Tv gids - Eén Gisteren

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
09:00
Herfstbeelden

Sfeerbeelden uit diverse Europese bestemmingen
10:00
De week van BRUZZ

Magazine Weekoverzicht van BRUZZ, het programma van de Vlaams-Brusselse Media, met actuareportages van de afgelopen week.
10:30
Sporza: WK Wielrennen

Liveverslag van het WK Wielrennen op de weg in Bergen (Noorwegen) Wegrit junioren mannen (135,5 km). Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer. Interviews: Renaat Schotte. Karl Vannieuwkerke ontvangt voor en na de koers gasten in de buurt van de aankomst.
13:00
Het Journaal

Nieuws en sport
13:25
Het weer

Het weerbericht
13:30
Villa Politica

Politiek duidingsmagazine met Linda De Win Met een verslag van het vragenuurtje in het Vlaams Parlement.
14:05
Sporza: WK Wielrennen

Liveverslag van het WK Wielrennen op de weg in Bergen (Noorwegen) Wegrit elite vrouwen (152,8 km). Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer. Interviews: Renaat Schotte. Karl Vannieuwkerke ontvangt voor en na de koers gasten in de buurt van de aankomst.
17:34
Clips

Muziekclips
17:55
Kijk uit

Verkeersmagazine "Vluchten kan niet!." Vluchten na een verkeersongeval is helaas dagelijks kost en een erg zorgwekkende trend. Meestal gaat het slechts om wat blikschade, maar soms zijn de gevolgen echt dramatisch. Hoe dan ook, doorrijden na een ongeval om je te onttrekken aan de vaststellingen ervan is een bijzonder laakbare daad, die dan ook hard wordt aangepakt. Toch gebeurt het jammer genoeg met de regelmaat van de klok, terwijl zij die vluchten nu net het verschil kunnen maken, soms zelfs tussen leven en dood.
18:00
Het Journaal

Nieuws en sport
18:10
Expeditie Aarde

Reportagereeks met de meest indrukwekkende natuurdocumentaires "Kracht." Britse documentairereeks (2014) over de levensloop van dieren. Om hun kansen op overleven te vergroten, moeten de dieren een machtspositie weten te veroveren in de netelige en ingewikkelde wereld van de 'politiek'.
19:00
Het Journaal

Nieuws en sport
19:30
Het weer

Het weerbericht
19:35
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
20:05
Joker+ en Lotto

Lottotrekking
20:10
Weg zijn wij

Realityreeks waarin drie BV's samen op weekend gaan in eigen land "Karine Claassen, Bart Van Avermaet en Lies Lefever." Deze week gaan reporter Karine Claassen, acteur Bart Van Avermaet en comédienne Lies Lefever samen op pad. Karine Claassen wil Bart en Lies verrassen met een culinaire wildplukwandeling in Brussel. Bart Van Avermaet leidt Karine en Lies rond in Talbot House, een clubhuis tijdens de Eerste Wereldoorlog. Lies Lefever neemt Bart en Karine mee naar Nieuwpoort om er te gaan wavekarten op zee.
20:45
F.C. De Kampioenen

Komische serie. "Voor een prikje." In de ploeg waar de Kampioenen tegen gespeeld hebben, is een geval van hersenvliesontsteking vastgesteld. Iedereen die met de patiënt in contact is geweest, moet ingeënt worden. Pascale is echter bang van een spuitje. Fernand verneemt dat hij zal erven van een rijke oom. Hij maakt al plannen om te emigreren. Hij denkt echter dat de Kampioenen op zijn erfenis uit zijn en hem om het leven willen brengen.
21:20
Kate & Leopold

Romantische fantasykomedie Kate McKay is een moderne, zelfstandige vrouw die vastberaden is carrière te maken in de keiharde zakenwereld. Ze woont samen met haar broer in een New Yorks appartement, waar ook haar ex-vriend Stuart een kamer huurt. Wanneer Stuart een tijdsportaal ontdekt nabij de Brooklyn Bridge, besluit hij de sprong naar het verleden te wagen om foto's te maken. Bij zijn terugkeer merkt hij echter dat hij werd gevolgd. Leopold, een charmante vrijgezel uit de negentiende eeuw, komt terecht in het heden, waar hij zijn hart verliest aan Kate.
23:15
Het Journaal

Nieuws en sport
23:31
Winst Joker+ / Lotto

Winstverdeling van de joker- en lottotrekking
23:32
Keno

Keno
23:33
Euromillions winstverdeling

Winstverdeling
23:35
Het weer

Het weerbericht
23:40
Profilage

Franse politieserie (2013) "Dans la lumière." Het hoofd van de politie draagt drie jonge, uitgekozen criminologen voor om deel te nemen aan een stage op het terrein, begeleid door Chloé Saint-Laurent. Onze criminele onderzoeksdienst ontvangt een griezelige dvd waarop een jonge vrouw wordt afgeslacht. De stage van onze jonge criminologen begint meteen in alle hevigheid.
00:30
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
01:00
Het journaal

Doorlopende herhalingen "Het journaal."