Tv gids - Canvas Vandaag

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
09:00
Herfstbeelden

Sfeerbeelden uit diverse Europese bestemmingen
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
19:30
Vranckx

Reportagemagazine van en met Rudi Vranckx "Recht op lezen." Britse reportage (2017) van Karolina Mottram over het feit dat in de VS een op vijf volwassenen niet of niet goed kan lezen, en de rechtszaak die een groep studenten heeft aangespannen tegen de staat Michigan, om die reden.
20:00
Het Journaal

Kort nieuwsoverzicht
20:15
Hopen op de goden

Documentairereeks die een unieke inkijk geeft in twaalf Belgische artiestenlevens "Max Pinckers en Lara Gasparotto." Max Pinckers is een Belgisch fotograaf. Samen met zijn Canadese vrouw Victoria werkt hij in de VS aan een nieuw boek, over de vage grens tussen fictie en realiteit in de Amerikaanse media. In zijn foto's werkt Max nadrukkelijk met licht en enscenering. Op die manier wil hij de kijker doen nadenken over de echtheid van beelden. De Luikse fotografe Lara Gasparotto werkt op een totaal andere manier. Haar foto's zijn snel, spontaan en in het moment. We volgen Lara tijdens een reis naar Kiev, waar ze zich op sleeptouw laat nemen door haar Oekraïense vrienden. Ze fotografeert er wat op haar pad komt. Later, op haar expo's, combineert ze deze beelden - samen met foto's van andere reizen en plekken - tot intrigerende en poëtische droomwerelden.
21:10
Easter Island: Mysteries of a Lost World

Britse documentaire (2014) over het mysterie van Paaseiland Het contrast tussen de majestueuze beelden op Paaseiland en de verlaten omgeving errond kan niet groter zijn. Decennialang werd Paaseiland beschouwd als een waarschuwing voor de rest van de planeet: een uitputting van de natuurlijke hulpbronnen leidt onvermijdelijk tot het einde der beschaving. Maar dr. Jago Cooper is ervan overtuigd dat dat een verkeerde beschrijving is van wat er op Paaseiland is gebeurd. Dit eiland is absoluut geen mislukking, maar wel een succesverhaal. De echte reden van de leegloop moet volgens hem niet bij de mens gezocht worden.
22:00
4 x 7

Documentairereeks met telkens vier korte documentaires van zeven minuten Met in deze aflevering werk van Nina Landau ('Lon'), Lina Nasser ('200%'), Liesbeth Marit ('Eddy del White') en Dimitri Van Zeebroek ('Jacky Caroen').
22:35
Ukrainian Sheriffs

Oekraïens-Lets-Duitse documentaire (2014) van Roman Bondarchuk In een kleine stad nabij de Krim proberen de lokale Starsky en Hutch om de orde te bewaren zonder geweld te gebruiken. Ze krijgen te maken met een dief die hen te snel af is en met een man die een slang verstopt in de schuur van zijn vrouw. Maar dan is het de vooravond van Euromaidan. En als gevolg daarvan dienstweigeraars in overvloed. Het volk duikt al lachend het ijskoude water in, maar ze zijn misschien wel verdeeld in hun loyauteit. De twee sheriffs nemen u mee op pad.en.
23:35
Canvaslus

Doorlopende herhaling