Tv gids - Nat. Geographic Eergisteren

Eergisteren
2018-01-18
Gisteren
2018-01-19
Vandaag
2018-01-20
Morgen
2018-01-21
Overmorgen
2018-01-22
Dinsdag
2018-01-23
Woensdag
2018-01-24
06:00
Highway Thru Hell

Canadese realityreeks "Back in the Saddle." Howie staat voor een haast onmogelijke opgave wanneer een vrachtwagen midden op een drukke snelweg een grote lading hout verliest.
06:46
Air Crash Investigation

Documentaire. "Sioux City Fireball." Toen de motoren uitvielen probeerde UA Vlucht 232 bij Sioux City te landen. Het vliegtuig explodeerde; de helft van de inzittenden kwam om.
07:34
Dirty Rotten Survival

Amerikaanse realityreeks "Hog Wild." Met handgemaakte wapens en vernuft jagen de jongens op varkens voor een jaarlijkse Texaanse baconwedstrijd.
08:20
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "The Return of Dr. Strangeglove." Volg het leven en de carrière van dr. Jan Pol. Deze dierenarts van Nederlandse afkomst heeft samen met zijn vrouw Diane een dierenpraktijk op het platteland in de Verenigde Staten. Samen zijn ze verantwoordelijk voor meer dan 18.000 dieren, van zieke geiten tot zieke tamme varkens, dr. Pol en zijn collega's hebben hun handen vol aan een grote varieteit patienten en noodgevallen.
09:04
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Sheep-A-Dee-Doo-Dah." Volg het leven en de carrière van dr. Jan Pol. Deze dierenarts van Nederlandse afkomst heeft samen met zijn vrouw Diane een dierenpraktijk op het platteland in de Verenigde Staten. Samen zijn ze verantwoordelijk voor meer dan 18.000 dieren, van zieke geiten tot zieke tamme varkens, dr. Pol en zijn collega's hebben hun handen vol aan een grote varieteit patienten en noodgevallen.
09:50
Locked Up Abroad

Britse documentairereeks "Nightmare In Somalia."
10:35
Fish Tank Kings

Documentaire. "There's a Tree in My Tank!." Een winkel wil een Afrikaans meer simuleren in een aquarium, compleet met cichliden en een worstboom.
11:21
Ultimate Airport Dubai

Documentaire. "Racehorses." De douane verdenkt een man die ruwe diamanten in zijn bagage vervoert. Een lading renpaarden uit Frankrijk zorgt voor logistieke problemen.
12:08
Primal Survivor

Amerikaanse realityreeks "Thin Air." Diep in de uitlopers van de Himalaya gaat Hazen Audel op een missie om een kudde jaks door de woestijn naar de oude stad Lomanthang te leiden.
12:54
Nazi Megastructures

Geschiedkundige documentaire. "Wolf's Lair, The." Een geheim hoofdkwartier van staal en beton vormt het machtscentrum van Hitler en zijn nazitop: de Wolfsschanze.
13:39
Wicked Tuna: North Vs South 3

Amerikaanse realityreeks "A Bluefin for Boo." De onvoorspelbare wateren blijven problematisch voor de boten in hun strijd om blauwvintonijn in de Outer Banks te vangen.
14:24
Airport Security Colombia

Britse realityreeks "Concealed Drugs." De antidrugseenheid slaagt erin om de plannen van een passagier, die probeert zijn ingecheckte bagage om te wisselen, te verijdelen.
15:10
Ice Road Rescue

Britse realityreeks "Danger on Death Hill." Bjørn wordt opgeroepen om een onervaren buitenlandse bestuurder die de hoofdweg op de berg blokkeert, te redden. Kristoffer en Erik krijgen te kampen met de moeilijke weersomstandigheden.
15:57
Highway Thru Hell

Canadese realityreeks "Casualties of War." De winter is begonnen en Jamies nieuwste aanwinst John moet een sneeuwploeg redden die vastzit in de greep van een ijzige rivier.
16:43
Air Crash Investigation

Documentaire. "Explosive Evidence." Toen vlucht 182 van Air India plotseling van de radar verdween, stond de verkeersleiding voor een raadsel. De onderzoekers ontdekken dat de dodelijke crash een zeer sinistere oorzaak heeft.
17:33
Air Crash Investigation

