Tv gids - Canvas Vandaag

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
09:00
Winterbeelden

Selectie van panoramische filmbeelden
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
19:00
Highlands

Britse documentairereeks (2016) over de natuur in de Schotse Hooglanden "Autumn and winter - against all odds." Nu de vluchtige zomer voorbij is, bereiden de dieren in de Schotse Hooglanden zich voor op de donkerste maanden van het jaar. Enkel de sterksten zullen dit genadeloze seizoen overleven. Rendieren, sneeuwhoenen en berghazen hebben zich uitstekend aangepast aan de extreme weersomstandigheden, maar eekhoorns en kuifmezen moeten tot het uiterste gaan. De Atlantische zalmen keren terug naar hun geboorteplaats op het Orkney-eiland Copinsay om er te paaien en de grijze zeehonden slepen zich op de stranden om er voor nageslacht te zorgen.
20:00
Het journaal

Kort nieuwsoverzicht
20:10
Vranckx

Reportagemagazine van en met Rudi Vranckx "Operatie tweede leven." Britse reportage (2017) van Jessica Kelly uit de reeks 'Unreported World' over een ziekenhuis van Artsen Zonder Grenzen in het Midden-Oosten waar slachtoffers gratis worden geopereerd. Reporter Yousra Elbagir maakt kennis met de vaak jonge patiënten, voor wie een operatie wonderen kan doen.
20:40
Stella Blómkvist

IJslandse politieke thrillerserie (2017) Stella wordt gechanteerd om een verzameling filmpjes te overhandigen die regeringsleden en machtige zakenmannen in uiterst compromitterende omstandigheden tonen. Guo Dai, een medewerker van de Chinese ambassade en een heel gevaarlijk man met een duister verleden, zet Stella onder druk door de mensen om wie ze geeft te bedreigen.
21:25
Stella Blómkvist

IJslandse politieke thrillerserie (2017) Wanneer Guo vermoord wordt tijdens een staatsdiner, is Stella de enige verdachte. Ze heeft geen andere keus dan op de vlucht te slaan om bewijzen te verzamelen van haar onschuld.
22:15
Getting Fat in a Healthy Way

Bulgaars-Duitse kortfilm (2015) De zwaartekracht op aarde is zwaar verstoord, waardoor iedereen die minder dan 120 kg weegt de lucht in vliegt. Constantine blijft dus maar binnen in zijn appartement, want daar houdt de zwaartekrachtmachine hem min of meer op de grond. Tot hij een mooie, volslanke stewardess als buurvrouw krijgt.
22:40
On the Road

Amerikaans-Frans-Brits-Braziliaans-Canadees drama (2012) van Walter Salles New York, eind jaren 40. Na de dood van zijn vader ontmoet de aspirerende schrijver Sal Paradise de losbandige en avontuurlijke Dean Moriarty. Dean is een jonge ex-gevangene, volbloed charmeur en echtgenoot van de zeer vrijgevochten en verleidelijke Marylou. Het klikt meteen tussen Sal en Dean, die beiden als de dood zijn om hun verdere leven in dagelijkse sleur te slijten. Samen met Marylou vertrekken ze op roadtrip door Amerika. Snakkend naar vrijheid beginnen ze aan een ontdekking van de wereld, anderen en zichzelf.