Tv gids - Nat. Geographic Gisteren

Eergisteren
2018-04-23
Gisteren
2018-04-24
Vandaag
2018-04-25
Morgen
2018-04-26
Overmorgen
2018-04-27
Zaterdag
2018-04-28
Zondag
2018-04-29
06:00
Ice Road Rescue

Britse realityreeks "Storm Chaos Mountain." De grootste storm in jaren raast door Noorwegen en de reddingsteams staan onder druk om iedereen op tijd van de berg af te krijgen.
06:45
Air Crash Investigation

Documentaire. "Sioux City Fireball." Toen de motoren uitvielen probeerde UA Vlucht 232 bij Sioux City te landen. Het vliegtuig explodeerde; de helft van de inzittenden kwam om.
07:35
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "The Bull Pen." Tegen het einde van het winterseizoen maken sneeuw en ijs plaats voor vers groen gras en het langverwachte HATS-gala.
08:20
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "How Now Smelly Cow." In Midden-Michigan dienen de eerste tekenen van de zomer zich aan. Dierenartsassistente Olivia heeft moeite om werk en school te combineren.
09:05
Cesar to the Rescue

Amerikaanse realityreeks "Holly's Terror." Cesar helpt twee hondenbezitters die ongemerkt hun honden tot agressief gedrag aanzetten. Holly's terriƫr Lexie Jane is een apart geval.
09:50
Banged Up Abroad (Compilations)

Britse realityreeks "Partners in Crime." Smokkelaar Chris Chance wordt gepakt en moet jarenlang een keiharde Spaanse gevangenis in. TK White en haar vriendin smokkelen marihuana. Ze worden gepakt en moeten een Jamaicaanse gevangenis in.
10:35
Fish Tank Kings

Documentaire. "Little Mermaids." Een orthodontist heeft hulp nodig, na een recente ramp met een scheur in het aquarium.
11:20
Nazi Megastructures

Geschiedkundige documentaire. "Japanese Superforces." In 1945 bouwden Japanse generaals een verdedigingsnetwerk en tunnels op Okinawa. Een verwoestende plek voor de Amerikaanse grondtroepen.
12:05
Ultimate Airport Dubai

Documentaire. Mel schiet te hulp na een diefstal aan boord en Hassan pakt een passagier op die een miljoen dollar aan diamanten in haar lichaam meesmokkelde.
12:55
Yukon Gold

Canadese realityreeks "Old Timer's Revenge." Karl zoekt hulp, maar haalt zijn doel niet. Chris en Nika overleggen met een van hun belangrijkste investeerders: de vader van Chris.
13:45
Wicked Tuna

Amerikaanse realityreeks "Doldrums and Dog Days." Halverwege het tonijnseizoen moeten de boten achteraan de vloot harder hun best doen als ze deze zomer nog geld willen verdienen.
14:35
Lockdown: America's Hardest Prisons

Documentaire. Verhalen van gevangen en diepte-interviews met bewakers geven een kijkje in het leven in een aantal van de meest brute gevangenissen in de VS.
15:30
Air Crash Investigation

Documentaire. "Shattered in Seconds." Vlucht 611 van China Airlines verdween 20 minuten na het opstijgen van de radar. De oplossing van het raadsel ligt mogelijk in het verleden.
16:25
Air Crash Investigation

Documentaire. "Lockerbie." De vliegramp bij Lockerbie was de grootste terroristische aanslag op Amerikanen voor 9/11. Dit is het verhaal achter de tragedie.
17:20
Highway Thru Hell: USA

Amerikaanse realityreeks "The Dead Zone." Edgar staat voor een uitdaging: hij moet een SUV redden die op een meer door het ijs is gezakt. Sam gaat intussen achter geld aan.
18:15
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Pup-Pup-Hooray!." De Pol kliniek behandelt bijna 40.000 honden. Deze huiveringwekkende aflevering focust op de beste vriend van de mens en hun verhalen.
19:05
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Flip 'N Stitch." Tijdens de eerste dagen van de herfst komt er een nieuwe dierenarts naar de Pol kliniek. Dr. Grammer uit Georgia is het nieuwste teamlid.
20:00
WWII: Hell Under the Sea

Historische documentairereeks over de onderzeese oorlogvoering tijdens WO II "Destroyer Killer." Juni 1944. Zes geallieerde commando's bespioneren Japanse koopvaardijschepen en lopen gevaar als de vijand hun geheime operatie ontdekt.
21:00
Nazi Megastructures

Geschiedkundige documentaire. "Pacific Megaships." In de jaren 1930 ontwerpen de Japanners de Yamato, 's werelds meest krachtige slagschip, 30 procent groter dan alles wat hun vijanden hadden.
22:00
Hitler's Last Year

Geschiedkundige documentaire. Van D-Day tot de val van Hitler, het kostte geallieerden 11 zware maanden om het Reich te verslaan. Het was het dodelijkste jaar van de oorlog.
22:55
Drugs Inc.

Amerikaanse documentairereeks "Big Apple Coke." Drugshandel via het Caribisch gebied wint het van de Mexicaanse grens, bendes in de Dominicaanse Republiek zijn belangrijke spelers geworden.
23:55
Inside

Documentaire. Van de zwaarste gevangenissen tot het eliteteam dat belangrijke diplomaten beschermt, Inside neemt je mee achter de schermen bij de meest fascinerende en gevaarlijke banen in de misdaadpreventie.
00:50
Nazi Megastructures

Geschiedkundige documentaire. "Pacific Megaships." In de jaren 1930 ontwerpen de Japanners de Yamato, 's werelds meest krachtige slagschip, 30 procent groter dan alles wat hun vijanden hadden.
01:45
Inside Combat Rescue

Documentaire. "Into the Fire." Wanneer een Amerikaanse basis door opstandelingen wordt aangevallen, moet Jeff de reddingsoperatie leiden waar hij altijd voor heeft getraind.
02:35
Wicked Tuna

Amerikaanse realityreeks "Tuna Invaders." Met slechts drie weken te gaan worden de kapiteins gedwongen tot een handelsoorlog met de concurrentie, en iets binnenhalen wordt een uitdaging.
03:15
Air Crash Investigation

Documentaire. "Vanishing Act." Onderzoekers staan voor raadsels wanneer Varig vlucht 254 in de jungle neerstort, zo'n 1.100 km uit koers.
04:05
Science of Stupid

Wetenschappelijke documentaire. Ontdek op hoeveel manieren je jezelf kunt verwonden en vernederen terwijl je op een stoel staat, een auto duwt of op een eenwieler rijdt.
04:25
Nazi Megastructures

Geschiedkundige documentaire. "Hitler's Killer Subs." Hitler wilde een duikboot die alle andere overtrof. Type 21 was 's werelds meest geavanceerde onderzeeƫr: het zeevarende superwapen van Hitler.
05:15
Hitler's Last Year

Geschiedkundige documentaire. Van D-Day tot de val van Hitler, het kostte geallieerden 11 zware maanden om het Reich te verslaan. Het was het dodelijkste jaar van de oorlog.