Tv gids - MTV Nederland Eergisteren

Eergisteren
2018-06-21
Gisteren
2018-06-22
Vandaag
2018-06-23
Morgen
2018-06-24
Overmorgen
2018-06-25
Dinsdag
2018-06-26
Woensdag
2018-06-27
06:00
The Wake Up Club

Magazine
07:00
Seven Eleven

Magazine
08:00
MTV's Top 10 Hot & Happening

Magazine
09:00
Then vs Now

Magazine
10:00
My Super Sweet 16

Realityreeks "A Super Magical Sweet 16." Baby J wil een 'Sweet 16' geven om het leven te vieren, waarover de Las Vegas-strip vol van zal zijn. Maar met een slechte entree en een onvolledige locatie zal dit moeilijker zijn dan verwacht.
10:25
My Super Sweet 16

Realityreeks "Gouden Key Bromitzwa." Rapper 'Lil Key' viert zijn 17de verjaardag met de eerste Bro-Mitzwa van Baltimore. Hij wil bekend worden om meer dan zijn raps en met zijn nieuwe single is hij klaar om de hiphopwereld te bestormen.
10:45
2018 MTV Movie & TV Awards

Uitreiking van de Movie en TV Awards Show waarin de golden popcorn-awards worden uitgereikt door de populairste sterren en het publiek wordt getrakteerd op muziekoptredens en parodie├źn op bekende films en tv-reeksen. Producers en medewerkers van de zender kiezen de genomineerden en de winnaars worden online gekozen door het publiek.
12:15
Are You the One?

Realityshow "White Party." Op het Witte Feest kan iedereen even losgaan, maar John moet Jacy's toenemende gevoelens voor Scali zien te accepteren. En tijdens de strandopdracht kunnen de stellen hun kop niet langer in het zand steken.
13:00
Are You the One?

Realityshow "Rub Down With A Happy Ending."
13:50
Teen Mom 2

Realityreeks rond tienermoeders "Oh, the Places You'll Go." Kailyn studeert af. Stella's thuiskomst wordt overschaduwd door een hevige ruzie tussen Briana's familie en Luis. Leah probeert motivatiespreken nog een keer. Jenelle gaat trouwjurken passen in New York.
14:30
Teen Mom 2

Realityreeks rond tienermoeders "Love You, Mean It." Briana haast Stella naar het ziekenhuis. De procesdatum kan Kailyns vakantie verpesten. Leah en Corey merken dat Gracie speciale aandacht nodig heeft. Chelsea probeert Aubrees voogdij te wijzigen. Jenelle en David gaan verder met plannen.
15:20
Catfish: The TV Show

Realityshow "Cassie & Steve." Na de moord van haar vader zit 't leven van Cassie in een neergaande spiraal van losbandigheid, alcohol en drugs. Dan ontvangt ze een boodschap op Facebook van Steve, die haar aanzet tot beter gedrag.
16:05
Fear Factor

Amerikaanse realityshow waarin alles draait om stunts en beproevingen "Buried Alive." Ludacris laat huisgenoten het opnemen tegen hagedissen, sms'en terwijl ze levend begraven worden en ontsnappen uit een auto die bijna van een klif valt. Allemaal om 50.000 dollar te winnen.
16:50
Fear Factor

Amerikaanse realityshow waarin alles draait om stunts en beproevingen "Sister Act." Om 50.000 dollar te winnen worden vier teams van zusjes door Ludacris met hun angsten geconfronteerd. Maar hun band zou weleens verbroken kunnen worden door mysterieuze beestjes en een duik in het afval.
17:35
Fear Factor

Amerikaanse realityshow waarin alles draait om stunts en beproevingen "Ultimate Fear Workout." Ludacris verzamelt een groep fitnessfanaten voor de ultieme work-out. Als ze kakkerlakken, een automaat vol bizarre snacks en een auto-ongeluk doorstaan, winnen ze 50.000 dollar.
18:20
Fear Factor

Amerikaanse realityshow waarin alles draait om stunts en beproevingen "The Old College Try." Ludacris leest studenten de les over angst. Ze moeten honderden ratten, een angstaanjagend doolhof en een zinkende auto onder ogen zien om 50.000 dollar te winnen en te bewijzen dat ze de beste van de klas zijn.
19:05
Catfish: The TV Show

Realityshow "Anthony & Marq." Anthony is een gelauwerde oorlogsveteraan uit de Irak-oorlog. Hij heeft een online relatie met Marq en ze zijn hopeloos verliefd. Maar Anthony heeft Marq ook betrapt op verontrustende leugens.
19:50
Catfish: The TV Show

Realityshow "Ramon & Paola." Ramon heeft een saaie baan en zijn relatie met Paola, een meisje dat hij heeft ontmoet op Facebook, is zijn reddingsboei.
20:35
Just Tattoo Of Us

Realityshow "304." Ashley en Jordan doen de ultieme vriendschapstest en vrienden Nicole en Dayna onthullen elkaars slechtste momenten. Crystal wil wraak nemen op haar slechte vriend Jack.
21:30
Just Tattoo Of Us

Realityshow "306."
22:20
Ridiculousness

Show "Iliza Shlesinger." Com├ędienne Iliza Shlesinger voegt zich bij Rob, Sterling en Chanel om het dronken Feestkabouter-fenomeen te bekijken en haar Pupsessie met ons te delen.
22:40
Ridiculousness

Show "Dr. Drew Pinsky." Rob ontvangt tv-ster en Loveline-legende Dr. Drew Pinsky. Ze vragen zich samen af: "Wat Ging Er Mis?" en zien een stel ouderen hun "Grijze Spierbundels" tonen.
23:00
Ridiculousness

Show "LeSean McCoy." NFL-ster LeSean McCoy voegt zich bij Rob, Sterling en Chanel om te kijken naar de Echte McCoys en de Extra Persoonlijke Overtredingen, en leert hij: Verliezen Is Nooit Leuk.
23:25
Ridiculousness

Show "Dan Bilzerian." Dan Bilzerian, de koning van Instagram, voegt zich bij Rob, Sterling en Chanel om te kijken naar andere Biljoenairs en Bebaarde Vogelvrijverklaarden. Een professionele pokerspeler.
23:50
Just Tattoo Of Us

Realityshow "304." Ashley en Jordan doen de ultieme vriendschapstest en vrienden Nicole en Dayna onthullen elkaars slechtste momenten. Crystal wil wraak nemen op haar slechte vriend Jack.
00:35
Just Tattoo Of Us

Realityshow "306."
01:20
Ridiculousness

Show "Travis Mills." Muzikant Travis Mills ontmoet zijn nieuwe fans, de 'OLD FVS', hij bekijkt Superslungels en maakt kennis met het fenomeen Droomtranen.
01:45
Ridiculousness

Show "Chanel West Coast." Chanel mag op de gastenplek plaatsnemen. Ze trekt haar Chanelgezicht, omzeilt wat stiekeme Cameramoordenaars en giechelt om Lach Om Je Pijn.
02:05
Music Television

Muziekmagazine
05:15
Music Television

Muziekmagazine
05:30
Music Television

Muziekmagazine