van de natuurlijke hulpbronnen leidt onvermijdelijk tot het einde der beschaving. Maar dr. Jago Cooper is ervan overtuigd dat dat een verkeerde beschrijving is van wat er op Paaseiland is gebeurd. Dit eiland is absoluut geen mislukking, maar wel een succesverhaal. De echte reden van de leegloop moet volgens hem niet bij de mens gezocht worden.
20:00
Terzake

Nieuws en duiding.
20:30
De afspraak

Actuamagazine, gepresenteerd door Bart Schols Dagelijks actuaprogramma waarin Bart Schols gasten ontvangt en op zijn eigen manier naar het nieuws van de dag en de actualiteit kijkt.
21:15
Strafpleiters

Humaninterestreeks over acht gerenommeerde strafpleiters "De arena." We betreden de arena van de rechtszaal en maken kennis met de verschillende spelers. Zijn alle rechters even streng? Is de procureur (openbare aanklager) de natuurlijke vijand? Hoe gaan strafpleiters om met collega's die ze als tegenstander hebben? En wat zeg je tegen een cliënt die de zwaarste straf heeft gekregen?
22:05
Extra Time

Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos Met een terugblik op de 15de speeldag in de Jupiler Pro League.
23:05
Winteruur

Magazine (2017) met Wim Helsen Gast: Herman Koch.
23:15
24 Hours in Police Custody

Britse realityreeks "The Black Balaclava." Luton wordt geteisterd door een reeks gewapende overvallen. De misdaden hebben steeds één ding gemeen: de getraumatiseerde slachtoffers zijn allemaal bedreigd met een mes. Aangezien er geen camerabeelden zijn waarop de twee agressoren duidelijk herkenbaar in beeld komen, moet de politie een beroep doen op ouderwetse onderzoeksmethodes.
00:10
Canvaslus

Doorlopende herhaling "Terzake."