Tv gids - MTV Nederland Vandaag

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
12:45
Catfish: The TV Show

Realityreeks "'Brittany & Bryon." Brittany, een alleenstaande moeder, vindt online haar ware liefde Bryon, een marinier die misschien naar Irak moet. Ze vraagt Nev en Max om hulp voordat ze geen tijd meer heeft om erachter te komen of haar perfecte soldaat echt is.
13:35
Catfish: The TV Show

Realityshow "Dejay, Malik & Josiah." Nev en Max krijgen twee catfishen voor de prijs van een als ze erachter komen dat Dejay en Malik met dezelfde jongen contact hebben. Ze komen erachter hoe explosief een liefdesdriehoek kan zijn.
14:30
Teen Mom: Young & Pregnant

Realityreeks over tienermoeders "Co-Parent Trap." Brianna en Danae blijven ruziemaken terwijl Ashley en Lexi zich voorbereiden op de bevalling. Jade is de baas en iedereen moet zich aanpassen of wegwezen!
15:25
Teen Mom: Young & Pregnant

Realityreeks over tienermoeders "Tying the...Not." De relatie van Brianna en Danae staat onder druk door hun woonomstandigheden. Jade en Ashley gaan misschien binnenkort trouwen.
16:20
Teen Mom: Young & Pregnant

Realityreeks over tienermoeders "Leaving the Nest." Brianna en Danae hebben woonruimte nodig, terwijl Ashley ook moeite heeft met haar woonsituatie. Jades ouders mogen wel weer eens gaan.
17:10
Teen Mom: Young & Pregnant

Realityreeks over tienermoeders "Louder Than Words." Brianna & Danae trekken bij Danae's moeder in. Jade's familie plant een diner. Lexi besluit meer dan vrienden te zijn met Kyler. Kayla helpt Stephan als hij een slaapplek nodig heeft. Ashley probeert haar relatie met haar moeder te lijmen.
18:00
The Challenge: Vendettas

Show "Help Me, Rhonda." Met de finale in het zicht schokt TJ de deelnemers met het nieuws dat ze van locatie gaan wisselen. Maar eerst moeten ze een keiharde tijdproef doorstaan om door te mogen.
19:00
Catfish: The TV Show

Realityshow "Jeanette & Derick." Mama weet het niet altijd beter. Bezorgde dochter Shuntay roept de hulp van Nev en Max in nadat haar moeder Jeanette begint te praten over trouwen en haar gezin verlaten om bij een man te zijn die haar niet wil ontmoeten.
19:55
Catfish: The TV Show

Realityshow "Leuh & Justin." Sinds Leuh surfer Justin heeft gezien is het een en al insta-liefde. Maar na twee mislukte ontmoetingspogingen wil ze graag uitzoeken of Justin wel de man van haar dromen is of dat ze een van de vele online liefdes is.
20:45
Teen Mom 2

Realityreeks rond tienermoeders "Unicorn Poop." Leah wordt gebeld door Jeremy op de verjaardag van de tweeling. Briana gaat weer werken en Luis komt langs. Kail gaat naar de rechtbank met Lux z'n vader. Jenelle gaat op vakantie met haar kinderen. Chelsea staat tegenover Adam.
21:30
Teen Mom 2

Realityreeks rond tienermoeders "Quicksand." Javi krijgt nieuws van z'n werk dat z'n relaties met zowel Briana als Kailyn onder druk zet. Leah vertelt een geheim over haar en Jeremy. Chelsea en Cole confronteren Adams ouders voor het eerst sinds de rechtszaak.
22:20
Ridiculousness

Show met de grappigste amateur-internetfilmpjes "Rockdiculousness with Steel Panther." Rob Dyrdek bekijkt internetfilmpjes met zijn beroemde gasten en medepresentatoren Sterling "Steelo" Brim en Chanel West Coast (Fantasy Factory's rappende receptioniste).
22:45
Ridiculousness

Show met de grappigste amateur-internetfilmpjes "The Ridiculousness 500." Rob Dyrdek bekijkt internetfilmpjes met zijn beroemde gasten en medepresentatoren Sterling "Steelo" Brim en Chanel West Coast (Fantasy Factory's rappende receptioniste).
23:05
Ridiculousness

Show met de grappigste amateur-internetfilmpjes "Rood-Wit-Blauwdiculousness." Het is Rood-Wit-Blauwdiculousness als Rob, Chanel en Sterling de troepen eren met Basis-Basistraining, opstijgen met Vliegen En Winnen en extra vaderlandslievend worden met Voor Het Land.
23:25
Ridiculousness

Show met de grappigste amateur-internetfilmpjes "Highdiculousness." Deze nieuwe Ridiculousness staat in het teken van wiet. Rob, Steelo en Chanel bekijken wat DIEREN MET BROEKEN, ontdekken hoe het is om een BONG BREIN te hebben en stellen zichzelf de vraag BEN IK HIGH?
23:50
Ridiculousness

Show met de grappigste amateur-internetfilmpjes "Pauly D." In deze nieuwe aflevering van Ridiculousness: DJ Pauly D van MTVs Jersey Shore komt langs in de studio om wat Jersey Shore-mislukkelingen te bekritiseren en om te laten zien wat aanraken en lachen voor mannen nou precies is.