Tv gids - Nat. Geographic Morgen

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
06:00
Doomsday Preppers

Amerikaanse realityreeks "Hit the Ground Running." John en Kelly trekken de bergen in om een economische crisis te ontlopen. Frank heeft een bunker gebouwd om klaar te zijn voor elk doemscenario.
06:45
Science of Stupid

Wetenschappelijke documentaire. De show die wetenschap combineert met de vreemdste, meest spectaculaire en pijnlijke gebruiker-gegenereerde video's die ooit zijn opgenomen.
07:10
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Twist and Snout." De kliniek van dr. Pol krijgt een verrassende nieuwe medewerker: Tony, de echtgenoot van dr. Emily.
07:55
Cesar to the Rescue

Amerikaanse realityreeks "Not So Gentle Giant." Ontmoet Leslie, wiens Duitse dog al vaker iemand beet. Doodsbang dat hij op een dag iemand pijn zal doen, zoekt Leslie Cesar's deskundige hulp.
08:35
Primal Survivor

Amerikaanse realityreeks "Killer Cold." Ontdekkingsreiziger Hazen Audel begint aan een uitdagende solomissie om 200 rendieren veilig af te leveren bij hun paargrond in de poolcirkel.
09:25
Monster Fish

Natuurdocumentaire. "The Tarpon King." In de jungle van Nicaragua gaat Zeb op zoek naar een monster van 135 kilo, dat zich mogelijks in het grootste meer van Midden-Amerika ophoudt.
10:10
Monster Fish

Natuurdocumentaire. "Vampire Fish." Vampiervissen wegen tot 18 kilo, jagen als grote witte haaien en hebben angstaanjagende 15 centimeter lange hoektanden die naar buiten steken.
10:55
Fish Tank Kings

Documentaire. "There's a Tree in My Tank!." Een winkel wil een Afrikaans meer simuleren in een aquarium, compleet met cichliden en een worstboom.
11:45
Taboo

Amerikaanse documentairereeks "Booze."
12:35
Filthy Riches

Amerikaanse realityreeks "Revenge & Redemption." Van kokkelvissers tot paddenstoelenverzamelaars: maak kennis met Amerikaanse mannen en vrouwen die van het land leven.
13:20
Wild Australia: Kangaroo King

Natuurdocumentaire. Kijk hoe kangoeroes vliegen, zwemmen en slenteren door de ongerepte en spectaculaire omgeving.
14:10
Wild Australia with Ray Mears

Natuurdocumentaire. "The Reef." Ray reist naar het Groot Barrièrerif waar hij een bultrugkalf tegenkomt dat leert zwemmen. Verder gaat hij ook onder water met reusachtige manta's.
14:35
Wild Australia with Ray Mears

Natuurdocumentaire. "The Wetlands." Ray reist naar Arnhem Land, waar hij oog in oog komt te staan met een gigantische zoutwaterkrokodil. Hij is ook getuige van een oude landbouwmethode.
14:55
Wild Australia with Ray Mears

Natuurdocumentaire. "The Bush." Ray spoort twee Australische iconen op: de kangoeroe en de koala. En hij kanoot over een geheim meer op zoek naar het ongrijpbare vogelbekdier.
15:20
Wild Australia with Ray Mears

Natuurdocumentaire. "The Rainforest." Ray gaat naar het hart van het Australische regenwoud op zoek naar de kasuaris, een prehistorische loopvogel en onwaarschijnlijke boomkangoeroe.
15:45
Wild Australia with Ray Mears

Natuurdocumentaire. "The Coast." Ray reist langs de Great Ocean Road langs de Antarctische kust, waar hij wiervissen spot en zwemt met een unieke dolfijnensoort.
16:10
Wild Australia with Ray Mears

Natuurdocumentaire. "The Desert." Ray laat zien dat de Australische woestijn vol zit met leven. Hij bezoekt een reservaat voor kangoeroes en een traditionele waterput.
16:40
Air Crash Investigation

Documentaire. "Silent Killer." 8-09-1989. Een charter van Oslo naar Hamburg, Partnair Flight 94, crasht in het water. Alle 55 mensen aan boord worden gedood. Het is de grootste luchtvaartramp in de Noorse geschiedenis.
17:35
Air Crash Investigation

Documentaire. "African Hijack." Een vliegtuig van Ethiopian Airlines wordt gekaapt en moet naar Australië vliegen. Er is niet genoeg brandstof, dus het loopt uit op een tragedie.
18:30
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Mow, Mow, Mow Your Goat." Deze week kunnen de Pols ook eens wat anders doen dan alleen maar werken. Ze verlaten de kliniek en gaan klussen bij hun huis aan het meer.
19:20
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "Dr. Franken-Pol." Met bijtwonden, geweerschoten en gegrom in de kooien bij dr. Pol worden in de kliniek de verschrikkingen van Halloween ondervonden.
20:10
Mission Critical

Documentaire. "Sharks Under Attack." Brian Skerry bezoekt Cape Cod om haaien anders dan menseneters vast leggen. Het zijn de koningen van de zee, die het ecosysteem draaiende houden.
21:05
Big Sharks Rule

Natuurdocumentaire. Dit is een snelle reis door het rijk van de grote haaien. Wie zijn zij? Hoe overleven ze? Waarom zijn ze hier, en hoe zijn ze zo groot geworden?
21:55
Lost Sharks Of Easter Island

Documentaire Enric Sala en zijn team trotseren de woeste Stille Zuidzee, waar ze behalve enorme stenen beelden ook een woestijn onder water aantreffen.
22:55
Sharkatraz

Natuurdocumentaire. San Francisco Bay is de thuisbasis van verschillende haaien. Bewakers van Alcatraz vertelden dit aan gevangenen om ontsnappingen te voorkomen.
23:50
Air Crash Investigation

Documentaire. "Dead Tired." In 2009 stortte een vliegtuig neer op een woonwijk; het was de ergste Amerikaanse vliegramp in zeven jaar. Wat ging er mis?
00:50
Nazi Megastructures

Geschiedkundige documentaire. "Lightning War Machine." Ruines in heel Europa vertellen het verhaal van de Blitzkrieg, een revolutie in oorlogvoering waarmee Hitler zijn Duizendjarig Rijk creëerde.
01:45
Airport Security Colombia

Britse realityreeks Drie passagiers worden betrapt op cocaïne. Immigratie deporteert acht Bangladezen, en douanebeambten onderscheppen zwart geld.
02:35
Underworld Inc

Documentaire. "The Organ Trade." De wereldwijde zwarte markt voor de handel in nieren heeft een schaduwrijke onderwereld met huurmakelaars, tussenpersonen en corrupte artsen.
03:20
Air Crash Investigation

Documentaire. "Typhoon Takeoff." Na een fatale crash op de luchthaven Chiang Kai-shek van Taipei doen de onderzoekers een schokkende ontdekking op de landingsbaan.
04:10
Brain Games

Wetenschappelijke documentaire. "Battle of the Ages." Ontdek hoe je brein de wereld ervaart. Experts uit de cognitiewetenschap, neurologie en psychologie verklaren het waarom achter het wonder.
04:30
Big Sharks Rule

Natuurdocumentaire. Dit is een snelle reis door het rijk van de grote haaien. Wie zijn zij? Hoe overleven ze? Waarom zijn ze hier, en hoe zijn ze zo groot geworden?
05:15
Lost Sharks Of Easter Island

Documentaire Enric Sala en zijn team trotseren de woeste Stille Zuidzee, waar ze behalve enorme stenen beelden ook een woestijn onder water aantreffen.