Tv gids - Club RTL Maandag

Eergisteren
2018-07-17
Gisteren
2018-07-18
Vandaag
2018-07-19
Morgen
2018-07-20
Overmorgen
2018-07-21
Zondag
2018-07-22
Maandag
2018-07-23
05:00
RTL - Journal luxembourgeois

Nieuwsuitzending
05:30
Best of Shopping

Homeshoppingprogramma
06:05
Blinky Bill

Animatieserie "Gare au tigre."
06:30
Petit et Costaud

Kleuterprogramma "Le ménage de printemps."
06:40
Vic le viking 3D

CGI-animatieserie van Studio 100 over het wereldberoemde Viking-jongetje "Un drakkar peut en cacher un autre."
06:55
Maya l'abeille

Belgische animatieserie "Zig le zouave."
07:10
Heidi

Japanse kinderserie "Sauver Pilou."
07:35
Pokémon XIV : Noir & Blanc

Animatieserie "La vengeance d'une connaisseuse !."
07:55
Pokémon XIV : Noir & Blanc

Animatieserie "Danse avec les Couaneton !."
08:20
Power Rangers Super Megaforce

Actieserie "La bataille légendaire."
08:40
Best of Shopping

Homeshoppingprogramma
09:40
Astro voyance

Magazine
10:40
La boutique

Televerkoop
16:05
Les Experts : Miami

Amerikaanse misdaadserie "Rio." Horatio en Delko reizen naar Rio de Janeiro om de moordenaar van Marisol te pakken te krijgen. Horatio kan de dood van zijn echtgenote maar niet van zich afzetten en ook Delko wil de dood van zijn zus wreken.
16:50
L'agence tous risques

Amerikaanse reeks over een groep Vietnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid "La guerre des taxis." Lonestar Cap Company moet zijn boeken neerleggen nadat de wagens van de firma systematisch worden verwoest en de chauffeurs één voor één met de dood worden bedreigd. De daders achter deze gewelddadige acties zijn de medewerkers van Love Cap Company, die geen concurrentie dulden. Het A-Team koopt Lonestar over en bindt de strijd aan tegen Love.
17:35
L'agence tous risques

Amerikaanse reeks over een groep Vietnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid "Agitateurs." Nadat het team kolonel Decker tegen het lijf loopt, besluiten ze voor een tijdje onder te duiken in een klein dorp. Ze ontdekken er dat heel de gemeenschap afhankelijk is van een zekere Ted Jarret. De man bezit enkele enorme velden die dagelijks moeten bewerkt worden, maar hij buit zijn werkers uit. Ze zijn duidelijk ondervoed, hun kinderen gaan niet naar school en ze verdienen niet genoeg geld om uit hun situatie te ontsnappen. Het A-Team besluit daar iets aan te doen.
18:25
Les Experts : Manhattan

Amerikaanse misdaadserie "Double emploi." Het is de topprioriteit van het hele CSI-team om de taximoordenaar te pakken te krijgen. Na intensief speurwerk komt de zaak tot een climax. Wanneer Mac er eindelijk van overtuigd is dat hij de dader te pakken heeft, blijkt deze dood te zijn.
19:10
Les experts

Amerikaans-Canadese misdaadserie "La rumeur." Het team onderzoekt de moord op een student die een fervent blogger was. Ze ontdekken dat de jongen op het punt stond een groot schandaal over de universiteit aan het licht te brengen.
20:00
Pirates des Caraïbes : Jusqu'au bout du monde

Amerikaanse avonturenfilm Kapitein Jack Sparrow lijkt van de aardbodem verdwenen. Met behulp van de uit de doden weergekeerde kapitein Barbossa proberen Elizabeth en Will om Jack te redden. Intussen geeft Davy Jones de East India Company vrij spel op de zeven zeeën. De piraten proberen een monsterverbond te sluiten.
23:00
Météo

Weerbericht
23:05
The Shield

Amerikaanse dramaserie "Bouillon de poules." Vic komt steeds meer onder druk te staan om zijn onderzoek naar Pezuela succesvol af te ronden. De FBI heeft het onderzoek naar de moord op Robert Martin overgenomen. Shane gaat op zoek naar de moordenaar van een prostituee. Dutch en Billings doen een opmerkelijke ontdekking in het huis van Claudette.
23:55
The Shield

Amerikaanse dramaserie "Au nom du père." Vic en Ronnie kunnen maar net ontkomen aan een aanslag. Shane beseft dat zijn plan is mislukt en probeert wanhopig zijn sporen uit te wissen. Vic maakt kennis met een priester die ervan wordt verdacht onderdak te bieden aan drugsdealers.
00:50
Justified

Amerikaanse misdaadserie (2013) "L'esprit en paix."
01:35
Best of Shopping

Homeshoppingprogramma