Tv gids - Nat. Geographic Eergisteren

Eergisteren
2018-07-17
Gisteren
2018-07-18
Vandaag
2018-07-19
Morgen
2018-07-20
Overmorgen
2018-07-21
Zondag
2018-07-22
Maandag
2018-07-23
06:00
Doomsday Preppers

Amerikaanse realityreeks "Solutions Not Problems." Doug, de 'Rockman', gebruikt stenen om een ondergrondse bunker te maken. Intussen verbergt collega-overlever Jeff een diep en duister geheim.
06:50
Science of Stupid

Wetenschappelijke documentaire. De show die wetenschap combineert met de vreemdste, meest spectaculaire en pijnlijke gebruiker-gegenereerde video's die ooit zijn opgenomen.
07:10
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Doc Nose Best." De dierenartsen van de kliniek van dr. Pol doen hun werk door weer en wind. Als maart zijn staart roert staat hen een ware beproeving te wachten.
07:55
Cesar to the Rescue

Amerikaanse realityreeks "Devil or Saint?." Cesar buigt zich over twee sint-bernards die ernstig agressief gedrag vertonen. Daarna helpt hij Diane met haar slechtgehumeurde poedel Pixie.
08:40
Primal Survivor

Amerikaanse realityreeks "Savage Jungle." Hazen Audel maakt een reis naar het beruchte gebied Darién. Net als de jonge mannen van de Embera-stam maakt hij een traditionele jungletocht.
09:25
Monster Fish

Natuurdocumentaire. "River Wolf." De wolfsvis kan wel een meter lang worden; hij schijnt zelfs mensen aan te vallen. Zeb gaat op zoek naar deze agressieve reus.
10:15
Monster Fish

Natuurdocumentaire. "Frankenfish." De slangenkopvis, die zich mogelijk zelfs over land kan verplaatsen, is al in de VS waargenomen. Heeft hij zijn slechte reputatie wel verdiend?
11:00
Fish Tank Kings

Documentaire. "Little Mermaids." Een orthodontist heeft hulp nodig, na een recente ramp met een scheur in het aquarium.
11:50
Taboo

Amerikaanse documentairereeks "Teen Sex."
12:35
Filthy Riches

Amerikaanse realityreeks "Monster Storm." Diep in de moerassen van Louisiana is het alligatorseizoen al half voorbij. De alligators worden elke dag moeilijker te vangen.
13:25
Wicked Tuna: North Vs South

Amerikaanse realityreeks "On a Fin and a Prayer." Met nog slechts vijf dagen om te vissen is de druk voelbaar, het is boot tegen boot, en op één onrustig schip is het kapitein tegen de bemanning.
14:10
Wicked Tuna: North Vs South

Amerikaanse realityreeks "Wicked End." Reels of Fortune en Fishin' Frenzy strijden om de eerste plaats, maar een goede vangst kan Doghouse ook naar de top van het klassement brengen.
14:55
Wicked Tuna: North Vs South

Amerikaanse realityreeks "Back in the Battle." De blauwvintonijnen verschijnen veel eerder dan verwacht in North Carolina's verraderlijke Outer Banks, waardoor de vloot snel het water op moet.
15:40
Wicked Tuna: North Vs South

Amerikaanse realityreeks "Wicked Waters." Aan het begin van het seizoen eisen de verraderlijke wateren van Outer Banks, bekend als het kerkhof van de Atlantische Oceaan, meer slachtoffers.
16:30
Air Crash Investigation

Documentaire. "Lockerbie." De vliegramp bij Lockerbie was de grootste terroristische aanslag op Amerikanen voor 9/11. Dit is het verhaal achter de tragedie.
17:25
Air Crash Investigation

Documentaire. "Runaway Train." Een vrachttrein is tweemaal zo zwaar als de machinist denkt dat hij is. De trein ontspoort en ramt een woning, waarbij de bewoners omkomen.
18:20
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Pup-Pup-Hooray!." De Pol kliniek behandelt bijna 40.000 honden. Deze huiveringwekkende aflevering focust op de beste vriend van de mens en hun verhalen.
19:10
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Flip 'N Stitch." Tijdens de eerste dagen van de herfst komt er een nieuwe dierenarts naar de Pol-kliniek. Dr. Grammer uit Georgia is het nieuwste teamlid.
20:00
Apocalypse: The Second World War

Geschiedkundige documentaire. "The Shock." In 1941 slaat het conflict om in een wereldoorlog, met de gruwelijke slag om Moskou en de Japanse verrassingsaanval op Pearl Harbour.
20:55
Nazi Megastructures

Geschiedkundige documentaire. "Hitler's Siegfried Line." De campagne om Hitlers Siegfried-linie van 600 km te doorbreken duurde zes maanden en eiste 140.000 Amerikaanse slachtoffers.
21:50
Nazi Megastructures

Geschiedkundige documentaire. "Japanese Superfortress." In 1945 bouwden Japanse generaals een verdedigingsnetwerk en tunnels op Okinawa. Een verwoestende plek voor de Amerikaanse grondtroepen.
22:45
Drugs Inc.

Amerikaanse documentairereeks "High in Houston." De Fifth Ward is een wijk in Houston, Texas met veel drugsproblemen. Hier wordt de economie beheerst door drugs.
23:40
Air Crash Investigation

Documentaire. "Pilot Betrayed." In 1991 vloog vlucht 751 van Scandinavian Airlines tijdens de start in brand. Wonder boven wonder overleefde iedereen de crash.
00:40
Nazi Megastructures

Geschiedkundige documentaire. "Hitler's Island Megafortress." In juni 1940 hebben de nazi's de Kanaaleilanden ingenomen. Hier reasliseert Hitler één van de meest versterkte structuren in het Derde Rijk.
01:30
Airport Security: Colombia

Britse realityreeks Een man beweert dat hij iemand een gunst doet, maar riskeert toch een gevangenisstraf. Immigratie stopt iemand die met een valse identiteit reist.
02:15
Underworld Inc

Documentaire. "Car Jackers." In Santa Maria, CA, worden drie auto's per dag gestolen. De politie richt zich nu op de dieven in plaats van het terugvinden van vermiste wagens.
03:00
Air Crash Investigation

Documentaire. "Fire in the Hold." In 1996 kwam een verouderde DC-9 in de moerassen van de Everglades terecht, in Florida. Er vielen 110 dodelijke slachtoffers. Wat was er gebeurd?
03:45
Air Crash Investigation

Documentaire. "Terror in San Francisco." Vlucht 214 van Asiana Airlines crasht op de luchthaven van San Francisco. Onderzoekers ontdekken iets waardoor passagiers mogelijk gevaar lopen.
04:30
Brain Games

Wetenschappelijke documentaire. "Battle of the Sexes." Een blik op de verschillen tussen het mannelijke en het vrouwelijke brein. Wie zou de strijd der geslachten puur op hersenkracht winnen?
04:55
Nazi Megastructures

Geschiedkundige documentaire. "Hitler's Siegfried Line." De campagne om Hitlers Siegfried-linie van 600 km te doorbreken duurde zes maanden en eiste 140.000 Amerikaanse slachtoffers.
05:40
Science of Stupid

Wetenschappelijke documentaire. Kijk hoe je jezelf kunt verwonden en vernederen tijdens een sprong op een skateboard, een sneeuwscooterrace of een wandeling in lange gewaden.