Tv gids - Nat. Geographic Morgen

Eergisteren
2018-04-23
Gisteren
2018-04-24
Vandaag
2018-04-25
Morgen
2018-04-26
Overmorgen
2018-04-27
Zaterdag
2018-04-28
Zondag
2018-04-29
06:00
Science of Stupid in Flight

Wetenschappelijke documentaire.
06:20
Ice Road Rescue

Britse realityreeks "Big Freeze." Thord en reddingswerker Andrzej hebben hun handen vol aan het redden van een Poolse chauffeur met een kostbare lading suiker.
07:05
Terror In The Skies

Documentaire. "Technical Meltdown." Vliegen wordt beschouwd als een veilige manier van reizen, maar toch kan het misgaan. Wat gebeurt er als er een technische storing ontstaat?
07:50
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "The Incredible Mr Quackerson." De artsen hebben het druk met een geboortegolf. Twee koeien met een verdraaide maag worden behandeld en de puppy van Charles wordt gesteriliseerd.
08:35
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Pol Speed Ahead." Dr. Pol en Charles proberen een moeder met haar veulen te redden. Zijn ze te laat? Vader en zoon controleren drachtige dieren op Marshall Farms.
09:20
Cesar to the Rescue

Amerikaanse realityreeks "Raging Pit Bull." Roxy, de hond van de familie Washington, is vijandig tegenover andere honden. Caper is een Lakeland-terriër die achter alles wat beweegt aanrent.
10:05
Banged Up Abroad (Compilations)

Britse realityreeks "Busted in Customs." Mark Greening wordt in Tokio gepakt met hasj. De Ierse loodgieter Paul Keany heeft geld nodig en smokkelt cocaïne van Venezuela naar Dublin. Slecht idee, want hij wordt gepakt in Caracas.
10:50
Fish Tank Kings

Documentaire. "14 Tanks and a Shipwreck." Het South Florida Science Museum bouwt nieuwe aquaria, die een prachtig overzicht geven van de diverse marine-ecosystemen in de regio.
11:35
Nazi Megastructures

Geschiedkundige documentaire. "U Boat Base." Om een veilige haven voor de dodelijke U-boten te creëren, bouwden de nazi's ondoordringbare dokken die er nog steeds staan.
12:20
Ultimate Airport Dubai

Documentaire. Het weer dreigt Georg's aanpak van een medische noodsituatie te verstoren. Jo worstelt om een groep Chinese toeristen op hun vlucht te krijgen.
13:05
Yukon Gold

Canadese realityreeks "Grit, Guts and & Glory." Compilaties en de meest emotionele, dramatische en explosieve beelden van vier seizoenen 'Yukon Gold'.
13:55
Wicked Tuna

Amerikaanse realityreeks "Hickory Dickory Docked." De rivaliteit tussen Dave Carraro en Tyler McLaughlin is in het verleden hoog opgelopen, maar nu zorgen Tylers capriolen bij Dave voor onrust.
14:45
Prison Women Texas Hold Em'

Amerikaanse documentaire
15:40
Air Crash Investigation

Documentaire. "Operation Babylift." Een poging om weeskinderen uit Vietnam te redden, liep uit op een drama toen een Amerikaans toestel neerstortte. Meer dan 150 mensen kwamen om het leven.
16:35
Air Crash Investigation

Documentaire. "Ditch the Plane." In 2005 stortte een passagiersvliegtuig in de Middellandse Zee. Het onderzoek leidde tot de aanhouding van negen personen wegens nalatigheid.
17:25
Highway Thru Hell: USA

