Tv gids - MTV Nederland Morgen

Eergisteren
2018-03-20
Gisteren
2018-03-21
Vandaag
2018-03-22
Morgen
2018-03-23
Overmorgen
2018-03-24
Zondag
2018-03-25
Maandag
2018-03-26
06:00
The Wake Up Club

Magazine
07:00
Seven Eleven

Magazine
08:00
MTV's Top 10 Hot & Happening

Magazine
09:00
Then vs Now

Magazine
10:00
My Super Sweet 16

Realityreeks "16K Dy'mond." Dy'mond is een YouTube-sensatie, een danseres en papa's prinsesje dat alles krijgt wat haar hartje begeert. Maar haar perfecte Sweet 16 blijkt lastiger te zijn dan gedacht.
10:25
Just Tattoo Of Us

Realityreeks waarin mensen die close met elkaar zijn een tatoeage voor elkaar ontwerpen "101." Er zijn tranen, driftbuien en ruzies als drie nieuwe stellen naar de studio komen om een tatoeage te laten zetten die stiekem door hun geliefde is ontworpen. Overleeft de relatie van 'Geordie Shore'-sterren Sophie en Joel hun nieuwe tattoo?
11:20
Just Tattoo Of Us

Realityreeks waarin mensen die close met elkaar zijn een tatoeage voor elkaar ontwerpen "102." De gemoederen lopen hoog op wanneer Holly en Kyle uit Geordie Shore tattoos voor elkaar ontwerpen. Beste vrienden Sean en Dan willen elkaar naaien met herinneringen aan vriendinnen uit het verleden.
12:10
Teen Mom

Realityreeks over tienermoeders "Finale Special - Check Up with Dr. Drew Part 2." Dr. Drew ontvangt de vier tienermoeders in het dramatische slot van het seizoen. Chelsea en Leah bespreken de uitdagingen van seizoen 2: de nieuwe mijlpalen, schoolproblemen, familie-ellende en het verdriet over hun relatiebreuk.
13:00
Teen Mom

Realityreeks over tienermoeders "Season 2 Unseen Moments." Dr. Drew presenteert een terugblik op de hilarische hoogtepunten van het tweede seizoen van Teen Mom 2 en de moeilijke dieptepunten die nog niet eerder zijn getoond, met Kailyn, Leah, Jenelle en Chelsea.
13:50
Catfish: The TV Show

Realityreeks Hoe vindt de internetgeneratie ware liefde? Vaak worden zij online verliefd op iemand die ze nog nooit ontmoet hebben. Het probleem daarmee; die leuke jongen kan wel liegen over wie hij echt is.
14:35
Catfish: The TV Show

Realityreeks Hoe vindt de internetgeneratie ware liefde? Vaak worden zij online verliefd op iemand die ze nog nooit ontmoet hebben. Het probleem daarmee; die leuke jongen kan wel liegen over wie hij echt is.
15:20
Catfish: The TV Show

Realityshow "Sheklia & Talli." Een bezorgde zoon vraagt om hulp wanneer de mysterieuze vriend van z'n moeder te verdacht lijkt. Maar mam heeft haar eigen geheimen en wanneer Nev en Max de vriend vinden, schrikken ze van de bizarre wending.
16:10
Catfish: The TV Show

Realityshow "Alyssa & Tyler." Alyssa heeft zich op aandringen van haar vriendin Mary ingeschreven voor een datingsite, waar ze Tyler heeft ontmoet: de liefde van haar leven. Nev en Max helpen Alyssa en vragen zich af wie Tyler echt is. Kan hij Mary zijn?
17:00
Catfish: The TV Show

Realityshow "Kim & Matt." Na vijf jaar te hebben gepraat met Matt, wil Kim afspreken met haar internetliefde. Max en Nev proberen hen bij elkaar te brengen en ontdekken geheimen die wellicht een wig drijven tussen de twee geliefden.
17:55
Catfish: The TV Show

Realityshow "Lawrence & Cierra." Lawrence heeft meerdere bijna-doodervaringen overleefd dankzij de internetliefde van Cierra. Maar omdat Cierra constant afzegt als Lawrence wil afspreken, moeten Nev en Max achter de waarheid van dit verdachte profiel komen.
18:50
Catfish: The TV Show

Realityshow "Dejay, Malik & Josiah." Nev en Max krijgen twee catfishen voor de prijs van een als ze erachter komen dat Dejay en Malik met dezelfde jongen contact hebben. Ze komen erachter hoe explosief een liefdesdriehoek kan zijn.
19:45
Catfish: The TV Show

