Tv gids - Canvas Overmorgen

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
09:00
Herfstbeelden

Sfeerbeelden uit diverse Europese bestemmingen "Feratelbeelden."
13:30
100 jaar Grote Oorlog: Herdenking Slag bij Polygoonbos

Verslag van de herdenkingsplechtigheid '100 jaar Slag bij Polygoonbos' in Zonnebeke De Australische overheid (Departement Veteranenzaken) organiseert in samenwerking met de Vlaamse overheid, de gemeente Zonnebeke en het Memorial Museum Passchendaele 1917, een ochtendplechtigheid om honderd jaar Slag bij Polygoonbos te herdenken. De plechtigheid gaat door op CWGC Buttes New British Cemetery in Zonnebeke. CWGC Buttes New British Cemetery is gelegen in het Doelbos. De verovering van het bos en van de 'Butte' was een van de belangrijkste objectieven van de strijd van de Australiërs op 26 september 1917. Van de 2110 soldaten die op de begraafplaats zijn begraven, waaronder 560 Australiërs, zijn meer dan 1600 onbekend. Voor de Australiërs is het, na Gallipoli, de grootste herdenkingsplechtigheid in Europa.
14:35
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
18:10
Extra Time

Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos Met een terugblik op de achtste speeldag in de Jupiler Pro League.
19:10
Allah in Europa

Documentaire. "Hongarije - Oostenrijk." In een sjofele buitenwijk van Boedapest bezoekt Jan Leyers de armste moskee van Hongarije. Voorzitter Zoltán Bolek moet roeien met de riemen die hij heeft, ook tijdens de voorbereidingen van het jaarlijkse Offerfeest. Bolek neemt zijn gast mee naar een Hongaars slachthuis, waar de rituele slachting van tien koeien plaatsvindt. Het vlees wordt nadien verspreid onder de mensen van de gemeenschap. Leyers reist verder naar Wenen. Onlangs werd in Oostenrijk een nieuwe islamwet goedgekeurd, die onder meer buitenlandse financiering verbiedt. Ramazan Demir, een bevlogen islamleerkracht, bespreekt de nieuwe wet met zijn laatstejaarsstudenten op het gymnasium. Van de beroemde traditionele Weense Sachertorte wordt anno 2017 ook een halalversie gebakken. In een bakkerij ziet Leyers hoe dat in zijn werk gaat.
20:00
Terzake

Nieuws en duiding.
20:30
De afspraak

Actuamagazine, gepresenteerd door Bart Schols Dagelijks actuaprogramma waarin Bart Schols gasten ontvangt en op zijn eigen manier naar het nieuws van de dag en de actualiteit kijkt.
21:15
Belga Sport

Documentairereeks over memorabele momenten en verhalen uit de moderne sportgeschiedenis "Jean-Marc Renard - Razend in de ring." Jean-Marc Renard was in de jaren 80 de beste bokser van Europa. Onder de vleugels van Freddy De Kerpel werd hij in 1984 Europees kampioen. Renard had broze handen, maar een stalen karakter. Zijn razernij in de ring was legendarisch, maar was meer dan alleen maar de wil om te winnen. Een familiedrama tijdens zijn jeugd tekende hem. In 1989, in zijn laatste kamp, werd hij bijna wereldkampioen. Renard trok zich nadien terug in de anonimiteit en maakte in 2008 een einde aan zijn leven. Hij werd 52. Met getuigenissen van Freddy De Kerpel, Francis Rémy, Louis Renard, Ronnie Moirano, Jean Diadory, Myriam Renard, Fabien Chapelle en Nathalie Bernard.
22:15
De ideale wereld

Satirisch actualiteitenmagazine Gast: Joke Emmers. Sidekick: Faisal Chatar.
23:05
True Detective

Amerikaanse misdaadserie "Who Goes There?." Hart en Cohle gaan op jacht naar hun nieuwe verdachte, Reggie Ledoux, een methkok die een cel deelde met de man van Dora Lange en recent zijn borgtocht verbeurde. Terwijl Harts privéleven als een kaartenhuisje in elkaar stort, dompelt Cohle zichzelf onder in zijn oude alter ego uit zijn diensttijd bij Narcotica. Hij contacteert een motorbende uit het oosten van Texas die zaken doet met de hoofdverdachte. Maar zijn undercoverwerk leunt gevaarlijk dicht tegen wetteloosheid aan en beide mannen moeten de gevolgen dragen van het leiden van een leven vol leugens.
00:05
Canvaslus

Doorlopende herhaling "Terzake."