Tv gids - Club RTL Gisteren

Eergisteren
2018-07-17
Gisteren
2018-07-18
Vandaag
2018-07-19
Morgen
2018-07-20
Overmorgen
2018-07-21
Zondag
2018-07-22
Maandag
2018-07-23
05:00
RTL - Journal luxembourgeois

Nieuwsuitzending
05:30
Best of Shopping

Homeshoppingprogramma
06:05
Blinky Bill

Animatieserie "Le village de la jungle."
06:30
Petit et Costaud

Kleuterprogramma "La pièce de théâtre."
06:40
Vic le viking 3D

CGI-animatieserie van Studio 100 over het wereldberoemde Viking-jongetje "Retour à Flake."
06:55
Maya l'abeille

Belgische animatieserie "Le nouveau Shelby."
07:10
Heidi

Japanse kinderserie "Dans les alpages."
07:35
Pokémon XIV : Noir & Blanc

Animatieserie "Chinchidou, le roi de la propreté."
07:55
Pokémon XIV : Noir & Blanc

Animatieserie "Une nuit au musée de Maillard."
08:20
Power Rangers Super Megaforce

Actieserie "Le grand retour."
08:40
Best of Shopping

Homeshoppingprogramma
09:40
Astro voyance

Magazine
10:40
La boutique

Televerkoop
15:55
Les Experts : Miami

Amerikaanse misdaadserie "Sous les feux de la rampe." Het CSI-team onderzoekt de moord op de lokale beroemdheid Nikki Beck. Zij werd dood aangetroffen in haar badkuip. Er is een waslijst aan verdachten: zo hadden haar rivale April Goodwin, haar vriendje, haar assistente en haar manager allemaal een motief om haar om het leven te brengen.
16:40
L'agence tous risques

Amerikaanse reeks over een groep Vietnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid "Poussière de diamants." Een knappe jongedame met een mysterieus verleden huurt het A-Team in om de diamantmijn die ooit van haar vader was weer op te eisen. Ze gelooft dat haar vaders dubieuze partners verantwoordelijk zijn voor zijn dood en vraagt de hulp van het team om dat te bewijzen.
17:25
L'agence tous risques

Amerikaanse reeks over een groep Vietnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid "Le pain quotidien." Peck brengt het team naar een restaurant waar Lin, een oude vriend van hem, kok is. Kort nadat ze het restaurant binnenwandelen, wordt het eethuis onder vuur genomen. Lin en het A-Team kunnen gelukkig ontsnappen. De kok vermoedt dat de aanslag voor hem bedoeld was en vraagt Hannibal en zijn vrienden om hulp.
18:10
Les Experts : Manhattan

Amerikaanse misdaadserie "En haut de l'affiche." Op het strand van Rockaway wordt het lichaam van een jonge vrouw aangetroffen. Mac en Sheldon gaan ter plaatse op zoek naar aanwijzingen. Mac denkt eerst aan een haaienaanval en vindt dat het dan ook eerder een zaak voor de kustwacht is. Niet veel later spoelt er opnieuw een vrouw aan. Haar lichaam is nog intact.
19:00
Go for zéro

Magazine over verkeersveiligheid gepresenteerd door Sophie Pendeville
19:10
Les experts

Amerikaans-Canadese misdaadserie "Sang neuf." Ivan is in de gevangenis vergiftigd met rattengif en wordt met de ambulance afgevoerd. Tijdens de rit worden ze aangevallen door leden van de Russische maffia. Ivan weet ondanks zijn zware verwondingen te ontsnappen. Calleigh onderzoekt de camerabeelden uit de buurt en ontdekt dat Erics vader Alex een van de daders is.
20:00
Fighting

Amerikaans actiedrama (2009) van Dito Montiel Plattelandsjongen Shawn MacArthur probeert in New York de eindjes aan elkaar te knopen door op straat nepmerkartikelen te verkopen. Zwendelaar Harvey ontdekt dat Shawn een talent voor straatvechten heeft en werpt zich op als zijn manager. Zo komt Shawn terecht in het illegale streetfightingcircuit, waar gebokst wordt zonder handschoenen. Hij ontpopt zich in een mum van tijd tot een heuse undergroundattractie, die in bloedstollende gevechten afrekent met professionele boksers en martialartskampioenen. Maar als Shawn ooit wil ontsnappen aan deze duistere wereld, moet hij het allerzwaarste gevecht van zijn leven aangaan.
22:35
Météo

Weerbericht
22:40
Homeland

Amerikaanse thrillerserie "Surveillance rapprochée." Een emotionele Carrie zoekt Saul op en deelt haar vermoedens over Allison. Quinn bevindt zich in een benarde situatie, terwijl hij de burgers van Berlijn probeert te behoeden voor een terroristische aanslag.
23:35
Homeland

Amerikaanse thrillerserie "Nouvelle donne." Allison beweert dat Krupin haar informant is. Carrie en Saul raken gefrustreerd wanneer Dar Adal weigert verdere stappen te ondernemen tegen Allison. Saul probeert alsnog een bekentenis van Allison af te dwingen. Ondertussen dreigt Bibi Hamed met een chemische aanval op een grote Europese stad. En Quinn is in levensgevaar.
00:30
Unibet Casino

Magazine
01:30
Best of Shopping

Homeshoppingprogramma