Tv gids - Club RTL Zondag

Eergisteren
2018-07-17
Gisteren
2018-07-18
Vandaag
2018-07-19
Morgen
2018-07-20
Overmorgen
2018-07-21
Zondag
2018-07-22
Maandag
2018-07-23
05:00
RTL - Journal luxembourgeois

Nieuwsuitzending
05:30
Best of Shopping

Homeshoppingprogramma
07:00
Blinky Bill

Animatieserie "Tico aime le cirque."
07:25
Vic le viking 3D

CGI-animatieserie van Studio 100 over het wereldberoemde Viking-jongetje "Moby Vic."
07:40
Maya l'abeille

Belgische animatieserie "Un ami pour le chêne."
07:55
K3

Jeugdserie "Reines du podium."
08:10
Zigby

3D-animatieserie over de zebra Zigby en zijn vrienden "La collection de Zigby."
08:25
Power Rangers Mystic Force

Actieserie "Pilleur de tombe."
08:50
Power Rangers Mystic Force

Actieserie "Voyage dans le temps."
09:10
Pokémon XX : le soleil et la lune

Animatieserie "Tout ce qui est petit est joli... et puissant !." Wat begint als een zomervakantie in de tropische Alola regio, verandert voor Ash in een spannende zoektocht om een Pokémon Meester te worden. Ash en Pikachu ontdekken nieuwe Pokémon en leren op hun tocht heel wat nieuwe dingen. Een groep getalenteerde trainers helpt Ash met zijn avontuur: Kiawe, Lana, Mallow, Sophocles en een mysterieuze onderzoeksassistente genaamd Lillie. Team Rocket is ook in Alola een hoopt sterke nieuwe Pokémon te stelen, maar ze krijgen zware concurrentie: de schurken van Team Skull, die er plezier in hebben om chaos te veroorzaken en misschien wel meer duistere bedoelingen hebben.
09:35
Pokémon XX : le soleil et la lune

Animatieserie "Une énigme claire comme le cristal !." Wat begint als een zomervakantie in de tropische Alola regio, verandert voor Ash in een spannende zoektocht om een Pokémon Meester te worden. Ash en Pikachu ontdekken nieuwe Pokémon en leren op hun tocht heel wat nieuwe dingen. Een groep getalenteerde trainers helpt Ash met zijn avontuur: Kiawe, Lana, Mallow, Sophocles en een mysterieuze onderzoeksassistente genaamd Lillie. Team Rocket is ook in Alola een hoopt sterke nieuwe Pokémon te stelen, maar ze krijgen zware concurrentie: de schurken van Team Skull, die er plezier in hebben om chaos te veroorzaken en misschien wel meer duistere bedoelingen hebben.
10:00
Les Experts : Miami

Amerikaanse misdaadserie "Fondu au noir." Het CSI-team ontdekt bewijsmateriaal van een reeks moorden die verband houden met de georganiseerde misdaad. Horatio start meteen een diepgaand onderzoek. Dat leidt hem naar twee filmstudenten die tot zijn verbazing over details van de moorden beschikken.
10:45
Les Experts : Miami

Amerikaanse misdaadserie "Retour sur le passé." Delko en zijn collega Dan Cooper gaan kijken naar het strandvolleybal voor vrouwen. Wanneer een van de speelsters in het zand een mensenhand ontdekt, schiet Delko meteen in actie.
11:30
Les Experts : Miami

Amerikaanse misdaadserie "Une victime idéale." Het team onderzoekt de moord op Philip Gordon, een man die ooit werd veroordeeld voor pedofilie. Door zijn verleden had Gordon heel wat vijanden gemaakt in de buurt. Alexx, die in dezelfde buurt woont als Gordon, zou zelf één van zijn grootste tegenstanders zijn geweest. Wanneer haar DNA wordt teruggevonden op de plaats van de moord, wordt zij de hoofdverdachte in deze zaak.
12:20
Les Experts : Miami

Amerikaanse misdaadserie "Collision." Een vrouw komt om het leven bij een verkeersongeval. In de koffer van haar wagen wordt een lichaam gevonden. Het team ontdekt dat de vrouw in een juwelierszaak werkte en net voor 4 miljoen dollar aan juwelen had gestolen. Bovendien blijkt dat ze werd achternagezeten door een andere wagen. Alle aanwijzingen leiden naar haar ex-man.
13:05
Les Experts : Miami

