Tv gids - Nat. Geographic Maandag

Eergisteren
2018-07-17
Gisteren
2018-07-18
Vandaag
2018-07-19
Morgen
2018-07-20
Overmorgen
2018-07-21
Zondag
2018-07-22
Maandag
2018-07-23
06:00
Doomsday Preppers

Amerikaanse realityreeks "Let Her Rip." Freda en Mike vrezen een nieuwe wereldoorlog en Joe bereidt zich voor op uitval van het hele Amerikaanse elektriciteitsnet.
06:45
Science of Stupid

Wetenschappelijke documentaire. De show die wetenschap combineert met de vreemdste, meest spectaculaire en pijnlijke gebruiker-gegenereerde video's die ooit zijn opgenomen.
07:10
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Sheep-A-Dee-Doo-Dah." Het personeel in de kliniek van Dr. Pol ervaart het medische drama van het beoefenen van diergeneeskunde in landelijk Michigan.
07:55
Cesar to the Rescue

Amerikaanse realityreeks "Holly's Terror." Cesar helpt twee hondenbezitters die ongemerkt hun honden tot agressief gedrag aanzetten. Holly's terriër Lexie Jane is een apart geval.
08:40
Primal Survivor

Amerikaanse realityreeks "Deadly Waters." Hazen begint in zijn eentje aan een uitdagende missie: een traditionele reis over de oceaan naar de verre visgronden van de Bajau-nomaden.
09:25
Monster Fish

Natuurdocumentaire. "Thai-Tanic Titans." In Thailand leven meer grote vissoorten dan op andere plekken, zoals een gigantische karper, een reuzenmeerval en reuzenzoetwaterpijlstaartrog.
10:10
Monster Fish

Natuurdocumentaire. "The Monsters of Oz." Van een 1,8 meter grote vis met een zaag als neus tot grote en agressieve rivierhaaien, Australië is geen plaats voor zwakkelingen.
10:55
Fish Tank Kings

Documentaire. "Jellyfish Jackpot." Het team van Living Colour bouwt een extravagant aquarium, om kwetsbare zeedieren een plek te geven in een casino op de Bahama's.
11:45
Taboo

Amerikaanse documentairereeks "Fetishes." Liliane laat haar menselijke puppy uit in het park, terwijl Matt en zijn verloofde dol zijn op nauwsluitende pakken die zentai worden genoemd.
12:35
Filthy Riches

Amerikaanse realityreeks "Winter Warrior." De winter zit Jim en Andy op de hielen. Moeder Natuur verrast hen met snel dalende temperaturen.
13:20
Forbidden Tomb of Genghis Khan

Geschiedkundige documentaire. Ga mee op expeditie om het mysterieuze graf van Dzjengis Khan te vinden, waar al 800 jaar naar wordt gezocht.
14:10
Ghost Ship: Resurrection

Documentaire. Mariene archeologen onderzoeken een 17de-eeuws Hollands vrachtschip dat in perfecte conditie werd aangetroffen op de bodem van de Baltische Zee.
15:00
Nazi Weird War Two

Geschiedkundige documentaire. "Hitler's Lost Gold." Ontdekker Robert Joe en historicus Sam Willis zijn op zoek naar de waarheid achter het gerucht dat Hitler een trein vol geroofd goud verloren zou hebben.
15:45
Nazi Underworld

Geschiedkundige documentaire. "Nazi Gold." Wat is de waarheid achter de mythe van de enorme rijkdommen die de nazi's naar verluidt hadden verborgen in een mysterieus fort in de Alpen?
16:40
Air Crash Investigation

Documentaire. "Ditch the Plane." In 2005 stortte een passagiersvliegtuig in de Middellandse Zee. Het onderzoek leidde tot de aanhouding van negen personen wegens nalatigheid.
17:35
Air Crash Investigation

Documentaire. "Fire Fight." In juni 1983 leidt een klein technisch probleem in een Canadees toestel tot een complete ramp. Er ontstaat een dikke, giftige rookwalm voordat het toestel in vlammen opgaat; 23 mensen komen om.
18:30
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Wizard of Paws." De kliniek van dr. Pol wordt overspoeld door honden en de dierenartsen hebben hun handen vol aan een bonte verzameling puppy's.
19:20
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Doc Nose Best." De dierenartsen van de kliniek van dr. Pol doen hun werk door weer en wind. Als maart zijn staart roert staat hen een ware beproeving te wachten.
20:10
Alien Deep With Bob Ballard

Natuurdocumentaire. "Ocean's Fury." Robert Ballard bestudeert golven die de zwaartekracht tarten, onbekende diepzeestromen en vreemde wezens die de oceaan in beweging brengen.
21:10
Air Crash Investigation Special Report

Documentaire. "Hero Pilots."
22:00
Inside

Documentaire. In deze documentaire openen drie Russische gevangenissen voor de eerste keer hun deuren voor een internationale filmploeg. Ontdek de zwaarbeveiligde faciliteiten waar kannibalen, terroristen en moordenaars de rest van hun leven doorbrengen.
23:00
Drugs Inc.

Amerikaanse documentairereeks "Rocky Mountain High." De wetgeving voor marihuana in Colorado heeft invloed op de illegale drugshandel. De bendeoorlogen laaien op.
00:00
Air Crash Investigation

Documentaire. "Poldercrash." Onderzoekers doorzoeken de wrakstukken van Turkish Airlines vlucht 1951, om de oorzaak van de crash te achterhalen.
01:00
Nazi Megastructures

Geschiedkundige documentaire. "Japanese Superfortress." In 1945 bouwden Japanse generaals een verdedigingsnetwerk en tunnels op Okinawa. Een verwoestende plek voor de Amerikaanse grondtroepen.
01:50
Airport Security Colombia

Britse realityreeks "Criminal Scale." Agenten onthullen een vracht cocaïne, dwarsbomen een smokkelaar en confronteren een moeder die haar dochter met valse papieren laat reizen.
02:40
Underworld Inc

Documentaire. "Fracking Hell." In Williston, North Dakota, heeft de bruisende olie-mijnbouw niet alleen arbeiders, maar ook een horde drugsdealers binnengebracht.
03:25
Air Crash Investigation

Documentaire. "Grand Canyon Disaster." Twee vliegtuigen raken elkaar boven de Grand Canyon. Onderzoekers stuiten op een probleem dat de veiligheid van de luchtvaart in gevaar brengt.
04:15
Brain Games

Wetenschappelijke documentaire. "Trust Me." Wat is vertrouwen precies? Enkele wetenschappelijke spelletjes laten je zien hoe je je vertrouwen kunt behouden in een onbetrouwbare wereld.
04:40
Air Crash Investigation Special Report

Documentaire. "Hero Pilots."
05:25
Inside

Documentaire. "The Mob Squad." De Organized Crime Task Force in New York bestrijdt drugs, prostitutie en moord en neemt het op tegen de beruchte Gambino-misdaadfamilie.