Tv gids - Club RTL Zondag

Eergisteren
2018-04-23
Gisteren
2018-04-24
Vandaag
2018-04-25
Morgen
2018-04-26
Overmorgen
2018-04-27
Zaterdag
2018-04-28
Zondag
2018-04-29
05:00
RTL - Journal luxembourgeois

Nieuwsuitzending
05:30
Best of Shopping

Homeshoppingprogramma
07:00
Alice au pays des merveilles

Animatieserie "Le petit joueur de flûte."
07:25
Vic le viking 3D

CGI-animatieserie van Studio 100 over het wereldberoemde Viking-jongetje "Au fil de l'eau."
07:40
Maya l'abeille

Belgische animatieserie "Vol de nuit."
07:55
K3

Jeugdserie "K3 4 Ever."
08:10
Zigby

3D-animatieserie over de zebra Zigby en zijn vrienden "Zigby prend soin de Basile."
08:20
Power Rangers Mystic Force

Actieserie "Les aventures de Redbot."
08:45
Power Rangers Mystic Force

Actieserie "Abrakadanger."
09:05
Pokémon XX : le soleil et la lune

Animatieserie "Soleil, terreur et tanière secrète !." Wat begint als een zomervakantie in de tropische Alola regio, verandert voor Ash in een spannende zoektocht om een Pokémon Meester te worden. Ash en Pikachu ontdekken nieuwe Pokémon en leren op hun tocht heel wat nieuwe dingen. Een groep getalenteerde trainers helpt Ash met zijn avontuur: Kiawe, Lana, Mallow, Sophocles en een mysterieuze onderzoeksassistente genaamd Lillie. Team Rocket is ook in Alola een hoopt sterke nieuwe Pokémon te stelen, maar ze krijgen zware concurrentie: de schurken van Team Skull, die er plezier in hebben om chaos te veroorzaken en misschien wel meer duistere bedoelingen hebben.
09:25
Pokémon XX : le soleil et la lune

Animatieserie "La grande course des pancakes." Wat begint als een zomervakantie in de tropische Alola regio, verandert voor Ash in een spannende zoektocht om een Pokémon Meester te worden. Ash en Pikachu ontdekken nieuwe Pokémon en leren op hun tocht heel wat nieuwe dingen. Een groep getalenteerde trainers helpt Ash met zijn avontuur: Kiawe, Lana, Mallow, Sophocles en een mysterieuze onderzoeksassistente genaamd Lillie. Team Rocket is ook in Alola een hoopt sterke nieuwe Pokémon te stelen, maar ze krijgen zware concurrentie: de schurken van Team Skull, die er plezier in hebben om chaos te veroorzaken en misschien wel meer duistere bedoelingen hebben.
09:45
Les Experts : Miami

Amerikaanse reeks over een forensisch onderzoeksteam in Miami "Des millions sous les mers." Het levenloze lichaam van een man die op zoek ging naar gezonken schatten, wordt teruggevonden met zijn nieuwste aanwinst. Een bebloede speer pint hem vast aan de muur. Kan het CSI-team de dader klissen?
10:30
Les Experts : Miami

Amerikaanse reeks over een forensisch onderzoeksteam in Miami "Le passe-muraille." Een nietsvermoedende vrouw wordt naar een leegstaand huis gelokt en wordt er geslagen met een stuk hout. Horatio probeert te achterhalen wie verantwoordelijk is voor deze gewelddadige aanval. Zijn onderzoek brengt hem naar een gevangenis in Georgia en leidt tevens tot een verrassende bekentenis van Delko.
11:10
Les Experts : Miami

Amerikaanse reeks over een forensisch onderzoeksteam in Miami "Dans les mailles du filet." Een beloftevolle tennisster wordt ontvoerd uit haar slaapkamer. Wanneer een alligator wordt aangetroffen met een vrouwenarm in zijn buik, vermoedt de politie dat het om de verdwenen tiener gaat. Delko roept de hulp in van een expert ter zake. Zijn oude studievriend en huidig alligatorexpert Jeff moet hem assisteren bij deze zaak.
11:55
Les Experts : Miami

Amerikaanse reeks over een forensisch onderzoeksteam in Miami "Tirs groupés." Een familielid van één van de rijkste en invloedrijkste families uit Miami is betrokken bij een schietpartij in een nachtclub.
12:40
Les Experts : Miami

Amerikaanse reeks over een forensisch onderzoeksteam in Miami "Pluie d'ennuis." Todd probeert met zijn wagen te ontsnappen aan de naderende orkaan. Verblind door de storm raakt hij met zijn auto per ongeluk een man. Het slachtoffer overleeft de crash niet en Todd wordt beschuldigd van doodslag. Horatio stelt zich echter vragen bij het hele gebeuren. Intussen wordt nog een ander lichaam gevonden, vastgepind aan een hek.
13:25
Les Experts : Manhattan

