Tv gids - Canvas Vandaag

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
19:05
Blue Planet II

Natuurdocumentairereeks "Coral Reefs." Koraalriffen vormen een thuis voor een kwart van al het maritieme leven. Maar het vergt inventiviteit en aanpassingsvermogen om te overleven in deze magische onderwatersteden. Een schildpad gaat naar het equivalent van een 'wellness' in het rif en hanteert een list om niet te moeten aanschuiven. Een tandbaars gebruikt een vissenversie van gebarentaal om samen met een inktvis een prooi te pakken te krijgen. Een borstelworm van een meter lang verbergt zich in zijn tunnel. Een eenogige brasem neemt wraak door met een waterstraal het zanderige hol bloot te leggen. Dankzij super-macro time-lapse-opnames zien we koraalpoliepen groeien en sterven. Zij vormen de basis voor koraalstructuren die zelfs vanuit de ruimte zichtbaar zijn. Als de duisternis valt, komen haaien met honderden samen om zich tegoed te doen aan tandbaarzen die er massaal verzamelen.
20:00
Terzake

Nieuws- en duidingsmagazine, gepresenteerd door Annelies Beck of Kathleen Cools
20:30
De afspraak

Actuamagazine, gepresenteerd door Bart Schols Dagelijks actuaprogramma waarin Bart Schols gasten ontvangt en op zijn eigen manier naar het nieuws van de dag en de actualiteit kijkt.
21:15
Louis Theroux: Dark States

Britse documentairereeks (2017) "Murder In Milwaukee." Louis Theroux onderzoekt wapengeweld en raciale spanningen in Milwaukee, waar het moordcijfer twaalf keer hoger ligt dan het Amerikaanse gemiddelde en de politie vaak wordt gewantrouwd. Louis volgt in het zog van enkele detectives van de afdeling moordzaken, brengt tijd door met een familie die een geliefde verloor aan wapengeweld en ontmoet een voormalig bendeleider die vandaag als activist naar oplossingen zoekt.
22:15
Secrets of the Human Body

Documentairereeks "Survive." Chris en Xand van Tulleken onderzoeken hoe ons lichaam onze organen op elk moment van de dag doet werken, hoe krachtige reflexen ons behoeden voor gevaar en ze komen te weten over welke mechanismes een mensenlichaam beschikt om schade te herstellen. Ze brengen ook voor het eerst in beeld hoe de cellen van ons immuunsysteem dodelijke infecties te lijf gaan.
23:10
Winteruur

Magazine met Wim Helsen Gast: Maarten Inghels.
23:20
Gomorra

Italiaanse misdaadserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Roberto Saviano "Roulette spagnola." Ciro moet in opdracht van de clan naar Spanje gaan om een wapenstilstand af te dwingen met Salvatore Conte. Genny gaat ook op een riskante missie: hij moet onderhandelen met de drugshandelaren uit Honduras.