Tv gids - Nat. Geographic Vandaag

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
06:00
Warrior Graveyard

Documentaire. "Samurai Back From The Dead." Ontdek de geheimen van de samoerai, dankzij forensisch bewijs uit een 14de-eeuws massagraf. Het materiaal duidt op gruwelijke vechttechnieken.
06:45
NG Wildlife: America's National Parks

Natuurdocumentaire. "Gates of the Arctic." Amerika's ontoegankelijkste nationale park is een ongerepte wildernis, ver van de bewoonde wereld. De lange winter vereist speciale aanpassingen.
07:30
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "A Fair to Remember." Brenda helpt een buldog te bevallen, terwijl dr. Pol en Charles op een zwart schaap bieden tijdens de jaarmarkt van Isabella County in Michigan.
08:15
Remote Survival

Amerikaanse realityshow "Rising Tide." Anthony en Sarah proberen in het ruige noordwesten van de VS te overleven. Twee natuurkenners wijzen hun de weg terug naar de bewoonde wereld.
08:59
Snakes in the City

Zuid-Afrikaans-Amerikaanse realityreeks "Into the Snake Pit." In Durban, Zuid-Afrika, leven 's werelds gevaarlijkste reptielen. Slangenvanger Simon Keys en zijn vriendin Siouxsie gaan ze elke dag te lijf.
09:44
Yukon River Run

Amerikaanse realityreeks "Into the Darkness." Na zes weken reizen moeten de resterende twee vlotten de gevaarlijke rivier de Yukon navigeren. Beide teams moeten aan wal gaan en hergroeperen.
10:27
Storage Wars: Canada

Canadese realityreeks "Cindy Hayden: Voodoo Child." Op veilingen verspreid over heel Canada bieden kopers met een flinke beurs dagelijks tegen elkaar op om in beslag genomen en vergeten opslagboxen op te kopen.
10:52
Wicked Tuna: North Vs South

Amerikaanse realityreeks "Striking Distance." Met nog twee dagen voor de boeg, liggen twee Northern-boten aan de leiding, maar slechts één grote vangst kan het lot van de vloot veranderen.
11:36
Ultimate Airport Dubai

Documentaire. Mel schiet te hulp na een diefstal aan boord en Hassan pakt een passagier op die een miljoen dollar aan diamanten in haar lichaam meesmokkelde.
12:20
Megafactories Supercars

Documentaire. "Nissan GTR." In de fabriek van Nissan wordt een superauto voor de massa geproduceerd, dankzij aerodynamica, precisie-ontwerp en een handgemaakte V6-motor.
13:06
The Truth Behind

Documentaire. "The Crystal Skulls." Deskundigen onderzoeken de kristallen schedel van Mitchell-Hedges. Volgens sommigen werd de schedel 3.000 jaar geleden door de Maya's gemaakt.
13:57
Car SOS

Britse realityreeks "Beetle Mania." De Volkswagen Kever genaamd Boris was ooit een plaatje, maar nu staat hij stof te vergaren in een garage. Het team probeert hem te restaureren.
14:48
Car SOS

Britse realityreeks "Land Rover Legend." Tim en Fuzz trekken naar Yorkshire om een eindeloze lijst mechanische mankementen aan een Serie 1-Land Rover te verhelpen.
15:38
Car SOS

Britse realityreeks "Morris Traveller Mayday." Tim en Fuzz trekken naar Leighton Buzzard om Richard en Tracy te helpen. Ze restaureren een '68 Morris Traveller voor de verjaardag van hun zoon.
16:30
Car S.O.S.

Britse realityreeks "Tim's Golf GTi Obsession." Tim en Fuzz zijn in South Hampshire om een oude Golf op te knappen. Ze zijn het er echter niet over eens hoe de auto eruit moet komen te zien.
17:23
Car S.O.S.

Britse realityreeks "Skyline Sensation." Kim en haar man Mark houden van sleutelen. Tijdens het opknappen van hun droomauto, een Nissan Skyline GTR uit 1995, slaat het noodlot echter toe.
18:16
Car S.O.S

Britse realityreeks "Mercedes-Benz 230sl." John kreeg een hartaanval tijdens het repareren van zijn iconische Mercedes 230SL. Tim en Fuzz proberen de oude motor weer op de weg te krijgen.
19:10
Star Talk

Wetenschappelijk praatprogramma. "Stephen Hawking."
20:08
Airport Security: Peru

Realityreeks. Hét probleem op het grootste vliegveld van Peru is cocaïnesmokkel. Twee passagiers hebben cocaïne-capsules geslikt. Een van hen zegt zwanger te zijn. Er wordt ook cocaïne ontdekt in jasjes.
21:04
Drugs Inc. Compilations

Documentaire. "Breakdown." Een blik op de strijd van de narcoticabrigade tegen gevaarlijke dealers en de pogingen van rechercheurs om drugskartels op te rollen.
22:02
Drugs Inc. Compilations

Documentaire. "The Inside Man." Informanten en undercover-agenten behoren tot de beste wapens in de strijd tegen Mexicaanse drugskartels en andere distributienetwerken.
23:00
Science of Stupid: Engineering Specials 1

Wetenschappelijke documentaire.
23:28
Science of Stupid: Engineering Specials 2

Wetenschappelijke documentaire.
23:57
Stephen Hawking: A Tribute

Wetenschappelijke documentaire. "Where Did the Universe Come From?."
04:47
Science of Stupid The Beautiful Game

Wetenschappelijke documentaire.
05:12
Science of Stupid: Engineering Specials 1

Wetenschappelijke documentaire.
05:38
Science of Stupid: Engineering Specials 2

Wetenschappelijke documentaire.