Tv gids - Club RTL Vandaag

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
05:00
RTL - Journal luxembourgeois

Nieuwsuitzending
05:30
Best of Shopping

Homeshoppingprogramma
07:00
Fifi Brindacier

Zweedse jeugdserie "Fifi au concours floral."
07:25
Vic le viking 3D

CGI-animatieserie van Studio 100 over het wereldberoemde Viking-jongetje "Sauver Ylvi."
07:40
Maya l'abeille

Belgische animatieserie "Personne n'en pince pour Dino."
07:55
K3

Jeugdserie "K-briole pour une K-ambriole."
08:10
Zigby

3D-animatieserie over de zebra Zigby en zijn vrienden "La journée d'échange de Zigby."
08:20
Power Rangers Mystic Force

Actieserie "Mauvais joueur."
08:40
Power Rangers Mystic Force

Actieserie "Royale Rivale."
09:05
Pokémon

Animatieserie "Tous au pays des songes." Wat begint als een zomervakantie in de tropische Alola regio, verandert voor Ash in een spannende zoektocht om een Pokémon Meester te worden. Ash en Pikachu ontdekken nieuwe Pokémon en leren op hun tocht heel wat nieuwe dingen. Een groep getalenteerde trainers helpt Ash met zijn avontuur: Kiawe, Lana, Mallow, Sophocles en een mysterieuze onderzoeksassistente genaamd Lillie. Team Rocket is ook in Alola een hoopt sterke nieuwe Pokémon te stelen, maar ze krijgen zware concurrentie: de schurken van Team Skull, die er plezier in hebben om chaos te veroorzaken en misschien wel meer duistere bedoelingen hebben.
09:25
Pokémon

Animatieserie "Un échange passionnant." Wat begint als een zomervakantie in de tropische Alola regio, verandert voor Ash in een spannende zoektocht om een Pokémon Meester te worden. Ash en Pikachu ontdekken nieuwe Pokémon en leren op hun tocht heel wat nieuwe dingen. Een groep getalenteerde trainers helpt Ash met zijn avontuur: Kiawe, Lana, Mallow, Sophocles en een mysterieuze onderzoeksassistente genaamd Lillie. Team Rocket is ook in Alola een hoopt sterke nieuwe Pokémon te stelen, maar ze krijgen zware concurrentie: de schurken van Team Skull, die er plezier in hebben om chaos te veroorzaken en misschien wel meer duistere bedoelingen hebben.
10:10
FBI : duo très spécial

Amerikaanse misdaadserie "La belle arnaqueuse." Nu de Pink Panters in alle talen zwijgen, focussen Peter en Neal op een nieuwe zaak. De hoofdrol daarin wordt vertolkt door iemand uit Mozzie's verleden die vastberaden is een slag te slaan, ten koste van Mozzie.
10:55
FBI : duo très spécial

Amerikaanse misdaadserie "Trouver la taupe." Nu de Panters met een mol kampen, moet Woodford proberen te ontdekken wie de schuldige is. Ondertussen proberen Neal en de FBI uit te dokteren hoe ze de Panters ten gronde gaan brengen.
11:40
FBI : duo très spécial

Amerikaanse misdaadserie "Au revoir." Neal en Mozzie zijn helemaal klaar om hun plan tot uitvoer te brengen. Nu Peter undercover is gegaan bij de Panthers, zijn de belangen dan ook extreem hoog. Wanneer het plan lukt, zullen de Panthers eindelijk gestopt kunnen worden.
12:30
NCIS : Los Angeles

Amerikaanse misdaadserie "Identité." Het team onderzoekt de dood van een marineofficier die tijdens een zware schietpartij om het leven kwam.
13:15
NCIS : Los Angeles

Amerikaanse misdaadserie "La seule journée facile c'était hier." De politie slaagt erin een drugstransactie te onderscheppen. Er ontstaat een vuurgevecht waarbij een undercoveragent om het leven komt. Sam herkent het slachtoffer als een voormalige collega-marinier.
14:00
NCIS : Los Angeles

