Tv gids - Nat. Geographic Donderdag

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
06:00
Science of Stupid

Wetenschappelijke documentaire. "Ski Tricks and Waterside Drives." Richard Hammond laat zien hoe en waarom een avontuur kan uitlopen op een nachtmerrie.
06:25
Science of Stupid

Documentaire.
06:45
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Pol Side of the Moon." Aangevallen varkens, ondeugende honden, een aangereden paard en een groep runderen zorgen ervoor dat de patiënten binnen blijven stromen.
07:30
Cesar To The Rescue

Amerikaanse realityreeks "Attack Dogs." Voetbalcoach Steven roept de hulp in van Cesar. Een van zijn sterspelers heeft een agressieve rottweiler genaamd Shadow.
08:15
Cesar Millan's Leader of the Pack

Amerikaanse realityreeks "Love At First Bite." De timide hond Brigadiere zit al zes maanden in het dierenasiel en is op zoek naar een nieuw baasje dat goed kan omgaan met zijn angstige gedrag.
09:00
Air Crash Investigation

Documentaire. "Vanishing Act." Onderzoekers staan voor raadsels wanneer Varig vlucht 254 in de jungle neerstort, zo'n 1.100 km uit koers.
09:45
Banged Up Abroad

Britse documentairereeks "Dangerous Liasions." Ver weg van huis een gevangenisstraf uitzitten is de nachtmerrie van elke reiziger. Het contact met vijandige gevangenen maken het gevangenschap er niet makkelijker op.
10:30
Explorer

Documentairereeks Dit baanbrekende seizoen van 'Explorer' laat kijkers de wereld zien zoals niemand anders dat doet.
11:20
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Doc Nose Best." De dierenartsen van de kliniek van dr. Pol doen hun werk door weer en wind. Als maart zijn staart roert staat hen een ware beproeving te wachten.
12:10
Yukon Gold

Canadese realityreeks "Bloodied, Not Beaten." Al heeft gezondheidsklachten en Chris overweegt om een van zijn werknemers te ontslaan. Ondertussen worstelen PJ en Andy met kapotte hardware.
13:00
Snakes in the City

Amerikaanse realityreeks "Trailer Park Terror." Simon en Siouxsie moeten een zwarte mamba uit een houten stapel verwijderen. Na uren zoeken vinden ze een hele boze slang.
13:50
Highway Thru Hell

Canadese realityreeks "Back in the Saddle." Howie staat voor een haast onmogelijke opgave wanneer een vrachtwagen midden op een drukke snelweg een grote lading hout verliest.
14:40
Nazi Megastructures

Geschiedkundige documentaire. "Himmler's SS." In hun zucht naar wereldheerschappij ontwikkelden de nazi's de grootste wapens en dodelijkste technologieën uit de geschiedenis.
15:30
Nazi Underworld

Geschiedkundige documentaire. "Hitler's Money." Hitler noemde zich een man van het volk. Toch leefde hij in een geheime wereld van luxe, gefinancierd door belastingfraude en schimmige bankers.
16:20
Car S.O.S.

Britse realityreeks "Datsun 240z." Tim en Fuzz zijn op weg naar West Sussex om een iconische motor uit de jaren 70 te redden, de eerste succesvolle Japanse motor: de Datsun 240z.
17:15
Air Crash Investigation

Documentaire. "Southern Storm." Een DC-9 komt in een zeer zware storm terecht, met hagelstenen die dwars door de ruiten van de cockpit vliegen. Het toestel stort neer. Wonderlijk genoeg overleven 20 inzittenden de ramp.
18:10
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Ready, Vet, Go!." Sandra heeft net haar opleiding tot dierenarts afgerond; ze is een welkome aanwinst voor het team van dr. Pol. Maar kan ze de druk aan?
19:05
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Squel of Dreams." Dr. Pol krijgt vele oproepen nu het geboorteseizoen in volle gang is, en is klaar om de uitdagingen aan te gaan die op zijn weg komen.
20:00
Weather Top Tens

Countdown "Top Ten Weather Destinations." Het weer is de grootste kracht op aarde, en wekelijks tellen we af op hoeveel ongelofelijke manieren het ons leven beïnvloedt.
21:00
Yukon Gold

Canadese realityreeks "The Razor's Edge." Als de winter nadert doen de mijnwerkers hun best om zoveel mogelijk goud te onttrekken, terwijl de investeerders de druk opvoeren.
22:00
Highway Thru Hell

Canadese realityreeks "Crazy Horse." Net op het moment dat de Coq zich opmaakt voor de zwaarste storm van het seizoen, ontdekt Jamie dat zijn rijbewijs is verlopen.
23:00
Highway Thru Hell

Canadese realityreeks "Suck It Up, Princess." Een oplegger verliest zijn achteras, waardoor de belangrijkste afrit van de Coq wordt geblokkeerd. En een nieuwe chauffeur gaat aan de slag.
00:00
Cosmos: A Spacetime Odyssey

Documentaire. "Some of The Things That Molecules Do." Neil deGrasse Tyson verkent de evolutie door natuurlijke en kunstmatige selectie, met een blik op de ontwikkeling van het menselijk oog.
01:00
The Long Road Home

Amerikaanse oorlogsserie "Into the Unknown." Denomy's karakter wordt getest tijdens zijn eerste reddingsactie. Als Volesky het tweede konvooi lanceert, vallen aan beide kanten slachtoffers.
02:00
Drugs Inc.

Amerikaanse documentairereeks "Shooting Up Suburbia." In de rijke voorstad Surrey in Vancouver vechten twee bendes om de controle over de plaatselijke cocaïnehandel.
02:50
Wicked Tuna: North Vs South

Amerikaanse realityreeks "Wicked End." Reels of Fortune en Fishin' Frenzy strijden om de eerste plaats, maar een goede vangst kan Doghouse ook naar de top van het klassement brengen.
03:40
Air Crash Investigation

Documentaire. "Southern Storm." Een DC-9 komt in een zeer zware storm terecht, met hagelstenen die dwars door de ruiten van de cockpit vliegen. Het toestel stort neer. Wonderlijk genoeg overleven 20 inzittenden de ramp.
04:30
Nazi Megastructures (Compilations)

Geschiedkundige documentaire. "Hitler's Hideouts." Hitlers mooiste schuilplaatsen, van Kehlsteinhaus en het geheime hoofdkwartier van de Wolfsschanze tot zijn laatste dagen in de Führerbunker.
05:15
Yukon Gold

Canadese realityreeks "The Razor's Edge." Als de winter nadert doen de mijnwerkers hun best om zoveel mogelijk goud te onttrekken, terwijl de investeerders de druk opvoeren.