Tv gids - Eén Gisteren

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
09:00
Villa Sporza

Talkshow rond het WK voetbal in Rusland In het WK-dorp onder de VRT-toren blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de wedstrijden van de dag. Uiteraard komen we ook alles te weten over wat er vandaag is gebeurd bij de Rode Duivels. Vanaf 7 juli komt ook de Ronde van Frankrijk aan bod.
10:00
Zomerbeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen
12:00
Villa Sporza

Talkshow rond het WK voetbal in Rusland In het WK-dorp onder de VRT-toren blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de wedstrijden van de dag. Uiteraard komen we ook alles te weten over wat er vandaag is gebeurd bij de Rode Duivels. Vanaf 7 juli komt ook de Ronde van Frankrijk aan bod.
13:00
Het journaal

Nieuws en sport
13:25
Het weer

Weerbericht
13:30
Thuis

Vlaamse soap Stan brengt zijn rapport mee naar huis, hoe zal Judith reageren? Luc is opstandig. Bij de Kabouters gaat het van kwaad naar erger. Emma heeft nood aan een luisterend oor. Simonne wil niet onverbiddelijk zijn.
13:55
Endeavour

Britse misdaadserie over de jonge Inspector Morse "Ride." De moord op een jonge vrouwelijke buschauffeur trekt de aandacht van de Oxford City Police. Endeavour Morse kan zich echter niet over de zaak buigen, want hij is tijdelijk geschorst en verblijft op het platteland, in het gezelschap van een bevriend koppel. Het is vlak bij hun huis dat het lichaam van Jeannie wordt gevonden, en Endeavour begint op eigen houtje een onderzoek. Alle wegen lijken te leiden naar de mysterieuze playboy Joss Bixby en zijn decadente feestjes.
15:25
Tian Shan: Land of Bears and Horses

Natuurdocumentaire (2015) over de Centraal-Aziatische bergketen Tian Shan Het is lente in de Tian Shan, de 'Hemelse Bergen', in het zuiden van Kazachstan. Voor twee jonge bruine beren is dit het begin van een leven vol avonturen, onder het waakzame oog van hun moeder. We maken ook kennis met de wilde paarden en hun energieke veulens, met de kleinste marmotten ter wereld en met een bijzonder koppel scharrelaars: allemaal dieren die hun jongen sterk genoeg proberen te maken voor de volgende winter. Maar er is ook tijd om te spelen en te genieten van het leven in dit prachtige land van beren en paarden.
16:20
Dieren in Nesten

Reportagereeks met Chris Dusauchoit In het UZ moet muildier Yuken onder het mes. Hij wordt vandaag gecastreerd. Anesthesist Tim zal Yuken verdoven, maar dat blijkt niet zo'n eenvoudige opdracht. Heidi onderzoekt de schaapjes van Anita. Ze hebben blaasjes op hun muil en Anita is er niet helemaal gerust in. Sil en Bart moeten een verzwakte meeuw vangen bij het kanaal. Johan opereert de herdershond Tattoo, die een baarmoederontsteking heeft opgelopen.
16:40
A Cook Abroad

Culinair reisprogramma waarin bekende Britse koks naar het buitenland reizen "Monica Galetti's France." Topchef Monica Galetti ruilt Londen in voor de Jura in het oosten van Frankrijk. Ze werkt er mee met de boeren die de ingrediënten produceren die zij gebruikt in de keuken van haar restaurant. Zo gaat ze onder meer op zwijnen jagen en is ze getuige van een soort schoonheidswedstrijd voor koeien. Aan het eind van haar reis bereidt ze een feestmaaltijd met de ingrediënten die ze zelf heeft geproduceerd.
17:40
Buren

Australische soap Een furieuze Finn dreigt ermee Piper te schorsen als ze haar protest niet stillegt. Haar reactie op deze chantage slaat Ben met verstomming. Elly heeft het gehad met de onverschilligheid tegenover de acties van Finn en besluit dan maar zelf het heft in handen te nemen. Finn doet wat hij kan om het studentenprotest te onderdrukken, maar wanneer een journalist lucht krijgt van het verhaal, komt hij in nauwe schoentjes terecht.
18:06
VRT NWS Update

