Tv gids - Eén Vandaag

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
11:00
De zevende dag

Gevarieerd actualiteitenmagazine
13:00
Het Journaal

Nieuws en sport
13:25
Het weer

Het weerbericht
13:30
Sporza op zondag

Sportmagazine Met: WK Wielrennen: liveverslag van de wegrit elite mannen in Bergen, Noorwegen (277km). Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer. Interviews: Renaat Schotte. Karl Vannieuwkerke ontvangt na de koers zijn gasten in de buurt van de aankomst.
18:00
Het Journaal

Nieuws en sport
18:10
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
19:00
Het Journaal - Sportweekend

Nieuws en sport "Het journaal." Met o.a. Wielrennen: alles over het WK in Bergen. - Voetbal: alles over de achtste speeldag in de hoogste klasse. - Volleybal: een verslag van België - Servië op het EK voor vrouwen.
19:55
Het weer

Het weerbericht
20:00
Planeet Kuifje

Reisreportagereeks over bestemmingen voor avontuurlijke reizigers 'De ogen van de hemel (Frans-Polynesië)': Enkele vrienden, onder wie een lijnpiloot, ontdekten wat ze met drones allemaal konden beginnen. Nu maken ze schitterende luchtfoto's van de eilanden van Frans-Polynesië. - 'De laatste reis van een olifant (Thailand)': Olifanten hebben in Thailand geen toekomst meer als lastdier in het woud. Ze lopen met hun kornak, hun begeleider, doelloos langs de wegen. In de straten van de steden mogen ze niet meer komen. Nu worden ze steeds meer ingezet om de toeristen te plezieren die er ritjes op maken in ruil voor wat geld.
20:30
Twee tot de zesde macht

Quiz waarin drie duo's, waaronder één team BV's, het tegen elkaar opnemen "Muziek." BV's: Pascal Braeckman en Natalia. Duo 1: Veerle en Ben. Duo 2: Trui en Bar. Deze week sluit Bart het weekend in schoonheid af met de muzikale aflevering. De BV's die de kleuren van de supermacht verdedigen zijn Natalia en Pascal Braeckman. Zij nemen het op tegen twee duo's van onbekende, maar daarom niet minder sympathieke Vlamingen.
21:30
Tytgat Chocolat

Dramaserie over de inpakkers bij chocoladebedrijf Tytgat Chocolat Jasper reist zonder medeweten van zijn ouders alleen naar het asielcentrum in Brussel om Tina te bezoeken. Om de geruchtenmolen over wedstrijdvervalsing te stoppen, laat Roman zich verleiden tot een frauduleuze ingreep. De inpakkers ontdekken dit geheim en smeden een ambitieus en gevaarlijk plan.
22:25
Jimmy Doherty's Escape to the Wild

Britse documentairereeks (2017) met Jimmy Doherty "Uganda." In Oeganda gaat Jimmy langs bij een Brits koppel en hun baby, die langs de oever van de Nijl wonen. Jenny en Charlie willen in Oeganda hun eigen boerderij opstarten en Jimmy helpt hen daarbij. Hij beseft al gauw dat een van de grote uitdagingen van het koppel is om insecten en dieren op een veilige afstand te houden. Besluiten doet Jimmy met een tochtje over de prachtige Nijl.
23:10
Het Journaal

Nieuws en sport
23:25
Het weer

Het weerbericht
23:30
De zevende dag

Gevarieerd actualiteitenmagazine