Tv gids - MTV Nederland Zaterdag

Eergisteren
2018-04-23
Gisteren
2018-04-24
Vandaag
2018-04-25
Morgen
2018-04-26
Overmorgen
2018-04-27
Zaterdag
2018-04-28
Zondag
2018-04-29
06:00
The Wake Up Club

Magazine
07:00
Seven Eleven

Magazine
08:00
MTV's Top 10 Hot & Happening

Magazine
09:00
Then vs Now

Magazine
10:00
My Super Sweet 16

Realityreeks waarin het gedrag van superverwende Amerikaanse 16-jarigen wordt gevolgd "Taylor." Taylor woont in Columbus, Ohio, in een groot huis. Ze heeft al aan talloze schoonheidswedstrijden deelgenomen en heeft een echte winnersmentaliteit. Ze verdraagt dan ook geen concurrentie van haar zusters die sowieso minder moeten schitteren dan zij. Taylor wil dat haar feestje het beste ooit wordt in Ohio. Het feest zal plaatsvinden in The Vault, een club die vroeger een bank was. Deze locatie is ideaal voor het thema van de avond: Viva Las Vegas. Haar volgende doel: een optreden van de band Lovesick Radio. En wie huurt ze in om haar uitnodigingen af te geven? Niemand minder dan Elvis in een oldtimer. Taylor ziet het groots en pakt het ook zo aan.
10:25
Teen Mom UK

Realityreeks (2017) over Britse tienermoeders Verwacht vuurwerk wanneer Sassi straalt op de catwalk, Amber Ste probeert te betoveren, Megan in een sleur komt, Mia als vrijgezel eropuit gaat en Chloe Jordan op z'n donder geeft.
11:05
Teen Mom UK

Realityreeks (2017) over Britse tienermoeders Er is verdriet, vrees en verandering! Sassi drijft haar moeder tot waanzin, Chloe krijgt nachtmerries van haar droomhuis, Megan en Mia doen het alleen en Amber en Ste hebben het gezellig, maar 3 is te veel...
11:50
Catfish: The TV Show

Realityshow "Mandy & Jose." Mandy is verliefd op een man die haar alles geeft, behalve de waarheid. Haar zoon heeft er genoeg van en schakelt Nev en Max in.
12:35
Catfish: The TV Show

Realityshow "Infiniti & Dave." Nev en Max gaan naar New York om Infiniti te helpen, een 19-jarige danseres die zeker weet dat haar online vriend de ware is. Maar als Nev en Max op onderzoek uitgaan, komen ze erachter dat Infiniti's scharrel nog loucher is dan ze dachten.
13:35
Teen Mom OG

Terugblik "The Tipping Point." Amber vreest dat ze een nieuwe eetverslaving heeft ontwikkeld en raadpleegt een dokter over haar gewicht. Farrah besluit een yoghurtijswinkel te openen, terwijl Tyler bang is dat Catelynn terugvalt in haar oude, slechte gewoontes.
14:25
Teen Mom OG

Terugblik "Lemons into Lemonade." Amber en Gary bereiden zich voor op Leah's eerste schooldag, terwijl Catelynn blijft worstelen met haar angst en depressie.
15:15
Teen Mom OG

Terugblik "Surprise Surprise!." Amber en Matt proberen een eind te maken aan de roddels, maar worden afgeleid door een bezoek van Matts gekwelde zoon. Farrah heeft met een onruststokende werknemer bij FroCo te maken. En Tyler en Catelynn vieren dat Butch één jaar vrij is.
16:00
Teen Mom OG

Terugblik "The Ties That Bind." Om Matts zoon nuchter te houden, bieden Amber en Matt hem een slaapplek aan. Farrah bezoekt Dereks familie, maar gaat snel terug naar huis om problemen op te lossen. Catelynn en Tyler vieren hun trouwdag, maar vrezen dat ze Carly niet zien.
16:50
Teen Mom OG

Terugblik "Ginger's Last Binger." Farrah en haar moeder rakelen oude familieruzies op. Matt krijgt de kans om een boek te schrijven, maar Amber en hij worden afgeleid door de nieuwste roddels. En Maci en Taylor vliegen naar Las Vegas om hun vrijgezellenfeestjes te vieren.
17:45
Teen Mom OG

