Tv gids - Canvas Morgen

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
09:00
Zomerbeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
19:05
David Attenborough's Great Barrier Reef

Britse natuurdocumentairereeks over het ecosysteem van het Great Barrier Reef "Survival." Natuurwetenschapper David Attenborough besluit zijn verkenning van het Great Barrier Reef met een blik op wat de toekomst in petto heeft voor deze adembenemende en kleurrijke wereld. Hij bekijkt het werk van wetenschappers om deze fragiele biotoop in stand te houden en vergezelt hen aan boord van hun onderzoeksboot, de Alucia. Daar plannen ze een duiktocht die dieper in het rif gaat dan ooit tevoren. De wetenschappers hopen uit het veerkrachtigere koraalrif dat zich op deze diepte bevindt een oplossing te vinden voor de onnoemelijke schade die de mensheid het rif al heeft berokkend.
20:00
Terzake

Nieuws- en duidingsmagazine, gepresenteerd door Annelies Beck of Kathleen Cools
20:30
Eeuwige vijanden: Iran vs. Saudi-Arabië

Amerikaanse documentaire (2018) over de eeuwige rivaliteit tussen Iran en Saudi-Arabië "Deel 3." We duiken de geschiedenis in en praten met politieke, religieuze en militaire leiders, diplomaten en beleidsdeskundigen over de redenen waarom Iran en Saudi-Arabië aartsvijanden blijven. We trekken naar Jemen, Irak, Pakistan, Syrië en Libanon, op zoek naar de wortels van dit kwaad. Al te vaak ligt de haat tussen soennieten en sjiieten aan de grondslag en het maakt van het Midden-Oosten zo een voortdurende broeihaard van conflicten.
21:25
Cinema Canvas: Le fils

Belgisch-Frans drama (2002) Olivier werkt als leraar houtbewerking in een instelling voor gedragsgestoorde jongeren. Wanneer de 16-jarige Francis in het centrum aankomt, is Olivier helemaal de kluts kwijt. Francis weet het niet, maar ooit is hij betrokken geweest bij een tragische gebeurtenis in Oliviers leven. Olivier licht ook zijn ex-vrouw Magali in, ze is geschokt als ze het nieuws hoort en slaat in paniek. Olivier raakt geobsedeerd door de jongen en begint hem te achtervolgen. Tevergeefs probeert hij professionele afstand te bewaren.
23:25
Green Wing

Britse sitcom (2004) "Tests." Caroline houdt een vreselijke kater over aan haar feestje. Als ze ontdekt wat ze daar allemaal heeft uitgespookt, verontschuldigt ze zich bij haar collega's voor haar gedrag. Harriet en Joanna denken allebei dat ze zwanger zijn en trekken het laboratorium in om een zwangerschapstest uit te voeren. Intussen solliciteert Mac stiekem voor een betere job en legt Martin voor de zoveelste keer zijn doktersexamen af.
00:20
Canvaslus

Doorlopende herhaling