Tv gids - Nat. Geographic Gisteren

Eergisteren
2018-01-18
Gisteren
2018-01-19
Vandaag
2018-01-20
Morgen
2018-01-21
Overmorgen
2018-01-22
Dinsdag
2018-01-23
Woensdag
2018-01-24
06:00
Highway Thru Hell

Canadese realityreeks "Red Hot Wrecks." In Alberta en BC zijn enkele vrachtwagens met pijpleidingen gekanteld. De teams haasten zich om de wegen weer vrij te maken.
06:46
Air Crash Investigation

Documentaire. "Fight for Control." Een ramp leek onafwendbaar, toen een vliegtuig op 6000 meter hoogte boven de oceaan een propeller verloor. Konden ze nog veilig landen?
07:34
Dirty Rotten Survival

Amerikaanse realityreeks "Gimme Shelter." De jongens gaan naar Ohio om te leven zoals de oude pioniers van Northwest Territory. Ze bouwen permanente onderkomens en leven van het land.
08:20
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Foaly Moses!." Volg het leven en de carrière van dr. Jan Pol. Deze dierenarts van Nederlandse afkomst heeft samen met zijn vrouw Diane een dierenpraktijk op het platteland in de Verenigde Staten. Samen zijn ze verantwoordelijk voor meer dan 18.000 dieren, van zieke geiten tot zieke tamme varkens, dr. Pol en zijn collega's hebben hun handen vol aan een grote varieteit patienten en noodgevallen.
09:06
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Itchin' for a Stitchin'." Volg het leven en de carrière van dr. Jan Pol. Deze dierenarts van Nederlandse afkomst heeft samen met zijn vrouw Diane een dierenpraktijk op het platteland in de Verenigde Staten. Samen zijn ze verantwoordelijk voor meer dan 18.000 dieren, van zieke geiten tot zieke tamme varkens, dr. Pol en zijn collega's hebben hun handen vol aan een grote varieteit patienten en noodgevallen.
09:51
Locked Up Abroad

Britse documentairereeks "Busted In Bangkok."
10:38
Fish Tank Kings

Documentaire. "14 Tanks and a Shipwreck." Het South Florida Science Museum bouwt nieuwe aquaria, die een prachtig overzicht geven van de diverse marine-ecosystemen in de regio.
11:26
Ultimate Airport Dubai

Documentaire. "Aircraft Makeover." Een verkeersvliegtuig krijgt een make-over in het Aircraft Appearance Centre. De vernieuwde dubbele landingsbaan wordt geopend.
12:12
Primal Survivor

Amerikaanse realityreeks "Scorched Earth." Hazen Audel begint aan een epische tocht zoals een traditionele nomadereis van de Berbers, door de Sahara-woestijn naar een oase.
12:58
Nazi Megastructures

Geschiedkundige documentaire. "Hitler's Megaships." De Bismarck en de Tirpitz waren slagschepen van ongekende omvang. De geallieerden waren erop gebrand deze nazistatussymbolen te vernietigen.
13:43
Wicked Tuna: North Vs South 3

Amerikaanse realityreeks "Underdog Day Afternoon." Een kapitein neemt stelling tegen de arrogante regerend kampioen die hem onderschat, waardoor de vloot er kennis van neemt.
14:28
Airport Security: Colombia

Britse realityreeks Veiligheidsagenten op de luchthaven El Dorado in Colombia gaan elke dag om met risicovolle situaties, van drugshandel tot identiteitsdiefstal.
15:15
Ice Road Rescue

Britse realityreeks "Storm Chaos Mountain." De grootste storm in jaren raast door Noorwegen en de reddingsteams staan onder druk om iedereen op tijd van de berg af te krijgen.
16:01
Highway Thru Hell

Canadese realityreeks "Saved on Preachers Corner." Jamies nieuwe team worstelt met een kapotte aanhangwagen op een dode hoek. Als Colin het verpest, moet Jamies onervaren broer het overnemen.
16:47
Air Crash Investigation