Terugblik "Cray Gardens." Gary vraagt Amber onwillig om hulp met Leah wanneer Kristina een familienoodgeval heeft. Maci leert Ryans nieuwe vriendin beter kennen, terwijl Catelynn en Tyler erachter komen dat ze nog steeds niet hun nieuwe huis kunnen betrekken.
18:30
Teen Mom OG

Terugblik "I Do!." Amber ondergaat plastische chirurgie in een poging haar depressie en negatieve zelfbeeld te verlichten, terwijl Farrah en haar moeder hun geschillen bij proberen te leggen na een ongemakkelijke ontmoeting met Debra's vriend.
19:25
Catfish: The TV Show

Realityshow "Aaliyah & Alicia." Aaliyah ontmoette Alicia online tijdens een moeilijke periode in haar leven. Ze hebben veel contact met elkaar. Hoewel ze vlak bij elkaar wonen, weigert Alicia steeds om Aaliyah te ontmoeten.
20:10
Catfish: The TV Show

Realityshow "Nick & Melissa." Nick en Melissa werden verliefd nadat ze elkaar op hun 12e ontmoetten in een chatroom. Nu, op z'n 18e, is Nick klaar om Melissa in het echt te ontmoeten. Maar is Melissa wel eerlijk geweest of waren het allemaal leugens?
21:05
Winter Break: Hunter Mountain

Realityreeks. "The Phone Call." Marcs rit op Taylars rollercoaster neemt weer een duik. Een onverwacht telefoontje verandert Jills sprookje in een nachtmerrie.
22:00
Winter Break: Hunter Mountain

Realityreeks. "The Good the Bad and the Ugly." TJ kan moeilijk ontkomen aan z'n militaire verleden. Marc kan moeilijk ontkomen aan Taylar. En JBrew heeft het 't zwaarst, want hij probeert te ontkomen aan de stank in z'n kamer.
22:50
Ridiculousness

Show "Travis Mills." Muzikant Travis Mills ontmoet zijn nieuwe fans, de 'OLD FVS', hij bekijkt Superslungels en maakt kennis met het fenomeen Droomtranen.
23:10
Ridiculousness

Show "Chanel West Coast." Chanel mag op de gastenplek plaatsnemen. Ze trekt haar Chanelgezicht, omzeilt wat stiekeme Cameramoordenaars en giechelt om Lach Om Je Pijn.
23:35
Ridiculousness

Show "Susanne Daniels." Susanne Daniels, programmadirecteur bij MTV, is te gast en kijkt met Rob, Sterling en Chanel naar stelletjes die exen in wording zijn en een stel slome duikelaars die wel heel slecht zijn in doen alsof.
00:00
Ridiculousness

Show "The Fat Jewish." Instagramsensatie The Fat Jewish is te gast. Hij laat z'n G-Sterkte zien, leert hoe je moet beginnen met bakken en bekijkt een paar krankzinnige video's die 'Waarschijnlijk Japan' zijn.
00:25
Ridiculousness

Show met de grappigste amateur-internetfilmpjes "50 Cent." 50 Cent voegt zich bij Rob, Stee-Lo en Chanel om het over z'n Rotverjaardag te hebben, mensen te bekijken die De Bouw Van 50 hebben en anderen die net als 50 altijd De Show Stelen.
00:55
Ridiculousness

Show met de grappigste amateur-internetfilmpjes "Action Bronson." Rapper Action Bronson komt langs bij Rob, Sterling en Chanel om z'n worsteltalent te laten zien in Bronsonmania en te kijken naar wat dansende blanken.
01:10
Ridiculousness

Show met de grappigste amateur-internetfilmpjes "Mac Miller II." Mac Miller, Rob, Sterling en Chanel behandelen 'Berijdlust' en 'Vakantiepijn' en bespreken ze hoe je het beste je kont kunt beschermen in 'Scherm Je Gat Af'.
01:35
Ridiculousness

Show met de grappigste amateur-internetfilmpjes "Chanel and Sterling XXI." Rob, Sterling en Chanel houden een welverdiende karatepauze, proberen te ontdekken wat er mis is met defecte huisdieren en spelen het klassieke spelletje 'kop of munt'.
02:00
Music Television

Muziekmagazine