Documentaire. "Plane That Wouldn't Talk, The." Volg de ramp met een onhandelbare Boeing die voor de kust van Santo Domingo in de oceaan stort. De oorzaak is een nest insecten.
18:23
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Gallop Pol." Dr. Pol heeft problemen met een wild paard, terwijl een bijzonder gevaarlijke koe een uitdaging vormt.
19:14
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Beginner's Yuck." Volg het leven en de carrière van dr. Jan Pol. Deze dierenarts van Nederlandse afkomst heeft samen met zijn vrouw Diane een dierenpraktijk op het platteland in de Verenigde Staten. Samen zijn ze verantwoordelijk voor meer dan 18.000 dieren, van zieke geiten tot zieke tamme varkens, dr. Pol en zijn collega's hebben hun handen vol aan een grote varieteit patienten en noodgevallen.
20:02
Top Ten Weather Challenges

Countdown "Top Ten Weather Wonders." Het weer is de grootste kracht op aarde, en wekelijks tellen we af op hoeveel ongelofelijke manieren het ons leven beïnvloedt.
20:58
Evolution of Evil

Geschiedkundige documentaire. "Mao: China's Chairman of Death." Mao Zedong was 30 jaar lang de hoogste leider van het communistische China en een van de meest meedogenloze tirannen van de 20ste eeuw. Zijn heerschappij werd gekenmerkt door wreedheden en wraak, die hem zo'n grote machtspositie bezorgden dat hij tot op vandaag wordt vereerd.
21:57
The Putin Interviews

Amerikaanse documentaire In 'The Putin Interviews' gaat filmmaker Oliver Stone in gesprek met Vladimir Poetin. Stone bezocht Poetin in twee jaar tijd meerdere keren met als resultaat een filmisch portret van de veelbesproken, maar moeilijk te doorgronden, Russische president. Ogenschijnlijk op zijn gemak vertelt Poetin over zijn persoonlijke leven, nucleaire dreiging, de betrokkenheid van Rusland in Oekraïne en Syrië en de Amerikaanse verkiezingen.
23:09
Science of Stupid

Wetenschappelijke documentaire. "Episode 9." Kijk hoe je jezelf voor schut kunt zetten of verwonden op een eenwieler, tijdens het monteren van een segway of een potje armworstelen.
23:37
Science of Stupid

Wetenschappelijke documentaire. De show die wetenschap combineert met de meest spectaculaire en pijnlijke video's van gebruikers is terug voor een derde seizoen.
00:05
Stephen Hawking's Science of the Future

Documentaire. "Code Red." Experts onderzoeken hoe wetenschappers voor ons voortbestaan vechten. Ze nemen het op tegen de dodelijkste ziekten ter wereld.
01:01
Cosmos: A Spacetime Odyssey

Amerikaanse documentairereeks "The Electric Boy." De elektronische geheimen van onze hightechwereld worden ontsluierd met het inspirerende verhaal van een genie waar zelfs Einstein tegenop keek.
01:53
Drugs Inc.

Documentaire. "New Year's Eve NYC." Het grootste feest van het jaar brengt nieuwe kansen voor dealers, maar de politie is op deze speciale avond extra alert.
02:38
Wicked Tuna

Amerikaanse realityreeks "Bluefin Beatdown." Op de Hot Tuna krijgt matroos Mike, de jongere broer van de kapitein, na een reeks missers een laatste kans om te laten zien wat hij waard is.
03:21
Air Crash Investigation

Documentaire. "Fight for Control." Een ramp leek onafwendbaar, toen een vliegtuig op 6000 meter hoogte boven de oceaan een propeller verloor. Konden ze nog veilig landen?
04:07
Highway Thru Hell

Canadese realityreeks "My Purpose is to Protect." Wanneer de teamleden van Jamie en Jason's Heavy Recovery samenkomen voor een wrak, moet Brandon na afloop zijn toekomst in het bedrijf heroverwegen.
04:51
Evolution of Evil

Geschiedkundige documentaire. "Mao: China's Chairman of Death." Mao Zedong was 30 jaar lang de hoogste leider van het communistische China en een van de meest meedogenloze tirannen van de 20ste eeuw. Zijn heerschappij werd gekenmerkt door wreedheden en wraak, die hem zo'n grote machtspositie bezorgden dat hij tot op vandaag wordt vereerd.
05:38
Science of Stupid

Wetenschappelijke documentaire. De show die wetenschap combineert met de meest spectaculaire en pijnlijke video's van gebruikers is terug voor een derde seizoen.