Tv gids - Club RTL Vandaag

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
11:20
Ax Men, danger en forêt

Amerikaanse realityreeks over houthakkers in het noordwesten van de VS "Ensemble dans l'effort."
12:10
Ax Men, danger en forêt

Amerikaanse realityreeks over houthakkers in het noordwesten van de VS "Pour une poignée de dollars."
13:00
Tribus

Magazine "Spéciale Red Bull Caisses à Savon."
13:20
Les Experts : Miami

Amerikaanse reeks over een forensisch onderzoeksteam in Miami "Un quartier pas si tranquille." Horatio en zijn CSI-team onderzoeken de moord op een lokale politicus die in een leegstaand huis aan de mondaine waterkant van Miami is teruggevonden. In diezelfde buurt worden in de tuin van Gary Logan ook de overblijfselen van een vermiste tiener ontdekt. De lijst van verdachten groeit snel aan wanneer blijkt dat een vastgoedontwikkelaar de buurt wil opkopen en de bewoners uit hun huis wil zetten. Horatio moet een link zien te vinden tussen de dood van de politicus en het tienermeisje.
14:05
Les Experts : Miami

Amerikaanse reeks over een forensisch onderzoeksteam in Miami "Le cercueil maudit." Horatio en zijn team onderzoeken de brutale moord op Alissa Valone. Zij werd met een golfclub doodgeslagen. Op de plaats van de misdaad worden een bloederige geitenkop, kaarsen, zakken bloed en andere voodoo-artikelen teruggevonden, en dat schrikt de bijgelovige Delko af. De verdenking komt al snel bij Alissa's ex-man, Trevor Valone, te liggen, maar hij ontkent.
14:50
Les Experts : Miami

Amerikaanse reeks over een forensisch onderzoeksteam in Miami "En tête de course." Tiener Dex Gilham komt om het leven tijdens een gevaarlijke stunt met een racewagen. Zijn onthoofde lichaam en de plaats van de misdaad worden uitgebreid onderzocht. Al snel wordt duidelijk dat er kwaad opzet in het spel is. Het onderzoek leidt het team naar de wereld van de illegale handel in racewagens.
15:40
Les Experts : Miami

Amerikaanse reeks over een forensisch onderzoeksteam in Miami "Chambre noire." Nadat een vrouw vermoord wordt aangetroffen en een andere vrouw wordt ontvoerd, leidt een spoor het team naar een kluis met foto's van twaalf vrouwen, van wie één de zus van Natalia is. Het CSI-team begint aan een race tegen de klok.
16:25
Billy l'exterminateur

Realityreeks over de familie Bretherton, die ongedierte bestrijdt "Dans le repaire des serpents."
16:45
Le magazine de l'Europa League

Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Europa League
17:35
Le magazine de la Ligue des Champions

Voetbalmagazine
18:05
Miss Fisher enquête

Australische misdaadserie "Machinations." Phryne stuurt Dot undercover uit naar een fabriek waar ze de moord op een arbeidster moet onderzoeken. Een van Dots vriendinnen staat op de verdachtenlijst.
19:05
Miss Fisher enquête

Australische misdaadserie "Mort sous le chapiteau." Phryne gaat werken bij een circus om zo meer te weten te komen over de dood van een van de artiesten. Het onderzoek doet haar denken aan de verdwijning van haar zus. Toen ze kleine meisjes waren, gingen Phryne en Janey jaarlijks naar het circus kijken. Maar op een dag verdween Janey zonder een spoor achter te laten.
20:00
Esprits criminels

Misdaadserie waarin een groep profilers het brein van zware misdadigers analyseert "Troisième vie." Het team staat voor een bijzonder lastige zaak: twee jongeren werden ontvoerd in een klein Californisch dorp en een van hen werd verminkt teruggevonden.
20:50
Esprits criminels

Misdaadserie waarin een groep profilers het brein van zware misdadigers analyseert "Sous les projecteurs." Het team trekt naar Philadelphia om onderzoek te doen naar een reeks moorden. Een lokale agent blijkt een belangrijke rol te spelen in het onderzoek.
21:40
Esprits criminels

Misdaadserie waarin een groep profilers het brein van zware misdadigers analyseert "Ancienne blessure." Terwijl Hotch en Reid een ter dood veroordeelde gevangene ondervragen, gaat Rossi door met het onderzoek naar twee onopgeloste moorden. Garcia heeft een date in haar appartement.
22:30
Météo

Weerbericht
22:35
C'est pas tous les jours dimanche

Actuamagazine met Christophe Deborsu