Tv gids - Eén Vandaag

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
17:15
Sporza op zondag

Sportmagazine Met: WK motorcross: GP van Duitsland. - BK rally: Sezoensrally in Bocholt.
18:00
Het journaal

Nieuws en sport
18:10
Dagelijkse kost weekend

Culinair magazine met Jeroen Meus' beste recepten van afgelopen week
19:00
Het Journaal - Sportweekend

Nieuws en sport "Het journaal."
19:55
Het weer

Het weerbericht
20:00
The Secret Life of the Zoo

Britse realityreeks Het is een trieste dag voor Chester Zoo. Shan-Shan, een van de kamelen wil niet meer eten. Ze vermagert zienderogen en de verzorgers maken zich grote zorgen. Want als haar gezondheid niet snel betert, zullen de dierenartsen haar moeten laten inslapen. We gaan ook terug naar het verblijf van de otters. Annie en Wallace zijn opnieuw ouder geworden en hebben nu tien kleine otters onder hun hoede. Dat blijkt een hele klus te zijn. Neushoorn Zuri bevalt van kalfje Ike. Hij moet snel leren zijn verzorgers te vertrouwen, want dat is noodzakelijk om hem te kunnen verzorgen. De bewakers hebben een trainingsschema uitgewerkt.
20:35
De 3 wijzen

Spelshow (2018) "Iedereen Tegen Kanker." Panelleden: Monika Van Lierde, Raf Jansen en Moora Vander Veeken. Kandidaten: Danira en Bouba. Een speciale aflevering ten voordele van 'Iedereen Tegen Kanker', met 3 Wijzen uit 'Thuis'. Welk 'Thuis'-verhaal is echt gebeurd? Welke straffe prestatie heeft Joke Vrancken geleverd? Komt er weldra een 'Thuis'-sifonneke op de markt? Waarom is de hier onbekende Christophe De Geest beroemd in Colombia? Kijkt Kim Jong Il naar Thuis? Is Monika verslaafd aan selfies? Is Raf getrouwd met een collega? En waarom kreeg Moora ooit het schaamrood op de wangen in een vol Sportpaleis?
21:25
Flikken Maastricht

Nederlandse politieserie "Het model." De vriendin en het model van een bekende Maastrichtse kunstenaar wordt dood aangetroffen in bad bij haar ouders. Ze heeft een plastic zak over haar hoofd. Gaat het om zelfmoord, of heeft iemand haar vermoord? De zaak voert Wolfs en Eva naar een wereld van grote ego's en veel drank, drugs en na-ijver. En dan ontdekken Wolfs en Eva dat dit niet het enige model is dat op verdachte wijze is omgekomen. Hebben ze te maken met een seriemoordenaar? Marion ontmoet een oude schoolvriend op het bureau. Het klikt meteen weer, tot Marion hoort waar hij aangifte van komt doen.
22:15
Het journaal

Nieuws en sport
22:29
Keno

Keno
22:30
Het weer

Het weerbericht
22:35
Great American Railroad Journeys

Britse reisreportagereeks (2017) waarin Michael Portillo per trein Amerika doorkruist "La Junta to Colorado Springs." Michael is aangekomen in Colorado, waar hij alles te weten komt over het cowboyleven. In het Bent's Old Fort komt hij middenin de Mexicaans-Amerikaanse Oorlog van 1848 terecht. In Canon City komt Michael aan bij de Rocky Mountains. Aan boord van de Royal Gorge-smalspoorweg verkent hij de spectaculaire kloof van de Arkansas-rivier. Hij komt oog in oog te staan met een T-rex en nadat hij bij Pike's Peak geboeid luistert naar de gezangen van een lokaal koor, trekt hij met de Pike's Peak Cog Railway meer dan 4000 meter de hoogte in.
23:35
Journaallus

Doorlopende herhalingen "Het journaal laat."