Tv gids - Nat. Geographic Gisteren

Eergisteren
2017-11-16
Gisteren
2017-11-17
Vandaag
2017-11-18
Morgen
2017-11-19
Overmorgen
2017-11-20
Dinsdag
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
06:00
Science of Stupid

Wetenschappelijke documentaire. "Barbecues and Hammocks." Richard Hammond laat zien hoe en waarom een avontuur kan uitlopen op een nachtmerrie.
06:25
Science of Stupid

Documentaire.
06:45
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "The Amazing Dr. Brenda." Onze dokter heeft deze week zijn handen vol aan een paard dat niet genoeg eet en een hond met een grote ontstoken wond.
07:30
Rescue Ink

Amerikaanse docusoap "Pit Bull Killer." De dierenredders trekken naar Philadelphia, om de dierenbescherming te helpen een dierenbeul op te sporen die een pitbull heeft mishandeld.
08:15
Cesar Millan's Leader of the Pack

Amerikaanse realityreeks "Once Bitten." Janna is een actieve, werkende rashond zonder een baan. Het leed van de bevalling en het gebrek aan motivatie hebben geleid tot ernstige gedragsproblemen; Janna verminkt zichzelf.
09:00
Air Crash Investigation

Documentairereeks over vliegtuigcrashes "Terror in Paradise." Aan de hand van een reconstructie en getuigenverklaringen stellen onderzoekers vast waarom dit vliegtuig vlak na de start neerstortte.
09:45
Banged Up Abroad

Documentaire. "Teenage Drug Smuggler." Om een maagoperatie te kunnen betalen, besloot Vivian Carrasquillo drugs te smokkelen, maar dat ging mis. In de gevangenis moest hij op dieet.
10:30
Explorer XL

Documentairereeks Dit baanbrekende seizoen van 'Explorer' laat kijkers de wereld zien zoals niemand anders dat doet.
11:20
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "One Great Dane." Volg het leven en de carrière van dr. Jan Pol. Deze dierenarts van Nederlandse afkomst heeft samen met zijn vrouw Diane een dierenpraktijk op het platteland in de Verenigde Staten. Samen zijn ze verantwoordelijk voor meer dan 18.000 dieren, van zieke geiten tot zieke tamme varkens, dr. Pol en zijn collega's hebben hun handen vol aan een grote varieteit patienten en noodgevallen.
12:10
Mine Kings

Britse realityreeks "Colombian Emeralds." De Mine Kings reizen naar de bergen van Colombia op zoek naar een kristalheldere Chivor-smaragd.
13:00
Snakes in the City

Amerikaanse realityreeks "The Cap Crusaders." Simon en Siouxsie ontvangen een noodoproep uit Kaapstad, dat wordt overspoeld door cobra's die vluchten voor oplaaiend vuur.
13:50
Highway Thru Hell

Canadese realityreeks "New Hope." Jamie merkt dat hij het niet alleen af kan en huurt een chauffeur in. Die moet zelf worden gered wanneer hij strandt met de truck van Bruce.
14:40
Nazi Megastructures

Amerikaanse historische documentairereeks "V2 Rocket Bases." Ontdek hoe de naziwetenschapper Wernher von Braun de ballistische raket ontwikkelde en daarmee de basis legde voor de race naar de ruimte.
15:30
Nazi Underworld

Geschiedkundige documentaire. "Hitler's Henchman." Ontdek hoe de SS'er Heinrich Himmler omging met seksuele onzekerheid, geobsedeerd werd door hekserij en een buitenechtelijke zoon verborg.
16:20
Air Crash Investigation

Documentaire. "Nowhere to Land." In 1998 leek een ramp onafwendbaar toen de motoren van een Boeing 737 uitvielen nabij New Orleans. Zie hoe de piloten het toestel wisten te redden.
17:15
Air Crash Investigation

Documentaire. "Miracle Flight." Op een kalme avond vallen tussen Montréal en Edmonton door een onbekende oorzaak twee motoren van een nieuw passagiersvliegtuig uit.
18:10
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Gallop Pol." Dr. Pol heeft problemen met een wild paard, terwijl een bijzonder gevaarlijke koe een uitdaging vormt.
19:05
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Money Barks." Dr. Pol is erop uit om een ongeboren kalf te redden nadat zijn moeder een levensbedreigende metalen snack heeft gegeten.
20:00
Amish: Out of Order

Amerikaanse realityreeks "9 To 5 Amish." De voormalige Amish gemeenschap gebruikt haar vaardigheden om een stad te helpen die door een orkaan is verwoest.
21:00
The Long Road Home

Amerikaanse oorlogsserie "The Eye of The Storm." Aguero en zijn eenheid schuilen voor gevechten en nemen defensieve posities in. Intussen dreigt een tragedie de eenheid uit elkaar te scheuren.
22:00
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Back to the Suture." Dr. Pol's auto moet worden opgeknapt, net als de dieren: een varken met verzakt orgaan, een eend met verminkte poot en een koe met uierproblemen.
23:00
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "The Alpacalypse." Van vier alpaca's die thuishoren in een boksring tot dieren die niet op hun poten kunnen staan: een standaard werkweek voor dr. Pol en zijn team.
00:00
Eat: The Story of Food

Documentaire. "Hooked on Seafood." Vissoorten als kabeljauw en tonijn zijn eeuwenlang populair geweest, maar door overbevissing klinkt de roep om duurzame vis steeds luider.
01:00
Star Talk

Wetenschappelijk praatprogramma. "Susan Sarandon." Neil deGrasse Tyson praat met actrice Susan Sarandon.
02:00
Drugs Inc.

Amerikaanse documentairereeks "Aussie Ice Wars." 'Drugs Inc' gaat naar Australië, waar de lokale bevolking de goedkope en gevaarlijke drug crystal meth - plaatselijk bekend als 'ice' - gebruikt.
02:50
Wicked Tuna: North Vs South

Amerikaanse realityreeks "Reels of Misfortune." Eerste stuurman Nick Gowitzka moet tijdens een noodsituatie snel een besluit nemen, en Kapitein Dave Marciano leunt op de steun van zijn familie.
03:40
Air Crash Investigation

Documentaire. "Miracle Flight." Op een kalme avond vallen tussen Montréal en Edmonton door een onbekende oorzaak twee motoren van een nieuw passagiersvliegtuig uit.
04:30
Star Talk

Wetenschappelijk praatprogramma. "David Crosby." Neil deGrasse Tyson interviewt singer-songwriter en activist voor sociale rechtvaardigheid David Crosby.
05:15
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Back to the Suture." Dr. Pol's auto moet worden opgeknapt, net als de dieren: een varken met verzakt orgaan, een eend met verminkte poot en een koe met uierproblemen.