Tv gids - Eén Overmorgen

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
09:00
Winterbeelden

Selectie van panoramische filmbeelden
10:00
Radio 2 op één

Rechtstreekse uitzending vanuit de studio van Radio 2
12:00
Winterbeelden

Selectie van panoramische filmbeelden
12:20
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Tongschar met peterseliesaus, aardappelen en kropsla." Goudbruin gebakken vis met een rijke botersaus en gebakken aardappelen.
12:35
Blokken

Spel met Ben Crabbé
13:00
Het journaal

Nieuws en sport
13:25
Het weer

Het weerbericht
13:30
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
13:50
Thuis

Soap Femke beseft dat liegen geen zin heeft. Renzo en Peggy krijgen slecht nieuws. Jana legt Toon op de rooster. Mayra koestert hoop op beterschap in huis. Tim wijst Sam op haar verantwoordelijkheid. Waldek heeft interessante informatie voor Frank.
14:15
Weg zijn wij

Realityreeks waarin drie BV's samen op weekend gaan in eigen land "Natuurelementen." Deelnemers: Ann Reymen, Sven Nys en Sieg De Doncker. Zij gaan op stap in het thema 'natuurelementen'. Sven start het weekend in Maasland en kiest voor het natuurelement water. Sven gaat vissen met Sieg en Ann en organiseert een kookworkshop vis-barbecue. Sieg staat in voor de overnachting en dat doet hij liefst in het bos, onder de blote hemel. Ann, de waaghals van de groep, heeft een spannende activiteit voor de mannen in petto: parachutespringen.
14:45
Home Fires

Britse dramaserie (2015) De oorlog in Europa komt steeds dichterbij en de natie kent donkere tijden. Maar het team heeft zo zijn eigen problemen. Alison zoekt een uitweg uit haar vreselijke situatie. Frances probeert Pat te helpen, zolang ze dat nog kan. Miriam houdt belangrijk nieuws verborgen voor Bryn. Richard en Laura beseffen dat het misschien onmogelijk wordt om hun affaire verborgen te houden.
15:34
Clips

Clips
16:05
Secrets and Lies

Amerikaanse misdaadserie "The Brother." Eric probeert wanhopig uit de figuurlijke put te kruipen die Kate, zijn familie en inspecteur Cornell voor hem gegraven hebben. De leugens en geheimen worden hem stilaan teveel. De spanningen lopen hoog op en hij bezwijkt onder de druk. Ondertussen stapelt het bewijsmateriaal zich op en voor inspecteur Cornell is het nu wel heel duidelijk wie Kate heeft vermoord.
16:45
Trust me, I'm a Doctor

Medisch magazine waarin dokters gezondheidsadvies geven "Metabolics." Dokter Chris van Tulleken onderzoekt of we gewicht kunnen verliezen, puur door de tijdstippen van onze maaltijden te veranderen. Gabriel Weston neemt diëten onder de loep. Dokter Ahsan onderzoekt de chemicaliën die in onze omgeving worden verspreid. Michael Mosley onderzoekt of alcohol onze gezondheid positief kan beïnvloeden. Een 12-jarig meisje ondergaat een nieuwe behandeling om van haar notenallergie verlost te geraken.
17:35
Buren

Australische soap Mark wil stoom afblazen en besluit dat te doen in de bar waar Tyler op proef is. De situatie loopt uit de hand en Tyler moet een drastische beslissing nemen. Jack zoekt toenadering tot Paige en ze verrast hem met een bijzonder voorstel. Karl dreigt Gary te vervolgen voor de aanval. Sheila heeft zo haar eigen manier om Gary's andere problemen op te lossen.
18:00
Het journaal

Nieuws en sport
18:10
Het weer

Het weerbericht
18:15
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Bloemkoolsoep met pancetta." Fluweelzachte soep met geroosterde bloemkool en krokante pancetta.
18:30
Blokken

Spelshow met Ben Crabbé
19:00
Het journaal

Nieuws en sport
19:40
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
20:05
Het weer

Het weerbericht
20:10
Thuis

Soap Kobe zoekt zijn toevlucht in de drank. Tom moet dozen inpakken. Emma zoekt toenadering tot Stan. Het schuldgevoel bij Steven groeit na een gesprek met Peter. Kobe wil Olivia zien, maar dat is buiten Lowie gerekend.
20:35
Unforgotten

Britse misdaadserie (2017) Rechercheurs Cassie en Sunny komen opnieuw in een historisch moordonderzoek terecht. Deze keer werd in een koffer langs de oevers van een Londense rivier het perfect bewaarde lichaam gevonden van een man van middelbare leeftijd. Terwijl de rechercheurs de identiteit van het slachtoffer proberen te achterhalen, staan vier nietsvermoedende mensen op het punt meegesleurd te worden in het onderzoek: Colin Osborne, een advocaat uit Brighton, kinderverpleegkundige Marion Kelsey, lerares Sara Mahmoud en gerespecteerd politieagente Tessa Nixon.
22:10
Victoria

Britse historische dramaserie "Christmas special 2017, part 2." Victoria en Albert hebben zo hun eigen idee over het kerstgebeuren. Kapitein Forbes heeft een Afrikaans weesmeisje mee voor de koningin, en dat brengt het koppel helemaal op ramkoers.
22:55
Het journaal

Nieuws en sport
23:11
Keno

Keno
23:12
Euromillions

Spel van de Nationale Loterij
23:15
Het weer

Het weerbericht
23:20
Black

Belgisch misdaaddrama (2015) De vijftienjarige Mavela is lid van de beruchte jeugdbende Black Bronx. Ze wordt halsoverkop verliefd op de charismatische Marwan, een jongen van de rivaliserende 1080'ers. De twee jongeren worden brutaal gedwongen om te kiezen tussen trouw aan hun bende of de liefde voor elkaar.
00:45
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Bloemkoolsoep met pancetta." Fluweelzachte soep met geroosterde bloemkool en krokante pancetta.
01:00
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
01:20
Het journaal laat

Doorlopende herhalingen