Realityshow "Jeanette & Derick." Mama weet het niet altijd beter. Bezorgde dochter Shuntay roept de hulp van Nev en Max in nadat haar moeder Jeanette begint te praten over trouwen en haar gezin verlaten om bij een man te zijn die haar niet wil ontmoeten.
20:35
Fear Factor

Amerikaanse realityshow waarin alles draait om stunts en beproevingen "Sister Act." Om 50.000 dollar te winnen worden vier teams van zusjes door Ludacris met hun angsten geconfronteerd. Maar hun band zou weleens verbroken kunnen worden door mysterieuze beestjes en een duik in het afval.
21:30
Fear Factor

Amerikaanse realityshow waarin alles draait om stunts en beproevingen "Ultimate Fear Workout." Ludacris verzamelt een groep fitnessfanaten voor de ultieme work-out. Als ze kakkerlakken, een automaat vol bizarre snacks en een auto-ongeluk doorstaan, winnen ze 50.000 dollar.
22:25
Ridiculousness

Show met de grappigste amateur-internetfilmpjes Hip-hop en R&B artiest Ty Dolla $ign is te gast bij Rob, Steelo en Chanel om wat Meidengevechten te bekijken, aan Nekvoorbereiding te doen en de beste Rijdbare Feestjes te vinden.
22:50
Ridiculousness

Show met de grappigste amateur-internetfilmpjes Hiphop-producent en hitmaker DJ Mustard is te gast bij Rob, Steelo en Chanel. Ze smeren Mosterd Op Alles, lijden onder een Cold Summer en genieten van de beste Hé-mels ooit.
23:10
Ridiculousness

Show met de grappigste amateur-internetfilmpjes Rob, Chanel en Steelo enkele wonen BRO BEGRAFENISSEN bij, hangen rond bij een stel LIL' TRUNKIES en leren ons een nieuwe trend VERKEERSDREMPELEN.
23:35
Ridiculousness

Show met de grappigste amateur-internetfilmpjes "Chris Pontius." Jackass- en Wildboyz-ster Chris Pontius is te gast. Chris, Rob, Chanel en Sterling beleven Natuurlijke Vreemdheid en dansen met Partyboys.
00:00
Ridiculousness

Show met de grappigste amateur-internetfilmpjes "Chase Elliott." Rob, Chanel en Sterling laten NASCAR-coureur Chase Elliott praten over 'Hall Of Fame Vaders', een 'Zereronde' maken en gebruik maken van een 'Persoonlijke Pitcrew'.
00:25
EOTB Special

Special van 'Ex on the Beach'
01:15
Ex On The Beach

Realityshow "801." Acht sexy singles beginnen aan hun zoektocht naar de liefde. Zach strijdt met Sam om de genegenheid van Charlotte terwijl Marnie van Geordie Shore een oogje heeft op een verrassingsgast uit Essex. Boer Tom staat een schok te wachten.
02:00
Ex On The Beach - Double Dutch

Realityshow "203." De droom van Bas en Alisa lijkt te zijn veranderd in een nachtmerrie. Met een full moon party op de agenda zit de nacht vol verassingen
02:40
Ex On The Beach - Double Dutch

Realityshow "204." Met de komst van Rosalie stijgt het drama-niveau tot een nieuwe hoogte. Gelukkig is de tablet of terror altijd in de buurt voor EXtra fun.
03:20
Ex On The Beach - Double Dutch

Realityshow "205." De groep blaast stoom af in de boksring en de tablet maakt interessante date combinaties. Ook krijgen de singles er eh.. nieuwe vrouwen bij?
03:55
Ex On The Beach - Double Dutch

Realityshow "206." Nieuwe koppeltjes ontstaan en de nachten zijn gevuld met lust. Geniet er maar van voordat de Tablet of Terror alarm slaat en alle gevoelens op scherp zet.
04:35
Ex On The Beach - Double Dutch

Realityshow "207." Hannah wordt geteisterd door de Tablet of Terror en meerdere kandidaten laten hun ware aard naar boven komen. Niets is wat het lijkt in de villa.
05:15
Ex On The Beach - Double Dutch

Realityshow Voor de singles lijkt er geen eind aan deze nachtmerrie te komen, maar wat ze niet weten is dat hun laatste dagen in de villa eindelijk zijn aangebroken