Amerikaanse misdaadserie "Crime et délit." In een wasserij wordt het lichaam van een jonge vrouw gevonden. De lakens waarin ze is gewikkeld, zijn afkomstig van een groot hotel in New York waar diplomaten van over de hele wereld logeren.
14:10
Les Experts : Manhattan

Amerikaanse misdaadserie "Trafic en tous genres." Een student wordt dood aangetroffen in zijn appartement. Alle sporen leiden naar een drugsdelict. Het team vindt ook pakken heroïne in het appartement. De kamergenoot van de student die meer tekst en uitleg zou kunnen geven, is spoorloos verdwenen. Stella hanteert een harde ondervragingstechniek bij een van de getuigen en dat wordt haar zwaar aangerekend.
14:55
Les Experts : Manhattan

Amerikaanse misdaadserie "La balle perdue." Danny wordt op de plaats van een moord aangevallen door een verdachte die zich schuilhield in een kast. De verdachte kan ontsnappen en Danny zet de achtervolging in. Ze komen terecht in een druk New Yorks metrostation en daar ziet Danny zich genoodzaakt zijn geweer te trekken. De schietpartij loopt fataal af voor een agent die undercover aanwezig was. Van de voortvluchtige is geen spoor meer te bekennen. Danny wordt opgevorderd voor een onderzoek over de dood van de agent. Mac moet alles in het werk stellen om de moordenaar van de agent te ontmaskeren en zo Danny's job te redden. Stella onderzoekt de dood van een meisje wier lichaam werd aangetroffen in een openbaar toilet in Central Park.
15:40
Les Experts : Manhattan

Amerikaanse misdaadserie "Balles de match." Het team onderzoekt de moord op een honkbalfanaat. De man werd dood aangetroffen nadat zijn favoriete team, de Boston Red Sox, een smadelijke nederlaag had geleden tegen een ploeg uit New York. Danny moet al zijn kennis over het honkbal aanwenden om de dader te vinden. Mac treedt op als getuige in een moordzaak. Hij wordt zwaar aangepakt door de advocaat van de beschuldigde, die twijfelt aan de geldigheid van het bewijsmateriaal.
16:25
Les Experts : Manhattan

Amerikaanse misdaadserie "Le témoin idéal." Een man valt het restaurant binnen waar Mac op dat moment zit te ontbijten. Hij opent het vuur op de aanwezigen en doodt hierbij een man. Een van de diensters raakt zwaargewond. Mac moet kiezen tussen het leven van de vrouw redden of de achtervolging inzetten op de schutter.
17:10
Les McCarthy

Amerikaanse komische serie (2014) "A la vie, à la mort."
17:30
Champions League (magazine)

Voetbalmagazine
18:00
Legends

Amerikaanse misdaadserie "Père et fille." Martin kan de Kolonel en Ana Paulanus inrekenen tijdens een transactie van VX-gas. Om Martin onder druk te zetten, laat een van de volgelingen van de Kolonel het giftige goedje vrij op een overvolle bus, met alle gevolgen van dien. De handlanger dreigt er bovendien mee nogmaals toe te slaan als de Kolonel en Ana niet snel vrijgelaten worden.
19:00
Legends

Amerikaanse misdaadserie "Paranoïa." Martin wordt gedwongen op verlof gestuurd na de confrontatie met de Kolonel. Voor hem het ideale moment om in zijn eigen verleden te graven. Zijn geheime zoektocht brengt hem naar een mysterieuze smokkelaar in Houston, Kyle Dobson, die mogelijk antwoorden kan bieden. Martin neemt de identiteit aan van outlaw Leo Barlow en probeert in de smokkeloperatie te infiltreren om meer over Dobson te weten te komen.
20:00
Esprits criminels

Amerikaans-Canadese misdaadserie "Plaisirs mortels." Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die zich voordoet als een luxecallgirl en haar klanten verleidt om hen vervolgens te vermoorden. Haar slachtoffers zijn een voor een machtige zakenlui.
20:50
Esprits criminels

Amerikaans-Canadese misdaadserie "Démonologie." Het team onderzoekt een hele resem moorden die mogelijk te maken hebben met duivelsuitdrijvingen die door het Vaticaan worden goedgekeurd. Prentiss raakt persoonlijk betrokken bij deze zaak.
21:40
Esprits criminels

Amerikaans-Canadese misdaadserie "L'omnivore." Het lijkt erop dat een van de meest beruchte moordenaars van New Engeland na een stilte van tien jaar opnieuw heeft toegeslagen. Hotchner wordt hierdoor herinnerd aan zijn allereerste zaak bij het team.
22:25
Météo

Weerbericht
22:30
Top Gear

Automagazine "Supercars."
23:50
C'est pas tous les jours dimanche

Actuamagazine met Christophe Deborsu
01:50
Best of Shopping

Homeshoppingprogramma