Tv gids - MTV Nederland Gisteren

Eergisteren
2018-04-23
Gisteren
2018-04-24
Vandaag
2018-04-25
Morgen
2018-04-26
Overmorgen
2018-04-27
Zaterdag
2018-04-28
Zondag
2018-04-29
06:00
The Wake Up Club

Magazine
07:00
Seven Eleven

Magazine
08:00
MTV's Top 10 Hot & Happening

Magazine
09:00
Then vs Now

Magazine
10:00
My Super Sweet 16

Realityreeks waarin het gedrag van superverwende Amerikaanse 16-jarigen wordt gevolgd "Quincy." P. Diddy's stiefzoon Quincy wil een sweet-sixteen-feest geven dat het grootste is ooit gehouden in zijn woonplaats, het Amerikaanse Atlanta.
10:25
True Life

Reportagereeks over jonge mensen met een opmerkelijke levensstijl
11:10
True Life

Reportagereeks over jonge mensen met een opmerkelijke levensstijl
11:55
Teen Mom 2

Realityshow "What You See is Not What You Get." Kailyn is bevallen, maar ze twijfelt over de komst van haar moeder. Chelsea heeft moeite met de nieuwe bezoekregeling. Leah en Jeremy werken aan hun relatie. Jenelle is zwanger, maar de situatie is gespannen na Nathans arrestatie voor rijden met drank op.
12:50
Teen Mom 2

Realityshow "Thats the Way Love Goes." Javi gaat weer werken en Kailyn blijft alleen achter met de kinderen. Jo betrekt een nieuw appartement. Jenelle maakt zich steeds meer zorgen om Nathan. Chelsea krijgt groot nieuws over Adam. Leah ontdekt de oorzaak van Ali's spierdystrofie.
13:35
Catfish: The TV Show

Realityshow "Cassie & Steve." Na de moord van haar vader zit 't leven van Cassie in een neergaande spiraal van losbandigheid, alcohol en drugs. Dan ontvangt ze een boodschap op Facebook van Steve, die haar aanzet tot beter gedrag.
14:25
Catfish: The TV Show

Realityshow "Anthony & Marq." Anthony is een gelauwerde oorlogsveteraan uit de Irak-oorlog. Hij heeft een online relatie met Marq en ze zijn hopeloos verliefd. Maar Anthony heeft Marq ook betrapt op verontrustende leugens.
15:10
Teen Mom UK

Realityreeks (2017) over Britse tienermoeders Er is vanavond vuurwerk. Amber besluit dat ze van Ste houdt, Erin slaapt bij Manley, Sassi haat het om single te zijn, Megan probeert haar familievete op te lossen en Chloe en Jordan ruziën over de kinderopvang.
16:05
Teen Mom UK

Realityreeks (2017) over Britse tienermoeders Er is veel drama. Chloe verliest haar geduld met Jordan, Sassi is verdrietig om Darren, Ambers bekentenis loopt mis, Megan zit niet lekker in haar vel en Mia heeft wat tegen Manley's moeder te zeggen.
17:00
Teen Mom UK

Realityreeks (2017) over Britse tienermoeders Verwacht vuurwerk wanneer Sassi straalt op de catwalk, Amber Ste probeert te betoveren, Megan in een sleur komt, Mia als vrijgezel eropuit gaat en Chloe Jordan op z'n donder geeft.
17:55
Teen Mom UK

Realityreeks (2017) over Britse tienermoeders Er is verdriet, vrees en verandering! Sassi drijft haar moeder tot waanzin, Chloe krijgt nachtmerries van haar droomhuis, Megan en Mia doen het alleen en Amber en Ste hebben het gezellig, maar 3 is te veel...
18:50
Catfish: The TV Show

Realityshow "Ramon & Paola." Ramon heeft een saaie baan en zijn relatie met Paola, een meisje dat hij heeft ontmoet op Facebook, is zijn reddingsboei.
19:45
Catfish: The TV Show

Realityshow "Lauren & Derek." Acht jaar geleden ontmoette Lauren Derk op MySpace. Sindsdien is ze heel afhankelijk van hem.
20:30
Teen Mom OG

Terugblik
21:30
Teen Mom OG

Terugblik
22:25
Ridiculousness

Show "Smosh." In deze aflevering van Ridiculousness zijn de YouTube-sterren van Smosh te gast. Ze tonen 'Geheime Commando's', laten zien hoe je 'Hou Je Kop' kracht bijzet en tonen aan 'Waarom Mannen Niet Moeten Twerken'.
22:50
Ridiculousness

Show "Danny Brown." In deze aflevering van Ridiculousness is hiphopsensatie Danny Brown te gast. Hij en Rob laten zien wat 'Lachbuitenbeentjes' zijn, delen hun liefde voor 'Katvrienden' en experimenteren met 'Geweldige Drinkcombinaties'.
23:10
Ridiculousness

Show "Chanel and Sterling XVIII." In deze aflevering van Ridiculousness vertellen Rob, Sterling en Chanel wat 'Rotpaps' zijn, ze laten een aantal 'Pannekoeken' zien en luisteren naar 'Star-Spangled Beulen'.
23:35
Ridiculousness

Show "Rick Ross." In deze aflevering van Ridiculousness gaat rapper Rick Ross van 'Armste Van De Buurt' naar 'Eeuwig Rijk' en leert hij Rob en z'n vrienden hoe ze een 'Echte Baas' kunnen worden.
00:00
Ridiculousness

Show "Nina Agdal." In deze aflevering van Ridiculousness ontdekt Rob de 'Privé-raarheid' van topmodel Nina Agdal terwijl ze in 'Beestmodus' gaat en geniet van 'Getalenteerde Konten'.
00:25
Winter Break: Hunter Mountain

Realityreeks. "The Letter." Taylar begint voor Marc te vallen en Jill valt verder voor TJ, ondanks de waarschuwingen van de meisjes. JBrews oude vrienden komen een feestje bouwen in het huis.
01:15
Winter Break: Hunter Mountain

Realityreeks. "The Phone Call." Marcs rit op Taylars rollercoaster neemt weer een duik. Een onverwacht telefoontje verandert Jills sprookje in een nachtmerrie.
02:00
Music Television

Muziekmagazine