Tv gids - Eén Overmorgen

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
09:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen "Winterbeelden."
10:00
Radio 2 op Eén

Rechtstreekse uitzending vanuit de studio van Radio 2
12:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen "Winterbeelden."
12:20
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Croque bolognese." Krokant gebakken toast met ham en kaas en een simpele bolognesesaus.
12:35
Blokken

Spel met Ben Crabbé
13:00
Het journaal

Nieuws en sport
13:25
Het weer

Het weerbericht
13:30
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
13:50
Thuis

Vlaamse soap Het is een moeilijke dag voor Emma en ook tussen Tom en Judith is de spanning te snijden. Luc wil naar het kerkhof. Waldek loopt langs bij Ann. Olivia deelt haar enthousiasme met Lowie. Peter staat sterk in zijn schoenen.
14:15
Topservice

Realityreeks (2017) die enkele Belgische topprofessionals volgt in hun job Inge is conciërge van luxevilla's in de Dominicaanse Republiek. Vandaag moet ze enkele villa's controleren en er moeten inkopen worden gedaan, koelkasten worden gevuld en personeel worden gebrieft. Bruno mag tijdens de fashion week in Parijs een prestigieus event voor Delvaux verzorgen. De butlers moeten vandaag bewijzen wat ze de vorige acht weken geleerd hebben.
14:50
Partners in Crime

Britse misdaadserie (2015) "N or M?, part 3." Tommy en Tuppence zijn nog altijd geen stap dichter bij de ware identiteit van Sovjetagent N. Om het leven van de Britse burgers toch te kunnen beschermen, bedenken ze een wel erg groots en riskant plan.
15:44
Clips

Clips
15:55
Dieren in nesten

Reportagereeks met Chris Dusauchoit Met Chris zijn we in het dierenziekenhuis te Merelbeke bij Tootsi de Chow Chow. Hij sprong uit een bestelwagen en kwetste zich daarbij aan de knie. Dokter Bernadette stelt een operatie voor. Met Johan kloppen we vandaag aan bij Palmyre, een bejaarde dame die niet op haar mondje is gevallen. Palmyre maakt zich zorgen over Naïs, een vinnig hondje met vocht op de longen. Veearts Heidi treffen we weer in de stal aan, waar ze een Nubische geit moet castreren. In het natuurhulpcentrum te Opglabbeek is het weer een drukte van jewelste. Simba de leeuwenwelp heeft een rotte tand en moet weer naar dierenarts Stef. Het getraumatiseerde dier moet daarvoor wel eerst die vervelende kist in.
16:15
Murder in the First

Amerikaanse misdaadserie (2014) "Suck my alibi." Een belangrijke getuige in de moordzaak rond Cindy Strauss wordt dood aangetroffen. Terry en Hildy proberen de waarheid te achterhalen vooraleer deze dood een invloed heeft op het proces. De advocaat van Erich Blunt, Warren Daniels, ziet dit als een ideale kans om de onschuld van zijn cliënt te bewijzen.
16:55
Jamie's Super Foods

Britse culinaire reeks (2015) met Jamie Oliver Op het Griekse eiland Ikaria leven de mensen langer en zijn oudere mensen fysiek nog veel actiever. Daarom gaat Jamie op bezoek bij de 84-jarige Giorgios, die hij meteen een handje mag helpen op het land. In Costa Rica komt hij alles te weten over de zwarte boon, een supervoedsel dat de lokale cowboys dag en nacht op de been houdt. Met die bagage trekt hij terug naar het Verenigd Koninkrijk, waar hij enkele topgerechten klaarmaakt.
17:35
Buren

Australische soap De spanning is te snijden bij de Rebecchi's. Shane wil alles opbiechten aan zijn vrouw, maar Mishti zet hem onder druk om te zwijgen. Steph maakt zich ontzettend veel zorgen over Sonya en besluit in te grijpen. Maar gaat ze te ver in haar poging haar vriendin weer op het rechte pad te krijgen? Brooke kan haar gevoelens voor Gary niet langer onderdrukken en besluit ervoor te gaan. Krijgt ze haar zin of loopt ze een blauwtje?
18:00
Het journaal

