Tv gids - La Deux Zondag

Eergisteren
2018-07-17
Gisteren
2018-07-18
Vandaag
2018-07-19
Morgen
2018-07-20
Overmorgen
2018-07-21
Zondag
2018-07-22
Maandag
2018-07-23
09:45
Fit tonic

Magazine "Aerodance."
10:10
Fit tonic

Magazine "Fit Zen."
10:40
Demain nous appartient

Franse dramaserie
11:05
Demain nous appartient

Franse dramaserie
11:35
Demain nous appartient

Franse dramaserie
12:00
Demain nous appartient

Franse dramaserie
12:30
Demain nous appartient

Franse dramaserie
13:00
Tour de France

Verslag van de 105de editie van de Ronde van Frankrijk "Millau/Carcassonne."
13:50
En terrain inconnu

Magazine waarin een Belgische persoonlijkheid een sportdiscipline leert kennen "Philippe Saive."
14:15
Auto Sport

Autosportmagazine
14:30
Grand Prix Formule 1

Verslag "Warm up."
15:05
Grand Prix Formule 1

Verslag
16:55
10.0: Menace sur Los Angeles

Amerikaanse rampenfilm Enkele aardbevingen treffen Los Angeles, waarna wetenschapper Emily beweert dat dit voortekenen zijn van een catastrofe. Een supergrote aardbeving zal de hele stad in een met lava gevulde kloof doen storten.
18:25
Les dossiers du dimanche

Documentairereeks "Restauration française : un pavé dans l'assiette."
19:20
Tout le monde veut prendre sa place

Quiz Het spel dat iedereen kan winnen. Een quiz, zes kandidaten en een kampioen die hoopt om iedereen er uit te spelen.
20:05
D6bels Francofolies

Muziekspecial vanop Francofolies
20:40
Le temps qui passe ... Dutronc, la vie malgré lui

Documentaire over Frans zanger, componist en acteur Jacques Dutronc
22:38
Tirage Keno

Loterij
22:40
Vews 22h30

Nieuws
23:00
Météo

Weerbericht
23:05
Le chef

Culinair magazine "Languedoc Roussillon." Frankrijk is de speeltuin van chef-kok Cyril Lignac. Hij neemt ons mee op zijn motor met zijspan op ontdekkingstocht langs nieuwe streken. Op het einde van de week bedankt hij zijn gastheren en gastvrouwen met een speciaal menu.
00:20
Vews 22h30

Nieuws
00:42
Météo

Weerbericht
00:45
Hep taxi !

Cultureel magazine "Loïc Nottet."
01:15
Max et Vénus

Culinair magazine "Asperges à la flamande et stoemp aux choux."