Amerikaanse misdaadserie "A deux doigts d'être coupable." De politie verdenkt Stephen Rowe ervan zijn vrouw vermoord te hebben, maar door gebrek aan bewijzen gaat hij vrijuit. Wanneer het lijk plots opduikt, onderneemt Horatio nog een laatste poging om Rowes schuld te bewijzen.
13:50
Les Experts : Manhattan

Amerikaanse misdaadserie "Retour à la mort." Het is de nacht van Halloween. Danny en Lindsay gaan naar Amityville waar het gezin Duncan dood werd aangetroffen in hun huis. De dorpsbewoners geloven dat het huis door boze geesten is behekst sinds de vorige bewoner zelfmoord pleegde.
14:40
Les Experts : Manhattan

Amerikaanse misdaadserie "Prédatrices." De zoon van miljardair Mitchell Bentley wordt neergestoken in Madison Square Park. Mac en zijn team ontdekken dat het slachtoffer van de verkrachting van verpleegster Fern Lazlow werd beschuldigd. Het lijkt alsof deze laatste er zelf voor heeft gezorgd dat gerechtigheid geschiedde. Aan de andere kant van de stad onderzoeken Danny, Lindsay en Hawkes de dood van een vrouw die van dichtbij is doodgeschoten op de trappen van een museum.
15:30
Les Experts : Manhattan

Amerikaanse misdaadserie "Le baiser de la méduse." Terwijl Stella iets gaat drinken met haar aanbidder Drew Bradford, wordt topmodel Jenna Donovan dood aangetroffen in een gigantisch martiniglas op Times Square. Tijdens het onderzoek ontdekt het team dat het model vlak voor haar dood nog ruzie had gemaakt.
16:15
Les Experts : Manhattan

Amerikaanse misdaadserie "Pièces montées." Tijdens een bruiloft wordt de bruidegom vermoord teruggevonden in een trouwcadeau. Stella vindt een paar bebloede puzzelstukjes in een doos die bovenop haar auto staat. Mac keert voor deze zaak terug naar Chicago om het tot nu toe vreemdste mysterie in zijn leven op te lossen.
17:05
Les Experts : Manhattan

Amerikaanse misdaadserie "Les cicatrices du passé." In Chicago volgt Mac de sporen naar zijn stalker en komt hij veel over het verleden te weten. Ondertussen onderzoekt de rest van het CSI-team de moord op Kevin Carmichael, een treinconducteur. Wanneer ze in de trein naar aanwijzingen op zoek gaan, sluiten de deuren plots en vertrekt de trein. Danny, die zich nog op het perron bevindt, probeert zijn collega's te helpen.
17:55
Angel From Hell

Amerikaanse komische serie (2016) "Croire ou ne pas croire."
18:20
Conviction

Amerikaanse dramaserie "Marchés de dupes." Het CIU heropent de zaak van Sierra Macy, een tienermeisje dat tien jaar geleden ontvoerd werd en van wie men vermoedde dat ze overleden was. Maar wanneer haar ontvoerder overlijdt aan een hartaanval, slaagt ze er na al die tijd in om te ontsnappen.
19:10
Conviction

Amerikaanse dramaserie "Peine capitale." Het CIU wil de onschuld van een man bewijzen. Er is echter een groot probleem: zijn executie vindt plaats over vijf dagen.
20:00
Le gendarme de Saint-Tropez

Frans-Italiaanse komedie (1964) De gendarme Ludovic Cruchot werd onlangs gepromoveerd tot wachtmeester en overgeplaatst naar de brigade van Saint-Tropez. Zijn dochter Nicole maakt er kennis met enkele jonge, verwaande rijkeluiskinderen en stelt zichzelf voor als de dochter van een miljardair. Intussen heeft haar vader de grootste moeite om het nudisme op de stranden te bestrijden.
21:45
Météo

Weerbericht
21:50
Quand c'est parti, c'est parti

Franse komedie (1973) Jean-Louis Cartier is een Fransman die zich in Canada gevestigd heeft. Hij is getrouwd met een nukkige vrouw uit Quebec en droomt van het avontuur. Hij schenkt zijn echtgenote een caravan en sleept haar tegen haar zin mee voor een fantastische reis door Canada. Het feit dat hij en zijn vrouw geen Engels kennen, leidt tot een reeks misverstanden.
23:30
Best of Shopping

Homeshoppingprogramma