Tv gids - Club RTL Zondag

Eergisteren
2018-04-17
Gisteren
2018-04-18
Vandaag
2018-04-19
Morgen
2018-04-20
Overmorgen
2018-04-21
Zondag
2018-04-22
Maandag
2018-04-23
05:00
RTL - Journal luxembourgeois

Nieuwsuitzending
05:30
Best of Shopping

Homeshoppingprogramma
07:00
Alice au pays des merveilles

Animatieserie "D'étranges compagnons de voyage."
07:25
Vic le viking 3D

CGI-animatieserie van Studio 100 over het wereldberoemde Viking-jongetje "Le monde à l'envers."
07:40
Maya l'abeille

Belgische animatieserie "Reine d'un jour."
07:55
K3

Jeugdserie "Rencontre du K3e type."
08:10
Zigby

3D-animatieserie over de zebra Zigby en zijn vrienden "Zigby et le monstre géant."
08:20
Power Rangers Mystic Force

Actieserie "Mauvais joueur."
08:45
Power Rangers Mystic Force

Actieserie "Royale Rivale."
09:05
Pokémon XX : le soleil et la lune

Animatieserie "L'oeuf mystère et le défi de Lilie !." Wat begint als een zomervakantie in de tropische Alola regio, verandert voor Ash in een spannende zoektocht om een Pokémon Meester te worden. Ash en Pikachu ontdekken nieuwe Pokémon en leren op hun tocht heel wat nieuwe dingen. Een groep getalenteerde trainers helpt Ash met zijn avontuur: Kiawe, Lana, Mallow, Sophocles en een mysterieuze onderzoeksassistente genaamd Lillie. Team Rocket is ook in Alola een hoopt sterke nieuwe Pokémon te stelen, maar ze krijgen zware concurrentie: de schurken van Team Skull, die er plezier in hebben om chaos te veroorzaken en misschien wel meer duistere bedoelingen hebben.
09:25
Pokémon XX : le soleil et la lune

Animatieserie "Pour dominer un Dominant !." Wat begint als een zomervakantie in de tropische Alola regio, verandert voor Ash in een spannende zoektocht om een Pokémon Meester te worden. Ash en Pikachu ontdekken nieuwe Pokémon en leren op hun tocht heel wat nieuwe dingen. Een groep getalenteerde trainers helpt Ash met zijn avontuur: Kiawe, Lana, Mallow, Sophocles en een mysterieuze onderzoeksassistente genaamd Lillie. Team Rocket is ook in Alola een hoopt sterke nieuwe Pokémon te stelen, maar ze krijgen zware concurrentie: de schurken van Team Skull, die er plezier in hebben om chaos te veroorzaken en misschien wel meer duistere bedoelingen hebben.
09:45
Les Experts : Miami

Amerikaanse misdaadserie "Le grain de sable." Twee universiteitsstudenten die de lentevakantie in Miami doorbrachten, betalen een zware tol voor hun uitstapje. De ene wordt dood aangetroffen op het strand. De andere op de bodem van het zwembad van een motel. Blijkbaar was hij al dood vóór hij in het water belandde. Het onderzoeksteam heeft de handen meer dan vol.
10:30
Les Experts : Miami

Amerikaanse misdaadserie "Soirée torride." Bij een brand in een trendy nachtclub komen zestien mensen om het leven en raken tientallen anderen zwaargewond. Onderzoek moet uitwijzen waar de brandhaard ontstaan is. Kan het CSI-team de oorzaak van het ongeval blootleggen? Was het überhaupt wel een ongeluk? Horatio en zijn team laten zich door het bewijsmateriaal naar de waarheid leiden.
11:10
Les Experts : Miami

Amerikaanse misdaadserie "Si loin, si proche." Horatio en zijn team vinden in een oude schuur een levenloos lichaam. Vlak na hun ontdekking vindt er een hevige explosie plaats waarbij het CSI-team bijna om het leven komt. De zaak krijgt een persoonlijk tintje als blijkt dat de hoofdverdachte in deze moordzaak de broer van Horatio kende. In het labo doet Alexx een schokkende ontdekking: de man van haar beste vriendin werd het slachtoffer van een willekeurige schietpartij.
11:55
Les Experts : Miami

Amerikaanse misdaadserie "Les fugitifs." De zevenjarige Emma wordt ontvoerd door een ontsnapte misdadiger. De kidnapper zat een gevangenisstraf uit samen met de vader van het meisje. De man hielp hem ontsnappen, maar kwam tijdens zijn eigen vluchtpoging om het leven. Ook de moeder van Emma was betrokken bij de ontsnapping van de twee misdadigers. Zij is onthutst door de onverwachte gevolgen van haar actie.
12:40
Les Experts : Miami