Kort nieuwsoverzicht
18:10
Het weer

Weerbericht
18:15
Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby

Britse documentairereeks over het personeel van 's werelds meest bijzondere hotels "The Brando, French Polynesia." Giles Coren en Monica Galetti bezoeken één van 's werelds meest luxueuze ecoresorts op het kleine eiland Tetiaroa in Frans-Polynesië. Omringd door een prachtig koraalrif en een overvloed aan zeeleven werken ze samen met het personeel van het exclusieve vijfsterren Brando Resort, het geesteskind van Hollywoodster Marlon Brando waar gasten tot 11.000 pond per nacht betalen.
19:00
Het journaal

Nieuws en sport
19:40
Dagelijkse zomerkost

Culinair magazine (2018) "Vanillemousse met vers fruit." Een ideaal vieruurtje met zomers fruit en romige vanille voor alleman.
20:00
Het weer

Weerbericht
20:05
De stoel

Spelprogramma (2018) Wie ergens in Vlaanderen de geheime locatie ontdekt en als eerste in de stoel zit met het juiste voorwerp, wint een mooie reis.
20:10
F.C. De Kampioenen

Komische serie "Dag van de secretaresse." Boma wil dat Doortje absoluut deelneemt aan de 'Supersecretary'-wedstrijd, maar zij ziet dit niet zitten. Boma slaagt erin Pol aan zijn kant te krijgen door hem een business-seatabonnement te beloven als Doortje wint.
20:55
Switch

Quiz (2018) In de eerste week ontvangt Adriaan consultant Thomas uit Vilvoorde, leerkracht Ellen uit Riemst, de net afgestudeerde Laure uit Evergem, consultant Alain uit Gent en politiecommissaris Vico uit Overhespen.
21:25
Pauline en Paulette

Belgisch-Frans-Nederlandse tragikomedie (2001) Pauline is een 66-jarige vrouw met de geest van een kind. Haar oudste zus Martha heeft altijd voor Pauline gezorgd en dat doet ze ook bij haar overlijden: volgens Martha's testament gaat haar aanzienlijke erfenis naar haar twee andere zussen, Paulette en Cecile, maar dan alleen wanneer die beloven samen voor Pauline te zorgen. De zussen zijn uiteraard wel geïnteresseerd in de erfenis, maar heel wat minder in Pauline. Zo wordt de vrouw heen en weer gestuurd tussen het dorp waar Paulette een stoffenwinkel heeft en Brussel, waar Cecile woont met haar Franstalige man Albert. Pauline zelf wil liefst bij Paulette blijven en probeert haar met haar kinderlijke charme te vermurwen.
22:40
Het journaal

Nieuws en sport
22:55
Het weer

Weerbericht
23:00
Professor T.

Misdaadserie (2015) "Campus Drie Eiken." Jasper Teerlinck, een briljante professor in de criminologie, is heel populair bij zijn studenten. Zolang hij hen de huid niet volscheldt tenminste. Door de rest van de wereld wordt hij iets minder geapprecieerd. De reden daarvoor is simpel: professor T. is absoluut niet sociaal, zegt steeds wat hij denkt en verdedigt het liefst meningen die ingaan tegen de publieke opinie. Dat hij een redelijk extreme vorm van smetvrees heeft, helpt ook niet echt. Een studente diergeneeskunde wordt aangerand en verkracht op de campus. Inspecteur Donckers vermoedt dat dezelfde dader tien jaar geleden ook al heeft toegeslagen. Ze beslist de hulp in te roepen van haar vroegere professor.
23:55
How to Get Away with Murder

Amerikaanse misdaadserie "It's time to move on." Annalise Keating en haar studenten moeten hun leven verderzetten alsof er niets gebeurd is, maar de studenten zijn nog steeds in paniekstemming door de verdwijning van Rebecca. Enkel Annalise en Frank zijn op de hoogte van de moord op Rebecca en de twee zetten alles in het werk om de dader op het spoor te komen. Annalise besluit ondertussen een nieuwe zaak aan te nemen, een broer en zus die ervan verdacht worden hun ouders te hebben vermoord. Een oude kennis brengt Annalise een verrassingsbezoekje en leert haar een belangrijke les.
00:34
Keno

Keno
00:35
Dagelijkse zomerkost

Culinair magazine (2018) "Vanillemousse met vers fruit." Een ideaal vieruurtje met zomers fruit en romige vanille voor alleman.
00:55
Journaallus

Doorlopende herhalingen