Tv gids - Eén Vandaag

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
09:00
Herfstbeelden

Sfeerbeelden uit diverse Europese bestemmingen
10:00
R.K. eredienst

Rechtstreekse uitzending van de rooms-katholieke eredienst De eucharistieviering op de 33ste zondag door het jaar komt vanuit de kerk van de Abdij van Park, parochie Sint-Jan-Evangelist, in Heverlee. Het thema van de viering is '70 jaar Kerk in Nood'. Voorganger is deken Dirk De Gendt. Norbertijnen van de Abdij van Park concelebreren. Het koor Wodan Skalden staat o.l.v. Laurens-Alexander Wyns. Organist is Peter Maus.
11:00
De zevende dag

Gevarieerd actualiteitenmagazine
13:00
Het Journaal

Nieuws en sport
13:25
Het weer

Het weerbericht
13:30
Sporza op zondag

Sportmagazine Met: Baanwielrennen: liveverslag van de Zesdaagse van Gent. Commentaar: Renaat Schotte. Interviews: Christophe Vandegoor. - Veldrijden: verslag van de veldrit in Bogense (Denemarken), 4de manche van de Wereldbeker. Commentaar: Ruben Van Gucht. Interviews: Maarten Vangramberen.
18:00
Het Journaal

Nieuws en sport
18:10
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
19:00
Het Journaal - Sportweekend

Nieuws en sport Met o.a. Voetbal: alles over de 15de speeldag in Jupiler Pro League. - Veldrijden: een verslag van de cross in Bogense, de 4de voor de Wereldbeker. - Baanwielrennen: verslag van de slotdag van de Zesdaagse van Gent.
19:55
Het weer

Het weerbericht
20:00
Drukte in de dierentuin

Realityreeks over het leven achter de schermen van vier verschillende dierenparken De camera volgt het personeel bij de meest uiteenlopende werkzaamheden in de dierentuin en alles wat daar omheen gebeurt.
20:30
Tabula Rasa

Psychologische thrillerserie "V.." Vronsky helpt Mie om de puzzel te leggen en waarschuwt voor Bob, de bizarre boswachter die rondspookt in haar nachtmerries. Mie toont haar vriend de geheimzinnige brieven die in het hospitaal toekomen: probeert iemand haar te helpen? Ook Wolkers zet zijn zoektocht op de ongebruikelijke manier verder. Hij overtuigt Mie om onder hypnose te vissen naar nieuwe aanwijzingen. In het verleden maakt de familie zich klaar voor Halloween. Deze donkere tijd van het jaar doet Mie's waanbeelden escaleren. Eenzaam en verward zoekt ze naar de oorzaak van Benoits afstandelijke gedrag en ontdekt iets vreselijks.
21:25
Tabula Rasa

Psychologische thrillerserie "De Berenput." Mie's vreselijke ontdekking gooit haar leven in het verleden totaal overhoop. Ze voelt zich bedrogen en vindt troost in de armen van Thomas De Geest. In de instelling veroorzaken Mie's herinneringen een zware inzinking. Uit angst dat ze zichzelf iets zou aandoen, plaatsen de dokters haar onder speciale supervisie. Wolkers moet met veel tegenzin een stap terugzetten. Maar psychiater Mommaerts graaft dieper in Mie's verleden en licht voor haar patiënt een tipje van de sluier op. Mie confronteert haar moeder en echtgenoot met deze nieuwe informatie.
22:25
Het Journaal

Nieuws en sport
22:39
Keno

Keno
22:40
Het weer

Het weerbericht
22:43
Great Continental Railway Journeys

Britse reisreportagereeks waarin Michael Portillo Europa per trein doorkruist "Barcelona to Mallorca." Michael Portillo keert terug naar Spanje, waar hij de aanleidingen van de Spaanse burgeroorlog onderzoekt, een conflict dat ervoor gezorgd heeft dat zijn familie verdeeld is geraakt en zijn vader in ballingschap gestuurd werd. Vervolgens vliegt Michael naar het Baleareneiland Mallorca, waar hij spectaculaire ritjes maakt langs een spoorwegtraject uit 1912 en een tramlijn uit 1913. Hij fungeert tijdens zijn reis ook als steunpilaar voor een Catalaanse mensentoren en hij leert hoe hij sublieme paella moet bereiden. In Barcelona ontmoet hij de man die het werk van Antoni Gaudí voltooid heeft en bezoekt hij een prachtig art nouveau-muziekpaleis met een emotionele geschiedenis.
23:35
De zevende dag

Gevarieerd actualiteitenmagazine
01:35
Het journaal

Doorlopende herhalingen "Het journaal."