Amerikaanse realityreeks "Hell Freezes Over." Er ontstaat chaos wanneer de weg schuilgaat onder een laag ijs. Sam en Craig krijgen ruzie en Will ontdekt dat zijn vrouw hem heeft verlaten.
18:15
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Albert En-swine." Volg het leven en de carrière van dr. Jan Pol. Deze dierenarts van Nederlandse afkomst heeft samen met zijn vrouw Diane een dierenpraktijk op het platteland in de Verenigde Staten. Samen zijn ze verantwoordelijk voor meer dan 18.000 dieren, van zieke geiten tot zieke tamme varkens, dr. Pol en zijn collega's hebben hun handen vol aan een grote varieteit patienten en noodgevallen.
19:05
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "One Great Dane." Volg het leven en de carrière van dr. Jan Pol. Deze dierenarts van Nederlandse afkomst heeft samen met zijn vrouw Diane een dierenpraktijk op het platteland in de Verenigde Staten. Samen zijn ze verantwoordelijk voor meer dan 18.000 dieren, van zieke geiten tot zieke tamme varkens, dr. Pol en zijn collega's hebben hun handen vol aan een grote varieteit patienten en noodgevallen.
20:00
Strippers Cars for cash

Britse realityreeks "Off-Road Write Offs." Twee teams zoeken klassieke terreinvoertuigen om te slopen en te verkopen. Wat levert meer op, een Land Rover 90 of een Mitsubishi Pajero?
21:00
Car S.O.S

Britse realityreeks "Toyota FJ40 Land Cruiser." Tim en Fuzz gaan een Toyota FJ40 Land Cruiser renoveren. Hij heeft motorproblemen en eigenaar Adam is niet meer in staat om die te repareren. De Car SOS-jongens schieten te hulp.
22:00
One Strange Rock

Wetenschappelijke documentaire. "Survival." De Aarde moet niet alleen bewoonbaar zijn, maar ook dodelijk. De dood is terug te vinden in alles: van onze cellen tot de planeet zelf. De kern van dit verhaal is een biologische supermacht: seks.
23:00
Wicked Tuna

Amerikaanse realityreeks "Harpoon Hellraising." De kapitein en de stuurman van de Kristiana arriveren in Gloucester met een missie: ze willen hun rivaal kapitein Hollywood ervan langs geven.
00:00
Drugs Inc.

Amerikaanse documentairereeks In de drugsscène worden prostituees voor zakelijke doeleinden naar feestjes gestuurd - het zijn de vrouwen zelf die de hoge prijs betalen.
00:55
Car S.O.S

Britse realityreeks "Toyota FJ40 Land Cruiser." Tim en Fuzz gaan een Toyota FJ40 Land Cruiser renoveren. Hij heeft motorproblemen en eigenaar Adam is niet meer in staat om die te repareren. De Car SOS-jongens schieten te hulp.
01:50
Inside Combat Rescue

Documentaire. "Fog of War." Chris en Lucas worden zonder gevechtservaring naar Afghanistan gezonden. Ze zijn meteen omgeven door vijanden.
02:35
Wicked Tuna

Amerikaanse realityreeks "The Final Fishdown." Hot Tuna, Hard Merchandise, FV-Tuna.com en Wicked Pissah zijn allemaal dichtbij de eerste plaats. De overwinning komt op de laatste vangst aan!
03:20
Air Crash Investigation

Documentaire. "Death at Narita." Een noodlanding op Narita Airport bij Tokio doet denken aan een ongeluk bij Newark Airport, meer dan tien jaar eerder.
04:05
Science of Stupid

Wetenschappelijke documentaire. Ontdek op hoeveel manieren je jezelf kunt verwonden en vernederen terwijl je in het zwembad springt, op een tandem zit of probeert te boeren.
04:30
Air Crash Investigation

Documentaire. "Mh17." Een passagiersvliegtuig stort neer boven een oorlogsgebied in Oekraïne. Alles wijst erop dat het vliegtuig is neergeschoten met een raket. De onderzoekers doen er alles aan om antwoorden te vinden.
05:15
Car S.O.S

Britse realityreeks "Toyota FJ40 Land Cruiser." Tim en Fuzz gaan een Toyota FJ40 Land Cruiser renoveren. Hij heeft motorproblemen en eigenaar Adam is niet meer in staat om die te repareren. De Car SOS-jongens schieten te hulp.