Tv gids - Eén Eergisteren

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
09:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen "Winterbeelden ."
10:00
Radio 2 op Eén

Rechtstreekse uitzending vanuit de studio van Radio 2
12:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen "Winterbeelden ."
12:20
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Kaasplankje met Belgische kazen, verse boter en brioche met gedroogde vruchten." Een heerlijk broodje, met zelfgemaakte boter en Belgische kazen.
12:35
Blokken

Spel met Ben Crabbé
13:00
Het journaal

Nieuws en sport
13:25
Het weer

Het weerbericht
13:30
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
13:50
Thuis

Vlaamse soap Peter heeft het druk. Simonne blijft niet bij de pakken zitten. Waldek loopt langs het kerkhof. Jana zoekt Emma op. Lowie moet Sam spreken. Olivia krijgt een uitbrander. Rosa concentreert zich op haar werk.
14:15
Weg zijn wij

Realityreeks waarin drie BV's samen op weekend gaan in eigen land "Leo Van der Elst, Jelle Cleymans en Annelien Coorevits." Deze week gaan Leo Van der Elst, Jelle Cleymans en Annelien Coorevits samen op pad. Leo organiseert een workshop roofvogels in het Kasteel Ooidonk. Jelle neemt Annelien en Leo mee naar een luxueus wellnesshotel. Annelien neemt Leo en Jelle mee naar oesterkwekerij De Oesterput.
14:50
Partners in Crime

Britse misdaadserie (2015) "N or M?, part 1." De Britse geheime dienst roept andermaal de hulp in van Tommy en Tuppence, deze keer om een Sovjetagent en een ontvoerde wetenschapper te vinden.
15:45
Dieren in nesten

Reportagereeks met Chris Dusauchoit Chris Dusauchoit is in de Universitaire Dierenkliniek in Gent, waar twee studentes hun eigen konijn mogen vaccineren. Dierenarts Johan moet een operatie onderbreken vanwege een noodgeval: een poesje met de gevreesde kattenziekte wordt in coma binnengebracht. In de Zoo van Antwerpen werkt Francis aan een gewonde steppenvaraan, een soort van mini-sauriër. Sil van het Natuurhulpcentrum trekt met zijn verdovingsgeweer het bos in, op zoek naar een weggelopen damhert.
16:04
Clips

Clips
16:15
Murder in the First

Amerikaanse misdaadserie (2014) "Punch drunk." Zes maanden later kijkt de hele wereld toe hoe technisch genie Erich Blunt terechtstaat voor de moord op zijn stewardess, Cindy Strauss. Terry wil zichzelf weer op de rails krijgen, na zijn veranderde gedrag door de dood van zijn vrouw. Hildy bouwt de band met haar ex Mike weer op en ze moet aan de drang weerstaan om hun liefde te laten opleven.
16:55
Jamie's Super Foods

Britse culinaire reeks (2015) met Jamie Oliver In Costa Rica ontmoet Jamie Otto, een lokale visser, en samen maken ze een gerecht met verse vis klaar. Op het Japanse eiland Okinawa gaat Jamie langs bij de 74-jarige karatemaster Sensie, voor een beetje gevechtssport voor de lunch. Bij Jamie thuis staan er enkele voedzame en heerlijke maaltijden op het menu.
17:35
Buren

Australische soap Leo en Mishti kunnen het wel heel erg goed met elkaar vinden. Zo goed dat Leo zich kwetsbaar durft op te stellen. Maar dan leert hij een andere kant van Mishti kennen. Toadie en Sonya lijken een manier te hebben gevonden om met elkaar om te gaan, tot onverwachts bezoek roet in het eten komt gooien. David is in de wolken na zijn date met Will, maar is dat gevoel wel wederzijds?
18:00
Het journaal

Nieuws en sport
18:10
Het weer

Het weerbericht
18:15
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Kriekenflappen." De lekkerste koffiekoek met krieken en frangipanevulling.
18:30
Blokken

Spel met Ben Crabbé
19:00
Het journaal

Nieuws en sport
19:40
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
20:05
Het weer

Het weerbericht
20:10
Thuis

Soap Simonne is niet gediend met het feit dat Kobe en Kaat terug met elkaar praten. Waldek biedt Adil een luisterend oor aan. Luc wil zich excuseren. Frank en Lowie zijn onder de indruk.
20:35
Midsomer Murders

Britse detectiveserie (2016) "The Incident at Cooper Hill." Er worden vreemde lichtschijnselen in de lucht gezien bij UFO-hotspot Cooper Hill. Een lokale boswachter komt op een vreemde manier aan zijn einde. UFO-spotters zijn ervan overtuigd dat dit het werk is van buitenaardse wezens. Hoofdinspecteur Barnaby en inspecteur Nelson gaan op zoek naar de waarheid, een pad dat loopt langs verraad, diepgewortelde geheimen en vreemde verdenkingen.
22:05
Tutankhamun

Britse historische dramaserie (2016) 1905-1914. De Britse egyptoloog Howard Carter trekt op vraag van Lord Carnarvon naar Egypte en vindt er nieuwe bewijzen voor de locatie van het tot dan onontdekte graf van Toetanchamon, de vergeten farao. Hij moet zijn droom om de archeologische vondst echter opbergen wanneer de Eerste Wereldoorlog uitbreekt.
22:50
Het journaal

Nieuws en sport
23:06
Keno

Keno
23:07
Euromillions

Spel van de Nationale Loterij
23:10
Het weer

Het weerbericht
23:15
Secrets - weekaflevering

Dramaserie (2018) "Nicky." Nicky probeert Vincent op te vangen, die door de anderen als een zondebok behandeld wordt. Ook Emma merkt dat de klassfeer niet goed zit en bedenkt met Floris een plan om iedereen dichter bij elkaar te brengen. Cédric maakt van de situatie gebruik om toenadering te zoeken tot Kato, al lijkt Kato haar gedachten liever met iemand anders te verzetten. Nicky merkt dat Jim Secret het niet goed voorheeft met Vincent en besluit stappen te ondernemen. Wanneer Nicky Vincent wil vrijpleiten, krijgt ze een verrassende vraag.
23:40
Escape from Alcatraz

Amerikaans misdaaddrama (1979) van Donald Siegel Op 18 januari 1960 arriveert Frank Morris op het gevangeniseiland Alcatraz. De bewaker is onmiddellijk overduidelijk: nog nooit is iemand hier ontsnapt. Morris heeft al eerder een uitweg gevonden uit gevangenissen en hij lijkt vastberaden om ook deze keer geschiedenis te schrijven en te vluchten. Morris maakt in de streng bewaakte gevangenis kennis met zijn lotgenoten en niet iedereen kan het goed met hem vinden. Wanneer vreemde geruchten de ronde doen, besluit hij dat het hoog tijd geworden is om zijn ontsnapping voor te bereiden.
01:25
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Kriekenflappen." De lekkerste koffiekoek met krieken en frangipanevulling.
01:40
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
02:00
Journaallus

Doorlopende herhalingen "Het journaal laat."