Tv gids - Eén Overmorgen

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
09:00
Winterbeelden

Selectie van panoramische filmbeelden
10:00
Radio 2 op één

Rechtstreekse uitzending vanuit de studio van Radio 2
12:00
Winterbeelden

Selectie van panoramische filmbeelden
12:20
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Sodabrood met haringsalade." Knapperig gebakken brood met huisgemaakte boterhamsalade.
12:35
Blokken

Spel met Ben Crabbé
13:00
Het journaal

Nieuws en sport
13:25
Het weer

Het weerbericht
13:30
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
13:50
Thuis

Vlaamse soap Marianne krijgt het hard te verduren. Julia neemt een drastische beslissing. Femke laat zich niet omkopen. Peggy en Rosa bespreken hun tactiek. Er staat Jenny een emotioneel afscheid te wachten. Simonne wordt verrast.
14:15
Drukte in de dierentuin

Nederlandse realityreeks De camera volgt het personeel bij de meest uiteenlopende werkzaamheden in de dierentuin en alles wat daar omheen gebeurt.
14:40
Father Brown

Britse dramaserie (2014) "The daughters of Jerusalem." Father Brown zit thuis met een gebroken been. Wanneer een lid van Kembleford's Women Institute in verdachte omstandigheden overlijdt, moet hij de zaak proberen op te lossen met behulp van een telescoop.
15:25
Dieren in nesten

Reportagereeks met Chris Dusauchoit De dalmatiër Warre is uit een rijdende auto gesprongen en wordt met een verlamd pootje binnengebracht in de dierenkliniek in Merelbeke. Zal het pootje gered kunnen worden? In de Zoo van Antwerpen verliest een vetstaartmaki zijn vacht. Dr. Vercammen zoekt de oorzaak. Sil van het Natuurhulpcentrum haalt een jonge gevonden kerkuil op voor verzorging. Dierenarts Heidi voert een castratie uit bij een hengst.
15:44
Clips

Clips
15:50
Myths of the Congo

Tweedelige documentaire over de Congo, de tweede langste en de diepste rivier op aarde "River of extremes." Aan zijn bron in Zambia is de Congorivier nog een miezerig stroompje, maar richting het westen wordt hij almaar indrukwekkender. Hetzelfde geldt voor de dieren die in zijn buurt toeven. Om te kunnen overleven hebben sommige de vreemdste evoluties doorgemaakt. Zo zwemmen er vissen met longen en vleugels. In het regenwoud dat gevoed wordt door de Congo, leven de imposante bosolifanten.
16:35
The House That £100K Built: Tricks of the Trade

Britse realityreeks (2014) met Kieran Long en architect Piers Taylor "Dawn / Angela & Dale." Door een impulsaankoop zit ex-verpleegster Dawn met een piepklein huisje opgescheept dat zelfs te klein is om haar familie in te ontvangen. Kunnen Kieran en Piers haar helpen om van de kleine stek een leuke plek te maken? Door een slechte verbouwing zitten Angela en Dale met een kater. Bovendien kampt Angela met gezondheidsproblemen. Ze hebben amper 5600 euro om de hele achterkant opnieuw te verbouwen. Piers zal dus alles uit de kast moeten halen voor een geslaagd resultaat.
17:35
Buren

Australische soap Paige worstelt met het voorstel van Jack. Bovendien wordt haar beslissing bemoeilijkt door de vragen en meningen van de buren. Aaron onderzoekt een nieuwe piste in de zoektocht naar de vader van de Tanaka's, maar stuit enkel op nog meer mysterie. Elly weet niet wat ze hoort als blijkt dat Finn Xanthe bijles zal geven.
18:00
Het journaal

Nieuws en sport
18:10
Het weer

Het weerbericht
18:15
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Vegetarische paella." De vegetarische versie van de Spaanse rijstschotel.
18:30
Blokken

Spel met Ben Crabbé
19:00
Het journaal

Nieuws en sport
19:40
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
20:05
Het weer

Het weerbericht
20:10
Thuis

Soap Femke treft maatregelen binnen de taxi's. Frank zoekt steun bij Simonne. Sam heeft goed nieuws voor Tim, maar ze vertelt niet alles. Tom wil opnieuw aan zijn conditie werken.
20:35
Politie 24/7

Realityreeks over het werk van Lokale Politie Antwerpen Twee mannen hebben zichzelf opgesloten in hun appartement. Het is duidelijk dat ze onder invloed van drugs zijn. Het slachtoffer van een fietsdiefstal ziet haar fiets te koop op het internet en ze lokt de dief samen met het snelle responsteam in de val. De bestuurder van een Duitse huurwagen kan geen geldige boorddocumenten voorleggen. Een man kreeg een kopstoot van zijn ex-vrouw. Hij komt samen met zijn vriendin aangifte doen in het wijkkantoor, maar daar blijkt dat hij geseind staat.
21:25
Kinderkopkes

Reportagereeks (2018) met Kristel Verbeke "Linde." Toen ze 8 jaar was, beslisten de ouders van Linde om te scheiden. Een besluit dat grote veranderingen én aanpassingen met zich meebracht voor het hele gezin. De afgelopen drie jaar waren niet gemakkelijk, maar vandaag ontmoet Kristel een gelukkig en sterk meisje dat goed in haar vel zit. Ze praten over je thuis voelen, flexibiliteit, loyaliteit, liefde, relaties en aanvaarding.
22:00
Het journaal

Nieuws en sport
22:15
De Ronde

Dramaserie (2011) "Mullem." Reddy en Simone Hardeel passen op hun kleinzoon Leon, omdat hun dochter Vera vandaag als regieassistente tijdens de live-uitzending werkt. Hun buurman Peter is gescheiden en past vandaag op zijn zoontje Robbie. Peter is de ogen en oren van de buurt. Iets verderop woont Brahim, een ingeweken Marokkaan. Zijn vrouw Liesje heeft haar ouders Luk en Annick uitgenodigd om naar de koers te komen kijken die aan hun deur passeert. De levens van de drie gezinnen raken onverwacht verstrikt door de Ronde van Vlaanderen.
23:10
The Last Ship

Amerikaanse sf-dramaserie "Don't Look Back." Er komt een einde aan de strijd om Amerika. Chandler staat voor een uitdaging die zijn leven voor altijd kan veranderen.
23:49
Keno

Keno
23:50
Het weer

Het weerbericht
23:55
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Vegetarische paella." De vegetarische versie van de Spaanse rijstschotel.
00:10
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
00:30
Journaallus

Doorlopende herhalingen