Tv gids - La Deux Maandag

Eergisteren
2018-07-17
Gisteren
2018-07-18
Vandaag
2018-07-19
Morgen
2018-07-20
Overmorgen
2018-07-21
Zondag
2018-07-22
Maandag
2018-07-23
09:35
Fit tonic

Magazine "Fit Tone."
10:05
Fit tonic

Magazine "Fit tonic Fit Cardiodance."
10:30
Demain nous appartient

Franse dramaserie
11:00
Petits secrets entre voisins

Franse serie waarin ongelofelijke maar ware verhalen over buren worden verteld "Une campagne agitée." Wij komen ze dagelijks tegen in het gebouw en hun levens lijken op het eerste gezicht normaal, maar niets is minder waar.
11:25
Petits secrets entre voisins

Franse serie waarin ongelofelijke maar ware verhalen over buren worden verteld "Crise de couple." Wij komen ze dagelijks tegen in het gebouw en hun levens lijken op het eerste gezicht normaal, maar niets is minder waar.
11:50
Petits secrets entre voisins

Franse serie waarin ongelofelijke maar ware verhalen over buren worden verteld "Roman noir." Wij komen ze dagelijks tegen in het gebouw en hun levens lijken op het eerste gezicht normaal, maar niets is minder waar.
12:20
Plus belle la vie

Franse soap "Episode 3587." Terwijl Léa een kop koffie aanbiedt aan een vreemde, drinkt Coralie het kopje op en probeert Clément wakker te maken. Jean-Paul kan niet kiezen tussen koffie of thee.
12:45
Mon oncle Charlie

Amerikaanse komische serie "Au-dessus de Joyeux Cyclope." Wanneer Alan geobsedeerd raakt door modelbouwwagentjes, acht Chelsea de tijd rijp om hem te koppelen aan een van haar vriendinnen. Dat blijkt Charlies stalkster Rose te zijn.
13:10
Mon oncle Charlie

Amerikaanse komische serie "La litière de Sir Lancelot." Chelsea en Charlie maken ruzie wanneer zij hem voorstelt om bij haar in te trekken. Charlie mag dan wel verloofd zijn met haar, hij wil nog steeds zijn eigen plek. Al snel beseft hij dat hij verkeerd was en als toegeving vraagt hij aan Chelsea om bij hem in te trekken. Dan wordt echter duidelijk dat Chelsea allerlei veranderingen wil doorvoeren.
13:35
Bienvenue au camping

Realityreeks waarin vier koppels elkaars camping beoordelen
14:25
69 minutes sans chichis

Talkhow, gepresenteerd door Joëlle Scoriels "Frédéric François."
16:15
Vampire Diaries

Amerikaanse fantasyserie "Reste avec nous." Elena wil weer wat plezier in haar leven en overtuigt Caroline om met haar mee te gaan zwemmen. Ze wil er Caroline ook aan Liam voorstellen.
16:55
Vampire Diaries

Amerikaanse fantasyserie "Une journée d'enfer." Wanneer Damon en Bonnie erachter komen dat er mogelijk aanwijzingen te vinden zijn in Damons verleden om hun weg naar huis terug te vinden, wordt Damon gedwongen om de slechtste dagen uit zijn leven te herbeleven.
17:40
Tout le monde veut prendre sa place

Quiz Het spel dat iedereen kan winnen. Een quiz, zes kandidaten en een kampioen die hoopt om iedereen er uit te spelen.
18:30
Mon oncle Charlie

Amerikaanse komische serie "Bonjour madame Doubtfire." Chelsea ontdekt dat Alan in de put zit en vraagt hem mee op haar afspraakje met Charlie. Omdat het opvallend goed klikt tussen Chelsea en Alan, ziet Charlie interessante mogelijkheden. Alan kan de saaie kantjes van hun relatie overnemen en hij plukt de vruchten ervan in bed.
18:55
Mon oncle Charlie

Amerikaanse komische serie "Le baseball, c'était mieux avec des stéroïdes." Wanneer Charlies ex-vriendin Mia opduikt in Los Angeles en opnieuw vrijgezel blijkt te zijn, begint hij na te denken over zijn relatie met Chelsea. Hij heeft ergens wel nog gevoelens voor zijn ex, maar wil ook zijn toekomst met zijn verloofde niet op het spel zetten. Hij moet zijn liefdesperikelen tijdelijk aan de kant schuiven wanneer de zwangere Judith ontdekt dat haar water is gebroken en zijn hulp en die van zijn broer inroept.
19:15
Plus belle la vie

Franse soap "Episode 3588."
19:55
Le Meilleur de l'Humour express

Humoristisch magazine
20:25
Cherif

Franse misdaadserie "Un ami d'enfance." Cherif wordt belast met het onderzoek naar de moord op een museumconservator. De bewakingsagent is een van zijn vroegere vrienden.
21:25
Cherif

Franse misdaadserie "Chantages." De jonge fotograaf Stanislas Archambault wordt vermoord. Kader probeert ondertussen de banden met zijn vader aan te halen.
22:30
Vews 22h30

Nieuws
22:55
Météo

Weerbericht
22:58
Tirage Keno

Loterij
23:00
Gotham

Amerikaanse misdaadserie "La clinique de l'étrange." Gordon en Bullock voeren onderzoek naar The Red Hood Gang, een bende bankovervallers. Alfred krijgt een oude vriend over de vloer. Mooney probeert haar positie in de onderwereld opnieuw op te eisen.
23:45
Gotham

Amerikaanse misdaadserie "Chacun a ses petits secrets." Gordon onderzoekt de controverse die recent ontstaan is rond commissaris Loeb. Fish' samenwerking met de gevangenen komt op losse schroeven te staan wanneer ze zich bij de troepen van Dr. Dulmacher voegt.
00:30
Grand Prix Formule 1

Verslag "Résumé."
01:00
Vews 22h30

Nieuws
01:20
Météo

Weerbericht
01:21
Hep taxi !

Cultureel magazine "Claudia Cardinale."
01:55
Max et Vénus

Culinair magazine "Cabillaud skrei et toast aux champignons."