Tv gids - Eén Gisteren

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
09:00
Herfstbeelden

Sfeerbeelden uit diverse Europese bestemmingen "Feratelbeelden."
12:05
De week van BRUZZ

Magazine Weekoverzicht van BRUZZ, het programma van de Vlaams-Brusselse Media, met actuareportages van de afgelopen week.
12:35
De vrije markt

Magazine over de sociaal-economische actualiteit van de voorbije week
13:00
Het Journaal

Nieuws en sport
13:25
Het weer

Het weerbericht
13:30
Hij komt, hij komt, ... intrede van de Sint

Verslag van de blijde intrede van de Sint in Antwerpen Sinterklaas en zijn gevolg meren aan met de stoomboot aan de Scheldekaai, waar duizenden kinderen hen opwachten. Van hieruit vertrekt een stoet naar het stadhuis, waar de Sint op het balkon zijn toespraak zal houden.
15:10
Ay Ramon!

Belgische familiefilm (2015) Terwijl Sinterklaas zoals altijd per stoomboot uit Spanje naar Antwerpen vaart, reist de trouwe verzorger Ramon Iglesias met zijn paard over land om het dier van zeeziekte te sparen. Ramon en het paard van Sinerklaas worden onderweg echter gevangengenomen door Tikkelotje.
16:55
Villa Politica

Politiek duidingsmagazine met Linda De Win Samenvatting van de belangrijkste debatten tijdens de voorbije week in het Vlaams en Federaal Parlement.
17:24
Clips

Muziekclips
17:55
Kijk uit

Verkeersmagazine "Veilig in de file." Stapvoets rijden en soms zelfs geen centimeter vooruit komen, dat is jammer genoeg een dagelijkse realiteit op de Vlaamse en Brusselse wegen. Niemand staat graag in de file, want we willen allemaal zo snel mogelijk op onze bestemming geraken. Het komt er echter op aan om het ook dan veilig te houden op de baan. Hoe? Dat verneem je in deze 'Kijk uit'.
18:00
Het Journaal

Nieuws en sport
18:10
Bear essentials

Duitse natuurdocumentaire (2014) We volgen drie jonge, verschillende beren in diverse leefomgevingen. We zien hoe de moeder hen de technieken aanleert die broodnodig zijn om te overleven en hen grote gevaren helpt inschatten. Hun jonge levens zijn gevuld met leerprocessen, liefdevolle momenten en levensbedreigende drama's. Tijdens die drie jaar maken ze heel wat mee en lijden ze veel verlies, maar ondanks alles bewijzen de jongen dat ze alle skills hebben geleerd die een beer nodig heeft.
19:00
Het Journaal

Nieuws en sport
19:30
Het weer

Het weerbericht
19:35
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
20:05
Joker+ en Lotto

Lottotrekking
20:15
Animal Airport

Britse realityreeks over het reilen en zeilen in het Animal Reception Centre in Heathrow Een van de meest zeldzame vogels ter wereld, de lepelbekstrandloper, komt aan uit Moskou, in een poging de soort te behoeden voor uitsterving. Twee Zuid-Afrikaanse waakhonden landen uit Johannesburg, maar een van de dieren is ziek. Jane en Claude proberen een boxer te meten.
20:40
F.C. De Kampioenen

Komische serie "Zware Julien." Boma heeft van Jean-Luc Grootjans, een concurrent charcutier en voorzitter van de Schellekens, een nieuwe spits gekocht. Julien! Julien blijkt een fantastische speler te zijn, maar waar hij komt, volgt zijn familie. En die familie is niet zo fantastisch. Pascale krijgt telefoon dat Madeleine op bezoek komt. Ze piekert zich dood wat de reden zou kunnen zijn.
21:15
Mona Lisa Smile

Amerikaans romantisch drama (2003) New England, 1953. De ambitieuze lerares Katherine Watson trekt naar het Wellesley College, een van de meest prestigieuze meisjesscholen van de Verenigde Staten, om er kunstgeschiedenis te doceren. De aanpassing aan haar nieuwe omgeving verloopt echter moeizaam. Haar liefde voor moderne kunst en haar uitgesproken mening over de rol van de vrouw worden allesbehalve gewaardeerd door haar conservatieve collega's. Katherine volhardt echter in haar idealen en ze laat zich niet intimideren. De jonge lerares spoort haar leerlingen aan om een eigen mening te ontwikkelen en verder te studeren in plaats van meteen te trouwen.
23:05
Het Journaal

Nieuws en sport
23:21
Winst Joker+ / Lotto

Winstverdeling van de joker- en lottotrekking
23:22
Keno

Keno
23:23
Euromillions winstverdeling

Winstverdeling
23:25
Het weer

Het weerbericht
23:30
Profilage

Franse misdaadserie "Les prédateurs." Een jonge vrouw doet aangifte voor een verkrachting waar ze zich niets meer van herinnert. Ze was duidelijk gedrogeerd en werd naakt wakker in haar eigen bed. Chloé en Rocher nemen de zaak ernstig en ontdekken dat de vrouw eerder al tientallen gelijkaardige klachten heeft ingediend, telkens zonder resultaat. Chloé wil weten wat er aan de hand is met de vrouw die door niemand meer wordt geloofd.
00:15
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
00:45
Het Journaal

Nieuws en sport
01:00
Het weer

Het weerbericht
01:05
Villa Politica

Politiek duidingsmagazine met Linda De Win Samenvatting van de belangrijkste debatten tijdens de voorbije week in het Vlaams en Federaal Parlement.
01:35
Het journaal

Doorlopende herhalingen "Het journaal."