Tv gids - MTV Nederland Vandaag

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
06:00
The Wake Up Club

Magazine
07:00
Seven Eleven

Magazine
08:00
MTV's Top 10 Hot & Happening

Magazine
09:00
Then vs Now

Magazine
10:00
Fear Factor

Amerikaanse realityshow waarin alles draait om stunts en beproevingen "Buried Alive." Ludacris laat huisgenoten het opnemen tegen hagedissen, sms'en terwijl ze levend begraven worden en ontsnappen uit een auto die bijna van een klif valt. Allemaal om 50.000 dollar te winnen.
10:45
Fear Factor

Amerikaanse realityshow waarin alles draait om stunts en beproevingen "Sister Act." Om 50.000 dollar te winnen worden vier teams van zusjes door Ludacris met hun angsten geconfronteerd. Maar hun band zou weleens verbroken kunnen worden door mysterieuze beestjes en een duik in het afval.
11:30
Catfish: The TV Show

Realityshow "Alyssa & Tyler." Alyssa heeft zich op aandringen van haar vriendin Mary ingeschreven voor een datingsite, waar ze Tyler heeft ontmoet: de liefde van haar leven. Nev en Max helpen Alyssa en vragen zich af wie Tyler echt is. Kan hij Mary zijn?
12:15
Catfish: The TV Show

Realityshow "Kim & Matt." Na vijf jaar te hebben gepraat met Matt, wil Kim afspreken met haar internetliefde. Max en Nev proberen hen bij elkaar te brengen en ontdekken geheimen die wellicht een wig drijven tussen de twee geliefden.
12:55
Teen Mom OG

Terugblik "Icing on a Cake of Lies." Amber schiet uit haar sloffen tegen Ryans vrouw. Maci wil dat Ryan volledig afkickt, anders mag hij Bentley niet zien. Catelynn maakt zich zorgen om Tylers vader Butch. Farrah viert haar verjaardag in New York en Amber blaast hun verloving af.
13:40
Teen Mom OG

Terugblik "This Is Gonna End Badly." Amber heeft steun aan haar familie, terwijl ze uitzoekt wat ze met Matt moet. Ryan is vroeg klaar met afkicken en wil Bentley zien. Catelynn is bang dat als ze weer zwanger wordt, ze post-partumdepressie krijgt. Farrah zoekt een huis in LA.
14:20
Teen Mom OG

Terugblik "Too Shady." Farrah gaat naar Las Vegas voor een meidentrip en haar ex Simon komt langs. Catelynn en Tyler haasten zich alles klaar te krijgen voor hun kinderkledinglijnlancering. Maci staat Bentley toe Ryan op Vaderdag te zien. Amber trapt Matt eruit.
15:05
Teen Mom OG

Terugblik "System Overload." Maci wil dat Ryan een drugstest doet voordat ie Bentley ziet. Farrah gaat naar het buitenland en laat Sophia bij Michael. Catelynn en Tyler lanceren hun kinderkledinglijn, maar hebben problemen. Amber en Matt proberen hun relatie te redden.
15:50
Teen Mom OG

Terugblik "High Hopes."
16:35
Teen Mom OG

Terugblik "What a Ride."
17:20
Teen Mom OG

Terugblik "Runways, Rehab, and Retail."
18:05
Teen Mom OG

Terugblik "Oh Baby." Catelynn verwijdert haar spiraaltje en zegt niks tegen Tyler. Farrah gaat op vakantie naar Italië. Ryan en Mackenzie vieren samen hun vrijgezellenfeest. Maci hoort dat Taylor niet op de bruiloft mag komen. Amber ontdekt dat ze zwanger is.
18:50
Catfish: The TV Show

Realityreeks "Prophet & Trinity." Prophet, van de Nappy Roots, is z'n rapcarrière nieuw leven aan het inblazen. Hij heeft online contact met Trinity, een model, en zij is zijn steun en toeverlaat. Prophet wil een serieuze relatie, maar is deze meid te mooi om waar te zijn?
19:35
Catfish: The TV Show

Realityreeks "Thad & Sara." Thaddius wilde ontsnappen aan z'n problematische huwelijk via een onlinerelatie met Sara. Maar toen Sara rare verhalen begon te vertellen over epileptische aanvallen en ontvoeringen, ging Thaddius twijfelen aan haar identiteit.
20:20
MTV Floribama Shore

Realityshow "Love You Like a Brother." Na een felle woordenwisseling in de kroeg komt de groep bijeen om te laten zien dat ze samen sterk staan. Candace en Nilsa gaan op zoek naar mannen met potentie en Aimee worstelt met pijn uit het verleden.
21:05
MTV Floribama Shore

Realityshow "Princess Goddess Mermaid." Aimee wordt steeds wanhopiger, dus proberen de huisgenoten haar zelfvertrouwen te herstellen. Een vriendelijke weddenschap onder de jongens zorgt er bijna voor dat het huis verdeeld raakt.
21:50
MTV Floribama Shore

Realityshow "Drunken Words; Sober Thoughts.." De spanning loopt hoog op totdat een onverwacht sterfgeval in de familie iedereen eraan herinnert dat het leven te kort is. Al snel is die les vergeten en dreigen kleine geschillen het huis opnieuw uiteen te drijven.
22:35
Ridiculousness

Show "Chanel and Sterling XX." Rob, Stee-Lo en Chanel gaan op avontuur in Crappyland, ontmoeten ze Geheime Aliens en ontdekken ze het genot van hun eerste Natuurgasme.
23:00
Ridiculousness

Show "Iliza Shlesinger." Comédienne Iliza Shlesinger voegt zich bij Rob, Sterling en Chanel om het dronken Feestkabouter-fenomeen te bekijken en haar Pupsessie met ons te delen.
23:25
Ridiculousness

Show "Dr. Drew Pinsky." Rob ontvangt tv-ster en Loveline-legende Dr. Drew Pinsky. Ze vragen zich samen af: "Wat Ging Er Mis?" en zien een stel ouderen hun "Grijze Spierbundels" tonen.
23:50
Ridiculousness

Show "LeSean McCoy." NFL-ster LeSean McCoy voegt zich bij Rob, Sterling en Chanel om te kijken naar de Echte McCoys en de Extra Persoonlijke Overtredingen, en leert hij: Verliezen Is Nooit Leuk.
04:10
Geordie Shore

Realityreeks Baas Anna verrast de Geordfies met nieuwe werkers. De jongens zijn er blij mee, maar Sophie en Chloe weten het nog zo net niet. Het gaat snel mis op hun eerste avond uit.
04:55
Geordie Shore

Realityreeks Anna gaat verder met haar plan om de beste Geordies te vinden. Aaron en Marty maken het gezellig met de groentjes Sarah en Abbie. Na haar ruzie met Zahida krijgt Chloe groot nieuws. De familie is in shock als er weer nieuwe werkers komen.
05:35
Dutch Ridiculousness

Nederlandse show met de grappigste amateur-internetfilmpjes "Ashley Ex On the Beach." Ashley van 'Ex On the Beach Double Dutch' zit vandaag op de bank.