Tv gids - Canvas Morgen

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
09:00
Herfstbeelden

Sfeerbeelden uit diverse Europese bestemmingen "Feratelbeelden."
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
18:10
Wanderlust

Interviewreeks waarin filosofe Alicja Gescinska praat met spraakmakende personen "Nelofer Pazira." Nelofer Pazira is een Afghaanse journaliste en filmmaker. Ze heeft aan den lijve ondervonden hoe je als vluchteling niet enkel je fysieke plek verliest, maar ook je identiteit. In haar werk zit altijd een link naar haar thuisland Afghanistan en naar haar persoonlijke ervaringen.
18:55
Ancient Egypt: Life and Death in the Valley of the Kings

Britse documentaire "Death." In het tweede deel maken we kennis met een bijzondere wereld: het Oude Egyptische leven na de dood. Voor de Oude Egyptenaren was het leven niet meer dan een generale repetitie voor een perfect leven na de dood. Dr. Joann Fletcher bezoekt enkele zeldzame graftombes vol schatten en spectaculaire mummies, om zo te achterhalen waarom Egyptenaren een fortuin uitgaven aan hun voorbereiding op de dood.
20:00
Terzake

Nieuws en duiding.
20:30
De afspraak

Actuamagazine, gepresenteerd door Bart Schols Dagelijks actuaprogramma waarin Bart Schols gasten ontvangt en op zijn eigen manier naar het nieuws van de dag en de actualiteit kijkt.
21:15
Allah in Europa

Documentaire. "Hongarije - Oostenrijk." In een sjofele buitenwijk van Boedapest bezoekt Jan Leyers de armste moskee van Hongarije. Voorzitter Zoltán Bolek moet roeien met de riemen die hij heeft, ook tijdens de voorbereidingen van het jaarlijkse Offerfeest. Bolek neemt zijn gast mee naar een Hongaars slachthuis, waar de rituele slachting van tien koeien plaatsvindt. Het vlees wordt nadien verspreid onder de mensen van de gemeenschap. Leyers reist verder naar Wenen. Onlangs werd in Oostenrijk een nieuwe islamwet goedgekeurd, die onder meer buitenlandse financiering verbiedt. Ramazan Demir, een bevlogen islamleerkracht, bespreekt de nieuwe wet met zijn laatstejaarsstudenten op het gymnasium. Van de beroemde traditionele Weense Sachertorte wordt anno 2017 ook een halalversie gebakken. In een bakkerij ziet Leyers hoe dat in zijn werk gaat.
22:00
Extra Time

Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos Met een terugblik op de achtste speeldag in de Jupiler Pro League.
23:05
Unknown Male No 1: A Murder in Italy

Brits-Italiaanse documentairereeks "Allele 26." Via de DNA-analyse van een van de vrouwen komt de politie te weten welke identiteit verborgen gaat achter UMN1. De 45-jarige Massimo Bossetti wordt aangehouden voor de moord op Yara. Bossetti heeft niet het profiel van de dader, maar zijn computer onthult dat de man regelmatig naar kinderporno keek. Een batterij advocaten doet er alles aan om de verdediging zo goed mogelijk te voeren, maar het intentieproces van Bossetti is al gevoerd: de man is schuldig.
00:00
Canvaslus

Doorlopende herhaling "Terzake."