Tv gids - Eén Morgen

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
09:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen "Winterbeelden."
11:55
Sporza voetbal: bekendmaking WK-selectie Rode Duivels

Liveverslag van de persconferentie over de WK-selectie van de Rode Duivels "Sporza voetbal."
12:35
Blokken

Spel met Ben Crabbé
13:00
Het journaal

Nieuws en sport
13:25
Het weer

Het weerbericht
13:30
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
13:50
Thuis

Vlaamse soap Judith kan op de steun van Ann rekenen. Frank en Simonne krijgen een gast over de vloer. Toon heeft opnieuw een date. Jana wordt aangenaam verrast. Renée komt Stan en Emma opzoeken. Peggy verzoekt Femke om terug samen te werken.
14:15
The Secret Life of the Zoo

Britse realityreeks Het is een trieste dag voor Chester Zoo. Shan-Shan, een van de kamelen wil niet meer eten. Ze vermagert zienderogen en de verzorgers maken zich grote zorgen. Want als haar gezondheid niet snel betert, zullen de dierenartsen haar moeten laten inslapen. We gaan ook terug naar het verblijf van de otters. Annie en Wallace zijn opnieuw ouder geworden en hebben nu tien kleine otters onder hun hoede. Dat blijkt een hele klus te zijn. Neushoorn Zuri bevalt van kalfje Ike. Hij moet snel leren zijn verzorgers te vertrouwen, want dat is noodzakelijk om hem te kunnen verzorgen. De bewakers hebben een trainingsschema uitgewerkt.
14:45
Partners in Crime

Britse misdaadserie (2015) "N or M?, Part 2." In hun zoektocht naar N, de Sovjetagent die wellicht de atoombom heeft gestolen, vestigen Tommy en Tuppence hun aandacht op de andere gasten in hotel Sans Souci.
15:39
Clips

Clips
15:45
Dieren in nesten

Reportagereeks met Chris Dusauchoit Chris Dusauchoit maakt vandaag kennis met Simba, een leeuwenwelp. Sil van het Natuurhulpcentrum kon het dier redden uit de handen van een dierenopzetter. Simba was zwaar ondervoed en verzwakt. Vandaag zullen Sil en dierenarts Stef zien hoe het met Simba's gezondheid gesteld is. In Planckendael zijn we getuige van een klein mirakel. Tjachar, het przewalskipaard heeft er een heuse lijdensweg opzitten. Specialisten gaven de doodzieke hengst geen kans meer. De mensen van Planckendael bleven echter doorzetten, en met succes. Zijn genezing is bijna een feit. Dierenarts Johan moet het gebit van bejaarde hond Laika onder handen nemen. Laika en zijn baasje Leonie zien dit niet zo zitten.
16:05
Wild River

Britse natuurdocumentaire (2015) waarin survivalexpert Ray Mears de rivier Wye afreist Ray Mears leidt een unieke expeditie langs de magische rivier Wye. De rivier wordt gezien als een van de mooiste ter wereld en loopt over ruim 200 kilometer tussen Wales en Engeland, langs spectaculaire bergkloven en bossen die uitpuilen met fauna en flora. Gewapend met niet meer dan zijn kampeermateriaal, een kano en stevige schoenen begint Ray aan zijn reis bij de bron van de rivier. Onderweg ontmoet hij specialisten in natuurbehoud, plaatselijke vissers en historici die hem vertellen over de turbulente geschiedenis van de rivier.
16:50
Jamie's Super Foods

Britse culinaire reeks (2015) met Jamie Oliver Op het Griekse eiland Ikaria gaat Jamie langs bij Tula, een lokale kok, die hem wat bijbrengt over wilde groenten en kruiden. Op het Japanse eiland Okinawa ontmoet Jamie een 93-jarige man tijdens zijn ochtendgymnastiek. Terug thuis maakt Jamie enkele heerlijke en gezonde gerechten klaar, waaronder een voedzaam alternatief voor ongezond fastfood.
17:35
Buren

Australische soap Sonya staat er alleen voor en besluit tegen beter weten in alle remmen los te gooien. Toadie vangt een gesprek op tussen Shane en Mishti, en is met verstomming geslagen. Wat hebben ze te verbergen? Tyler wil absoluut weten wie er achter het incident in het hostel zit en besluit het heft in eigen handen te nemen, zonder dat Mark het weet. Al snel wordt duidelijk dat hij te veel hooi op zijn vork heeft genomen.
18:00
Het journaal

Nieuws en sport
18:10
Het weer

Het weerbericht
18:15
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Croque bolognese." Krokant gebakken toast met ham en kaas en een simpele bolognesesaus.
18:30
Blokken

Spel met Ben Crabbé
19:00
Het journaal

Nieuws en sport
19:35
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
20:00
Het weer

Het weerbericht
20:05
Thuis

Soap Paulien spreekt harde woorden tegen Adil. Tom en Stan maken leuke plannen voor 's avonds. Rosa belandt op de voicemail van Steven, die op dat moment bij Karin zit. Dieter heeft nachtdienst. Bob doet zijn best om Olivia op andere gedachten te brengen.
20:30
Animalitis

Reportagereeks (2018) over het kruim van de Belgische dierenexperts, met Dieter Coppens Dieter volgt evolutiebioloog Anthony Herrel, die boomkikkers en andere exoten bestudeert in het regenwoud van Frans-Guyana. Mariendierenarts Piet De Laender ontfermt zich over een aangespoelde bruinvis aan onze kust. Specialisten Sofie Bhatti en Bart van Goethem opereren een Engelse buldog met coördinatieproblemen.
21:20
Wereldkampioenen

Voetbaltalkshow (2018) met Ben Crabbé in het kader van het WK voetbal "Kevin De Bruyne." Gasten: Jan Mulder, Ruud Vormer en Erik Van Looy.
22:05
Van Gils & gasten

Praatprogramma. "Van Gils & het Songfestival."
22:50
Het journaal

Nieuws en sport
23:05
Het weer

Het weerbericht
23:10
Secrets

Dramaserie (2018) "Lauren (1)." Lauren ziet met lede ogen de toenadering tussen Davy en Kato. Dat kan ze niet laten gebeuren. Haar weerzin ten opzichte van Davy lijkt diepere grond te hebben.
23:15
Road to the 2018 FIFA World Cup

Magazine (2018) waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal worden voorgesteld Vandaag: IJsland (Groep D) en Saudi-Arabië (Groep A).
23:40
Murder in the First

Amerikaanse misdaadserie (2014) "Suck my alibi." Een belangrijke getuige in de moordzaak rond Cindy Strauss wordt dood aangetroffen. Terry en Hildy proberen de waarheid te achterhalen vooraleer deze dood een invloed heeft op het proces. De advocaat van Erich Blunt, Warren Daniels, ziet dit als een ideale kans om de onschuld van zijn cliënt te bewijzen.
00:24
Keno

Keno
00:25
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Croque bolognese." Krokant gebakken toast met ham en kaas en een simpele bolognesesaus.
00:40
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
01:00
Journaallus

Doorlopende herhalingen "Het journaal laat."