Tv gids - Club RTL Vandaag

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
16:05
Les Experts : Miami

Amerikaanse misdaadserie "Mort en eaux troubles." Er wordt een dubbele moord gepleegd op een cruiseschip dat in Miami ligt aangemeerd. Het team ontdekt al snel dat er een grote som geld is gestolen uit de privéhut van een van de slachtoffers. De relatie tussen Horatio en Marisol kent ondertussen een keerpunt.
16:50
L'agence tous risques

Amerikaanse actieserie "Détournement." Vrijheidstrijders kapen een Boeiing 747 en eisen vijf miljoen dollar en een vrije toegang tot Libië. Als hun eisen niet worden ingewilligd, zullen ze het vliegtuig laten neerstorten. De autoriteiten beslissen om de hulp van het A-Team in te roepen.
17:35
L'agence tous risques

Amerikaanse actieserie "Une si jolie petite ville." Hannibal, Face, BA en Murdock gaan naar het dorpje Barlow Creek om er de begrafenis van hun vriend Ray Brenner bij te wonen. Op de begraafplaats aangekomen, worden ze onder vuur genomen door de Watkinsclan, die het hele dorp terroriseert. Het team zal de koppen bij elkaar moeten steken om uit hun benarde situatie te geraken en ze beseffen dat dat kan niet zonder het nodige geweld.
18:25
Les Experts : Manhattan

Amerikaanse misdaadserie "Les empreintes du passé." Er breekt brand uit in het appartementencomplex van Stella. Ze slaagt erin haar buurjongen te redden, maar in een ander appartement wordt het verkoolde lichaam van een vrouw gevonden. Sid stelt vast dat zij al dood was vóór de brand uitbrak. Uit onderzoek blijkt dat er sprake is van brandstichting.
19:10
Les experts

Amerikaans-Canadese misdaadserie "Tressés pour tuer." Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die het heeft gemunt op vrouwen. Ze ontdekken dat hij met de lichaamsdelen van zijn slachtoffers zijn droomvrouw probeert na te maken.
20:00
Duplicity

Duits-Amerikaanse thriller Ex-CIA-agent Claire Stenwick en ex-MI6-agent Ray Koval waren ooit minnaars en tegelijk rivalen op professioneel vlak. Nu houden ze zich allebei bezig met industriële spionage. Wanneer ze door Equikrom, een farmaceutische gigant, worden aangeworven, zijn ze verplicht samen te werken. Maar ze weten niet of ze elkaar kunnen vertrouwen.
21:50
Météo

Weerbericht
21:55
Hitman

Britse actiethriller (2012) Wanneer de meedogenloze Oost-Europese huurmoordenaar Victor wordt verraden door de mensen die hem gemaakt hebben tot wat hij is, moet hij zijn eigen dood in scène zetten en vluchten naar Londen.
23:35
Unibet Casino

Magazine