Tv gids - Club RTL Vandaag

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
15:30
Souvenir éternel

Magazine
15:45
Les Experts

Amerikaans-Canadese misdaadserie "La tête en feu." Het CSI-team onderzoekt de mysterieuze verdwijning van twee jongens die in de buurt van een bekende seksuele misdadiger wonen. Grissom doet een beroep op hem om zich te kunnen inleven in de gedachten van een pedofiel en op die manier de dader te kunnen vatten.
16:35
NCIS : enquêtes spéciales

Amerikaanse misdaadserie "Légende (partie 1)." Een jonge marinier wordt dood aangetroffen in Los Angeles. Gibbs en McGee reizen naar de plaats delict om de zaak te onderzoeken en ontdekken dat er een verband is met een illegale wapenhandel. Tony probeert meer te weten te komen over het privéleven van Ziva.
17:25
NCIS : enquêtes spéciales

Amerikaanse misdaadserie "Légende (partie 2)." Tony stelt zich vragen omtrent Ziva's loyauteit tegenover het NCIS. In Los Angeles gaat Callen undercover om een terrorist te vatten. Nate Gatz ontdekt de waarheid achter de relatie tussen Gibbs en Lara Macy.
18:10
Les experts

Amerikaans-Canadese misdaadserie "Retour de flammes." Bij een zware brand tijdens een concert vallen vier doden, onder wie twee bandleden. De autopsie wijst uit dat een van de slachtoffers al dood was voor de brand uitbrak. Het team vermoedt dat iemand de brand veroorzaakte om eventuele sporen van moord uit te wissen. Dat vermoeden wordt bevestigd wanneer ze ontdekken dat iemand een van de nooduitgangen had geblokkeerd.
19:00
Go for zéro

Magazine over verkeersveiligheid gepresenteerd door Sophie Pendeville
19:05
Les experts : Manhattan

Amerikaanse misdaadserie "Liste noire." Het team gaat op zoek naar een cybermoordenaar die het op ziekenzorgmedewerkers heeft gemunt. De zaak wordt persoonlijk wanneer de verdachte de naam van Macs vader laat vallen. Die stierf ongeveer twee decennia eerder.
19:55
Zoom

Magazine
20:00
Basic Instinct 2

Brits-Amerikaans-Duit-Spaanse thriller (2005) De beruchte misdaadschrijfster Catherine Tramell wordt verdacht van de moord op een bekende voetballer. De politie heeft onvoldoende bewijzen om haar te arresteren en besluit psychiater Michael Glass in te schakelen om haar te analyseren. Die probeert haar te doorgronden, maar dat blijkt niet zonder gevaar.
21:50
Météo

Weerbericht
21:55
Homeland

Amerikaanse thrillerserie "La tour de David." Brody is de wanhoop nabij en valt terug op zijn geloof om op het rechte pad te blijven. Carrie heeft het moeilijk om het contact met Saul te onderhouden. Ze wordt benaderd door een mysterieuze man, die haar zijn hulp aanbiedt tegen een hoge prijs.
22:55
Homeland

Amerikaanse thrillerserie "Les dés sont lancés." Dana slaat volledig door en Jessica ziet zich verplicht om de politie in te schakelen. Carrie heeft een afspraak met een nieuwe cliënt. Ondertussen onderzoeken Saul en Fara een verdachte geldstroom..
23:50
Unibet Casino

Magazine