Nieuws en sport
18:10
Het weer

Het weerbericht
18:15
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Rucolasalade met rode linzen, asperges en gedroogde ham." Een feestelijke salade met het witte goud.
18:30
Blokken

Spel met Ben Crabbé
19:00
Het journaal

Nieuws en sport
19:40
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
20:05
Het weer

Het weerbericht
20:10
Thuis

Soap Nancy is boos op Dieter. Peter beseft dat hij kan helpen en onderneemt actie. Marianne voelt zich niet geapprecieerd. Steven en Karin gaan samen iets eten. Olivia vreest dat ze iets teveel heeft gezegd tegen Paulien. Frank kiest de kant van Lowie.
20:35
De Columbus

Reportage. "Lieve Blancquaert." In deze aflevering is fotografe, journaliste en televisiegezicht Lieve Blancquaert Wims reisgezel voor een week. Lieve houdt van mensen. Waar ze ook komt, wil ze stoppen om een portret te maken. Wim voelt zich veel meer tot de natuur aangetrokken en leert Lieve denken als een kikker. Van het vele rijden, raakt het lijf van Wim veel te stijf. Lieve doet de Columbus stoppen om hem zijn eerste yogales te geven.
21:30
Tom & Harry

Dramaserie (2015) Tom vindt zijn weg naar de kruidenierszaak van zijn biologische ouders. Wanneer Harry daar geen probleem mee blijkt te hebben, stelt hij zelfs voor om tijdelijk in de winkel te helpen. Jelle wil koste wat het kost haar Tom terug en probeert hem te lokken met De Elsakker. Ze herinnert hem eraan dat ze binnenkort naar Lyon moeten om de onderscheiding van het Concours du Vin Noble af te halen. Tom stemt toe om mee te gaan, op voorwaarde dat Jelle afspreekt met Harry. Jelle zwicht met tegenzin. Een etentje met Jelle, Harry en Jef is een nachtmerrie voor allen. Voor Jelle is het duidelijk: Harry zal nooit naast Tom kunnen staan in haar hart. Lotgenoten Tom en Harry vinden elkaar wel. Vooral Tom lijkt geïntrigeerd door het gemiste leven. In plaats van zelf naar Lyon mee te gaan, stuurt hij te elfder ure Harry. Jelle staat voor een voldongen feit en voelt zich in de steek gelaten door Tom.
22:15
Van Gils & gasten

Praatprogramma. "Van Gils & het Songfestival."
23:05
Het journaal

Nieuws en sport
23:20
Het weer

Het weerbericht
23:25
Secrets

Dramaserie (2018) "Lauren (2)." Davy wil een poging doen om de plooien tussen Lauren en hem glad te strijken. Lauren wil dat Davy haar met rust laat en haar niet alleen.
23:30
Road to the 2018 FIFA World Cup

Magazine (2018) waarin de landen die deelnemen aan het WK voetbal worden voorgesteld Vandaag: Mexico (Groep F) en Kroatië (Groep D).
23:55
Murder in the First

Amerikaanse misdaadserie (2014) "Win some, lose some." Het proces tegen Erich Blunt bereikt een dramatisch einde. Advocaat Warren Daniels doet een vreemde zet en roept de beschuldigde, Blunt, naar voren. Terry begint te vermoeden dat er in een eerder onderzoek, gaten geslopen zijn die alles kunnen veranderen. Na een reeks slotpleidooien zijn beide partijen benieuwd naar het eindoordeel.
00:36
Keno

Keno
00:37
Euromillions

Spel van de Nationale Loterij
00:40
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Rucolasalade met rode linzen, asperges en gedroogde ham." Een feestelijke salade met het witte goud.
00:55
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
01:15
Journaallus

Doorlopende herhalingen "Het journaal laat."