Amerikaanse reeks over een forensisch onderzoeksteam in Miami "Un coupable intouchable." Horatio onderzoekt het verdachte overlijden van een model. De vrouw werd in de buurt van een hotel met opzet omvergereden en de chauffeur pleegde vluchtmisdrijf. Wanneer het bewijsmateriaal een verdachte aanwijst, krijgt het onderzoek plots een vreemde wending. Intussen kunnen Horatio en Yelinda hun gevoelens voor elkaar niet langer verbergen.
13:25
Les Experts : Manhattan

Amerikaanse misdaadserie "Noces sanglantes." Het team onderzoekt de dood van Hannah Bloom, die op haar eigen huwelijksfeest stierf. Maar het onderzoek vordert niet omdat de vader van de bruid weigert een autopsie te laten uitvoeren voor het lichaam door een rabbi is gezegend. De bruid blijkt vergiftigd te zijn. Mac en Danny concentreren zich op de vrouw die de duiven africhtte en die de huwelijksceremonie moesten opluisteren. Flack en Aiden doen een lugubere ontdekking.
14:10
Les Experts : Manhattan

Amerikaanse misdaadserie "Routes dangereuses." Mac en Stella stellen een onderzoek in naar lichaamsresten die op twee locaties worden gevonden in de haven. Het blijkt te gaan om de stoffelijke resten van een havenarbeider. Zijn collega's zijn niet erg behulpzaam bij het onderzoek. Als een naakte vrouw langs de weg wordt gevonden, gaan Aidan en Danny op onderzoek uit. Dit leidt hen naar de wereld van sm en andere seksuele spelletjes.
14:55
Les Experts : Manhattan

Amerikaanse misdaadserie "La chute." Bendeleden overvallen een drankzaak in een van de betere wijken in de Bronx. Het is moeilijk om sporen te vinden die kunnen leiden naar de daders. De gemoederen laaien hoog op als het onderzoek rechercheur Flack opnieuw in contact brengt met zijn vroegere mentor Gavin Moran, die als eerste op de plaats delict aankwam. Danny en Aiden moeten de dood onderzoeken van een belangrijke filmproducent.
15:40
Les Experts : Manhattan

Amerikaanse misdaadserie "Crimes passionnels." Mac en Stella onderzoeken de moord op een rechercheur. De man was de drijvende kracht achter een onderzoek naar corruptie binnen de New Yorkse politie. Danny en Aiden onderzoeken ondertussen de moord op een taxichauffeur.
16:25
Les McCarthy

Amerikaanse komische serie (2014) "Le moyeu dur."
16:45
Les McCarthy

Amerikaanse komische serie (2014) "Le baiser de la discorde."
17:05
Le magazine de l'Europa League

Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Europa League
17:35
Champions League (magazine)

Voetbalmagazine
18:05
Legends

Amerikaanse misdaadserie "Roulette russe." Martin, Crystal en Troy gaan undercover nadat een chemieleraar en zijn familie ontvoerd worden. De klok tikt wanneer blijkt dat de ontvoerder de leraar wil gebruiken om een dodelijk gas te produceren.
19:00
Legends

Amerikaanse misdaadserie "Le seigneur de la guerre." Martin neemt de gedaante aan van Dante Auerbach, een internationale wapenhandelaar die gekend staat als de 'oorlogskoning'. Via hem hoopt hij de verkoop van het VX-gas te traceren en de gegijzelde chemicus Richard Hubbard te redden. Hij komt in contact met Ana Paulanos, de rechterhand van de mysterieuze Tsjetsjeense gangster die bekend staat als de Kolonel. Tussen Martin en Ana slaagt er meteen een vonk over. Maar slaagt Martin er in om via Ana voldoende vertrouwen te winnen bij de Kolonel?
20:00
Esprits criminels

Amerikaans-Canadese misdaadserie "Etranges rituels." Het BAU-team wordt naar Alabama geroepen waar ze de verdwijning van enkele jonge vrouwen moeten onderzoeken.
20:50
Esprits criminels

Amerikaans-Canadese misdaadserie "Amour funèbre." Het BAU-team gaat op zoek naar vijf vermiste meisjes met dezelfde uiterlijke kenmerken: blond haar en blauwe ogen. Een voor een worden ze dood aangetroffen. Wanneer het team er na een telefoontje van de alarmcentrale achter komt dat Brooke Lombardini, een van de vijf meisjes, nog leeft, wordt iedereen ingezet om haar dood te voorkomen en de dader op te pakken.
21:40
Esprits criminels

Amerikaans-Canadese misdaadserie "Le copieur." De lokale autoriteiten in Cleveland roepen de hulp in van het team. Samen proberen ze een dader te vatten die al zijn moorden kopieert van beruchte seriemoordenaars.
22:25
Météo

Weerbericht
22:30
Top Gear

Automagazine "Fun."
23:50
C'est pas tous les jours dimanche

Actuamagazine met Christophe Deborsu
01:50
Best of Shopping

Homeshoppingprogramma