Amerikaanse misdaadserie "La guerre des drones." Tijdens een oefenvlucht van een Predator-vliegtuig loopt het helemaal mis. Het toestel, met twee raketten aan boord, wordt onderschept en verdwijnt spoorloos. Een marinier komt hierbij om het leven. Het team moet het toestel zien te vinden vooraleer het wapen kan gebruikt worden tegen de Verenigde Staten.
14:50
NCIS : Los Angeles

Amerikaanse misdaadserie "La tête du serpent." Een Iraakse zakenman wordt vermoord. Het OSP-team krijgt de opdracht om Walter Flynn, een voormalige marinier, op te sporen. Flynn was door een privéfirma ingehuurd om het slachtoffer te beschermen. En toch wordt aangegeven dat hij achter de moord zou zitten.
15:35
NCIS : Los Angeles

Amerikaanse misdaadserie "Meilleure ennemie." Het team onderzoekt de dood van een man die aan enkele geheime overheidsprojecten aan het werken was. De verdenking valt op een Zuid-Koreaanse huurmoordenaar. Die blijkt in verband te staan met Vances verleden.
16:20
NCIS : Los Angeles

Amerikaanse misdaadserie "L'appât du gain." Wanneer een marinier van het dak van een discotheek valt, moet het NCIS-team het overlijden onderzoeken. Ze ontdekken dat het slachtoffer een dubbelleven leidde. Ze moeten het motief achterhalen om de dader op te sporen.
17:10
Numéro quatre

Amerikaanse sf-thriller (2011) Toen hun planeet door de Mogadorians werd verwoest, stuurden de Loriens negen baby's naar de aarde om de toekomst van hun volk veilig te stellen. Een van die baby's is John Smith, inmiddels uitgegroeid tot een sportieve lyceumstudent. John begint stilaan zijn bovennatuurlijke krachten te ontdekken. Net op tijd trouwens, want de Mogadorians staan op het punt hem te vermoorden.
19:05
Les Experts

Amerikaans-Canadese misdaadserie "La place du mort." In het park wordt het levenloze lichaam van een man aangetroffen. Grissom en Sara moeten het lichaam onderzoeken, maar dat is vrij moeilijk omdat het grondig werd doordrenkt met schoonmaakmiddel. Intussen probeert Nick te achterhalen hoe het mogelijk is dat een vrouwelijke lifter verdronken is in de woestijn.
20:00
Hawaii 5-0

Amerikaanse actieserie "Luapo'i." Terwijl het team de moord op een premiejager onderzoekt, onthult Rachel een oud geheim van Danny, met alle gevolgen van dien.
20:45
Hawaii 5-0

Amerikaanse actieserie "A Make Kaua." Op de vooravond van Kono en Adams huwelijk treft het team een kernbom aan op het eiland.
21:35
Météo

Weerbericht
21:40
Burn Notice

Amerikaanse misdaadserie (2013) "L'ironie du sort." Strong en de CIA huren samen huurlingen in om James en Sonya te onderscheppen. Sam en Jessie gaan intussen mee op missie om Michael te beschermen. Onverwachts ontmoet Michael een oude vijand die hem duidelijk nog steeds niet koud laat. Fiona houdt intussen Maddie en Charlie in de gaten.
22:30
Burn Notice

Amerikaanse misdaadserie (2013) "A feu et à sang." De kans om James te vatten, wordt almaar kleiner. Bovendien maakt Michael duidelijk aan Fi, Sam en Jesse dat hij de gevaarlijke opdracht wel alleen zal afwerken, tot groot ongenoegen van iedereen. Het trio vreest voor Michaels leven als hij zijn ware identiteit blootgeeft aan James en dus negeren ze het voorstel van Michael. Wat ze niet beseffen, is dat dit kan leiden tot grote en blijvende veranderingen.
23:15
Burn Notice

Amerikaanse misdaadserie (2013) "La fin justifie les moyens." Michaels undercovermissie voor de CIA bereikt een keerpunt wanneer hij wordt gedwongen om te kiezen aan wiens kant hij strijdt. Wat hij ook besluit, zijn beslissing heeft sowieso onomkeerbare gevolgen. Intussen worden Michael en het team op de hielen gezeten door twee gevaarlijke tegenstanders die almaar dichterbij komen...