Tv gids - Eén Eergisteren

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
09:00
Herfstbeelden

Sfeerbeelden uit diverse Europese bestemmingen
10:00
Radio 2 op één

Rechtstreekse uitzending vanuit de studio van Radio 2
12:00
Herfstbeelden

Sfeerbeelden uit diverse Europese bestemmingen
12:20
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Kip met curry, rijst en bimi." Een knapperige kip uit de oven met tomaat en curry.
12:35
Blokken

Spel met Ben Crabbé
13:00
Het Journaal

Nieuws en sport
13:25
Het weer

Het weerbericht
13:30
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
13:55
Thuis

Soap Nancy confronteert Marianne. Sam krijgt het moeilijk. Lowie vliegt uit tegen Jana. Peter heeft een tegenvoorstel klaar voor Geert. Eddy gaat solliciteren. De Kabouters hebben een serieuze discussie. Jens ergert zich aan Paulien. Peggy is allesbehalve tevreden met Renzo's nieuwste zet.
14:20
La Corse, beauté sauvage

Vijfdelige documentairereeks over de verborgen aspecten van het eiland Corsica "A Land of Memories." De Grieken, de Romeinen en de christenen waren er om de beurt en ook de Saracenen lieten zich niet onbetuigd in Corsica. Het eiland heeft een rijke geschiedenis en de architectuur draagt daar de sporen van, met allerlei invloeden van buitenaf. En die architectuur is de moeite, van de kleine dorpjes die tegen een bergwand lijken gekleefd, over de versterkte steden met een Italiaanse uitstraling tot de moderne villa's die er nu worden neergepoot door rijken van elders.
14:50
Father Brown

Britse misdaadserie (2013) "The Flying Stars." Wanneer een alcoholiste verdronken wordt aangetroffen in de buurt van haar huis vermoedt Father Brown dat het om moord gaat. De politie gaat echter uit van een ongeluk.
15:39
Clips

Muziekclips
16:00
Steracteur sterartiest

Live muziekshow (2017) waarin tien steracteurs zingen voor het goede doel Met: Nicky Langley met 'Moondance' van Van Morrison of Ianthe Tavernier met 'Don't worry 'bout me' van Frances, Tinne Oltmans met 'What's the pressure' van Laura Tesoro, Koen Van Impe met 'Jennifer Jennings' van Louis Neefs, Michiel De Meyer met 'Louise' van Gers Pardoel, Giovanni Kemper met 'End of the road' van Boyz II Men, Hilde De Baerdemaeker met 'Our house' van Madness, Bab Buelens met 'Ciao adios' van Anne-Marie en Sieg De Doncker met 'Rock dj' van Robbie Williams.
17:35
Buren

Australische soap Er breekt een belangrijke dag aan voor Mark en Steph in hun IVF-traject. Lou en Kathy proberen het bij te leggen, maar het misverstand over hun wilde nacht blijft tussen hen in staan. Brooke is nog steeds van plan te vertrekken, maar ze begint het gezelschap van haar gezin wel te appreciëren, zeker nu ze zich weer aangetrokken voelt tot Gary. En dat leidt dan weer tot spanningen met Terese.
18:00
Het Journaal

Nieuws en sport
18:10
Het weer

Het weerbericht
18:15
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Cannelloni puttanesca." Pastabuisjes gevuld met tonijn en ricotta uit de oven.
18:30
Blokken

Spel met Ben Crabbé
19:00
Het Journaal

Nieuws en sport
19:40
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
20:05
Het weer

Het weerbericht
20:10
Thuis

Soap Kobe zorgt voor een heerlijk ontbijt en de band tussen hem en Steven groeit. Judith heeft genoeg van het gestook van Marianne. Eddy wil dat Frank iets voor hem doet, maar zal Frank dat tot een goed einde kunnen brengen?
20:40
Vera

Britse misdaadserie (2017) "Dark Angel." In een rivier wordt het lichaam van een jongeman aangetroffen. Het lijk is zwaar toegetakeld. Vera heeft er alle moeite mee om de identiteit van de man te achterhalen. Een tatoeage op het lichaam leidt haar naar de onderwereld van Newcastle, waar het slachtoffer schijnbaar connecties had. Het onderzoek krijgt echter een geheel andere wending en leidt Vera en Aiden naar een afgelegen boerderij, waar 13 jaar eerder een moord heeft plaatsgevonden. Is er een link tussen beide moorden?
22:10
Victoria

Britse historische dramaserie (2017) "A Soldier's Daughter." Koningin Victoria is nog maar net bevallen, of ze wil al meteen weer aan de slag gaan en regeren over haar land. Albert probeert haar zo veel mogelijk te sparen van het vele slechte nieuws over Britse soldaten in Afghanistan.
23:05
Het Journaal

Nieuws en sport
23:21
Keno

Keno
23:22
Euromillions

Spel van de Nationale Loterij
23:25
Het weer

Het weerbericht
23:30
The Cider House Rules

Amerikaans drama (1999) 1943. Homer is een wees die al bijna heel zijn leven in het afgelegen weeshuis Saint Cloud in Maine woont. Hij werd nooit geadopteerd en is ondertussen uitgegroeid tot de favoriet van de directeur, dokter Larch. Die heeft al zijn medische kennis overgedragen op Homer, zodat de jongen een bekwame, maar ongediplomeerde dokter is geworden. Homer helpt dokter Larch met het verzorgen van achtergelaten kinderen en ongewenste baby's, maar uit morele overwegingen weigert hij Larch te assisteren wanneer die abortussen uitvoert. Wanneer een jong koppel een beroep doet op de diensten van dokter Larch voor een abortus, besluit Homer daarna met hen mee te trekken in de hoop de wereld te zien.
01:30
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Cannelloni puttanesca." Pastabuisjes gevuld met tonijn en ricotta uit de oven.
01:45
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
02:05
Het journaal

Doorlopende herhalingen "Het journaal."