Tv gids - Eén Gisteren

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
09:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen
11:05
De week van BRUZZ

Magazine Weekoverzicht van BRUZZ, het programma van de Vlaams-Brusselse Media, met actuareportages van de afgelopen week.
11:35
De markt

Magazine over de economische actualiteit van de voorbije week
12:00
Huwelijk Harry en Meghan

Rechtstreeks verslag van het huwelijk van de Britse prins Harry met Meghan Markle Commentaar: Flip Feyten en Marlène de Wauters. Verslaggevers ter plaatse: Ivan Ollevier en Steven Decraene. Presentatie vanuit de studio: Hanne Decoutere.
13:00
Het journaal

Nieuws en sport
13:20
Huwelijk Harry en Meghan

Rechtstreeks verslag van het huwelijk van de Britse prins Harry met Meghan Markle Commentaar: Flip Feyten en Marlène de Wauters. Verslaggevers ter plaatse: Ivan Ollevier en Steven Decraene. Presentatie vanuit de studio: Hanne Decoutere.
15:00
Villa Politica

Politiek duidingsmagazine Samenvatting van de belangrijkste debatten tijdens de voorbije week in het Vlaams en Federaal Parlement.
15:30
Le sang de la vigne

Franse misdaadserie "Ne tirez pas sur le caviste!." Benjamin trekt naar Angoulême, waar zijn vriend en ondernemer Arthur Salacrou een wijnkelder opent. Op de avond stelt Arthur Benjamin voor als zijn zakenpartner voor de lancering van een nieuwe wodkasoort, geheel buiten medeweten en tegen de zin in van Benjamin. Wanneer Arthur wordt getroffen door een harpoen, moet Benjamin op zoek naar de waarheid.
17:05
Dieren in nesten

Reportagereeks met Chris Dusauchoit Chris Dusauchoit volgt een zware operatie van Rottweiler Yrma. In haar gehavende knie zit een kunstkruisband die er zeker uit moet. Als de operatie goed verloopt, mag ze al zwemmend revalideren. Heidi moet de hoogzwangere koe Elize met een keizersnede verlossen. In Planckendael merkt Francis tijdens een onderzoek dat een van hun moerasantilopes zwanger is. De antilope moet naar de zoo van Praag.
17:25
Jamie's Quick and Easy Food

Brits culinair magazine Deze keer maakt Jamie zijn chorizo van gerookte zalm klaar en een ovenschotel met aardappel en artisjok. Hij heeft ook een jachtschotel met lam in petto, een klassiek gerecht met ongelooflijk veel smaken. De zoete afsluiter van vandaag is de affogato met walnoot.
17:55
Kijk uit

Verkeersmagazine "Het Grote Fietsexamen." Bij de overstap naar de middelbare school zullen kinderen vaak voor het eerst zelfstandig naar school fietsen en daarbij ook meestal verder van huis. Om deze verplaatsingen veilig te kunnen doen, is verkeersvaardigheid voor jonge fietsers van kapitaal belang. Om jongeren voor te bereiden op die grote stap en om te weten of ze er echt klaar voor zijn, is er Het Grote Fietsexamen. In deze 'Kijk uit' kom je er alles over te weten.
18:00
Het journaal

Nieuws en sport
18:10
Natural Born Rebels

Britse natuurdocumentairereeks (2018) "The mating game." Een partner vinden om mee te paren en te helpen je jongen groot te brengen is geen eenvoudige klus en haalt vaak het slechtste bij dieren naar boven. Zo vertoont de prairiehond ronduit promiscue gedrag, en de mangoeste durft het aan om uit een rivaliserende groep het ideale mannetje uit te kiezen. Het bidsprinkhaanvrouwtje eet haar partner op zodat ze sterk genoeg is om eitjes te leggen en bij sommige bijen is het paarritueel een strijd tot de dood. Ook na de geboorte gaan de strategieën verder: zo ontvoeren berberapen mekaars jongen en zijn hyenabroers- en zussen bijna altijd in een gevecht verwikkeld.
19:00
Het journaal

Nieuws en sport
19:30
Het weer

Het weerbericht
19:35
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
20:05
Joker+ en Lotto

Lottotrekking
20:10
Animal Airport

Britse realityreeks over het reilen en zeilen in het Animal Reception Centre in Heathrow Ann en transportspecialist Matthew Ford moeten een lading bijzondere vogels naar Duitsland vergezellen. Ze keren terug met een hoop springspitsmuizen en een halve roedel wolven. Supervisor Stuart staat in bewondering voor twee extreem zeldzame en kostbare papegaaien. Een hond keert terug uit Bulgarije na een mislukte carrière als truffelzoeker.
20:35
F.C. De Kampioenen

Komische serie. "Rode kaart." Wanneer Pol voor gigantisch veel geld een uniek voetbaltruitje van Johan Cruyff koopt, is de maat vol voor Doortje. Ze zet Pol aan de deur. Pol kan bij niemand van de Kampioenen terecht en is genoodzaakt om in een tentje op het veld te kamperen. Fernand vindt het niet kunnen. Ondertussen maakt Doortje kennis met Charles, de jongste aanwinst van het kerkkoor. Het klikt aardig tussen de twee. Kan Pol Doortjes hart opnieuw veroveren, of is het deze keer echt 'over and out'?
21:15
The Fugitive

Amerikaanse actiethriller (1993) Nadat Helen Kimble op beestachtige wijze in haar woning om het leven werd gebracht, wordt haar echtgenoot Richard, een gereputeerd chirurg uit Chicago, aangehouden. Tijdens de verhoren en het proces houdt hij zijn onschuld staande. De arts blijft erbij dat zijn vrouw door een man met een kunstarm werd vermoord. De jury kan echter het belastende bewijsmateriaal van de openbare aanklager niet naast zich neerleggen en geeft Richard de doodstraf. Tijdens de overbrenging naar de staatsgevangenis van Illinois kan hij ontsnappen. Hij heeft maar één doel: de man met de armprothese vinden. Ondertussen wordt hij meedogenloos opgejaagd door de geobsedeerde sheriff Samuel Gerard.
23:15
Het journaal

Nieuws en sport
23:31
Winst joker+ / lotto

Winstverdeling van de joker- en lottotrekking
23:32
Keno

Keno
23:33
Euromillions winstverdeling

Winstverdeling
23:35
Het weer

Het weerbericht
23:40
Section de Recherches

Franse misdaadserie (2015) "La règle du jeu." Tijdens een training van blauwhelmen met airsoftwapens, verschijnt plots een gemaskerde man met een echt wapen. Hij doodt de commandant. Op diens lichaam worden sporen van mishandeling teruggevonden die doen vermoeden dat hij al maanden werd misbruikt.
00:30
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
01:00
Het journaal

Nieuws en sport
01:15
Het weer

Het weerbericht
01:20
Villa Politica

Politiek duidingsmagazine Samenvatting van de belangrijkste debatten tijdens de voorbije week in het Vlaams en Federaal Parlement.
01:50
Journaallus

Doorlopende herhalingen "Het journaal laat."