Tv gids - Nat. Geographic Woensdag

Eergisteren
2018-03-16
Gisteren
2018-03-17
Vandaag
2018-03-18
Morgen
2018-03-19
Overmorgen
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
Donderdag
2018-03-22
06:00
Bid and Destroy

Amerikaanse realityreeks "The Toilet Farm." Brian en Lee mogen een verlaten pension slopen. Maar wanneer er olietanks in de kelder worden aangetroffen, wordt het werk stilgelegd.
06:20
Highway Thru Hell

Canadese realityreeks "Holidays Thru Hell." Twee dagen voor Kerstmis rijdt een vrachtwagen van een brug, waardoor een trailer en drie campers boven een razende rivier bungelen.
07:05
Air Crash Investigation

Documentaire. "Pilot Vs Plane." Van de Afghaanse velden tot de straten van Chicago: een blik op de gevolgen van heroïnegebruik, een van de meest vernietigende drugs ter wereld.
07:50
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Pol Speed Ahead." Dr. Pol en Charles proberen een moeder met haar veulen te redden. Zijn ze te laat? Vader en zoon controleren drachtige dieren op Marshall Farms.
08:35
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "The Return of Dr. Strangeglove." Volg het leven en de carrière van dr. Jan Pol. Deze dierenarts van Nederlandse afkomst heeft samen met zijn vrouw Diane een dierenpraktijk op het platteland in de Verenigde Staten. Samen zijn ze verantwoordelijk voor meer dan 18.000 dieren, van zieke geiten tot zieke tamme varkens, dr. Pol en zijn collega's hebben hun handen vol aan een grote varieteit patienten en noodgevallen.
09:20
NG Wildlife: America's National Parks

Natuurdocumentaire. "Saguaro." Arizona Saguaro is één van Amerika's nieuwste nationale parken en de eerste gewijd aan het beschermen van bepaalde plantensoorten.
10:05
Locked Up Abroad

Documentaire. "Bangkok Underworld." Tim Schrader verliet Australië om les te gaan geven in Bangkok. Gedreven door geldproblemen smokkelde hij heroïne, maar hij werd betrapt.
10:50
Locked Up Abroad

Documentaire. "Chilean Prison Break." De reis van de Amerikaan Tom Hanway naar Zuid-Amerika om LSD tegen cocaïne te ruilen loopt mis. Hij vlucht naar Chili.
11:30
Big Fix Alaska

Amerikaanse realityreeks "Frankendozer." Vissen naar krab in de Beringzee en vliegen in de bossen van de bevroren toendra, als je het lef en de spullen hebt, kun je veel geld verdienen.
12:15
Ultimate Airport Dubai Compilations

Documentaire.
13:00
Earth Overhaul

Documentaire. Sean Riley verkent het werk van innovatieve wetenschappers, die het klimaat drastisch willen veranderen om de aarde te redden.
13:50
Wicked Tuna

Amerikaanse realityreeks "Bait And Switch." Vissers uit New England schuwen het gevaar niet om legaal te vissen op blauwvintonijn. Kunnen ze het hoofd boven water houden?
14:40
The Border

Documentaire. "Death on the Rio Grande." Douaneagenten patrouilleren langs de Amerikaans-Mexicaanse grens. Ze leggen beslag op drugs en ontdekken een onderkomen van illegale immigranten.
15:30
Airport Security Colombia

Britse realityreeks "Double Risk." Een man wordt gearresteerd als er cocaïne in zijn koffer wordt gevonden, en immigratie voorkomt dat drie passagiers met valse paspoorten vliegen.
16:20
Air Crash Investigation

Documentaire. "Desperate Dive." Het is 3 januari 2004. Vlak na het opstijgen vanaf luchthaven Sharm el-Sheikh, Egypte, stort een Boeing 737 in de Rode Zee. De zwarte doos onthult wat er tijdens de laatste gruwelijke momenten gebeurde.
17:15
Air Crash Investigation

Documentaire. "Ghost Plane." Als luchthaven Athene geen contact krijgt met Helios Airways vlucht 522 van Cyprus, worden er twee F-16's op af gestuurd, die echter hulpeloos moeten toezien hoe het toestel tegen een berg crasht.
18:10
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "The Bull Pen." Tegen het einde van het winterseizoen maken sneeuw en ijs plaats voor vers groen gras en het langverwachte HATS-gala.
19:05
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "How Now Smelly Cow." In Midden-Michigan dienen de eerste tekenen van de zomer zich aan. Dierenartsassistente Olivia heeft moeite om werk en school te combineren.
20:00
Caught in the Act

Documentairereeks over het opmerkelijke gedrag van dieren Een leeuwin probeert haar kroost te redden van een krokodil, wilde honden komen een zwarte neushoorn tegen en een bultrugwalvisjong zoekt zijn moeder.
21:00
Earth from Space

Documentaire. Een verrassende en verbazingwekkende documentaire die je meeneemt op een epische zoektocht naar onzichtbare krachten en processen die voor leven op onze planeet zorgen. De grootste mysteries van het bestaan van de aarde worden in unieke beelden gebracht. In deze baanbrekende reis bundelt National Geographic de krachten van NASA en 's werelds belangrijkste wetenschappers.
23:00
Drugs Inc.

Documentaire. "Cocaine White Gold." Een dealer levert een pakket af bij een gala in Hollywood en een familie sleept rugzakken vol cocaïnepasta door het oerwoud van Peru.
00:00
Invasion Earth

Documentaire.
00:55
Locked Up Abroad

Documentaire. "Kidnapped in Iraq." Twee oorlogsverslaggevers werden in 2004 in Irak ontvoerd door rebellen, die hen van spionage beschuldigden. Zullen ze erin slagen te ontsnappen?
01:45
Earth from Space

Documentaire. Een verrassende en verbazingwekkende documentaire die je meeneemt op een epische zoektocht naar onzichtbare krachten en processen die voor leven op onze planeet zorgen. De grootste mysteries van het bestaan van de aarde worden in unieke beelden gebracht. In deze baanbrekende reis bundelt National Geographic de krachten van NASA en 's werelds belangrijkste wetenschappers.
03:10
Wicked Tuna

Amerikaanse realityreeks "The Maine Event." In de zevende week staan de schippers voor een dilemma. Varen ze ver uit naar plekken waar de vis bijt, of beproeven ze hun geluk langs de kust?
03:57
Air Crash Investigation

Documentaire. "Typhoon Takeoff." Na een fatale crash op de luchthaven Chiang Kai-shek van Taipei doen de onderzoekers een schokkende ontdekking op de landingsbaan.
04:40
The Wild West

Natuurdocumentaire. "True Grit." Het hooggebergte van Amerika is het land van grizzlyberen en reusachtige bomen, van ijskoude winters en verzengende zomers, van het harde boerenbestaan en de goudkoorts. Van de Rocky Mountains tot de Sierra Nevada is dit een gebied van extreme seizoenen, waar de strijd om het bestaan veel doorzettingsvermogen eist. Het is hier pakken wat je pakken kunt en alle middelen inzetten om in leven te blijven. Dat geldt voor parasitaire planten, stelende zwarte beren, koppige fluithazen en vechtende bizons.
05:20
Snakes in the City

Zuid-Afrikaans-Amerikaanse realityreeks "Snakes on a Train." Simon en Siouxsie krijgen het meest ongewone telefoontje ooit als een conducteur een slang ziet verdwijnen in het onderstel van het voertuig.