Tv gids - Nat. Geographic Vandaag

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
13:34
Wicked Tuna: North Vs South 3

Amerikaanse realityreeks "Wicked Waters." Aan het begin van het seizoen eisen de verraderlijke wateren van Outer Banks, bekend als het kerkhof van de Atlantische Oceaan, meer slachtoffers.
14:20
Airport Security Colombia

Britse realityreeks "Suspicious Couples." De antidrugseenheid houdt twee vrouwen aan die naar China reizen met drie laptops die niet zijn wat ze lijken.
15:06
Ice Road Rescue

Britse realityreeks "Edge of Disaster." Het vakantieseizoen betekent dat er veel werk te doen is. Thord pakt een klus op die zijn leven in gevaar kan brengen.
15:53
Highway Thru Hell

Canadese realityreeks "Arming for Battle." Het team van Jamie bergt een gestolen voertuig dat in een ravijn is gestort. Adam denkt er na een barre winter over om Alberta te verlaten.
16:39
Air Crash Investigation

Documentaire. "Dead Weight." Een vliegtuig stort vlak na de start neer; alle inzittenden komen om. Heeft de luchtvaartindustrie te weinig rekening gehouden met het toenemende gemiddelde gewicht van passagiers?
17:29
Air Crash Investigation

Documentaire. "Southern Storm." Een DC-9 komt in een zeer zware storm terecht, met hagelstenen die dwars door de ruiten van de cockpit vliegen. Het toestel stort neer. Wonderlijk genoeg overleven 20 inzittenden de ramp.
18:19
Lion Ranger

Documentaire. "Trouble in the Pride." Het Zuid-Afrikaanse leeuwenreservaat van Kevin Richardson kampt met financiƫle problemen.
19:09
The Incredible Dr. Pol

Amerikaanse realityreeks "The Cow Jumped Over The Moon." De dieren zijn door het dolle heen. Er gebeuren vreemde dingen; dr. Pol en Diane vragen zich af of het door de volle maan komt.
20:00
Ultimate Animal Countdown

Natuurdocumentaire. "Swarms." Sommige dieren staan liever samen sterk, in zwermen van miljoenen exemplaren. Ze gebruiken de zwerm om te jagen of om een partner te vinden.
20:58
NG Wildlife: America's National Parks

Natuurdocumentaire. "Yosemite." Yosemite is een plek van extremen, van steile kliffen tot mammoetbomen. Onder de hoge bomen zijn het de dieren die van het park hun thuis maken.
21:56
Lion Ranger

Documentaire. "Death in the Kingdom." Een jonge hyena arriveert in de Kingdom en enkele nieuwelingen vallen in de smaak bij een eenzaam leeuwenwelpje.
22:55
Drugs Inc.

Amerikaanse documentairereeks "Silicon Valley High." De interventies van de agenten maken het cocaĆÆnedealer J-Stax moeilijk, en leiden zijn klanten naar meth. Meth-gebruik is echter moeilijker te verbergen.
23:51
NG Wildlife: America's National Parks

Natuurdocumentaire. "Yosemite." Yosemite is een plek van extremen, van steile kliffen tot mammoetbomen. Onder de hoge bomen zijn het de dieren die van het park hun thuis maken.