Tv gids - Nederland1 Zondag

Eergisteren
2018-07-17
Gisteren
2018-07-18
Vandaag
2018-07-19
Morgen
2018-07-20
Overmorgen
2018-07-21
Zondag
2018-07-22
Maandag
2018-07-23
06:40
Nederland in beweging

Informatief programma. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.
07:00
MINDF*CK

Populairwetenschappelijk goochelprogramma (2015) met Victor Mids "Kim Feenstra." Victor vertoont een unieke illusie met het Meisje met de Parel en hij gaat uit de kleren voor topmodel Kim Feenstra.
07:40
The Great British Bake Off

Culinair magazine. "Italiaanse gerechten." Er zijn nog maar zes thuisbakkers over. Voor de allereerste keer is het Italiaanse week. Prue en Paul hebben drie Italiaanse opdrachten om de overgebleven thuisbakkers te testen. Er is een Siciliaanse signatuuropdracht waar de bakkers het warm van krijgen. Het zal erom spannen wie de bedrieglijk ingewikkelde technische opdracht overleeft. Tot slot worden er bij een ingewikkeld spektakelstuk de hoogste temperaturen ooit in de tent gemeten. Wie houdt het hoofd koel en wordt de meesterbakker?
08:35
Villa Felderhof

Interviewreeks (1997) met Rik Felderhof "Frédérique Huydts & Jan Keizer." Gasten: Frederique Huydts en Jan Keizer (aflevering uit 2005).
09:30
Jinek

Talkshow
10:30
Vrije Geluiden

Muziekprogramma dat een platform biedt aan muzikale diversiteit op radio, internet en tv "Joseph Moog en Benjamin Herman." Saxofonist Benjamin Herman speelt al 25 jaar met de New Cool Collective, met wie hij de jazz de met succes introduceert bij een nieuw publiek. Maar Herman is te veelzijdig om zich alleen op deze band te concentreren. Hij komt in 2018 met een aantal albums, o.a. van zijn nieuwe groepen Project S en Bughouse. Met deze twee groepen treedt hij op in 'Vrije Geluiden'. Joseph Moog is een jonge Duitse pianist die zijn sporen al ruim heeft verdiend. Naast het ijzeren repertoire heeft Moog een grote liefde voor onbekende, weinig gespeelde composities. In 'Vrije Geluiden' speelt Joseph Moog twee Petrarca sonnetten van Franz Liszt.
11:20
Boeken

Cultuurmagazine. "Laura van der Haar en Christophe Vekeman." Carolina Lo Galbo ontvangt Laura van der Haar met haar debuutroman 'Het wolfgetal', een roman over een ontsporende pubervriendschap. Ook te gast is Christophe Vekeman met zijn roman 'Mensen als ik'.
12:00
NOS Journaal

Nieuws
12:10
Het Filosofisch Kwintet

Talkshow (2018) gepresenteerd door Clairy Polak "Uitholling van het publieke debat." Sinds de digitalisering kunnen we op dezelfde aarde wonen en toch in totaal verschillende werelden leven. Vraag is alleen: leven we nu nog wel samen? Is er nog sprake van een publiek debat en welke gevolgen heeft dit voor de democratie? Is er nog genoeg samenhorigheid om ingewikkelde grensoverschrijdende problemen op te lossen? Clairy Polak gaat in gesprek met Philip Blom, Daan Roovers, Rogier de Langhe en Valerie Frissen.
13:15
NOS De Avondetappe

Wielertalkshow in het kader van de Tour de France De Tourdag wordt afgesloten met een rechtstreekse uitzending vanaf een sfeervolle locatie in Frankrijk.
14:10
NOS Tour de France

Wielrennen op de weg. Etappe 15: Heuvelachtige etappe van Millau naar Carcassonne (181,5 kilometer).
18:00
NOS Sport

Sportmagazine "Hockey WK vrouwen." Liveverslag van de wedstrijd Nederland - Zuid-Korea op het WK hockey voor vrouwen in Londen.
19:30
NOS Studio Sport

Sportmagazine.
20:00
NOS Journaal

Nieuws
20:25
Tussen Kunst en Kitsch

Cultuurmagazine waarin experts kunstvoorwerpen en curiosa taxeren "Museum Beelden aan Zee Den Haag." Vanuit Museum Beelden aan Zee Scheveningen taxeert expert Robert Aronson twee bijzondere kandelaars. Verder taxeert expert Willem de Winter een schilderij van Aad de Haas.
21:15
Blue Planet II

Britse natuurdocumentairereeks "Koraalriffen." Koralen bouwen kalkstenen huizen voor zichzelf in de warme, heldere, ondiepe zeeën in de tropen. Hun riffen beslaan minder dan een tiende procent van de oceaanbodem, maar herbergen toch een kwart van alle bekende zeediersoorten. Het zijn complexe, unieke structuren die hun bewoners op allerlei manieren van onderdak voorzien. Er wordt gestreden om ruimte, voedsel en een partner, maar het rif biedt ook veel kansen. De dieren die een plekje weten te veroveren wacht een grote beloning. De breedarmige zeekat verovert een plekje door zijn prooi te hypnotiseren, zodat die zich niet meer verdedigt. In het Groot Barrièrerif zien we een bijzondere zaagbaars die gebarentaal gebruikt, het zogenaamde kopstandsignaal, om contact te maken met een heel andere soort, een rifoctopus.
22:15
NOS De Avondetappe

Wielertalkshow in het kader van de Tour de France De Tourdag wordt afgesloten met een rechtstreekse uitzending vanaf een sfeervolle locatie in Frankrijk.
23:05
Andere Tijden Sport

Reportagemagazine over historische sportgebeurtenissen "Verliefd op Willy Stahle." Marcel Goedhart werd als elfjarige jongen in 1971 verliefd op waterskister Willy Stähle. In 1971 werd zij de allerbeste van de wereld. Nu, 40 jaar later, gaat Marcel Goedhart op zoek naar zijn vergeten sportheldin.
23:45
NOS Journaal

Nieuws
00:00
Klem

Nederlandse dramaserie "Ik lief je." Marius komt steeds meer in de knel en probeert Russische huurmoordenaars in te huren om Wally te grazen te nemen. Hugo probeert zijn relatie met Hannah te redden. Intussen heeft hij steeds minder grip op zijn dochters.
01:00
NOS De Avondetappe

Wielertalkshow in het kader van de Tour de France De Tourdag wordt afgesloten met een rechtstreekse uitzending vanaf een sfeervolle locatie in Frankrijk.
01:49
NOS Journaal

Nieuws
01:55
NOS Journaal

Nieuws