Documentaire. "Fatal Distraction." De piloten van een Eastern Airlines-vlucht waren bang dat hun landingsgestel niet was ingetrokken. Was deze verwarring de oorzaak van de ramp?
17:37
Air Crash Investigation

Documentaire. "Phantom Strike." In 2006 botste een gloednieuwe privéjet boven Brazilië tegen een passagiersvliegtuig. Via de radio was geen melding van problemen ontvangen.
18:27
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Llama-Rama Ding-Dong." Het is een uitzonderlijk warme zomer. Dr. Pol en zijn team hebben het bijzonder druk met het ene noodgeval na het andere.
19:18
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Paw & Order." Volg het leven en de carrière van dr. Jan Pol. Deze dierenarts van Nederlandse afkomst heeft samen met zijn vrouw Diane een dierenpraktijk op het platteland in de Verenigde Staten. Samen zijn ze verantwoordelijk voor meer dan 18.000 dieren, van zieke geiten tot zieke tamme varkens, dr. Pol en zijn collega's hebben hun handen vol aan een grote varieteit patienten en noodgevallen.
20:07
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Beginner's Yuck." Volg het leven en de carrière van dr. Jan Pol. Deze dierenarts van Nederlandse afkomst heeft samen met zijn vrouw Diane een dierenpraktijk op het platteland in de Verenigde Staten. Samen zijn ze verantwoordelijk voor meer dan 18.000 dieren, van zieke geiten tot zieke tamme varkens, dr. Pol en zijn collega's hebben hun handen vol aan een grote varieteit patienten en noodgevallen.
21:02
Ice Road Rescue

Britse realityreeks "Black Ice." In het zuiden repareert Bjørn Lægreid een sneeuwploeg en brengt een minister ergens heen. In het noorden glijdt Jo Roger Blengsli van de weg af.
21:59
The Story of Us With Morgan Freeman

Documentaire. "The Rebel Spirit."
23:00
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Rock-A-Baa Baby." Het is maart in Michigan, een drukke maand voor de kliniek van dr. Pol, met onder andere een zwak veulen, een moedergeit met problemen, honden met epilepsie en niezende ratten.
23:54
Science of Stupid: Driving

Wetenschappelijke documentaire. Wij zijn de hele wereld over gereisd voor de meest buitensporige combinaties van mensen, voertuigen en stomheid. Riemen vast!
00:22
Science of Stupid on Motorbikes

Documentaire. We gaan volle kracht vooruit om te onthullen wat er mis is gegaan tijdens incidenten waarbij mensen op twee wielen betrokken waren.
00:50
Star Talk

Wetenschappelijk praatprogramma. "Katie Couric." Neil deGrasse Tyson interviewt nieuwslezer Katie Couric. Hij praat ook met Eugene Mirman en journalistiekdocent Jeff Jarvis over de band tussen wetenschap en journalistiek. Chuck Nice schuift ook aan.
01:49
Drugs Inc.

Documentaire. "Mardi Gras." Een blik op de meestgebruikte drugs van dit moment, vanuit het perspectief van dealers, gebruikers, koeriers, artsen en wetshandhavers.
02:34
Wicked Tuna

Amerikaanse realityreeks "Harpoon Hellraising." De kapitein en de stuurman van de Kristiana arriveren in Gloucester met een missie: ze willen hun rivaal kapitein Hollywood ervan langs geven.
03:17
Air Crash Investigation

Documentaire. "Fire In the Hold." In 1996 kwam een verouderde DC-9 in de moerassen van de Everglades terecht, in Florida. Er vielen 110 dodelijke slachtoffers. Wat was er gebeurd?
04:03
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Rock-A-Baa Baby." Het is maart in Michigan, een drukke maand voor de kliniek van dr. Pol, met onder andere een zwak veulen, een moedergeit met problemen, honden met epilepsie en niezende ratten.
04:48
The Story of Us With Morgan Freeman

Documentaire. "The Rebel Spirit."
05:38
Science of Stupid

Wetenschappelijke documentaire.