Tv gids - Eén Gisteren

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
09:00
Winterbeelden

Selectie van panoramische filmbeelden
10:00
Radio 2 op één

Rechtstreekse uitzending vanuit de studio van Radio 2
12:00
Winterbeelden

Selectie van panoramische filmbeelden
12:20
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Noedels met groenten." Een Thais wokgerecht met krokante groenten.
12:35
Blokken

Spel met Ben Crabbé
13:00
Het journaal

Nieuws en sport
13:25
Het weer

Het weerbericht
13:30
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
13:50
Thuis

Soap Jenny en Leo komen thuis. Frank doet een vreemde ontdekking. Er wacht Nancy een leuke verrassing. Femke doet haar best om het geluk van Renzo niet in de weg te staan. Lowie zoekt antwoorden bij Luc. Simonne krijgt een verontrustend telefoontje.
14:15
Buurman, wat doet u nu?

Humaninterestmagazine waarin Cath Luyten bekende Nederlanders opzoekt "René van der Gijp." Cath gaat langs bij de populairste voetbalanalist van Nederland, René van der Gijp. Voor het eerst in jaren is Oranje er niet bij op het EK voetbal. Precies op de dag dat België tegen Italië speelt, supportert Cath met René voor de Belgen in het hol van de leeuw.
14:45
Home Fires

Britse dramaserie (2015) Frances neemt een vluchteling uit Liverpool onder haar hoede, maar hij is niet wie ze denkt dat hij is. Erica moet de gevolgen van haar daden inzien. Miriam schrijft brieven naar soldaten aan het front, maar die doen meer kwaad dan goed. De affaire tussen Laura en Richard komt in de problemen wanneer iemand hen samen betrapt. Teresa krijgt vreselijk nieuws. Claire moet beslissen of ze het opneemt voor Spencer of niet.
15:34
Clips

Clips
16:05
Secrets and Lies

Amerikaanse misdaadserie "The Parent." Eric krijgt onverwachts bezoek van een mysterieuze kennis van Kate. Hoe meer geheimen er boven water komen, hoe meer Eric zich afvraagt wie hij nog kan vertrouwen. Ondertussen worstelt inspecteur Cornell met haar eigen verleden, wat niet bevorderlijk is voor haar humeur. De spanningen tussen haar en Danny lopen hoog op, en ook met Eric verloopt de relatie stroef.
16:45
Trust me, I'm a Doctor

Medisch magazine waarin dokters gezondheidsadvies geven "Exercise." Dokter Saleyha Ahsan overziet een experiment waarbij wordt uitgezocht hoe mensen meer vet kunnen verbranden zonder meer te bewegen. Dokter Chris van Tulleken stelt het nut van proteïneshakes op de proef. Chirurg Gabriel Weston ontmoet een vrouw wier zicht werd hersteld dankzij een bionisch oog.
17:35
Buren

Australische soap Het verrassingsbezoek van de mysterieuze buur uit het verleden maakt alles nog moeilijker voor Toadie, die krampachtig probeert een evenwicht te vinden tussen zijn relatie met Sonya en die met Dee. Steph denkt dat ze gevoelens heeft voor Victoria, maar weet niet hoe ze dat aan Mark moet vertellen. Brad en Terese weigeren Piper geld te lenen in de hoop dat ze dan naar huis zal komen, maar Piper heeft nog één troef in handen.
18:00
Het journaal

Nieuws en sport
18:10
Het weer

Het weerbericht
18:15
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Appelflappen." Echte koffiekoeken gevuld met zacht gestoofde appel.
18:30
Blokken

Spelshow met Ben Crabbé
19:00
Het journaal

Nieuws en sport
19:40
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
20:05
Het weer

Het weerbericht
20:10
Thuis

Soap Waldek krijgt verschrikkelijk nieuws. Judith voelt zich moedeloos. Tamara heeft er een zware nacht opzitten. Nancy gedraagt zich venijnig tegenover Kaat. Vic is jarig. Marianne steunt Tom onvoorwaardelijk.
20:35
Chez Annemie

Reportagereeks (2017) met Annemie Struyf "Delfine en Filiep: knock-out, baby." Delfine Persoon is de ongeslagen wereldkampioene boksen bij de lichtgewichten. Overdag politieagente, na de werkuren bokser in hart en nieren. Filiep is de man achter Delfine, haar trainer met wie ze een onafscheidelijk duo vormt. Voor het eerst blikken Delfine en Filiep terug, niet alleen naar de beelden van haar grote triomf, maar ook van haar publieke vernedering op het Sportgala van 2014. Samen trekken ze ook lessen, want in 2018 moet Delfine opnieuw haar wereldtitel verdedigen.
21:20
Loslopend wild & gevogelte 2

Sketchreeks In deze aflevering o.m. de sketches 'Parkeerplaats', 'Wit wijntje platte band' en 'Efkes vechten' en een gastoptreden van Wendy Van Wanten.
21:50
Van Gils & gasten

Talkshow met Lieven Van Gils
22:35
Het journaal

Nieuws en sport
22:50
Sporza: de Cup

Voetbalmagazine met verslagen van de gespeelde wedstrijden in de Beker van België Kwartfinale: Club Brugge - Charleroi.
23:05
Sporza: Volleybal

Verslag Samenvatting van de wedstrijd Roeselare - Perugia in de groepsfase van de Champions League volleybal (matchdag 3). Commentaar: Marc Willems.
23:25
Secrets and Lies

Amerikaanse misdaadserie "The Statement." Eric en zijn vader moeten hun geschillen zo snel mogelijk oplossen, want de geheimen van Patrick komen bovendrijven. En die dreigen de hele familie Warner in gevaar te brengen. Eric legt ook een dodelijk geheim over zijn vader bloot. Ondertussen worstelen inspecteur Cornell en haar ex-echtgenoot met schuldgevoelens over hun dochter.
00:06
Keno

Keno
00:07
Euromillions

Spel van de Nationale Loterij
00:10
Het weer

Het weerbericht
00:15
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Appelflappen." Echte koffiekoeken gevuld met zacht gestoofde appel.
00:30
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
00:50
Het journaal laat

Doorlopende herhalingen